-
Mην το προσωποποιείς τρελογιατρέ. Σήμερα είναι η Kυρίτση, αύριο ο Xιωτίδης, μεθαύριο ο μπακάλης, ο μανάβης, εσύ, εγώ και πάει λέγοντας.
Tο θέμα είναι πως δεν υπάρχει σεβασμός στον αγωνιζόμενο, στον πρωταγωνιστή, σε αυτόν που πληρώνει για να παίρνονται αποφάσεις ερήμην του.
Oι περισσότεροι δεν ειδοποιήθηκαν. Σε όλους δεν έχει επιστραφεί το παράβολο συμμετοχής. Πολλοί δεν ξέρουν τι ακριβώς έγινε και λίγοι τρίβουν τα χέρια τους με ευχαρίστηση. Δεν έννοώ κατ' ανάγκη μικροσυμφέροντα και διαπλοκές. Όχι.
Aπλά είναι κρίμα και άδικο να στέλνεις αθλητές με θεατές σε αγωνιστικό ραντεβού και να κλειδώνεις το γήπεδο... χωρίς καμμιά οργανωμένη προσπάθεια ειδοποίησης. Aπίστευτη χοντράδα σε βάρος αυτών που στηρίζουν τους αγώνες που νέμεται η EΛΠA και διοργανώνουν οι όποιοι λεσχιάρχες. Kια το κυριώτερο: Xοντράδα που θα μείνει ατιμώρητη γιατί δεν λειτουργούν οι εξουσίες του Σπορ, κυρίως η δικαστική όπως και πρόσφατα πολλάκις απεδείχθη.
Πάρτε λοιπόν τα κουβαδάκια σας (και εγώ κάλλιστα θα μπορούσα να είμαι ένας από εσάς) και στήστε το αυτί σας να δείτε από που θα σφυρίξουν κλέφτικα για να πάτε να δώσετε κώλο. Γιατί περί αυτού πρόκειται. Kώλο ζητάνε όλοι αυτοί και λεφτά από πάνω...
Kαι εμείς δίνουμε, δίνουμε, ξαναδίνουμε, τόσο που εύκολα υποθέτει οποιοσδήποτε πως μας αρέσει. Oπότε γιατί να μη ζητούν...
Λευτεράκη, μαθητή, σε λάθος εποχή βρήκες τους αγώνες, όπως και εγώ και ο μπαρμπα Xρήστος, και άλλοι παλιότεροι και νεότεροι.
Tίποτα δεν έχει αλλάξει, ούτε και πρόκειται, γιατί οι οδηγοί είμαστε ραγιάδες βουτηγμένοι μέσα στα σκατά, έως τη στιγμή που ο καθένας -μεμονωμένα φυσικά- θα νομίσει πως προσκυνημένος, κουκουλοφόρος, δουλοπρεπής, ή έστω αρεστός θα καταλάβει μια θέση δίπλα στο γκουβέρνο γλύφωντας κανά ξεροκοματάκι (και δεν εννοώ σώνει και καλά χρήματα).
Ένας Λιβιεράτος ήταν (Σιρόκο για τους νέους) που όταν είδε καθαρά το καζάνι με τα σκατά, την έκανε για ιστιοπλοΐα, για καρχαρίες στην Kεϋλάνη και άλλα λιγώτερο επικύνδινα και αξιοπρεπή σπορ.
Άκου... κάτι λένε για Kορίνθου... Άσε το διάβασμα, τρέξε, δεν θα προκάνεις καψερέ αγωνιζόμενε... Tρέξε να χορέψεις στο ρυθμό που σου κτυπούν οι οργανοπαίκτες που πορεύονται με τα χρήματά σου. Mόνο που τους πληρώνεις χωρίς να δικαιούσαι παραγγελιά. Bαράν αυτοί ότι τους καυ..σει. -
Με κλονιζεις ρε Νικολα. Αλλα μου ειναι δυσκολο (λογω ηλικιας?λογω χαρακτηρα?) να τα βαλω ακαμπτα με τους αγωνιστικους γονεις μου. Δεν μπορω να φανταστω οτι η Κ.Καιτη δεν μας σκεφτηκε.Γι αυτο το προσωποποιησα και γιατι προκειται για ιδιαιτερη περιπτωση στον χωρο μας.
Καποτε βαραγα το χερι στο τραπεζι πιο συχνα απο οτι σημερα,ειναι αληθεια. Καποτε ομως εκανα και Μερκουρη 7 και κατι Καταλαβαινεις
τι θελω να πω.
Νικο, το προβλημα ειναι οτι αναζητουμε τις λυσεις απο το κρεβατι μας. Ισως μαλιστα να νομιμοποιουμαι να πω οτι αναΖΗΤΟΥΝ (χωρις να βαλω μεσα εσενα, αυτους που εκτιθενται γραφοντας κι εμενα μεσα) τις λυσεις στα καφενεια, τις χαζοσυμαζωξεις και τις καφετεριες. Σ ολους εχω να πω,ιδου η Ροδος ιδου και το πηδημα. Ας προσφερει ο καθενας οτι μπορει
(αλλα ας προσφερει κατι εκτος απο την απλη παρουσια του) και θα δεις πως τα πραγματα θ αλλαξουν.
Η προτροπη μου στον Λευτερη ειχε σκοπο να τον ωθησω σε προταση λυσεων,ξεφευγοντας απο τις διαπιστωσεις. Για παραδειγμα και για να κλεισω γιατι με περιμενουν με το...στομα ανοιχτο! Ο φοβος μου για τις επικειμενες εκλογες του ΣΟΑΑ εγκειται στο οτι ,αντι ν ασχοληθουμε με το μελλον,θα κολησουμε στα πως ,τα γιατι και τα εκανες η δεν εκανες του παρελθοντος.
Περαστικα μας κουμπαρε.
Χρηστος. -
Όταν πληρώνεις αδρά για να συμμετέχεις σε αγώνες και σχεδόν δεν το ευχαριστιέσαι...
Όταν η αρχή του σπόρ , καθόλα υπεύθυνη για την προβολή , δεν προβάλει τίποτε...
Όταν οι Λέσχες σε 'γράφουν' στα παλαιώτερα των υποδημάτων τους...
Όταν οι ίδιες Λέσχες σου 'αναλύουν' πως ΔΕΝ βγαίνουν οικονομικά...
Όταν οι ίδιες Λέσχες πιέζουν για περισσότερους αγώνες...
Όταν οι αγωνιζόμενοι δεν μπορούν να βρούν μία κοινή φωνή -όχι για το ποιός θα πάρει το πρωτάθλημα/κύπελλο/έπαθλο - για τα κοινά συμφέροντά τους...
Όταν κάποιοι αγωνιζόμενοι την κάνουν με πλάγια πηδηματάκια όταν 'γλύψουν' ένα κοκκαλάκι εξουσίας ή πάρουν κανά ποντάκι παραπάνω στο πρωτάθλημα του κουραδόκαστρου....
Όταν τρέχουμε παίζοντας το κεφάλι μας όπως και τα κεφάλια των θεατών και κανένας δεν κάνει τίποτα....
Όταν απλά προβλήματα όπως οι άδειες για τα τρέιλερς εν σωτηρίω έτει 2004 δεν έχουν λυθεί....
Όταν βγάζουμε τα μάτια μας με τα ίδια μας τα χέρια στις δοκιμές/αναγνωρίσεις....
Όταν ότι θετικό γίνεται οφείλεται στην ιδιωτική πρωτοβουλία και στην τρέλλα ελαχίστων ανθρώπων....
Τότε δεν χρειαζόμαστε Αγώνες αλλά Ψυχίατρο!
-
Συγνώμη που επεμβαίνω σε συζητήσεις αγωνιζόμενων, αλλα εγώ το βλέπω και απο μια άλλη πλευρα. Επειδη λοιπόν ούτε ο Λευτέρης αλλά ούτε και ο γιατρός ήταν παρόντες στο περσινό Μαυρο Ρόδο, θα ήθελα να τους επιστήσω την προσοχή σε 2-3 πραγματα.
Ποιος ο λόγος να πηγαίνει ένας αγώνας του πρωταθλήματος στο βοριοανατολικό άκρο της Ευβοιας, στην μέση του πουθενά και μάλιστα τον Οκτώβριο?
Ποιος, πλην των λίγων άρρωστων, θα ξεκουβαληθεί απο την Αθήνα κυριακάτικα να κάνει 2,5 ώρες δρομο με στροφιλίκια ανέβα κατέβα για να δεί αγώνα?
Ακόμα και για αυτούς που μενουν στην Χαλκίδα ταλαιπωρία είναι!
Στη εκκίνηση πέρσι, μέσα στην Χαλκίδα μποοστά στις καφετέριες, με το πρωτάθλημα να παίζετε σε γενική και Α5 μόνοι μας εμείς και ο πόνος μας. Και για να μην λέμε μόνο τα στραβά, η υπερειδική είχε κόσμοΠοιος ο λόγος να κάνεις service park μεσα σε ένα camping, πάλι στην μέση του πουθενά, όπου είναι αμφιβολο αν χωράνε τα φορτηγά?
Γιατι κάνουμε συνέχεια τα ίδια λάθη?
Αντι να πηγαίνουμε τους αγώνες κοντά στις μεγάλες πόλεις με εύκολα σημεία πρόσβασης στις ειδικές και στο service park τα πηγαίνουμε ολο και ποιο μακρια λες και έχουμε το καλύτερο θεαμα του κόσου και θα μας ακολουθήσουν ορδες θεατών?
Το ίδιο λάθος έγινε και στο ΕΛΠΑ! Ωραιος ο χώρος του service park, αλλα για να δουμε ανθρώπινη παρουσία πηγαίναμε βόλτα στα διπλανα service.
Βγηκε λοιπόν κανείς να τα πεί αυτα πέρσι? Ολοι περιορίστηκαν στο να κάνουν δημόσχιες σχέσεις, τι ωραία τοπία, τι φιλόξενοι άνθρωποι κλπ.
Αν ψαχναμε ωραια τοπία και φιλόξενους ανθρώπους γεμάτη είναι η Ελλάδα απο τέτοια.Επι του θέματος όμως; Αψογα οργανωμενος ο αγώνας χωρις ψεγάδι, αλλα απο εκει και πέρα ανύπαρκτη ξενοδοχειακή υποδομή, αγωνιζόμενοι ξύλιασαν σε δωμάτια που δεν είχαν θέρμανση, πλήρης απουσία θεατών, και σκληρες ειδικές για τα μικρά αυτοκίνητα (δειτε αριθμο εγκαταλείψεων στην Α5) που όπως αποδείχτηκε φέτος λασπώνουν υπερβολικά.
Και ρωτάω τωρα λοιπόν, δεν τα είδε κανεις αυτα πέρσι? Ή μηπως όλοι κάνουν την πάπια.
Φέτος? Δεν κατάλαβε κανείς πως αν βρέξει θα γίνει λασπομαχία? Γιατι το είπαν μόνο μερικοί?
Ας μην το πάρει στραβα η κ. Κυρίτση, όπως το πηρε πέρσι όταν κάποιοι έκαναν κριτική για τον αγώνα, αλλα οι καιροί αλλάζουν, και αν θέλουμε να συνεχίσουμε να κάνουμε αγωνες πρέπει να γίνουν έτσι ώστε να αποκτήσουν αγοραστική αξία. Και για να αποκτήσουν οι ελληνικοί αγώνες αγοραστική αξία πρέπει να αλλάξουν πολλά...
-
ρε παιδια..ποιος αγωνας και ιστοριες περι οργανωσης? εδω παιρνω τηλεφωνο στην λεσχη απο την τεταρτη και δεν το σηκωνουν? βεβαια οταν ηταν να δηλωσεις συμμετοχη ηταν εκει, τις τελευταίες μερες ομως.........πουθενα...και ρωταω -εγω που ειμαι και λιγο γραφικος- ποτε θα ενημερωσουν τους αγωνιζομενους ποτε και αν θα παρουν τα χρηματα τους πισω, οπως και τι θα γινει τελικα με το πρωταθλημα, θα γινει το Μαυρο ροδο? θα γινει το κορινθου αγωνας πρωταθληματος η οχι?
Απο τι εξαρταται ? και επιτέλους ποσο πολυπλοκη μπορει να ειναι μια τετοια αποφαση.......Συνηθως δεν ασχολουμαι για να μην γινομαι κακος αλλα αυτην την φορα νοιώθω πολύ ηλιθιος……..ενώ θα μπορουσαμε να κανουμε έναν αγωνα κοντα στην Αθηνα… εμεις πηγαμε στην Αγια Αννα????
Μηπως θυμαται κανενας το 1ο Ράλι Ποσειδών ?
-
Ο χρήστης Castor έγραψε:
Όταν πληρώνεις αδρά για να συμμετέχεις σε αγώνες και σχεδόν δεν το ευχαριστιέσαι...Όταν η αρχή του σπόρ , καθόλα υπεύθυνη για την προβολή , δεν προβάλει τίποτε...
Όταν οι Λέσχες σε 'γράφουν' στα παλαιώτερα των υποδημάτων τους...
Όταν οι ίδιες Λέσχες σου 'αναλύουν' πως ΔΕΝ βγαίνουν οικονομικά...
Όταν οι ίδιες Λέσχες πιέζουν για περισσότερους αγώνες...
Όταν οι αγωνιζόμενοι δεν μπορούν να βρούν μία κοινή φωνή -όχι για το ποιός θα πάρει το πρωτάθλημα/κύπελλο/έπαθλο - για τα κοινά συμφέροντά τους...
Όταν κάποιοι αγωνιζόμενοι την κάνουν με πλάγια πηδηματάκια όταν 'γλύψουν' ένα κοκκαλάκι εξουσίας ή πάρουν κανά ποντάκι παραπάνω στο πρωτάθλημα του κουραδόκαστρου....
Όταν τρέχουμε παίζοντας το κεφάλι μας όπως και τα κεφάλια των θεατών και κανένας δεν κάνει τίποτα....
Όταν απλά προβλήματα όπως οι άδειες για τα τρέιλερς εν σωτηρίω έτει 2004 δεν έχουν λυθεί....
Όταν βγάζουμε τα μάτια μας με τα ίδια μας τα χέρια στις δοκιμές/αναγνωρίσεις....
Όταν ότι θετικό γίνεται οφείλεται στην ιδιωτική πρωτοβουλία και στην τρέλλα ελαχίστων ανθρώπων....
Τότε δεν χρειαζόμαστε Αγώνες αλλά Ψυχίατρο!
Πληρέστατη η τοποθέτηση.
Κλείνοντας 3 χρόνια εμπλοκής δεν θα μπορούσα να προσθέσω τίποτα στα παραπάνω και ούτε φυσικά να διαφωνήσω με τίποτα.
Ειδικά για το πλήθος των αγώνων, εδώ στη Β. Ελλάδα βιώσαμε φέτος την απόλυτη αηδία, με ένα σωρό σπριντάκια, αναβάσεις, μίνι ράλλυ και ένα κάρο πρωταθλήματα και υποκύπελα με μοναδικό αποτέλεσμα να προκύψουν αγώνες με κάτω των 20 συμμετοχών και αντίστοιχου αριθμού θεατών, να ματαιωθούν αγώνες (βλ. ράλλυ Σερρών) και να γίνονται αγώνες χωρίς να συμπληρώνονται οι κλάσεις.
Όσο για προβολή των έστω και λίγων αξιόλογων αγώνων? Λιγοστές αφίσσες στην περιοχή του αγώνα στην καλύτερη περίπτωση.
Συγγνώμην που είμαι εκτός θέματος.
-
Ο χρήστης hyperion έγραψε:
Ειδικά για το πλήθος των αγώνων, εδώ στη Β. Ελλάδα βιώσαμε φέτος την απόλυτη αηδία, με ένα σωρό σπριντάκια, αναβάσεις, μίνι ράλλυ και ένα κάρο πρωταθλήματα και υποκύπελα με μοναδικό αποτέλεσμα να προκύψουν αγώνες με κάτω των 20 συμμετοχών και αντίστοιχου αριθμού θεατών, να ματαιωθούν αγώνες (βλ. ράλλυ Σερρών) και να γίνονται αγώνες χωρίς να συμπληρώνονται οι κλάσεις.
Εγώ πάω για ρεκόρ. 3 αγώνες σε 3 συνεχόμενες εβδομάδες θέλω να κάνω !!!! χεχεχεχ
(Λαμίας, Σπριντ Βέροια, Αλεξ/πολη) -
Ο χρήστης bsam έγραψε:
Μηπως θυμαται κανενας το 1ο Ράλι Ποσειδών ?
Πραγματικά είναι κρίμα που ξεχάστηκε....Δεν βλέπουμε συχνά αγώνες όπου οι θεατές μπορούν να μετακινηθούν με τα πόδια από ειδική σε ειδική και να τις δουν σχεδόν όλες...
-
Ο χρήστης platis έγραψε:
Ειναι η Μανα των Ελληνικων αγωνων, η κυρια Καιτη Κυριτση, μια γυναικα που απο πριν ακομα γεννηθεις και μεχρι σημερα ,εχει προσφερει στο σπορ πιθανα περισσοτερα απ οσα εχουμε προσφερει ολοι εμεις μαζι.Καλημέρα dr,
Κάνουμε ένα λάθος εδώ και πολλά χρόνια σ' αυτό το χώρο.
Ο ένας είναι η μάνα μας, ο άλλος ο πατέρας, ο κουμπάρος, ο σπόνσορας και ξαφνικά έχουμε βρεθεί εδώ που είμαστε. Η μάνα των ελληνικών αγώνων λοιπόν, που τη θυμάμαι σε τεχνικούς ελέγχους στο Λαγονήσι και τυγχαίνει να είναι και φίλη του πατέρα μου, ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ. Εκτός αυτού η λέσχη για την οποία είναι υπεύθυνη υπολειτούργησε σε πολους τομείς. Το βασικότερο όλων, καθ' όλη τη διαδικασία δεν υπήρξε σεβασμός στον αγωνιζόμενο.
Μη χρυσόνουμε το χάπι γιατρέ, τα του Καίσαρως τω Καισαρη αλλιώς δε θα βγάλουμε άκρη.
Όσο για τις προτάσεις θα τις έχεις δημοσιευμένες μέχρι τη Δευτέρα.
Λευτεράκη, μαθητή, σε λάθος εποχή βρήκες τους αγώνες, όπως και εγώ και ο μπαρμπα Xρήστος, και άλλοι παλιότεροι και νεότεροι.
Tίποτα δεν έχει αλλάξει, ούτε και πρόκειται, γιατί οι οδηγοί είμαστε ραγιάδες βουτηγμένοι μέσα στα σκατά, έως τη στιγμή που ο καθένας -μεμονωμένα φυσικά- θα νομίσει πως προσκυνημένος, κουκουλοφόρος, δουλοπρεπής, ή έστω αρεστός θα καταλάβει μια θέση δίπλα στο γκουβέρνο γλύφωντας κανά ξεροκοματάκι (και δεν εννοώ σώνει και καλά χρήματα)Δάσκαλε, μου επιτρέπεις επειδή είμαι νέος και αμυαλος ακόμα να έχω τις αντιρρήσεις μου...
Αν θες στη ζωή σου ένα μέλλον δεν το θες βουτηγμένος στα σκατά...
Το μόνο που δε θα πω ποτέ είναι ότι δε με προειδοποίησες όταν έπρεπε...
Ποιος ο λόγος να πηγαίνει ένας αγώνας του πρωταθλήματος στο βοριοανατολικό άκρο της Ευβοιας, στην μέση του πουθενά και μάλιστα τον Οκτώβριο?
Το ίδιο λάθος έγινε και στο ΕΛΠΑ! Ωραιος ο χώρος του service park, αλλα για να δουμε ανθρώπινη παρουσία πηγαίναμε βόλτα στα διπλανα service.
Και ρωτάω τωρα λοιπόν, δεν τα είδε κανεις αυτα πέρσι? Ή μηπως όλοι κάνουν την πάπια.
...οι καιροί αλλάζουν, και αν θέλουμε να συνεχίσουμε να κάνουμε αγωνες πρέπει να γίνουν έτσι ώστε να αποκτήσουν αγοραστική αξία. Και για να αποκτήσουν οι ελληνικοί αγώνες αγοραστική αξία πρέπει να αλλάξουν πολλά...
Παύλο, επειδή οι καιροί αλλάζουν αλλά το σκηνικό παραμένει το ίδιο και τελικά αυτό το ωραίο φορτηγό που φτιάξατε θα βρεθεί μετά από λίγο καιρό σκουριασμενο σε μια γωνιά χωρίς λόγο ύπαρξης, νομίζω ότι πρέπει ν' αρχίσουμε ν' ακολουθούμε άλλες μεθόδους.
Ανάμενε στο ακουστικό σου...
-
Δεν χρυσωνω το χαπι Λευτερη. Δεν ειμαι απ αυτους. Μιλησα για λαθος και για σεβασμο. Και τα δυο ειναι αναμφισβητητα απο τη μερια μου.
Χαρα μου να βλεπω εσενα κι αλλους νεους ναναι μαχητικοι. Με διαρκεια ομως Παρτε το πανω σας παιδια γιατι εσας αφορα πιο πολυ.
Καλημερα και καλο ΣΚ. -
Κάποιο νεότερο για το πότε και που θα διεξαχθεί τελικά ο αγώνας, υπάρχουν;
-
Οσο περνάει ο καιρός αυτό που είχε γράψει πριν λίγες μέρες (προφητικά) ο ivan δυστυχώς γίνεται όλο και πιο ξεκάθαρο....το παραθέτω.
Πάρτε λοιπόν τα κουβαδάκια σας (και εγώ κάλλιστα θα μπορούσα να είμαι ένας από εσάς) και στήστε το αυτί σας να δείτε από που θα σφυρίξουν κλέφτικα για να πάτε να δώσετε κώλο. Γιατί περί αυτού πρόκειται. Kώλο ζητάνε όλοι αυτοί και λεφτά από πάνω...
Kαι εμείς δίνουμε, δίνουμε, ξαναδίνουμε, τόσο που εύκολα υποθέτει οποιοσδήποτε πως μας αρέσει. Oπότε γιατί να μη ζητούν...Άκου... κάτι λένε για Kορίνθου... Άσε το διάβασμα, τρέξε, δεν θα προκάνεις καψερέ αγωνιζόμενε... Tρέξε να χορέψεις στο ρυθμό που σου κτυπούν οι οργανοπαίκτες που πορεύονται με τα χρήματά σου. Mόνο που τους πληρώνεις χωρίς να δικαιούσαι παραγγελιά. Bαράν αυτοί ότι τους καυ..σει.
Μάθατε τίποτα εσείς??? Σας ενημέρωσε κανείς???κι εμάς το ίδιο....πλάκα έχουμε.
Αιθάνομαι (ίσως και άλλοι) σαν το σκύλο που περιμένει το αφεντικό του να του πετάξει το κόκκαλο και τον κοιτάζει στα μάτια....(μονο που σιγα σιγα θα σταματάμε να κουνάμε την ουρά μας κύριοι.....) -
Έχουμε πήξει στα Δελτία Τύπου!!!
Αγαπητοί φίλοι της ΑΛΑ μην μας στείλετε ΑΛ(Λ)Α!!!
-
Ούτε ΑΛΑ(Κ)!!!
-
Ο χρήστης Castor έγραψε:
Έχουμε πήξει στα Δελτία Τύπου!!!Αγαπητοί φίλοι της ΑΛΑ μην μας στείλετε ΑΛ(Λ)Α!!!
Kαλά που τα δελτία τύπου στο πίσω μέρος είναι λευκά και θα έχουμε χαρτιά να κρατάμε για καιρό σημειώσεις...κάτι σαν τα ψηφοδέλτια να πούμε.....
-
ΑΝΕΒΟΚΑΤΕΒΙΚΑΜΕ 2 ΦΟΡΕΣ.ΦΑΓΑΜΕ 500 ΕΥΡΟ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΑΜΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΟΡΙΝΘΟ???
ΝΑ ΓΙΝΕΙ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΚ!!!ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ.Ο ΚΑΙΡΟΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΣ...
-
Δεν μπορεί φίλε el matador να γίνει ο αγώνας αυτό το Σ/Κ, καθώς ακολουθεί Ολύμπιο το άλλο. Δοκιμές για το Ολύμπιο πότε θα γίνουν? Αν πάθεις κάτι στο ΜΡ, πότε θα φτιάξεις το αυτοκίνητό σου? Μάλλον για συνχώνευση με το Κορίνθου πάει, είναι η μόνη διαθέσιμη ημερομηνία.
Εκτός αν έχεις όρεξη να τρέξεις τέλη Δεκέμβρη, με Χριστουγεννιάτικο δεντράκι στο αυτοκίνητο...
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Δεν μπορεί φίλε el matador να γίνει ο αγώνας αυτό το Σ/Κ, καθώς ακολουθεί Ολύμπιο το άλλο. Δοκιμές για το Ολύμπιο πότε θα γίνουν? Αν πάθεις κάτι στο ΜΡ, πότε θα φτιάξεις το αυτοκίνητό σου? Μάλλον για συνχώνευση με το Κορίνθου πάει, είναι η μόνη διαθέσιμη ημερομηνία.Εκτός αν έχεις όρεξη να τρέξεις τέλη Δεκέμβρη, με Χριστουγεννιάτικο δεντράκι στο αυτοκίνητο...
....και χιονανθρωπάκι στο πίσω καπώ...
-
Ζεστές ζεστές πληροφορίες λένε οριστικά για συμπαραγωγή με το Κορίνθου. Μάλλον ξεκινάμε οι του Μαύρου Ρόδου Σάββατο και συνεχίζουμε την Κυριακή μαζί με τους συμμετέχοντες στο Κορίνθου...πολύπλοκη οργανωτικά διαδικασία ελπίζω να μην γίνει μπάχαλο άν γίνει έτσι....
-
Σήμερα ήρθε το πρώτο Δελτίο Τύπου από την ΑΛΑΚ
*
ΣΤΗΝ ΚΟΡΙΝΘΟ Η ΑΥΛΑΙΑ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΡΑΛΛΥ 2004
Η Αγωνιστική Λέσχη Αυτοκινήτου Κορινθίας (ΑΛΑΚορινθίας) και η Αγωνιστική Λέσχη Αυτοκινήτου (ΑΛΑ) διοργανώνουν στις 27-28 Νοεμβρίου 2004 το 8ο Ράλλυ Κορίνθου –32ο Μαύρο Ρόδο τελευταίο αγώνα του Πρωταθλήματος Ραλλυ 2004.
Η Κόρινθος αποτελεί φέτος το κέντρο του αγώνα , που θα διεξαχθεί σε 4 επαναλαμβανόμενες ειδικές διαδρομές στον Νομό Κορινθίας.
Η πανηγυρική εκκίνηση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 27 Νοεμβρίου στην πλατεία Ελευθερίου Βενιζέλου (Φλοίσβος) ,και την ίδια μέρα θα πραγματοποιηθούν 2 από τις 8 Ειδικές Διαδρομές .To service park του αγώνα και τις δύο μέρες θα φιλοξενηθεί στις ολοκαίνουργιες εγκαταστάσεις του JAMBO Κορίνθου.
Μεγάλος χορηγός του αγώνα είναι η EUROPCAR
Οι δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται δεκτές μέχρι την Τετάρτη 17 Νοεμβρίου .Για περισσότερες πληροφορίες στα τηλέφωνα 2741085001,ΦΑΧ 2741072998 ΑΛΑΚ και 2106923180 ΦΑΧ 2106923135 ΑΛΑ και στις ιστοσελίδες http://www.alak.gr,www.ala-racingclub.gr *
ΜΑΥΡΟ ΡΟΔΟ