-
Ο χρήστης Focusman91 έγραψε:
Εγω λέω να περιμένεις το st! Χαμηλές πτησεις θα κάνεις στις στροφές της Καβάλας!Καλά ρε ο άνθρωπος ρωτάει για οικοννομικό και εσυ του προτείνεις το ST το οποίο θα το πάρει για να ανεβοκατεβαίνει Αθήνα Ξάνθη; Προσγειώσσουυυυυυυ
Όσο για τον παι που ρώτησε για το σισσύρισμα του air condition είναι απολύτως φυσιολογικό. Κ εμένα το κάνει κάθε 15 δευτερα.
-
γεια σε ολους σας.. θέλω να αλλάξω τον ιμάντα χρονισμού για να χω το κεφάλι μου ήσυχο μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει τι ακριβώς πρέπει να αλλαχτεί? θέλω να αγοράσω τα ανταλλακτικά μεσω internet και να πληρώσω εργασία ΜΟΝΟ σε τεχνικό.ξέρω πως το σετ περιλαμβάνει έναν οδοντωτό ιμάντα βίδες και ενα τεντωτήρα που είναι κρυμένοι στο εσωτερικό του κινητήρα. μαζι θελω να αλλάξω και την αντλία νερού. υπάρχει ο ιμάντας air codition που τον ζητας με το ονομα του, τον ΤΡΙΤΟ ιμάντα πως το λένε πώς θα τον ζητήσω? τέλος και ελπίζω να μην κούρασα ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ που έχω αναφέρει στο συγκεκριμένο κομμάτι του κινητήρα ώστε να γίνει αντικατάσταση? ευχαριστω πολύ
-
Εχουμε και λεμε λοιπον. Ford Focus 1.6 με σχεδον 184.000χλμ στα μισα της διαδρομης επεσε η αποδοση του και με το ζορι πηγαινε με 40χλμ απο τα λεγομενα του αδερφου μου. Το παρατησε 5 χλμ πριν φτασει σπιτι (εδω μενει ανεξιχνιαστο αν εσβησε ή οχι). Το θεμα ειναι οτι δεν αναψε κανενα check engine. Τι μπορει να φταιει??
Ευχαριστω εκ των προτερων -
Ο χρήστης Thomas_C200K έγραψε:
Εχουμε και λεμε λοιπον. Ford Focus 1.6 με σχεδον 184.000χλμ στα μισα της διαδρομης επεσε η αποδοση του και με το ζορι πηγαινε με 40χλμ απο τα λεγομενα του αδερφου μου. Το παρατησε 5 χλμ πριν φτασει σπιτι (εδω μενει ανεξιχνιαστο αν εσβησε ή οχι). Το θεμα ειναι οτι δεν αναψε κανενα check engine. Τι μπορει να φταιει??
Ευχαριστω εκ των προτερωνSafe mode (speed limiter).
Αν είναι το ΜΚ ΙΙ (φαντάζομαι) πολλαπλασιαστής ή πεταλούδα γκαζιού.Σβήστο και ξαναβάλτο μπρος.Συνήθως το ξανακάνει μετά από κάποιες δεκάδες χλμ. -
Ο χρήστης ioa_pol έγραψε:
Αν είναι το ΜΚ ΙΙ (φαντάζομαι) πολλαπλασιαστής ή πεταλούδα γκαζιού.Σβήστο και ξαναβάλτο μπρος.Συνήθως το ξανακάνει μετά από κάποιες δεκάδες χλμ.Πενταλ γκαζιου;Σε φιεστα το πενταλ δεν ανεβαζε στροφες παρα ελαχιστα.Εβγαζε και καποιο σφαλμα αλλα δεν θυμαμαι πως το ελεγε.
-
Ο χρήστης ioa_pol έγραψε:
Αν είναι το ΜΚ ΙΙ (φαντάζομαι) πολλαπλασιαστής ή πεταλούδα γκαζιού.Σβήστο και ξαναβάλτο μπρος.Συνήθως το ξανακάνει μετά από κάποιες δεκάδες χλμ.Μκ1 είναι και είναι ντιζάτο. Θα μπορούσε να είναι πολλά πράγματα αλλά περίεργο που δεν έβγαλε check engine. Το δικό μου βγάζει συνέχεια...
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Αν είναι το ΜΚ ΙΙ (φαντάζομαι) πολλαπλασιαστής ή πεταλούδα γκαζιού.Σβήστο και ξαναβάλτο μπρος.Συνήθως το ξανακάνει μετά από κάποιες δεκάδες χλμ.Μκ1 είναι και είναι ντιζάτο. Θα μπορούσε να είναι πολλά πράγματα αλλά περίεργο που δεν έβγαλε check engine. Το δικό μου βγάζει συνέχεια...
Ακυρη τοτε η δικια μου 'διαγνωση'.
Τρομπα βενζινης;
-
Η τρόμπα κάνει διακοπές. Αυτό όντως ακούγεται σαν Safe Mode αλλά στο Safe Mode ανάβει απαραίτητα λαμπάκι κινητήρα. Πολλαπλασιαστές θα έλεγα, αυτοί δεν βγάζουν check απαραιτήτως.
-
Ο πολλαπλασιαστής είναι αρκετά συχνό φαινόμενο.Νόμιζα ότι είχε το ΙΙ αλλά και το Ι έχει αισθητήρα θέσης πεταλούδας(ουσιαστικά αυτός ο ροοστάστης χαλάει και στα ΙΙ και όχι φυσικά το μοτεράκι).Έλεγξε τον και καθάρισέ τον...
-
Λοιπον απο τα νεα που εμαθα, το αμαξι πηγαινε πολυ βαρια με 50χλμ/ωρα και οταν επεσε η αποδοση ακουστηκε κατι σαν να σκαει τσιχλοφουσκα στο πισω μερος. Απο εκεινη την ωρα πηγαινε μαξ με 50χλμ ωσπου το παρατησε εξω απο ενα καφεπαντωπολειο και πηρε ταξι. Να δουμε τωρα πως θα τα παει στην καθοδο , το πολυ πολυ να βαζει νεκρά και να κατεβει .
-
Μπουρδέλα είναι δυστυχώς τα Φοκουσάκια...
-
Μπουρδέλα είναι δυστυχώς τα Φοκουσάκια...Και να ταν μόνο τα Φοκουσακια.. Χθες διαπίστωσα ότι η κόρνα του Φιέστα παρέδωσε πνεύμα. Τώρα σαν σαν μπουκωμενη κόρνα Toyota...
Αν πέσει νερό στην κόρνα, χαλάει? Αν ναι, εγω φταίω (και η αγάπη μου να περνάω μέσα από λιμνάζοντα νερά βροχής)
-
Ο χρήστης Focusman91 έγραψε:
Και να ταν μόνο τα Φοκουσακια.. Χθες διαπίστωσα ότι η κόρνα του Φιέστα παρέδωσε πνεύμα. Τώρα σαν σαν μπουκωμενη κόρνα Toyota...
Αν πέσει νερό στην κόρνα, χαλάει? Αν ναι, εγω φταίω (και η αγάπη μου να περνάω μέσα από λιμνάζοντα νερά βροχής)
Χαλς με βαπορ ακτιον
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Και να ταν μόνο τα Φοκουσακια.. Χθες διαπίστωσα ότι η κόρνα του Φιέστα παρέδωσε πνεύμα. Τώρα σαν σαν μπουκωμενη κόρνα Toyota...
Χαλς με βαπορ ακτιον
Strepsils δεν κάνουν? Φοβάμαι μην καεί ο λαιμουδακος του
-
Πέρασες πρόσφατα από νερά;
Ανεξάρτητα από την κόρνα, μην περνάς επί τούτου από νερά με ταχύτητα. Δε φαντάζομαι να θέλεις να αλλάξεις moteur.
Sent from my GNex using smoke signals.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Πέρασες πρόσφατα από νερά;Sent from my GNex using smoke signals.
Ναι, προχθές που είχε καταιγίδα στο χωριό...
Άρα απ ο,τι κατάλαβα αυτό φταίει.. -
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Πέρασες πρόσφατα από νερά;Ανεξάρτητα από την κόρνα, μην περνάς επί τούτου από νερά με ταχύτητα. Δε φαντάζομαι να θέλεις να αλλάξεις moteur.
+1
Γιωργο, θα σπασει το μοτερ σου απο το θερμικο σοκ!
-
Hydraulic lock είναι το θέμα να μην πάθει, ρουφώντας νερό απο την εισαγωγή.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Hydraulic lock είναι το θέμα να μην πάθει, ρουφώντας νερό απο την εισαγωγή.Sent from my GNex using smoke signals.
ειναι κι αυτο
-
Μπουρδέλα είναι δυστυχώς τα Φοκουσάκια...Ξεκινησα ηδη να ψαχνω για αντικαταστατη , ο αδερφος μου θελει Honda εγω παλι οχι . Οπως και να το κανουμε ειμαι -ΤΟ- Γραφειο Κινησεως , οποτε εγω εγκρινω .
FORD FORUM