-
'η δοκιμή που θα διαβάσουν όλοι πρώτοι στο περιοδικό που βγήκε σήμερα Πολύ καλά λόγια στο τεστ, το ξεφύλισσα καθοδόν για τη δουλειά! ένα δευτερόλεπτο πιο αργό από το gti στα μέγαρα, 7,8 νομίζω 0-100 και πολύ καλό 80-110 με 4! και κατανάλωση ελάχιστο 10 παρά κάτι, μέση 12+ αλλά όχι φοβιστική η με το πόδι στο πάτωμα. Διθύραμβοι άλλη μια φορά για το πάτωμα-στήσιμο...
ΜΙΑ ΧΑΡΑ '''αυτά στη συζήτηση για το GT.... ο καθένας λέει άλλα !!!!!
-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
'η δοκιμή που θα διαβάσουν όλοι πρώτοι στο περιοδικό που βγήκε σήμερα Πολύ καλά λόγια στο τεστ, το ξεφύλισσα καθοδόν για τη δουλειά! ένα δευτερόλεπτο πιο αργό από το gti στα μέγαρα, 7,8 νομίζω 0-100 και πολύ καλό 80-110 με 4! και κατανάλωση ελάχιστο 10 παρά κάτι, μέση 12+ αλλά όχι φοβιστική η με το πόδι στο πάτωμα. Διθύραμβοι άλλη μια φορά για το πάτωμα-στήσιμο...
ΜΙΑ ΧΑΡΑ '''αυτά στη συζήτηση για το GT.... ο καθένας λέει άλλα !!!!!
ο καθε ενας τα βλεπει διαφορετικα τα πραγματα......
-
ναί αυτό εννοώ φίλε, σορρυ
-
Ξέρεις πολλά απλά-γρήγορα 1,4 με τέτοιο χρόνο στα μέγαρα;
το τιμόνι λογικά δεν έχει διαφορά από τα άλλα γκολφ, οπότε..τί; η κατανάλωση είναι μια χαρά! σχεδόν 12 καίει το 1,6 307, αν θυμάμαι καλά, στα χέρια των 4τροχών. Το θέμα των καταναλώσεων που δίνουν οι εταιρείες έχει αναφερθεί 1,328φορές, αν θυμάμαι καλά, το έχουν κάνει και έρευνα και οι 4τροχοί.
Τα λάστιχα όντως υπερβολικά αλλά όλα τα αμάξια έχουν ξεφύγει πια και αφού δεν το πνίγουν τί ακριβώς να κρύψουν;
είδα κάτι λάθος το πρωι; -
τι κρύβουν τα λάστιχα άραγε, δε καταλαβαίνω?
-
Ο χρήστης popol@ros έγραψε:
-με ξαφνιασε απολυτα θετικα οτι οι 4τροχοι πλεον κυκλοφορουν στην χωρα του ανατελοντως ηλιου......well done boys
Εεεε, αυτό ξέρετε ήταν πρωταπριλιάτικο αστείο!
Κατ' αρχήν αυτό το Banjai Press βρωμάει απο χιλιόμετρα μακρυά...
Επίσης, April's fool (το υποθετικό όνομα του προέδρου του ιαπωνικού εκδοτικού οίκου) είναι η αντίστοιχη 'Πρωταπριλιά' στα αγγλικά.
Πετυχημένο κύριοι, αλλά δέν ψαρώνουμε!
-
Πολύ καλό το DVD !!
Εύγε !!4τροχοί + Τσουτσίγια = συμμαχία
-
Ο χρήστης popol@ros έγραψε:
παρατηρησεις :-GOLF γου του :
- σαν πολυ υπερβολικα δεν ειναι τα 225/45/17 ρε αλανια της VW??? παμε να κρυψουμε κατι???? λεω εγω , μηπως?????
Σαν τι έπρεπε να φοράει όταν το 1.6 (και πολλά άλλα 1600άρια) φοράνε ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 205/55 16; Μήπως να φορούσε κι αυτό 16; 15; να κάνει η μάνα;
- που ειναι αυτα τα περιφημα 7,2λιτρα ανα 100km??? τα εφαγε η γατουλα???
μαζί με όλες τις εργοστασιακές μετρήσεις
- σαν πολυ θορυβο δεν κανει???
το οδήγησες;
- απο οτι φαινεται μονο σπορ δεν ειναι το αμαξακι...... μαλλον ενα απλο-γρηγορο 1,400αρι....
το οδήγησες; και β) υπάρχει και κάτι που λέγεται GTI
- δεν αναφερθηκε στην δοκιμη καθολου το τιμονι....... γιατι αραγε???
τι έχει το τιμόνι;
- η υποβοηθηση δεν ειναι ηλεκτρομηχανικη??? και οχι ηλεκτρικη που γραφετε???
ποια η διαφορά;
- δεν νομιζω οτι ο ενθουσιωδης και ο γνωστης θα επιλεξει το GT απο το λεον TFSi.....
πόσοι θα επιλέξουν το ένα και πόσοι το άλλο;
-
Ο χρήστης ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:
Πολύ καλό το DVD !!
Εύγε !!Συμφωνώ! Πολύ καλή παραγωγή! Μπράβο. Να δούμε που θα τις παίζουν τώρα....
Καλά το πρωταπριλιάτικο μύριζε από μακριά....
-
Καλό το DVD, αλλά δεν μπορώ να ξεχωρίσω αν το θέμα αφορούσε την ασφαλή οδήγηση ή τη διαφήμιση της γκάμας των μοντέλων της Toyota. Παντού υπήρχαν Toyota, όλοι οδηγούσαν Toyota (κάτι που έδειχνε από αφύσικο έως καταναγκαστικό για το θεατή) ...
Υ.Γ.: ηθικόν δίδαγμα: αν χτυπήσει το παιδί σας στην παιδική χαρά και 'σεις δεν έχετε πάει μέχρι εκεί με το αυτοκίνητο ( ), τότε μην πάρετε ούτε ταξί, ούτε να καλέσετε ασθενοφόρο, αλλά να περιμένετε να ΄ρθει ο/η σύζυγος από το σούπερ-μάρκετ...
-
Ο χρήστης Govus έγραψε:
Καλό το DVD, αλλά δεν μπορώ να ξεχωρίσω αν το θέμα αφορούσε την ασφαλή οδήγηση ή τη διαφήμιση της γκάμας των μοντέλων της Toyota. Παντού υπήρχαν Toyota, όλοι οδηγούσαν Toyota (κάτι που έδειχνε από αφύσικο έως καταναγκαστικό για το θεατή) ...Όταν χορηγός είναι η Toyota, δεν είναι λογικό κάτι τέτοιο?
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Καλό το DVD, αλλά δεν μπορώ να ξεχωρίσω αν το θέμα αφορούσε την ασφαλή οδήγηση ή τη διαφήμιση της γκάμας των μοντέλων της Toyota. Παντού υπήρχαν Toyota, όλοι οδηγούσαν Toyota (κάτι που έδειχνε από αφύσικο έως καταναγκαστικό για το θεατή) ...
Όταν χορηγός είναι η Toyota, δεν είναι λογικό κάτι τέτοιο?
Λογικότατο είναι, απλά νομίζω πως ο στόχος ('ασφαλής οδήγηση στην πράξη')
πέρασε σε δεύτερη μοίρα... -
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Όταν χορηγός είναι η Toyota, δεν είναι λογικό κάτι τέτοιο?
το παιδάκι που χτύπησε φόραγε μπλουζάκι toyota?
-
Εμένα μου άρεσε πάρα πολύ το τεύχος.............ακόμη και απο το εξώφυλλο................................'μύρισε' φρεσκάδα..........και λόγω άνοιξης το κράτησε σε 'βάζο'...
Οι άνθρωποι είναι ολοφάνερο οτι ΔΟΥΛΕΨΑΝ ΚΑΙ γιαυτό το τεύχος.....
ΕΥΓΕ................
-
δεν εχεις άδικο
Εχουν λιώσει -
Καλό το τεύχος.... που όπως είχαμε (όχι όλοι προφανώς....οέο ) διαβάσει στο προηγούμενο ξέραμε ότι αναμένεται στις 4 Απριλίου....
-φτου πάλι το διπλό εξώφυλλο, το φοβόμουνα ότι δεν θα κράταγε πολύ το μονό.... φτου και για τα διάφορα σκληρά ενσωματωμένα διαφημιστικά ένθετα/πολυσέλιδα...- κάποια λαθάκια με μεταξόνια αντί μετατρόχια και κάτι άλλα επιτρέπονται πότε πότε...
- καλά και τα πρωταπριλιάτικα άρθρα για τετράγωνους τροχούς και ιαπωνική έκδοση (ίσως να έχει κι άλλα δεν έχω προλάβει)
- η δοκιμή του GT ήταν αρκετά καλή και δεν αισθάνθηκα καθόλου προδομένος ή ακάλυπτος όπως κάποιος προηγούμενος...
- πολύ καλό το DVD και φυσικά είχε κάποια μειονεκτήματα.... μερικά από τα οποία τα παρακάτω:
- όταν χτυπάει το παιδί σου και είναι αναίσθητο δεν περιμένεις την πρώην...
- όταν σταμάτησαν για να βοηθήσουν τον άλλον με το λάστιχο δεν πήγαν αρκετά άκρη και μάλλον κινδύνεψε ο από πίσω ερχόμενος....
- ώστε οι γρήγοροι και σπορτίφ τύποι οδηγούν Prius, ενδιαφέρουσα προσπάθεια επαναπροσδιορισμού του στόχου του!!
- θα ήθελα κι ένα Lexus υβριδικό στα βουνά.
- όντως πολλά Toyota παντού αλλά δεν με πείραξε αυτό όσο τα κάπως μονότονα χρώματά τους, όλα ασημί ή γκρι και 2 μαύρα (RAV4 3d, LC) Ίσως όμως για αυτό δεν με πείραξε ότι ήταν παντού Toyota, δεν είχαν χρώμα, ήταν άχρωμα άρα και κάπως αόρατα!
- ένα Land Cruiser υπήρχε και αυτό το έβαλαν να κάνει τσαμπουκά σε ένα στενό στην πόλη...
- η απογοήτευση ήταν η προσπάθεια ενός RAV4 να βγάλει το άλλο από το ποταμάκι. Αναγκάστηκε να το κάνει με την αδράνεια και το βάρος του (σε βάρος των κλειδιών, του ιμάντα και των σημείων πρόσδεσης) μια και η εμπρός ρόδα σπίναρε και η πίσω δεν έμοιαζε να εμπλέκεται (από την μεριά που βλέπαμε, δεν ξέρουμε τι γινόταν από την άλλη). Άραγε σκέφτηκαν να κλειδώσουν τη μετάδοση εμπρός πίσω? Όπως και να είναι πάντως απογοητευτική επίδοση για όσους σκέφτονται οτιδήποτε εκτός δρόμου με το RAV4 (ή με οτιδήποτε άλλο SUV με ενάμισι διαφορικό και ασφάλτινα λάστιχα).
Παρόλα αυτά συγχαρητήρια σε όλους για το DVD. Από το making of αλλά και άλλες σχετικές συζητήσεις/εμπειρίες που έχω είναι εντυπωσιακή η ποσότητα αλλά και η ποικιλία εργασιών που απαιτούνται και προφανώς τα έξοδα για να ολοκληρωθεί μια ταινία και ευχαριστώ την Toyota για την χορηγία της που νομίζω και ελπίζω (για να το ξανακάνει και αυτή και άλλοι) να επιδράσει θετικά στην εικόνα της στην αγορά. Εύγε και στον τρόπο που πέρασαν τα μηνύματα με μη δογματικό και δασκαλίστικο αλλά με άψογο, αμθρώπινο, φιλικό, ευρηματικό και αριστοτεχνικό τρόπο!
Θα ασχοληθεί κανένας κάποτε με τις δόλιες σελίδες των τεχνικών χαρακτηριστικών?? Δώστε μου τα στοιχεία (ή βοηθό να μην τα ψάχνω ένα ένα) και προσφέρομαι εθελοντικά να τα στρώσω!!
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
παρατηρησεις :
-GOLF γου του :
- σαν πολυ υπερβολικα δεν ειναι τα 225/45/17 ρε αλανια της VW??? παμε να κρυψουμε κατι???? λεω εγω , μηπως?????
Σαν τι έπρεπε να φοράει όταν το 1.6 (και πολλά άλλα 1600άρια) φοράνε ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 205/55 16; Μήπως να φορούσε κι αυτό 16; 15; να κάνει η μάνα;
μηπως τελικα ειναι ολα θεμα μαρκετινγκ και οχι τοσο ουσιας???- που ειναι αυτα τα περιφημα 7,2λιτρα ανα 100km??? τα εφαγε η γατουλα???
μαζί με όλες τις εργοστασιακές μετρήσεις
meaning???- σαν πολυ θορυβο δεν κανει???
το οδήγησες;
πρεπει να το οδηγησεις??? δεν φαινεται απο τις μετρησεις θορυβου στο εσωτερικο????- απο οτι φαινεται μονο σπορ δεν ειναι το αμαξακι...... μαλλον ενα απλο-γρηγορο 1,400αρι....
το οδήγησες; και β) υπάρχει και κάτι που λέγεται GTI
θα γινει και αυτο εντος των ημερων, το GTi γιατι αναφερθηκε???αλλα απο την αλλη δεν μπορω να πω σπορ ενα αμαξι του οποιου απλα χαμηλωσανε λιγο την αναρτηση.....σωστα??- δεν αναφερθηκε στην δοκιμη καθολου το τιμονι....... γιατι αραγε???
τι έχει το τιμόνι;
ειναι καλυτερο απο το τιμονι του απλου 1,400αριου, 1,600αριου???........σορρυ ξεχασα το ρητο που λενε ολοι : οσο μεγαλωνει η ζαντα βαραινει και το τιμονι.......- η υποβοηθηση δεν ειναι ηλεκτρομηχανικη??? και οχι ηλεκτρικη που γραφετε???
ποια η διαφορά;
εγω δεν μιλησα για διαφορα , μιλησα για το οτι αυτο γραφτηκε στα specs μεσα στο περιοδικο και απλα θελω να το επαληθευσω.......
- δεν νομιζω οτι ο ενθουσιωδης και ο γνωστης θα επιλεξει το GT απο το λεον TFSi.....
πόσοι θα επιλέξουν το ένα και πόσοι το άλλο;
καλη ερωτηση αλλα για την ωρα δεν εχω απαντηση......ο καθε ανθρωπος ειναι και διαφορετικος.........
-
Τρεις παρατηρήσεις από το DVD.....
-
Δεν ξεκινάμε μόνοι μας για off-road, όπως έκαναν οι ηθοποιοί χρειάζεται και δεύτερο αμάξι μαζί μας (Το γράφει και εντός του τεύχους κάπου)
-
To Rav με απογοήτευσε που ζορίστηκε τόσο να τραβήξει το άλλο Rav και η απόσταση της κοπέλας από τον ιμάντα ήταν μικρή και αν την ώρα που τράβαγε φωτό την ρυμούλκηση έσπαγε δεν θα ήξερε τι της ήρθε!!!!!!!!!!!!!
-
Έχω μια μικρή 'υποψία' ότι ενώ πήγαιναν στην Πάτρα μερικά γυρίσματα πρέπει να έγιναν στο ρεύμα προς Αθήνα
-
-
Ο χρήστης cpp έγραψε:
- Έχω μια μικρή 'υποψία' ότι ενώ πήγαιναν στην Πάτρα μερικά γυρίσματα πρέπει να έγιναν στο ρεύμα προς Αθήνα
Δε το πιστευω.... είσαι αστέρι
-
Αυτό που με παραξένεψε σε αυτό το τεύχος,είναι το εξής:
Κάπου στήν αρχή-αρχή,λέει ότι 'Μάς χαλάει' που όλα τα αυτοκίνητα ζυγίζουν πάνω από 1,5 τόννο,καί στήν δοκιμή του νέου Σιβίκ,τους χαλάει η έλλειψη μόνωσης του χώρου του κινητήρα!!!
Σχολιασμός της ύλης των 4Τ και προτάσεις προς το Περιοδικό