-
Καλοτάξιδο!!!
Κάτι άσχετο παιδιά!
Το Fiesta του 2005 πότε αλλάζει βαλβολίνες στο κιβώτιο?
Έχω τις προβλεπόμενες εργασίες κάθε service και δεν το βλέπω πουθενά! -
Γνωριζει κανεις αν οι εργοστασιακοι αισθητηρες παρκαρισματος στο καινουριο fiesta, ειναι βαμμενοι στο χρωμα του αμαξωματος...?
-
Γεια χαρά
Ενδιαφέρομαι για το Ford Fiesta 1.6 Sport.Το έχει κανείς να μας πει εντυπώσεις? Απο κατανάλωση+σέρβις?
Που υπάρχει για test drive,κοντά στον Πειραιά,το αυτοκίνητο?ΥΓ Σε μια πιθανή σύγκριση με Suzuki Swift Sport?
-
παιδια καλησπερα σε ολους , μετα απο πολυ ψαξιμο κατεληξα σε δυο focus για να αγορασω.
Θα ηθελα ρε παιδια να με βοηθησετε στο να επιλεξω ενα απο τα δυο και μια που εχουν ακριβως την ιδια τιμη 10.000 ευρω.
Σας παραθετω τα χαρακτηριστικα τους.-
ford focus 1.4 , 3πορτο , μοντελο 2006 , με 38.000 χλμ , εκδοση sport
μαυρα φωτα , 16 ζαντες αλουμινιου , διχρωμο εσωτερικο , τεμπελης , bucket καθισματα , sport αναρτηση -
ford focus 1.4 , 5πορτο , μοντελο 2007 , με 30.000 χλμ , εκδοση trend
λευκα φωτα , 15 ζαντες αλουμινιου , μαυρο εσωτερικο , ηλιοροφη
Τα υπολοιπα ειναι κοινα και στα δυο αυτοκινητα , κατα την γνωμη μου το 3πορτο ειναι πιο ομορφο (μεσα εξω ) αλλα το 5πορτο πιο πρακτικο και επισης και 1,5 χρονο νεοτερο.Αλλα το 3πορτο ειναι πολυ ομορφο ρε γαμωτο...
Παρακαλω βοηθειστε εχω κολησει....
-
-
Ο χρήστης georgetz έγραψε:
Γεια χαράΕνδιαφέρομαι για το Ford Fiesta 1.6 Sport.Το έχει κανείς να μας πει εντυπώσεις? Απο κατανάλωση+σέρβις?
Που υπάρχει για test drive,κοντά στον Πειραιά,το αυτοκίνητο?ΥΓ Σε μια πιθανή σύγκριση με Suzuki Swift Sport + Mazda 2 1.5
HELLOOO----------------------------------------------OOO-OO-O....
-
Θα σου έλεγα το 1ο αλλά καλύτερα κοίτα κάτι άλλο στα 1.400 κυβικά. Το συγεκριμένο αυτοκίνητο 'δυανασχετεί' αρκετά με τον συγκεκριμένο κινητήρα.
-
Φιλε μου οτα λες δυσανασχετει τι ακριβως εννοεις?? ειναι ψοφιο η απλα δεν βαζει φωτια σην ασφλτο ??
η τιμη τους πως σου φαινετε ? -
Από άτομα που το είχαν έχω ακούσει ότι είναι ψόφιο. Το focus το παίρνεις μόνο από 1.600 και πάνω.
-
Είναι ψόφιο, πραγματικά αξίζει για το συγκεκριμένο αυτοκίνητο να πας στα πας στα 1600. Μιλάμε για διαφορά 50% παραπάνω στην ισχύ (πολλά περιοδικά είχαν μετρήσει τον 1.6 στα 120 άλογα) με ελάχιστα χρήματα παραπάνω για αγορά και μηδέν σε τέλη κυκλοφορίας...
περί κόστους υπάρχουν στα ίδια περίπου χρήματα αρκετά 1.6...
-
Ο χρήστης grig82 έγραψε:
Από άτομα που το είχαν έχω ακούσει ότι είναι ψόφιο. Το focus το παίρνεις μόνο από 1.600 και πάνω.Καταλαβα , τζαμπα η χαρα , τι να βρω ρε γαμωτο στα 10000 που να ειναι το πολυ 2 χρονων με αξιοπρεπεισ επιδοσεισ ??? εκτος απο ομιλο vag και γαλλικα.
-
Ο χρήστης kpv έγραψε:
Φιλε μου οτα λες δυσανασχετει τι ακριβως εννοεις?? ειναι ψοφιο η απλα δεν βαζει φωτια σην ασφλτο ??Πολύ ψόφιο και ούτε το υπέρκοντο κιβώτιο σώζει την κατάσταση. Πολύ καλό σε άλλους τομείς, αλλά ο κινητήρας αν είσαι έστω και λίγο απαιτητικός είναι απάλευτος.
-
Ο χρήστης kpv έγραψε:
Φιλε μου οτα λες δυσανασχετει τι ακριβως εννοεις?? ειναι ψοφιο η απλα δεν βαζει φωτια σην ασφλτο ??
η τιμη τους πως σου φαινετε ?Δεν ειναι ψοφιο.....ειναι επικυνδηνα αργο!
-
Ο χρήστης georgetz έγραψε:
Γεια χαράΕνδιαφέρομαι για το Ford Fiesta 1.6 Sport.Το έχει κανείς να μας πει εντυπώσεις? Απο κατανάλωση+σέρβις?
Που υπάρχει για test drive,κοντά στον Πειραιά,το αυτοκίνητο?ΥΓ Σε μια πιθανή σύγκριση με Suzuki Swift Sport?
Αν εισαι σπορτακιας και φιλος της βελτιωσης πανε για το Swift.Αλλα και το fiesta το καινουργιο ειναι λενε πιο ποιοτικο.Ριξε μια ματια στο fordnetwork.gr forum.
-
Έχω (είχα;) ένα Ford Focus C-Max dsl 1.6 Ghia με αρκετά εξτρά, που το αγόρασα στην Ηγουμενίτσα από την Autolinea την 12-12-2005. Αρκετά νωρίς το αυτοκίνητο έβαλε νερά στην καμπίνα. Η εταιρεία το επισκεύασε. Παρόλη την επισκευή άκουγα νερό να κυλά δεξιά-αριστερά στις στροφές, μέσα στο καντράν. Μου είπαν ότι είναι το καλοριφέρ που ακούγεται και δεν έδωσα περισσότερη σημασία. Κατά καιρούς το κεντρικό κλείδωμα δεν λειτουργούσε, ούτε ο κλιματισμός. Από την εταιρεία μου είπαν να μην το ανοίξουν καλύτερα, παρά όταν το πρόβλημα γινόταν σοβαρό. Την 29η Οκτωβρίου 2008 το αυτοκίνητο δεν έπαιρνε μπρος. Μεταφέρθηκε με οδική βοήθεια στο συνεργείο της Ηγουμενίτσας, όπου διαπίστωσαν καμένο δυναμό. Αφού άλλαξαν το δυναμό, άλλαξαν και την κεντρική μονάδα, ενώ το αυτοκίνητο συνέχιζε να μην παίρνει μπρος. Αποφάνθηκαν ότι δεν διορθώνεται και το αυτοκίνητο, με δική μου συναίνεση, μεταφέρθηκε στα Ιωάννινα. Αντί αυτού μου έδωσαν για εξυπηρέτηση μια σακαράκα του 1995, χωρίς φρένα (!) και πιτσιλήθρες. Το νερό που βάζει, κάνει τα πίσω καθίσματα άχρηστα. Διορθώσαν τα φρένα ένα μήνα μετά. Στο εντωμεταξύ, το δικό μου αυτοκίνητο επισκευαζόταν.... Κατέθεσα αγωγή για αντικατάσταση, αφού πλέον ήταν φανερό ότι είχε βλάβη 'εκ γενετής'. Από τα Ιωάννινα μου ζήτησαν να δώσω την άδεια να μεταφερθεί το αυτοκίνητο στην Κοζάνη (!) για επισκευή. Δήλωσα ότι δέχομαι, αν μου δώσουν έγγραφη διάγνωση και αιτιολογία. Έκτοτε η εταιρεία σταμάτησε κάθε επικοινωνία μαζί μου και οι τεχνικοί έπαψαν να μου δίνουν κάθε πληροφορία παραπέμποντάς με στον ιδιοκτήτη της Autolinea, που, όμως δεν ήταν ποτέ στο γραφείο! Μετά από μια βδομάδα στις 28/2/09, στις 9 το βράδυ Σαββάτου (αργία στα Ιωάννινα) μου τηλεφωνεί ο ιδιοκτήτης για να μου πεί ότι το αυτοκίνητο επισκευάστηκε σήμερα και ότι πρέπει να αποσύρω την προσφυγή για να το πάρω! Φυσικά αρνήθηκα, η όλη υπόθεση μου μύρισε απάτη. Πήγα την επόμενη Δευτέρα να δω το αυτοκίνητο και οι υπάλληλοι αρνήθηκαν να μου δώσουν τα κλειδιά, ενώ ο ιδιοκτήτης έλειπε (σημειωτέον ότι έχω πλήρη κυριότητα του αυτοκινήτου). Σε ερώτησή μου απάντησαν ότι το αυτοκίνητο επισκευάστηκε στα Ιωάννινα, χωρίς άλλες λεπτομέρειες. Τηλεφώνησα στην Φορντ Ελλάς, όπου μου είπαν αντίθετα ότι το αυτοκίνητο μεταφέρθηκε στην Κοζάνη, όπου και επισκευάστηκε και ότι διέγνωσαν φαγωμένα καλώδια από τρωκτικά! Είναι καθαρό ότι ένας από τους δύο έλεγε ψέματα. Μέχρι σήμερα, πέντε μήνες περίπου, δεν έχω πάρει το αυτοκίνητο, ενώ έστειλα και εξώδικη πρόσκληση για να μου το επιστρέψουν! Έχετε καμία συμβουλή;
-
Προτιμάς Colt M1911A1 0.45, Beretta 9mm, Heckler and Koch 9mm ή Glock 9mm? Έχω άκρες αν ενδιαφέρεσαι... Σοβαρά τώρα... δεν σου δίνουν το αυτοκίνητό σου και δεν τους το έχεις κάνει ακόμα καλοκαιρινό; Εγώ θα έπαιρνα την άδεια που έγραφε το όνομά μου και θα καλούσα από το συνεργείο την αστυνομία οπου θα κατήγγειλα το αυταπάγγελτης δίωξης αδίκημα της ληστείας και θα απαιτούσα την σύλληψη του υπευθύνου. Επίσης μήνυση και αγωγή.
-
Καλησπέρα σε όλους
ενδιαφέρομαι να αγοράσω ένα C-MAX με κινητήρα Diesel 1.6 (μεταχειρισμένο), γνωρίζετε μήπως το κατά πόσο είναι αξιόπιστοι και ίσως κάτι περισσότερο για το συγκεκριμένο τύπο κινητήρα?
Ευχαριστώ πολύ...
-
Ευχαριστώ Realzeus. Πολλές φορές τα πράγματα είναι τόσο απλά και τα μπερδεύουμε! Αν και μερικές φορές πρέπει να πείθεις και τον δικηγόρο σου! Αύριο κιόλας θα κάνω ότι μου προτείνεις.
-
Ο χρήστης leotas έγραψε:
Καλησπέρα σε όλουςενδιαφέρομαι να αγοράσω ένα C-MAX με κινητήρα Diesel 1.6 (μεταχειρισμένο), γνωρίζετε μήπως το κατά πόσο είναι αξιόπιστοι και ίσως κάτι περισσότερο για το συγκεκριμένο τύπο κινητήρα?
Ευχαριστώ πολύ...
Κοίτα λίγο την καταγγελία μου, αν και μπορεί να επρόκειτο για το 'αυτοκίνητο της Δευτέρας'. Κατά τ΄άλλα ο κινητήρας ήταν πολύ καλός με δυνατές ρεπρίζ. Τα κρατήματα πολύ καλά.
-
Σ' ευχαριστώ πολύ για τη πληροφορία! Εάν έχει ναπροσθέσει κάποιος κάτι, είναι καλοδεχούμενος!
Ναί, διάβασα το κείμενό σου, σου εύχομαι φίλε μου καλή δύναμη και προπαντώς ψυχραιμία...
Ευχαριστώ πολύ!
-
kalimera paidia!!!! prokeite na agorasw ena ford fiesta(mallon...)! thelw na rwtisw kapoia pragmatakia!!!
a) (kai simantikoteroooo) ti katanalwsi exei afto to amaxi??? exw akousei oti kaei polla! isxiei???
b) akougetai thorivos stin kampina otan taxideveis?Panta milame gia to 1.4 lt me 96 aloga!! Genika kali agora i tha xasw ta leftakia mou????
FORD FORUM