-
Ρε παιδια ξερει κανεις ποτε βγαινει το νεο Impreza?
-
Το πιο πιθανο ειναι μεσα στο 2007 δυστυχως
-
Ελπιζω πια να βρει και η Subaru την σχεδιαστικη της ταυτοτητα. Ειναι κριμα ενα τοσο καλο μηχανικο συνολο οπως το Impreza να πασχει απο 'ομορφια'
Παντως εμενα μου αρεσει πολυ το μελλοντικο STi στην φωτογραφια, δεν ξερω το γιατι ομως!!! -
Ο χρήστης pavlos23 έγραψε:
http://www.subarunews.net/images/impreza2006facelift.jpgωραιο μου αρεσει αν προσεξετε λεει facelift impreza 2006 , στο μελλον θα δουμε
-
Ο χρήστης jgio1987 έγραψε:
Ελπιζω πια να βρει και η Subaru την σχεδιαστικη της ταυτοτητα. Ειναι κριμα ενα τοσο καλο μηχανικο συνολο οπως το Impreza να πασχει απο 'ομορφια'
Παντως εμενα μου αρεσει πολυ το μελλοντικο STi στην φωτογραφια, δεν ξερω το γιατι ομως!!!γιατι δεν σου αρεσει το τορινο μοντελο? εμενα παντως μου ερεσει απ ολα το καλουπι του 22b ! αυτο που δεν μου πολυ αρεσε ηταν το μοντελο που ετρεξε ο μακινεν την πρωτη χρονια με σουμπαρου
απ τα εβο ολα μου αρεσουν αλλα διαλεγω το 6αρι και το 7αρι , στο μελλον θα δουμε τη θα βγαλουν
-
Συγκινητικά είναι και το Impreza και το Evo
Μόνο που σκέφτεσαι τι κάνουν... -
Kala eime o monadikos pou vlepo pos afta eine dimiourgimata Photoshop i allou paromiou programatos?
Kai pote thimaste eidika tin Subaru prin vgali neo montelo na exoun di fos dimosiotitas pragmatikes fotografies tou ki oxi plasmatikes me skopo apoprosanatolismo tis kinis gnomis/antagoniston?
Telos panton esto kai ipothetika eine kai ta dio EPIIKOS APARADEKTA kata tin tapini mou gnomi, eipame eine ergalia alla mexris eki ti na poun kai oi M3-M5 meta...esto kai ta 350Z apo omorfia!
JIMPS: Sorry gia ta Greeklish, grafo alloste spania eos katholou
PS1:Kai eime idioktitis Impreza gia na min proftasi kanis na pi pos eime anti-Iaponas, to antitheto simveni apla na eimaste kai ligo prosgiomenoi oson afora tin emfanisi -
Ο χρήστης JIM THEO έγραψε:
Kala eime o monadikos pou vlepo pos afta eine dimiourgimata Photoshop i allou paromiou programatos?
Kai pote thimaste eidika tin Subaru prin vgali neo montelo na exoun di fos dimosiotitas pragmatikes fotografies tou ki oxi plasmatikes me skopo apoprosanatolismo tis kinis gnomis/antagoniston?
Telos panton esto kai ipothetika eine kai ta dio EPIIKOS APARADEKTA kata tin tapini mou gnomi, eipame eine ergalia alla mexris eki ti na poun kai oi M3-M5 meta...esto kai ta 350Z apo omorfia!
JIMΦυσικά και είναι photoshop και μάλιστα όχι ιδιέταιρα καλή δουλειά. Το παραπάνω σχέδιο απλώς αποτυπώνει το πως μπορεί να είναι το Impreza με την νέα εταιρική μάσκα. Τίποτα παραπάνω απο αυτό.
Υ.Γ. Και εμένα χάλια μου φαίνεται πάντως αλλά σε τέτοια σχέδια δεν αξίζει να δώσεις ιδιαίτερη σημασία.
-
Ο χρήστης sebastien loeb έγραψε:
ωραιο μου αρεσει αν προσεξετε λεει facelift impreza 2006 , στο μελλον θα δουμε
Μαλλον για Ιαπωνια το 2006.
Στην Ευρωπη το πιο πιθανο ειναι το 2007. -
Ο χρήστης JIM THEO έγραψε:
PS: Sorry gia ta Greeklish, grafo alloste spania eos katholou -
Κατέβασα πριν μία εβδομάδα περίπου ένα ιταλικό video που παρουσιάζει το evo9! Έχει βγει κάτι τέτοιο?? Το μόνο που αλλάζε σε σχέση με το 8 είναι οι προφηλακτήρες!
ΥΓ:Πάντως εγώ θεωρώ το 8άρι το πιο όμορφο evo που έχει βγει μέχρι τώρα... -
-
Ο χρήστης msamaro έγραψε:
Κατέβασα πριν μία εβδομάδα περίπου ένα ιταλικό video που παρουσιάζει το evo9! Έχει βγει κάτι τέτοιο?? Το μόνο που αλλάζε σε σχέση με το 8 είναι οι προφηλακτήρες!
ΥΓ:Πάντως εγώ θεωρώ το 8άρι το πιο όμορφο evo που έχει βγει μέχρι τώρα...Βεβαίως και έχει βγεί. Λεπτομέριες,εδώ:
http://www.4troxoi.gr/forum/viewtopic.php?t=9225
EVO 10 & sti 2007 !