-
Facelift; Κιόλας; Πάντως έχει πέσει το μάτι μου σε αρκετά swift με σιδερένιες 15ρες ζάντες και αναρωτιόμουν τι έπαιζε... Έχω δεί και μαύρο με μπέζ δερμάτινο σαλόνι...
Έχετε υπ' όψιν σας κανένα καλό εξουσιοδοτημένο στη Θεσσαλονίκη; Στον Παπαβραμιδη που το πήρα έχει πέσει πολλή δουλειά και κλείνουν ραντεβού για μετά από 15 μέρες και βάλε...
-
Ο χρήστης alkoolouxos έγραψε:
Facelift; Κιόλας; Πάντως έχει πέσει το μάτι μου σε αρκετά swift με σιδερένιες 15ρες ζάντες και αναρωτιόμουν τι έπαιζε... Έχω δεί και μαύρο με μπέζ δερμάτινο σαλόνι...Έχετε υπ' όψιν σας κανένα καλό εξουσιοδοτημένο στη Θεσσαλονίκη; Στον Παπαβραμιδη που το πήρα έχει πέσει πολλή δουλειά και κλείνουν ραντεβού για μετά από 15 μέρες και βάλε...
οι σιδερένιες ζάντες του swift είναι 14 και οι αλουμινίου 15.
Το δερμάτινο σαλόνι μπαίνει μετά είτε από την αντιπροσωπεία είτε όπου θες εσύ. Εχω βάλει δίχρωμο δερμάτινο σαλονι στο swift μόλις το πήρα
-
Επειδη ενδιαφερεται καποιος γνωστος μου για την αγορα Swift 1.3 5d μπορει καποιος συνοπτικα να μου πει:
α.Τελικη τιμη με την χαρτουρα(τελη,πινακιδες κτλ)
β.Ετη εγγυησης
γ.Τα πιο κοινα ελλατωματα του
δ.επιδοσεις,αισθηση στον δρομο,εξοπλισμο
ε.Επιτοκιο(απο Θεσ/νικη ειναι,απο αντιπροσωπεια εκει θα το αγορασει)Ευχαριστω εκ των προταιρων
-
Ο χρήστης swiftakias_ έγραψε:
Facelift; Κιόλας; Πάντως έχει πέσει το μάτι μου σε αρκετά swift με σιδερένιες 15ρες ζάντες και αναρωτιόμουν τι έπαιζε... Έχω δεί και μαύρο με μπέζ δερμάτινο σαλόνι...
Έχετε υπ' όψιν σας κανένα καλό εξουσιοδοτημένο στη Θεσσαλονίκη; Στον Παπαβραμιδη που το πήρα έχει πέσει πολλή δουλειά και κλείνουν ραντεβού για μετά από 15 μέρες και βάλε...
οι σιδερένιες ζάντες του swift είναι 14 και οι αλουμινίου 15.
Το δερμάτινο σαλόνι μπαίνει μετά είτε από την αντιπροσωπεία είτε όπου θες εσύ. Εχω βάλει δίχρωμο δερμάτινο σαλονι στο swift μόλις το πήρα
Πλεον βγαινει και με σιδερενιες 15αρες το Ιαπωνικο, ετσι το παρηγγειλα!
Οσο για τις λοιπες ερωτησεις επειδη κι εγω ρωτησα παλαιοτερα κατι πηρα την ιδια απαντηση...εισαι φιλος, γινε μελος -
Γεια σας
Ειμαι ενας υποψηφιος αγοραστης του swift 5θυρο.
Πειτε μου απο εσας που εχετε κάποιους λογους για να το πάρω ή για να μην το παρω. Απο προβληματα και τιμές σερβις πως πάει? Η κατασκευή ειναι Japan? Απο φρεναρίσματα και ασφαλεια που με ενδιαφέρει πάρα πολυ ειναι οκ?
Thanks
Y.Γ.1 Το θελω εκτος απο το σχημα που μου αρέσει λόγω των μικρου μήκους και την ισχύ που δίνει στα 1300cc.
Y.Γ.2. Ειμαι κάπως 'συντηρητικός' οδηγος άρα δεν ψαχνω για τρελά γκαζια στους δρόμους. -
double post
-
συγκρίνοντας τα GL και GLA απο το site οι διαφορές που βλέπω είναι οι εξής υπέρ του GLA:
1.Σύστημα εκκίνησης χωρίς κλειδί(keyless start)
2.Προβολείς ομίχλης εμπρός
3.Ζάντες αλουμινίου 15'
4.Πλευρικοί αερόσακοι οδηγού/ συνοδηγού
5.Αερόσακοι κεφαλής τύπου 'κουρτίνας'
6.4 χειρολαβές αντί για 3Είναι όντως μόνο αυτές οι διαφορές?
Επίσης να ρωτήσω όπως και οι προηγούμενοι
τελική τιμή
εγγύηση
χρόνος παράδοσης -
Οι διαφορές αυτές πρέπει να είναι. Χρόνο παράδοσης ~10 μέρες
-
Ο χρήστης wannabe έγραψε:
συγκρίνοντας τα GL και GLA απο το site οι διαφορές που βλέπω είναι οι εξής υπέρ του GLA:
1.Σύστημα εκκίνησης χωρίς κλειδί(keyless start)
2.Προβολείς ομίχλης εμπρός
3.Ζάντες αλουμινίου 15'
4.Πλευρικοί αερόσακοι οδηγού/ συνοδηγού
5.Αερόσακοι κεφαλής τύπου 'κουρτίνας'
6.4 χειρολαβές αντί για 3Είναι όντως μόνο αυτές οι διαφορές?
Επίσης να ρωτήσω όπως και οι προηγούμενοι
τελική τιμή
εγγύηση
χρόνος παράδοσηςαν δεν κανω λαθος ειναι ακομα
- Ηλεκτρικα ρυθμιζομενοι & θερμαινομενοι καθρεπτες
- Δυο ακομα ηχεια (tweeter)
-
Είναι ακόμη κι αυτά που αναφέρει ο swiftakias.
rocsta από τους 6 μήνες πήγαμε στις 10 μέρες;
-
Ο χρήστης rocsta έγραψε:
Οι διαφορές αυτές πρέπει να είναι. Χρόνο παράδοσης ~10 μέρεςρώτησα και απο οτι μου είπαν υπάρχουν ετοιμοπαράδοτα αλλά όχι σε όλα τα χρώματα
βλέπεις τώρα δεν είναι σχεδόν μόνο του όπως παλιότερα, παίζουν δυνατά και Corsa, G. Punto, 207 -
Ουπς ναι συγγνώμη. Εγώ μιλάω για χρώμα άσπρο ή γκρι.
Πάντως νομίζω πως και το special gl έχει ηλεκτρικά ρυθμιζόμενους και θερμανόμενους καθρεπτες αλλά και tweeters. Εσείς παιδιά λέτε για το μη special gl. -
rocsta επειδή ρώτησα και για γκρι δεν είχε ούτε σε GL ούτε σε GLA 5θ
πάντως για 1200 διαφορά δεν ξέρω αν αξίζει το GLA. Μπαίνει και στα χωράφια του Corsa. -
Aπο το gla μόνο τις ζάντες θα ήθελα. Αν πάρω τελικά, μάλλον για gl πάμε, και μετά ψάχνω για ζάντες.
-
Γεια σας
Εχει κανεις σας οδηγησει το αυτοματο/σειριακο??Γνωμες σχετικα με το ποσο γρηγορα αλλαζει ταχυτητες κ ποσο ομαλα ειναι ευπροσδεκτες.
Ειστε η τελευταια μου ελπιδα μιας κ δεν εχω βρει πουθενα γνωμες για το αυτοματο....
Κανεις δε το εχει ρε παιδια?? -
Ο χρήστης panosm25 έγραψε:
Γεια σαςΕχει κανεις σας οδηγησει το αυτοματο/σειριακο??Γνωμες σχετικα με το ποσο γρηγορα αλλαζει ταχυτητες κ ποσο ομαλα ειναι ευπροσδεκτες.
Ειστε η τελευταια μου ελπιδα μιας κ δεν εχω βρει πουθενα γνωμες για το αυτοματο....
Κανεις δε το εχει ρε παιδια??γιατί δεν ζητάς ένα test drive;
-
Γιατι η αγορα του αυτοκινητου δεν ειναι αμεση
κ γιατι ειμαι απειρος οδηγος ( το test drive δεν πιστευω να βοηθησει)
Οποτε οι γνωμες απο forum κ ανθρωπους που οδηγουν αυτοματα ειναι πολυτιμες -
Πάντως το swift πιστεύω οτι είναι το καλήτερο της σειράς.
Suzuki Swift 2005