-
μήπως ξέρει κανένας απο που μπορώ να το αγοράσω στην ελλάδα ένα terratrip 303+;
αν το φέρω απο έξω υπάρχει κανένα συνεργείο ή ηλεκτρολόγος που ασχολείτε με τετοια;
γιατι τα χεράκια μου ειναι μαλον για άλλες δουλειές -
αν το φέρω απο έξω υπάρχει κανένα συνεργείο ή ηλεκτρολόγος που ασχολείτε με τετοια;
Ο χρήστης polis έγραψε:
γιατι τα χεράκια μου ειναι μαλον για άλλες δουλειέςΜπορείς να βρεις στον Φ. Μητρόπουλο (Service Land Rover) τηλ 210-8315840. Επίσης Atlasteam 210 9650016.
Τέλος μπορείς να το βρεις στο http://www.demon-tweeks.co.uk
Σίγουρα υπάρχει και αλλού. Οι τιμές παίζουν, καλό θα ήταν να το ψάξεις.
Να ρωτήσω γιατί θες το 303 και όχι κάποιο άλλο;
Για τοποθέτηση δεν ξέρω, εγώ το έβαλα μόνος μου.
-
Αγαπητέ φίλε tasmania
ευχαριστώ για την πληροφορία,
έκανα την αγορά απο το demon-tweeks.
έχω το 'κακό' συνήθιο να αγοράζω το πιο σύγχρονο και νομίζω ότι αυτό κάνει τα πιο πολλά!!
για τα μαγαζιά που μου λές στην αθήνα οι τιμές είναι διπλάσιες και μάλιστα χωρίς τοποθέτηση, όταν ρώτησα να μου πούν τον συνεργάτη τους ηλεκτρολόγο δεν πήρα καμία απάντηση και έτσι θα βγώ στο ψάξιμο!!!
όπως είπα τα χεράκια μου δεν πιάνουν και πολλά οπότε ρωτάω όπου βρώ και με κοιτούν σαν ούφοΥΓ. ένα lada 17 /2004 έχω
-
Καλορίζικο. Κι εγώ έχω το ίδιο αμάξι και το ίδιο μοντέλο terratrip με την extra οθόνη. Φαντάζομαι παρήγγειλες και το promb; Γενικά δεν είναι δύσκολη η τοποθέτηση του. Θα σου πρότεινα να ρωτήσεις κι εκεί που βάζουν ταξίμετρα.
Εαν πάλι δεν βρεις άκρη πουθενά, στείλε pm. Κάτι θα κάνουμε.
-
Ο χρήστης polis έγραψε:
Αγαπητέ φίλε tasmania
ευχαριστώ για την πληροφορία,
έκανα την αγορά απο το demon-tweeks.
έχω το 'κακό' συνήθιο να αγοράζω το πιο σύγχρονο και νομίζω ότι αυτό κάνει τα πιο πολλά!!
για τα μαγαζιά που μου λές στην αθήνα οι τιμές είναι διπλάσιες και μάλιστα χωρίς τοποθέτηση, όταν ρώτησα να μου πούν τον συνεργάτη τους ηλεκτρολόγο δεν πήρα καμία απάντηση και έτσι θα βγώ στο ψάξιμο!!!
όπως είπα τα χεράκια μου δεν πιάνουν και πολλά οπότε ρωτάω όπου βρώ και με κοιτούν σαν ούφοΥΓ. ένα lada 17 /2004 έχω
Αγαπητέ φίλε polis,
Ο demon tweeks το 303plus το έχει 365.17€ + ΦΠΑ. Αν προσθέσεις μεταφορά, εμπορικό κέρδος ΚΑΙ τοποθέτηση, τότε τα 570€ που γράφει ο τιμοκατάλογος του atlasteam.
(http://www.atlasteam.gr/products/terrat ... aindex.htm) δεν είναι τα ΔΙΠΛΑ. Προφανώς κάπου θα υπήρξε παρερμηνεία καθώς υπάρχει αύξηση τιμής με τα παρελκόμενα.
Βέβαια αν στο demon tweeks δεν πλήρωσες ΦΠΑ (όπως συνήθως γίνεται) τότε ναι υπάρχει ένα 20% διαφορά. (Η μη πληρωμή ΦΠΑ σε καταστήματα του εξωτερικού τέτοιου είδους είναι η πιο ωραία κομπίνα φοροδιαφυγής για αυτά. Πολύ απλά, αγοράζουν με ΦΠΑ και πουλάνε χωρίς. Αποτέλεσμα: στο τέλος του χρόνου παίρνουν και επιστροφή ΦΠΑ ! ..... δηλαδή 17.5 έως 20% κέρδος από το πουθενά!Κώστας Θεολόγης
atlasteam -
Δεν ξέρω τιμές κλπ για το συγκεκριμένο μαραφέτι, όμως γενικά αν κάποιος μπορεί να αγοράσει κάτι από ΗΠΑ και να γλιτώσει το τελωνείο (με κάποιο συγγενή ή γνωστό που θα φέρει το πακέτο σε αποσκευές...), τότε στην Ελλάδα πληρώνουμε τα 2πλά!!!!
Παραδείγματα:-
όργανα της Defi (πίεση τούρμπο, θερμοκρασία λαδιού, πυρόμετρο) για Impreza STi 2004 : Ελλάδα η καλύτερη τιμή χωρίς τοποθέτηση 1350€, ΗΠΑ 870$
-
Γυαλιά ηλίου ΟΑΚLΕΥ: Ελλάδα 210€, ΗΠΑ 140$. Μιλάω για το ίδιο τύπο - μοντέλο πάντα...
-
καραμπίνα Remington 11-87 Premier : Ελλάδα 1500-1600€, ΗΠΑ 829 $.
Αναφέρω παραδείγματα από άσχετους χώρους για να δείξω τη γενικότητα αυτού που λέω. Μη μου πείτε για νομιμότητες κλπ, αυτά είναι για κουτούς. Δε λέω για το όπλο, αυτό είναι απλό παράδειγμα και είναι το μόνο που πρέπει να εκτελβνήσεις και δε γίνεται αλλιώς.
Απλώς, όποιος μπορεί να φέρει 'μαύρο' οτιδήποτε από το εξωτερικό, ας το κάνει!!!! Το κέρδος είναι πολύ μεγάλο!
Δε με απασχολεί αν ο αμερικάνος κερδίζει (που σίγουρα το κάνει...) με οποιοδήποτε τρόπο, τη στιγμή που φέρνω ότι θέλω στη μισή τιμή!
Ακόμα κι αν υπολογίσεις 40$ (περίπου...) για μεταφορικά και 30% τελωνείο, τα όργανα που λέω , εισαγώμενα νόμιμα από ιδιώτη, κοστίζουν: 870+40=910, 910*30%=1180$, σε € 1000 περίπου! Να 350€ κέρδος! Λίγα είναι?
Το κράτος είναι ο μεγαλύτερος νόμιμος κλέφτης και κανένα μαγαζί στην Ελλάδα δε δουλεύει για λιγότερο από 50%. -
-
Ο χρήστης boxer2003 έγραψε:
Ακόμα κι αν υπολογίσεις 40$ (περίπου...) για μεταφορικά και 30% τελωνείο, τα όργανα που λέω , εισαγώμενα νόμιμα από ιδιώτη, κοστίζουν: 870+40=910, 910*30%=1180$, σε € 1000 περίπου! Να 350€ κέρδος! Λίγα είναι?
Το κράτος είναι ο μεγαλύτερος νόμιμος κλέφτης και κανένα μαγαζί στην Ελλάδα δε δουλεύει για λιγότερο από 50%.Μεγάλες κουβέντες! Με $40 δεν φέρνεις ούτε τα γυαλιά απο την Αμερική, εκτός αν χρησιμοποιήσεις USA Mail και σου έρθει 6-7 μήνες μετά. Και ξεχνάς handling στα αεροδρόμια, εκτελωνιστικά, fax, τηλέφωνα που πρέπει να κάνει μία εταιρία. Και τα 350 στα 1000 είναι 35% και όχι 50%. Όσον αφορά τα ατελώνιστα, αυτά δεν αξίζουν σχολιασμό.
Σαν παράδειγμα θα σου αναφέρω πελάτη ο οποίος πλήρωσε 1800 ευρώ για κάτι που έκανε, πριν δύο χρόνια και με το δολλάριο στα 1,18 ευρώ, $975 στην Αμερική. Σήμερα έχει ανοίξει μαγαζί και πουλάει το ίδιο προϊόν 2100 ευρώ, με το δολλάριο στα 0,85. Ηθικό δίδαγμα; Έξω απο το χορό πολλά τραγούδια ξέρουμε.
-
Με 40$, αντε με 60$, σε 15 μέρες φέρνεις ότι θέλεις από Αμερική!!!
Παράδειγμα από τυχαίο Dealer παρακάτω και μιλάμε για μικρά κουτιά - δέματα.... Όχι ντουλάπες...
Method: Cost
(per address ) Time to deliver
(business days): Special:
Standard $5.50 2 to 10
2-Day (Domestic) $15.00 2
Overnight (Domestic) $23.50 1
Saturday Delivery
(Domestic) $30.00 Signature required
***Canadian Standard $10.00 5 to 11 ** ( Recipient is responsible for payment of applicable duties, taxes, and any fees. )
Για Καναδά και 11 εργάσιμες 10$
Για Ευρώπη το βάζω *4 το κόστος και 5 μέρες ακόμα...
Χώρια που υπάρχει και η UPS... -
DHL, ΗΠΑ (ζώνη 4), 2 κιλά δέμα 90 € συν ΦΠΑ, σε προνομιακό τιμοκατάλογο. Παράδοση 3-4 μέρες.
Ο τιμοκατάλογος στη διάθεση όποιου θέλει.
Αυτά που αναφέρεις είναι mail post, χωρίς εγγύηση ημερομηνίας παράδοσης.
ΥΓ. domestic σημαίνει τοπικό. Όχι διεθνές...
-
http://www.demon-tweeks.co.uk/catalogue ... cts&page=2
Terratrip 303 Plus Tripmeter From
terratrip 303+