-
Αλήθεια τα Sonata που κυκλοφορούσαν στην Ολυμπιάδα καθώς και τα άλλα Χιουντάι τί θα γίνουν? Θα τα πάρουν πίσω ή θα βγουν στην ελληνική αγορά μεταχειρισμένων?Γιατί αν γίνει το δεύτερο καταλαβαίνετε τι θα πάθει η μεταπωλητική αξία των κατόχων Χιουντάι!
-
Έφτασε και στην Ελλάδα αλλά μέχρι να έρθει η 2λιτρη έκδοση δε νομίζω να πουλήσει.
-
Επι της ευκαιρίας να πω οτι είδα πρόσφατα ένα Sonata στο δρόμο και μπορώ να πω πως είναι απο τα λίγα αυτοκίνητα που μου άρεσαν περισσότερο στις φωτογραφίες. Μάλλον θα ανταγωνιστεί τις πωλήσεις του Nissan Maxima
-
Ο χρήστης pavlos23 έγραψε:
Το κουμπί δίπλα στο VDC τί κάνει? Ρυθμίζει το ύψος των πεταλιών?
Έλα ντε ούτε και εγώ κατέλειξα κάπου...
Ρυθμιζει το υψος των πενταλ. Αυτο το ειχε η γυναικα μου στο παλιο της Grand Chrokee. Με την μνημη στα ηλεκτρικα καθισματα κουνιωτανε και τα πενταλ.
Ειναι αρκετα βολικο αν και φαινεται ψιλο μπουρδα. Σκεφτητε οπσο διαφορετικοι μπορει να ειναι τα σουλουπια του καθε οδηγου.
Νικος
-
Ο χρήστης pavlos23 έγραψε:
Επι της ευκαιρίας να πω οτι είδα πρόσφατα ένα Sonata στο δρόμο και μπορώ να πω πως είναι απο τα λίγα αυτοκίνητα που μου άρεσαν περισσότερο στις φωτογραφίες. Μάλλον θα ανταγωνιστεί τις πωλήσεις του Nissan MaximaΤο ειδα και εγω στην αντιπροσωπεια και χωρις συζητηση ηταν πολυ ομορφο.
τι ειδος αυτοκινητα συναγωνιζεται στην Ελλαδα;
Στις ΗΠΑ συναγωνιζεται το Αμερικανικο Accord, το Tοyota Camry, το καινουργιο Passat, το Νissan Altima. Το Maxima ειναι ενα επιπεδο πιο ακριβο.
Αλλα γενικα εκει που τα ξεσχιζει ολα ειναι στις τιμες και στην εγγυηση.
Νικος
-
Ο χρήστης titsataki έγραψε:
τι ειδος αυτοκινητα συναγωνιζεται στην Ελλαδα;
Να σου πω την αλήθεια δε το έχω σκεφτεί αλλά λόγω κυβισμού μάλλον θα βρεθεί αντιμέτωπο με το Chevrolet ,πρώην Daewoo, Evanda ή και το Skoda Superb (;).
Hyundai Sonata 2005