-
Ο χρήστης Geo f1 έγραψε:
Thano σε μενα δεν ειχε μπει ποτε η ιδεα..Αλλα οπως ειπα στο αρχικο ποστ αρχιζω και δεχομαι πιεσεις (πιανει χωρο,αφου δεν το κινεις,τωρα πια εχεις οικογενια,μεγαλωσες) ακου εκει μεγαλωσα!!!Εγω σου ειπα το βαζεις τοσο. Αν σου βαζει χερι η γυναικα εχεις και αιτιολογια οτι 'Δε φευγει ρε μωρο μου τι να κανω?'.
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
Νικοπ 10 ετων γινεται τον Μαιο του 2016..
Τελειως ενδεικτικα αν λεγανε
Πωλειται Φιεστα Στ μοντελο του 2006 μετατροπη απο 150 σε 340 αλογα κομπρεσσορατο ποσα θα εδιναν για να το παρουν??θα στεναχωρησω τον φίλο μου τον Geo , αλλα η απαντηση ειναι 'να με πληρωνες, δεν το επερνα' Οχι γιατι ειναι διλιτρο, αλλα γιατι του εβαλες χερι στα μηχανικα... και μαλιστα xtreme χερι...
Το ιδιο εγραψα στην προηγουμενη σελιδα.
Sent from my Neo V using Tapatalk.
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Νικοπ 10 ετων γινεται τον Μαιο του 2016..
Τελειως ενδεικτικα αν λεγανε
Πωλειται Φιεστα Στ μοντελο του 2006 μετατροπη απο 150 σε 340 αλογα κομπρεσσορατο ποσα θα εδιναν για να το παρουν??θα στεναχωρησω τον φίλο μου τον Geo , αλλα η απαντηση ειναι 'να με πληρωνες, δεν το επερνα' Οχι γιατι ειναι διλιτρο, αλλα γιατι του εβαλες χερι στα μηχανικα... και μαλιστα xtreme χερι...
Το ιδιο εγραψα στην προηγουμενη σελιδα.
Ειναι ενα ειδικο αυτοκινητο παιδια. Εγω προσωπικα αμα τον ειχα τον παρα το αγοραζα χτες.
-
Με συγκινεις Γιωργη.
Πιεσεις απο γονεις (που το φιλοξενουν στο γκαραζ τους) και λιγο απο κουτσουνα.
Θα το δωσω ομως στον Δια!!! Θα του δωσω και 1000€
-
Σοβαρεψου... Ειδικο αυτοκινητο ειναι το FOCUS RS, οχι ο καθε πειραγμενος δρακος με υπερδιπλασια ισχυ απο την εργοστασιακή προβλεψη.
-
Ο χρήστης Geo f1 έγραψε:
Με συγκινεις Γιωργη.Πιεσεις απο γονεις (που το φιλοξενουν στο γκαραζ τους) και λιγο απο κουτσουνα.
Θα το δωσω ομως στον Δια!!! Θα του δωσω και 1000€
It's a deal
-
Αν δεις τα σκουρα, φερτο στο δικο μου γκαραζ, του βαζουμε μια κουκουλα και οποτε εισαι ετοιμος το βγαζεις παλι στον δρόμο.
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Σοβαρεψου... Ειδικο αυτοκινητο ειναι το FOCUS RS, οχι ο καθε πειραγμενος δρακος με υπερδιπλασια ισχυ απο την εργοστασιακή προβλεψη.Sent from my Neo V using Tapatalk.
Αυτον τον πειραγμενο δραμο ομως τον αγαπας παραπανω απο το RS. Ειδικα αν τον εχεις φτιαξει σιγα σιγα.
-
Να σαι καλα Θανο!!
Δια το ειπες Δρακο
-
Ε μεταξυ μας, δράκος δεν ειναι βρε Γιωργη;
-
Τι εννούμε όταν λέμε δράκος;
-
Πειραγμενο τερας που δαγκωνει χωρις την αναλογη μελετη. Βγαζει περισσοτερα αλογα απο το WRC με μαμα σασι...
-
-
Άχα... πάσο και στους δυο σας.
-
-
Ο χρήστης Geo f1 έγραψε:
:sorry:Καμια βολτα το βγαζεις? Τωρα που θα παρεις c-max, παρε και μια καροτσα και φορτωνε το να το πας σε καμια πιστα!
-
Σε μάντρα για σκράπ είναι??
Γιώργο πούλα το, τζάμπα χώρο πιάνει -
Απο τον Γεναρη του 2012 δεν εχει κουνηθει ουτε εχει παρει μπροστα...
Σκληρε Thomas!!!
-
Ο χρήστης Geo f1 έγραψε:
Απο τον Γεναρη του 2012 δεν εχει κουνηθει ουτε εχει παρει μπροστα...Σκληρε Thomas!!!
Μα δεν είμαι σκληρός, κάθεται ήδη 2 χρόνια όπως λές, τζάμπα 'σαπίζει' δώστο να αδειάσει την γωνιά έτσι κι αλλιώς οικογενειάρχης έγινες οπότε τελείωσαν αυτά. Κάντε τόπο στα ελέυθερα νιάτα
-
Ναι, ξε-πουλα το κανα 5αρι, γιατι του χρονου θα εχει πεσει στο 4αρι, λες και θα σωθεις.
Αν δε ζοριζεσαι οικονομικως, μια χαρα το βρισκω στο γκαραζακι, ιδως αν σκεφτεσαι συνεχεια τί εχεις περασει για να το φτιαξεις ετσι.
FORD FORUM