-
Ο χρήστης Yugo_para_siempre έγραψε:
Ενταξει το ξερω, ειμαι μ@λ@κ@ς, αλλα πειραζει που αυτο το αμαξι το εχω αχτι; Μου αρεσει παρα πολυ εμφανισιακα, ειτε σε μπλε ειτε σε ανθρακι, εχει τρελο πατημα και ενα καλο ατμοσφαιρικο μοτερ. Το 0-160 σε 21' ειναι στο επιπεδο μιας MiTo T-Jet 155 οποτε μια χαρα και απο επιδοσεις. Θα μου πειτε διλιτρο και 600 ευρωπουλα τελη, δικιο θα εχετε αλλα απο την αλλη αν το παρεις μεχρι 5000 ευρω θα δινεις περιπου 350 ευρω το χρονο πανω απο ενα 1400αρι. Σε 7 χρονια θα εχεις δωσει 2500 ευρω περισσοτερα για τελη και 1000 για ασφαλειες. Ποια η γνωμη σας;http://www.car.gr/classifieds/cars/?doo ... 2005&so=pr
Να το παρεις. Το εχει γνωστος εδω στο Αιγιο και ειναι στα εδω μεσα γυρω στα 13λ/100χλμ.
-
να το παρεις συμφωνει κι ο βενιζελος (μη σου πω κι ολο το υπουργικο συμβουλιο ) αντε μερες κρισης που ειναι, βοηθα λιγο κι εσυ το κρατος!!!!
-
Με μέχρι τα 120 είναι αρκετά πίσω απο 155αρα μιτο ...
Πληρώνεις και τα δίπλα ... -
Στα 8.5 ήταν μετρημένο το ST 170 για το 0-100. Κάπου τόσο δεν θέλει και η Mito?
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
Με μέχρι τα 120 είναι αρκετά πίσω απο 155αρα μιτο ...
Πληρώνεις και τα δίπλα ...Δεν εχω μπροστα μου το τευχος των 4Τ Μαιου του 2002 αλλα και ουτε το τευχος του Drive Δεκεμβριου του 2003, που ειχε σωστες μετρησεις μιας και τα Drive Ιουνιου και Ιουλιου 2002 ειχαν μ@λ@κιστει. Θυμαμαι λοιπον και στα δυο περιοδικα οτι ειχε 0-100 γυρω στο 8.5, 0-160 γυρω στο 21 και κατι ψηλα και 0-1000 γυρω στο 29.4 με ταχτυτητα εξοδου πανω απο 180. Εδω θελω τη βοηθεια του Κικιζα να μας γραψει αναλυτικα τις μετρησεις απο το τευχος Μαιου 2002. Σε ρεπριζ τωρα το 80-110 με 3η ηταν στο 5.2 πιο αργο απο το δικο μου Punto HGT που εχει 4.7 αλλα αν θυμαμαι καλα το Focus ειχε πολυ μακρια 3η που τελειωνε γυρω στα 159 στον κοφτη των 7350 σαλ. Δεν το βολευει η μετρηση αυτη με 3η μιας που σχεδον μπορει να την κανει με 2α η οποια τελειωνει στα 106 χλμ. Δεν μπορω να καταλαβω που ειναι πιο αργο απο τη MiTo 155...
ΥΓ: Το βαρος του ηταν δηλωμενο 1208 και μετρημενο απο το Drive 1220. Μια χαρα για αυτοκινητο με τετοιους χωρους.
-
δεν ξέρω τι λένε τα περιοδικά ...όσες φορές έχω παίξει με το μκ1 στ είναι πίσω... μάλιστα η διαφορά είναι σχεδόν πάντα σταθερη και μιλάμε προφανώς για διαφορετικά αυτοκίνητα
-
Αυτό είναι περισσότερο θέμα οδηγού.
-
πάνω κάτω καταλαβαίνεις τι παίζει με το άλλο κάρο ειδικά αν η 'μέτρηση ' γίνει πάνω από 2-3 φορές... και οι οδηγοί στ ψάχνονται... ίσως για να δικαιολογήσουν στον εαυτό τους τα 13+ που καίει...
-
Ψαχνω φτηνο δεξι καθρεφτη για το maverick.any ideas???
-
Ψαξου σε καμια μαντρα ρε συ.
-
Γιωργο!!!!!! Το Focus οταν το πηρες για test drive το πηρες μονος σου ή ηταν μεσα και πωλητης?
-
Μου το εδωσαν μονο μου οι Πατρινοι αλλα τους ειπα οτι ενδιαφερομαι για καινουριο(πηγα με του πατερα μου).
-
Οποτε επειδη εγω εδω πανω θα ειμαι μονος μου.. μαλλον θα εχω και πωλητη μεσα, αν ποτε αποφασισω να παω να το οδηγησω...
-
Μπορει να στο δωσει κι ετσι δε ξερεις.
-
Ο χρήστης Mad_Max_Geo έγραψε:
Μπορει να στο δωσει κι ετσι δε ξερεις.Θα τους πω οτι το Golf μου το εδωσαν χωρις πωλητη μεσα..
-
Ο χρήστης Focusman91 έγραψε:
Μπορει να στο δωσει κι ετσι δε ξερεις.
Θα τους πω οτι το Golf μου το εδωσαν χωρις πωλητη μεσα..
Εγω τους πηρα τηλεφωνο και μονο που δε με εβρισαν. Ατιμοι Βαγγελιδες χωρις ψυχη... Νομιζουν πως πουλανε maybach.
-
Τους φιλικούς χαιρετισμούς από το φορντικό μέτωπο στον φόκουςμαν!
Ήμουν Ξάνθη και είδα αρκετά 1.6 σπορτάκια. Η νέα αντιπροσωπεία τα 'πάει καλά'. Βασικά έκλεισε η άλλη οπότε, από κάπου πρέπει να τα αγοράσεις.
Νεξτ τάιμ θα πάω κατά κει, θα μιλήσουμε για καφέ φόκουςμαν.
ΥΓ. Τι φόκουςμαν είσαι, αφού έχεις φιέστα;
-
Ο χρήστης JimClark έγραψε:
Τους φιλικούς χαιρετισμούς από το φορντικό μέτωπο στον φόκουςμαν!Ήμουν Ξάνθη και είδα αρκετά 1.6 σπορτάκια. Η νέα αντιπροσωπεία τα 'πάει καλά'. Βασικά έκλεισε η άλλη οπότε, από κάπου πρέπει να τα αγοράσεις.
Νεξτ τάιμ θα πάω κατά κει, θα μιλήσουμε για καφέ φόκουςμαν.
ΥΓ. Τι φόκουςμαν είσαι, αφού έχεις φιέστα;
Χαιρετε κι απο δω κυριε JimClark
Μιας και εγραψες για τη νεα αντιπροσωπεια (Στεργιαδης, ετσι?) για πες μου και που βρισκεται να την εχω στα υποψιν μου
Οποτε θελεις, περιμενω πμ
Το Focusman προεκυψε απο το πρωτο αυτοκινητο που οδηγησα. Ενα Focus mk2 1,4
-
Στο δρόμο προς την έξοδο Εγνατίας την Δυτική, προς το Πετροχώρι, στο 3ο 4ο χιλιόμετρο. Λίγο πριν τη νησίδα με τη διακοσμητική (έλεος) χειροβομβίδα.
Χάρηκα που δεν την είδα, γιατί ήρθα από Δράμα. Δράμα Ξάνθη. Φρόντισε να το κάνεις τώρα που θα ανεβαίνεις Κομοτηνή. Αν είσαι Κομοτηνή, κάνε το στο κατέβα.
-
Ο χρήστης socratesn έγραψε:
Ψαχνω φτηνο δεξι καθρεπτη για το maverick.any ideas???Eιχε σπασει μονο το τζαμι του καθρεπτη και στην αντιπροσωπεια η μονη λυση ηταν ολοκληρωτικη αντικατασταση με 200+ ευρω
Αντικατασταση μονο το τζαμι σε τζαμα και ενωση του νεου τζαμιου με τον υπολοιπο καθρεπτη στην αντιπροσωπεια,συνολικο κοστος 10 ευρω
FORD FORUM