-
Δεν κατακρίνω κανένα επειδή είμαι στο χώρο των business περιγράφω τι συμβαίνει συνήθως! Το γιατί πούλησε ο ΚΚ εμένα δεν με αφορά καθόλου.... ούτε ξέρω αν έλεγε έγραφε κάπου δεν 'πουλάω', απλά ανφέρω τι γίνεται στην επιχειρηματική πρακτική. Ξέρεις πόσες επιχειρήσεις αλλάζουν χέρια!!!! όλα έχουν ένα τίμημα!!!!
Δεν έχω κάτι απλα το πάλι ισοπεδωτικός.... Ποιά πρώτη μου ισοπέδωση αφορά ???
-
ελπιζω να γινει εισηγηση επανασχεδιασμου του περιοδικου γιατι ετσι οπως ειναι δυσκολα διαβαζεται...
βεβαια τωρα στο τελευταιο drive και εκεινοι το κανανε το θαυμα τους και το μπουρδελιασαν το περιοδικο αλλα τεσπα...
οι 4Τ θελουν τρελο φρεσκαρισμα...
-
Ας μην είμαστε και απόλυτοι. Πολλές φορές, όταν ένας επιχειρηματίας προσπαθεί να πουλήσει την επιχείρηση ή μέρος αυτής, άσχετα από τους λόγους για τους οποίους το κάνει, το να μαθευτεί ότι πωλείται μόνο κακό κάνει. Σίγουρα μειώνεται το αγοραστικό ενδιαφέρον ή/και η πιθανή τιμή πώλησης. Αρα ο πωλητής έχει κάθε λόγο να 'κρύβει' τις κινήσεις αυτές, μέχρι που να έχει κάτι σίγουρο στα χέρια του ως πρόταση. Τουλάχιστον όταν οι κινήσεις αυτές γίνονται 'εμπιστευτικά' και σε κλειστό κύκλο (αν και, στους επιχειρηματικούς κύκλους σπάνια κάτι τέτοιο ΔΕ μένει στεγανό).
-
Ίσως τώρα μπορεί να ερμηνεύεται και η απόσχιση της πίστας στα Μέγαρα καθώς δεν θα την ήθελε ο αγοραστής
-
Πουλησε επειδή του δώσανε πολύ καλά λεφτά.
Ενδιαφέρον θα εχει να μαθουμε τι θα κανουν τα στελεχη τωρα (πχ ΣΧ) -
Τέλος εποχής;
Προσωπικά λέω ναι.
Θα αγοράσω το περιοδικό (όπως κάνω τα τελυταία 23+ χρόνια) μέχρι και το τεύχος του Αυγούστου για να δω πως θα περάσουν από τις στήλες τη πώληση και μετά τέλος. -
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Τέλος εποχής;Προσωπικά λέω ναι.
Θα αγοράσω το περιοδικό (όπως κάνω τα τελυταία 23+ χρόνια) μέχρι και το τεύχος του Αυγούστου για να δω πως θα περάσουν από τις στήλες τη πώληση και μετά τέλος.Κατ' εμε αυτό είναι το χειρότερο που θα μπορούσες να κάνεις σε αυτούς που τόσα χρόνια δούλεψαν για το περιοδικό Φράνκι!
Προσωπικά θα συνεχίσω να διαβάζω.
Και τώρα υπήρχαν πράγματα που δεν μου άρεσαν
Αν κάποια στιγμή το περιοδικό αλλάξει, ετσι που να μην με ικανοποιεί, τότε μπορεί να σταματήσω. -
Ας δουμε ρε παιδια πως θα παει με την νεα 'διοίκηση' και βλέπουμε.
Προσωπικά το διαβάζω από 9 ετών (1978 ) και δεν μπορώ να σκεφτώ ότι θα το αλλάξω... Σχεδόν 30 χρόνια είναι αυτά... -
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Κατ' εμε αυτό είναι το χειρότερο που θα μπορούσες να κάνεις σε αυτούς που τόσα χρόνια δούλεψαν για το περιοδικό Φράνκι!Προσωπικά θα συνεχίσω να διαβάζω.
Και τώρα υπήρχαν πράγματα που δεν μου άρεσαν
Αν κάποια στιγμή το περιοδικό αλλάξει, ετσι που να μην με ικανοποιεί, τότε μπορεί να σταματήσω.Ειλικρινά το έγραψα με 'βαριά καρδιά'.
Κι εμένα δε μου άρεσαν κάποια πράγματα αλλά τα προσπερνούσα γιατί ήταν μέσα στην ύλη.
Εδώ λέμε για συνεργασία με κάτι (όχι τον συγκεκριμένο επιχειρηματία φυσικά αλλά για το είδος των εντύπων) που το κατηγορείς και το χλευάζεις επί πολλά έτη.Από χθές που διάβασα την είδηση, κάτι με χάλασε. Θέλω να πιστεύω ότι είμαι από τους πιο δεμένους με το περιοδικό και με τον ιδρυτή του (Κι ας μη τον γνωρίζω προσωπικά. Μόνο μια φράση του είπα στην εκδήλωση για το gti της χρινιάς) γι αυτό και δε μπορώ να δεχτώ τέτοια αλλαγή.
Ας είναι. Δε θα χαθεί το περιοδικό με ένα ανγνώστη λιγότερο, θα κερδίσει εξάλου περισσότερους από άλλη συνομοταξία.
-
Μόνο μη 'φτιαχτούμε' από μόνοι μας όπως στο Ακρόπολις Φράνκι.
Και τελικά δεν πάμε στις ειδικές.......
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Μόνο μη 'φτιαχτούμε' από μόνοι μας όπως στο Ακρόπολις Φράνκι.Και τελικά δεν πάμε στις ειδικές.......
Πιθανόν Νίκο.
Αλλά και για το Ακρόπολις το φετεινό ήταν το τελευταίο (Εκτός εάν ξαναγίνει Ακρόπολις κι όχι τσίρκο).Ας είναι καλά το 'ιστορικό'. Κάπως έτσι θα παίρνω και την έντυπη ενημέρωσή μου.
-
Έχει άραγε κανείς ακούσει τον Καββαθά στον Εν Λευκώ; Κάνει εκπομπή κάθε Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή στις 13:00. Έχει πει τίποτα γι'αυτό;
Καταλαβαίνω βέβαια την ανάγκη να μείνει μια τέτοια αγοραπωλησία μυστική μέχρι να γίνει, αλλά πλέον πρέπει να πει κάτι και ο ΚΚ πλέον.Η αλλαγή αυτή (δε θα το έλεγα αλλαγή ιδιοκτήτη ακόμα, αλλά εισαγωγή συνιδιοκτήτη), ίσως επηρεάσει και με καλό τρόπο. Πιό πολλά λεφτά μπορεί να επενδυθούν και το περιοδικό να γίνει καλύτερο. Ίσως αυτή η κίνηση ΚΚ να ήταν και μια σωστή στρατηγική επιλογή. Σήμερα- αύριο θα αναγκαζόταν να αποχωρήσει, για χίλιους δυό λόγους. Ποιόν θα άφηνε πίσω του; Κακά τα ψέμματα, οι 4Τ είναι ένα προσωποκεντρικό περιοδικό. Τα πάντα κυλούν γύρω από το όνομα ΚΚ. Αν λοιπόν δε φρόντιζε για το μέλλον του περιοδικού τότε τα πράγματα θα ήταν δύσκολα για ολόκληρες τις Τεχνικές Εκδόσεις (ναυαρχίδα των οποίων είναι οι 4Τ). Μπορεί λοιπόν η κίνησή του να αποχωρεί σταδιακά να μην είναι και τόσο λάθος. Στην πραγματικότητα μπορεί να είναι η αρχή μιας καινούργιας εποχής, με την παράδοση πλεον που ο ΚΚ έχει ορίσει για το περιοδικό να συνεχίζεται και μέσα από τη νέα ιδιοκτησία. Και ελπίζω να μην βλαπτούν και περιοδικά όπως η Πτήση, αλλά κι αυτά να αναβαθμιστούν.
Η παραπάνω ήταν η αισιόδοξη άποψη, την οποία ενστερνίζομαι. Η άλλη άποψη λέει πως οι 4Τ θα γίνουν ένα ακόμα λάιφστάιλ περιοδικό αυτοκινήτου και θα αλλάξουν πρόσωπο. Περιοδικά όπως η Πτήση εξαφανίζονται από το χάρτη λόγω μη επαρκούς κυκλοφορίας (;). Και...και το φόρουμ κλείνει λόγω...λόγο δεν ξέρω να πω ή δε θέλω να πω.
Όμως ο ΚΚ θα αθετήσει όλα αυτά που έχει πιστέψει;;;
Θα δείξει, σε λίγους μήνες. -
Ο ΚΚ βεβαίως είναι ο ιδρυτής του περιοδικού και αυτός που δίνει την γραμμή ας μην αδικείς στελέχη του περιοδικού όπως ο ΣΧ.. ...έχουν και αυτά σημαίνονται ρόλο στα 20τόσα χρόνια παρουσίας τους.
Καμία εταιρεία δεν είναι ένα μόνο άτομο!!
-
είναι η εταιρία στο χρηματηστήριο? αν ναι δε νομιζω ότι μπορεις να μιλας
-
Έχω την αίσθηση ότι πλησιάζει τέλος εποχής...
-
Οι 4Τ είχαν χάσει τη μαγεία τους. Ακόμη και οι καθιερωμένες μετρήσεις 80-110 με 3η απουσίαζαν από μερικά τέστ και στη θέση τους υπήρχαν οι μετρήσεις με 4η.
Όταν ο Ν.Δ ήταν ο μόνος στον αντίλογο που έγραφε ΚΑΙ για αυτοκίνητα ,οι υπόλοιποι συμπεριλαμβανομένου του Κ.Κ τα σνομπάρανε. Οι αμπελοφιλοσοφίες των οδηγικά ΧΟΡΤΑΣΜΕΝΩΝ μας φέρανε εδώ. -
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Ο ΚΚ βεβαίως είναι ο ιδρυτής του περιοδικού και αυτός που δίνει την γραμμή ας μην αδικείς στελέχη του περιοδικού όπως ο ΣΧ.. ...έχουν και αυτά σημαίνονται ρόλο στα 20τόσα χρόνια παρουσίας τους.Καμία εταιρεία δεν είναι ένα μόνο άτομο!!
Ακριβώς έτσι!
Θα συνεχίσω να διαβάζω μέχρι νεοτέρας,τιμώντας τους ανθρώπους που εργάζονται σε αυτό το περιοδικό,και κάποιοι,ελάχιστοι,από αυτούς με συντροφεύουν τα τελευταία 20+ χρόνια στις ελεύθερες ώρες μου...
-
Ελπίζω να μην παρεξηγήθηκα, δεν εννοούσα βέβαια ότι τα γραφόμενα του Σ.Χ., του Τσάδαρη, του Κουνίτη και άλλων δεν κάνουν τίποτα. Κάθε άλλο, αν δεν ήταν αυτοί, τώρα το περιοδικό 4Τ απλά δε θα υπήρχε.
Στις θεματικές ενότητες Αντίλογος και Εν Λευκώ όμως παραδεχόμαστε όλοι ότι αν λείψουν τα γραφόμενα του ΚΚ θα χάσει ένα μεγάλο μέρος της ουσίας του το περιοδικό; -
Γιατί να γίνουν όλα αυτά τα δραματικά ? Οπως σωστά έγραψε ο Nikolas K, δεν αλλάζει η ιδιοκτησία των ΤΕ αλλά εισάγεται συνιδιοκτησία. Με δικαιώματα μειοψηφίας ναι, πιθανότατα με λόγο στα τεκταινόμενα, ναι, αλλά δε νομίζω πως, όσο τουλάχιστον είναι μέσα στα πράγματα ο ΚΚ, θα αλλάξει κάτι θεαματικά στη φιλοσοφία του περιοδικού (πχ. να γίνει lifestyle).
ΑΝ συμβεί αυτό, θα πάψω να το αγοράζω. Οχι πριν όμως (tazio...), περιμένω να δω που θα πάει το πράγμα.
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
μηπως αποφασισουν να κλεισουν και το παρων φορουμ?
Θα κάνουμε εισβολή σε κάποιο άλλο ή θα ανεβάσουμε κάποιο νέο.....
δεν το λεω με κακη διαθεση, απλα μου γεννηθηκε ξαφνικα αυτη η απορια.
Κανεις δεν ξερει τι προθεσεις μπορει να εχουν τα νεα αφεντικα, ειδικα οταν εχουμε ενα φορουμ 'ζωντανο', με πολλες απαιτησεις απο το περιοδικο και με κριτικη διαθεση στα γραφομενα τους.
Πάντως αν κάνουν τον κόπο να διαβάσουν αυτές τις 60 σελίδες του συγκεκριμένου θρεντ, οι πιθανότητες δε μου φαίνονται λίγες Σπύρο...
Σοβαρά τώρα, λες να δουν 15000 μέλη και να το κλείσουν;
Είπαμε οτι είναι διαφορετικής...νοοτροπίας ας πούμε, όχι μ@λ@κες!
Σχολιασμός της ύλης των 4Τ και προτάσεις προς το Περιοδικό