-
Γινετε αυτο?Θα ηταν πολυ καλο γιατι,δε θελω να λειπει απο τη συλλογη μου...
Ευχαριστω krusensten! -
Ο χρήστης markvag έγραψε:
Η απάντηση πρέπει να γράφτηκε αρκετές ημέρες πριν την έκδοση του περιοδικού, πιθανότατα πριν τη δημοσίευση στο φόρουμ που επισημαίνει το λάθος.
Άρα και από αλλού τα 'άκουσε' ο Κ.Κ..Αυτό αλλάζει σημαντικά τα πράγματα;;;
Όχι φυσικά, γι΄αυτό έγραψα '... και από αλλού ...' .
Πολυ δεν διυλιζετε τον κωνωπα στα γραπτα του Κ.Κ?
τοσες μαμακιες γραφονται στο νετ και στις φυλλαδες αυτο σας πειραξε?Ναι, γιατί από τους 4Τ περιμένω περισσότερα, δεν το κατατάσσω στις φυλλάδες. Αν το έγραφε ο Χίος στην Espresso θα αδιαφορούσα, τώρα όμως με θλίβει.
Αυτό ισχύει πράγματι και κατά τη δική μου γνώμη. Ακόμη και τώρα που οι 4Τ έχουν 'ξεπέσει' (πάντα σε σύγκριση με τη ποιότητα των εκπληκτικών ετών 1985 - 2000* ) ο αναγνώστης τους περιμένει αυτό το κάτι παραπάνω.
*Τότε που αγόραζα δυο τεύχη κάθε μήνα (Kostis 20 ιδού η λύση ) , ένα για ανάγνωση κι ένα για αρχείο, το οποίο έφαγε η ανακύκλωση όταν άρχισα να βλέπω και να διαβάζω πράγματα που με μπέρδευαν και νόμιζα ότι διάβαζα δυο διαφορετικά περιοδικά.
-
Και σε μένα οι 4Τ έχουν τάσεις ...ανεξαρτητοποίησης!! Φταίει σχεδόν σίγουρα η ένθετη σκληρή διαφήμιση της όπελ. Απορώ πόσους αναγνώστες έχετε χάσει εξαιτίας αυτών των σπασα@@ διαφημίσεων. Εντάξει το πιάσαμε το μήνυμα, όλα στο βωμό του χρήματος και ας χάσουμε και μερικούς αναγνώστες...
Επί της ουσίας, με εξαίρεση το λιμπίστικό άρθρο για το λιμπιστικότερο ΚΤΜ (πότε θα του βάλουν οροφή και μια δυο πολυτέλειες για καθημερινή χρήση??) ήταν λίγο χλιαρό αλλα δικαιολογείται λόγω καλοκαιριού. Κρίμα που ένα από τα παραδοσιακότερα ντέρμπι της αυτοκίνησης (σκούμπι-μίτσου) αν και πλήρες ήταν αρκετά άχρωμο...
Το σούπερκάρ καλό γενικά με εξαίρεση μερικά χτυπητα λάθη στις φωτογραφίες και σε νούμερα...
-
πείτε του κ. Μανιατόπουλου να μην κλαίγεται που του πήραν την αντιπροσωπεία ή αν κλαίγεται μαζευτείτε όλοι του περιοδικού να τον παρηγορείτε αλλά τί φταίμε εμείς να τον έχουμε μέσα στο περιοδικό μας. Η δε ατάκα του..'δεν είναι ακριβά τα ανταλλακτικά των ρενω' θα μείνει ιστορική. Επίσης, στο περιοδικό μήπως θα έπρεπε να υπάρχει και η άποψη της ρενω για το θέμα, έτσι για την δεοντολογία, αφού τους παρουσίασε τουλάχιστον ως μαφιόζους που του την είχαν στημένη από το 2004. Για τα δίκτυα λιανικής που έφτιαχνε για να τους έχει του χεριού του κτλ ούτε ερώτηση ούτε κουβέντα.
Επισεης στο ένθετο διαφημιστικό της KEΔΟ του ιδίου για τα land rover αναφέρεται πως το 2000 η land αγοράστηκε από το φορντ μαζί με aston martin (αυτά είναι ) κτλ αλλά στο 2008 ξεχνάει να αναφέρει πως πουλήθηκε στη TATA. Απορώ γιατί -
Ο χρήστης chemic έγραψε:
πείτε του κ. Μανιατόπουλου να μην κλαίγεται που του πήραν την αντιπροσωπεία ή αν κλαίγεται μαζευτείτε όλοι του περιοδικού να τον παρηγορείτε αλλά τί φταίμε εμείς να τον έχουμε μέσα στο περιοδικό μας. Η δε ατάκα του..'δεν είναι ακριβά τα ανταλλακτικά των ρενω' θα μείνει ιστορική. Επίσης, στο περιοδικό μήπως θα έπρεπε να υπάρχει και η άποψη της ρενω για το θέμα, έτσι για την δεοντολογία, αφού τους παρουσίασε τουλάχιστον ως μαφιόζους που του την είχαν στημένη από το 2004. Για τα δίκτυα λιανικής που έφτιαχνε για να τους έχει του χεριού του κτλ ούτε ερώτηση ούτε κουβέντα.
Επισεης στο ένθετο διαφημιστικό της KEΔΟ του ιδίου για τα land rover αναφέρεται πως το 2000 η land αγοράστηκε από το φορντ μαζί με aston martin (αυτά είναι ) κτλ αλλά στο 2008 ξεχνάει να αναφέρει πως πουλήθηκε στη TATA. Απορώ γιατίγιατί ειναι παλιά η μακέτα...
-
Σιγά μην την αλλάξουν για να βάλουν πως πλέον η LR ανήκει στην ΤΑΤΑ! Χαζοί είναι;
-
μα δε θα γίνει έτσι.
Η ΤΑΤΑ θα τους πει να το κάνουν -
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Σιγά μην την αλλάξουν για να βάλουν πως πλέον η LR ανήκει στην ΤΑΤΑ! Χαζοί είναι;το θράσος τους και η ελληνοκουτοπονηριά τους είναι το αξιοσημείωτο. Άστο ρε μεγάλε μη βάζεις τίποτα αν είναι όχι μόνο την πώληση που σε 'συμφέρει'. Θες να στη πάρουν οι ινδοί και να έχουμε τα ίδια με τη ρενώ;
-
Ο χρήστης chemic έγραψε:
Σιγά μην την αλλάξουν για να βάλουν πως πλέον η LR ανήκει στην ΤΑΤΑ! Χαζοί είναι;
το θράσος τους και η ελληνοκουτοπονηριά τους είναι το αξιοσημείωτο. Άστο ρε μεγάλε μη βάζεις τίποτα αν είναι όχι μόνο την πώληση που σε 'συμφέρει'. Θες να στη πάρουν οι ινδοί και να έχουμε τα ίδια με τη ρενώ;
Λες να δούμε κάνα τύπο με σαρίκι σταυροπόδι να πουλάει Range Rover Vogue;
-
στο τεστ για τα μικρά γιατί δεν μπήκε και το 120αρι πούντο; Το φθινόπωρο σε αντίστοιχο τεστ πάλι δεν είχε μπει αλλά υπήρχε σε ξεχωριστό box όπου αναφερόταν πως ο υποψήφιος αγοραστής καλό θα ήταν να μην αγνοήσει την πρόταση της φιατ.Μετά το αγνοήσατε εσείς και...τίποτα σε κανένα άλλο τεύχος οπότε το αμάξι δεν έχει λάβει μέρος σε κανένα συγκριτικό εκτός εκείνο με το 207 που δεν θυμάμαι αν ήταν στο autobild*! Σε αντίθεση με το γιάρις δηλαδή...
*edit 10\07 στους 4τροχούς ήταν, αλλά και πάλι! -
Ο χρήστης chemic έγραψε:
πείτε του κ. Μανιατόπουλου να μην κλαίγεται που του πήραν την αντιπροσωπεία ή αν κλαίγεται μαζευτείτε όλοι του περιοδικού να τον παρηγορείτε **αλλά τί φταίμε εμείς να τον έχουμε μέσα στο περιοδικό ** ...Γιατί όλα τα γραμμάτια κάποτε λήγουν και πρέπει να πληρωθούν.
... Η δε ατάκα του..'δεν είναι ακριβά τα ανταλλακτικά των ρενω' θα μείνει ιστορική. ...
Έχει πει και το ακόμα ιστορικότερο, 'όποιος δεν έχει χρήματα ας μη τρέξει' (αναφερόμενος στους αγώνες αυτοκινήτων στη χώρα μας)
.. Επίσης, στο περιοδικό μήπως θα έπρεπε να υπάρχει και η άποψη της ρενω για το θέμα, έτσι για την δεοντολογία, αφού τους παρουσίασε τουλάχιστον ως μαφιόζους που του την είχαν στημένη από το 2004. ...
Τα ανέκδοτα είναι στον αντίλογο.
(Λες να το σώσουν τον επόμενο μήνα; )Τελικά κάποιοι άνθρωποι και αντικείμενα έχουν τη τάση να αυτοαπομυθοποιούνται.
-
Εδώ και χρόνια...
-
Ο χρήστης chemic έγραψε:
Η δε ατάκα του..'δεν είναι ακριβά τα ανταλλακτικά των ρενω' θα μείνει ιστορική.Χμ... θα το πω στον φίλο μου που για το σέρβις των 60.000χμ του κλιό του πλήρωσε 450 ευρώ...
Για έναν περίεργο λόγο δεν ξαναπάτησε... ποτέ δεν έμαθα το γιατί...
Ο πατέρας μου έπαθε πλάκα όταν του το είπα, γιατί αυτός στη μερσεντές του πληρώνει λιγότερα...
Η απάντηση πρέπει να γράφτηκε αρκετές ημέρες πριν την έκδοση του περιοδικού, πιθανότατα πριν τη δημοσίευση στο φόρουμ που επισημαίνει το λάθος.
Άρα και από αλλού τα 'άκουσε' ο Κ.Κ..Αυτό αλλάζει σημαντικά τα πράγματα;;;
Όχι φυσικά, γι΄αυτό έγραψα '... και από αλλού ...' .
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
πείτε του κ. Μανιατόπουλου να μην κλαίγεται που του πήραν την αντιπροσωπεία ή αν κλαίγεται μαζευτείτε όλοι του περιοδικού να τον παρηγορείτε **αλλά τί φταίμε εμείς να τον έχουμε μέσα στο περιοδικό ** ...
Γιατί όλα τα γραμμάτια κάποτε λήγουν και πρέπει να πληρωθούν.
... Η δε ατάκα του..'δεν είναι ακριβά τα ανταλλακτικά των ρενω' θα μείνει ιστορική. ...
Έχει πει και το ακόμα ιστορικότερο, 'όποιος δεν έχει χρήματα ας μη τρέξει' (αναφερόμενος στους αγώνες αυτοκινήτων στη χώρα μας)
.. Επίσης, στο περιοδικό μήπως θα έπρεπε να υπάρχει και η άποψη της ρενω για το θέμα, έτσι για την δεοντολογία, αφού τους παρουσίασε τουλάχιστον ως μαφιόζους που του την είχαν στημένη από το 2004. ...
(Λες να το σώσουν τον επόμενο μήνα; )Τελικά κάποιοι άνθρωποι και αντικείμενα έχουν τη τάση να αυτοαπομυθοποιούνται.
απολαυστικη η συνεντευξη, μου θυμησε το κλασσικα Ελληνικο ρητο 'για ολα φταινε οι αλλοι, οχι εγω...'
ειχα 1 χρονο να παρω το περιοδικο, και καταλαβα οτι ειχα δικιο που σταματησα να το αγοραζω
κριμα, γιατι υπαρχει κοσμος ο οποιος πραγματικα ιδρωνει εκει μεσα για να βγει κατι καλο.πρεπει να καταλαβουν καποιοι οτι οι εποχες εχουν αλλαξει, αν θελουμε αρθρα-διαφημισεις, δοκιμες χωρις περιεχομενο κτλ κτλ, τα βρισκουμε τζαμπα στο ιντερνετ, δε χρειαζεται να αγοραζουμε περιοδικα...
υπογραφη: ενας διεθνιστης***.
*** μακρια απο μενα...
-
Σκεφτόμουν να στείλω mail στο περιοδικό για το όλο θέμα με την ίδια ακριβώς υπογραφή αλλά τελικά αποφάσισα οτι δεν αξίζει τον κόπο. Άλλωστε δεν θα αγοράσω τεύχος για τους επόμενουν 9 μήνες...
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Σκεφτόμουν να στείλω mail στο περιοδικό για το όλο θέμα με την ίδια ακριβώς υπογραφή αλλά τελικά αποφάσισα οτι δεν αξίζει τον κόπο. Άλλωστε δεν θα αγοράσω τεύχος για τους επόμενουν 9 μήνες...αυτο ακριβως ειναι το χειροτερο απο ολα...
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
ειχα 1 χρονο να παρω το περιοδικο, και καταλαβα οτι ειχα δικιο που σταματησα να το αγοραζω
κριμα, γιατι υπαρχει κοσμος ο οποιος πραγματικα ιδρωνει εκει μεσα για να βγει κατι καλο.Χωρίς αρνητική διάθεση, και με δεδομένο ότι η κριτική ειδικά από εσένα αλλά και από αρκετούς άλλους εδώ μέσα είναι καλοπροαίρετη, στέκομαι λιγάκι σ' αυτό.
Η αλήθεια είναι όντως ότι ιδρώνουν (και με το παραπάνω) αρκετοί άνθρωποι για να βγουν καλοί οι 4Τ στο περίπτερο. Αυτό αλλού φαίνεται και αλλού όχι, κάποια πράγματα που θα δεις σαν αναγνώστης θα σου αρέσουν και άλλα πάλι όχι. Από τη δική μου οπτική γωνία, 2-3-5 πράγματα με τα οποία δε συμφωνώ στο αγαπημένο μου (?) περιοδικό δε θα ήταν αρκετά για να με κάνουν να σταματήσω να το διαβάζω, όπως και έκανα όταν ήμουν αναγνώστης. Δε γούσταρα το ένα, αλλά με τραβούσαν 3-4 άλλα. Αλλά μήπως τώρα δεν είμαι αναγνώστης; Όλοι είμαστε, να ξέρεις. Διαβάζουμε τη δουλειά μας και την κρίνουμε αυστηρότερα από τον καθένα. Και εννοείται ότι η -καλοπροαίρετη πάντα- κριτική σας εδώ λαμβάνεται σοβαρά υπόψιν. Το πικρόχολο μας χαλάει λίγο, αλλά όλα μέσα στο παιχνίδι είναι. Keep up. Εσείς ΑΝ θέλετε, εμείς έτσι κι αλλιώς.
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
πείτε του κ. Μανιατόπουλου να μην κλαίγεται που του πήραν την αντιπροσωπεία ή αν κλαίγεται μαζευτείτε όλοι του περιοδικού να τον παρηγορείτε **αλλά τί φταίμε εμείς να τον έχουμε μέσα στο περιοδικό ** ...
Γιατί όλα τα γραμμάτια κάποτε λήγουν και πρέπει να πληρωθούν.
απολαυστικη η συνεντευξη, μου θυμησε το κλασσικα Ελληνικο ρητο 'για ολα φταινε οι αλλοι, οχι εγω...'
κριμα, γιατι υπαρχει κοσμος ο οποιος πραγματικα ιδρωνει εκει μεσα για να βγει κατι καλο.πρεπει να καταλαβουν καποιοι οτι οι εποχες εχουν αλλαξει, αν θελουμε αρθρα-διαφημισεις, δοκιμες χωρις περιεχομενο κτλ κτλ, τα βρισκουμε τζαμπα στο ιντερνετ, δε χρειαζεται να αγοραζουμε περιοδικα...
υπογραφη: ενας διεθνιστης***.
*** μακρια απο μενα...
απο ενα αρθρο δεν μπορεις να κρινεις ολοκληρο περιοδικο και σε τελικη αναλυση δεν καιγονται ολοι για τον Μανιατοπουλο(who?)και τον καθε μανιατοπουλο(προσωπικα καθολου)
στο φορουμ του περιοδικου ομως μπαινεις......επειδη ειναι τζαμπα?
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
κριμα, γιατι υπαρχει κοσμος ο οποιος πραγματικα ιδρωνει εκει μεσα για να βγει κατι καλο.Χωρίς αρνητική διάθεση, και με δεδομένο ότι η κριτική ειδικά από εσένα αλλά και από αρκετούς άλλους εδώ μέσα είναι καλοπροαίρετη, στέκομαι λιγάκι σ' αυτό.
Η αλήθεια είναι όντως ότι ιδρώνουν (και με το παραπάνω) αρκετοί άνθρωποι για να βγουν καλοί οι 4Τ στο περίπτερο. Αυτό αλλού φαίνεται και αλλού όχι, κάποια πράγματα που θα δεις σαν αναγνώστης θα σου αρέσουν και άλλα πάλι όχι. Από τη δική μου οπτική γωνία, 2-3-5 πράγματα με τα οποία δε συμφωνώ στο αγαπημένο μου (?) περιοδικό δε θα ήταν αρκετά για να με κάνουν να σταματήσω να το διαβάζω, όπως και έκανα όταν ήμουν αναγνώστης. Δε γούσταρα το ένα, αλλά με τραβούσαν 3-4 άλλα. Αλλά μήπως τώρα δεν είμαι αναγνώστης; Όλοι είμαστε, να ξέρεις. Διαβάζουμε τη δουλειά μας και την κρίνουμε αυστηρότερα από τον καθένα. Και εννοείται ότι η -καλοπροαίρετη πάντα- κριτική σας εδώ λαμβάνεται σοβαρά υπόψιν. Το πικρόχολο μας χαλάει λίγο, αλλά όλα μέσα στο παιχνίδι είναι. Keep up. Εσείς ΑΝ θέλετε, εμείς έτσι κι αλλιώς.
Σπυρο, εννοειται παντα καλοπροαίρετα!
απλα, πραγματικα δεν βλεπω καποιο ουσιαστικο λογο για να το αγοραζω πλεον. Και πιστεψε με, δε μου αρεσει καθολου αυτο!
γενικα ο ειδικος τυπος εχει προβληματα, το ιντερνετ ειναι ενα απο αυτα. Αλλα αυτο ειναι αλλη κουβεντα, μεγαλη.
-
Καθενας μπορει να εχει τη γνωμη του για τον εναν η για τον αλλον / η για το ενα η για το αλλο.
Το τελευταιο τευχος ΑΞΙΖΕΙ να το παρει κανεις, εστω κι αν το κανει μονον για το ταξειδιωτικο στη Μηλο και ... τον γυρο του κοσμου που εφτασε στο Πακισταν, το σουπερ ΚΤΜ, το αρθρακι για τη μικρη απο την Υεμενη, το αρθρο του Σταθη...
Για μένα, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ άλλο τέτοιο εντυπο στην Ελλαδα σημερα. Και ουτε προκειται, δυστυχως. Σαφως υπαρχουν κ σημεια που διαφωνω η δεν μου αρεσουν, αλλα τα προσπερναω. Ευκολα.
Συνεχιστε την καλη δουλεια, κυριες και κυριοι. Και συνεχιστε να προσπαθειτε για το καλυτερο. Δεν μπορειτε να μας εχετε παντα ολους ευχαριστημενους.ΥΓ. Κυριε Λεμανη, θελετε ξυρισμα.
Σχολιασμός της ύλης των 4Τ και προτάσεις προς το Περιοδικό