-
Ο χρήστης tazz έγραψε:
Χιλιες φορες να βαλουν τον Τσακαλία να γραφει, παρα αυτους που εχει τωρα...
Απορω, δεν καταλαβαινουν ?
Τι να καταλάβουν, ρε παιδιά; Εδώ ο ΚΚ και ο Κουνίτης γράφουν στο Πρώτο Θέμα, το ρουμελιώτη και το θέμο θα διώξουν; Έχει χαθεί η μπάλα πλέον...
ναι ειναι και αυτο, το ξεχασα!
-
Εμένα μου αρέσει ο Αντίλογος ακόμα κι αν μερικοί από τους συμμετέχοντες μου είναι κατά καιρούς λιγότερο συμπαθείς ( ) από άλλους.... Δεν θα αναλωθώ στο πόσο μονόπλευροι είναι κάποιοι μια και αυτό είναι ενδιαφέρον χαρακτηριστικό, ο καθένας διατηρεί ή και τονίζει έτσι την μοναδικότητά του πιθανόν για να δικαιολογήσει την ύπαρξή του...
Ο Αντίλογος όμως συνεχίζει να είναι ένα χαρακτηριστικό που διαχωρίζει τους 4Τ από τα άλλα περιοδικά με αυτοκίνητα και το θέτει, για μένα, σε άλλη κλάση. Θα ήθελα όμως να έβλεπα και κάτι πιο σχετικό με αυτοκίνητα όπως θα ήθελα και έκτακτες συμμετοχές ειδικά μη επώνυμων. Έστω μια στήλη με τον guest star του μήνα. Θα μπορούσε να ήταν κάποιο επεισόδιο, μια εμπειρία ή απλά μια άποψη για κάποιο θέμα αυτοκινητικό. Πχ κάτι υβριστικό όπως το θέμα που είχε ανοιχτεί του θαψίματος κάποιων μοντέλων ή γιατί μου αρέσει το χψω μπανζάι... σε ελαφρό ή ψευτοελαφρό στυλ, ίσως κάτι με ολίγον από το ύφος του Jezza (Jeremy Clarkson) ή κάτι σαν από Setright.... -
Επιτέλους, το εξώφυλλο αυτού του τεύχους ΔΕΝ ήταν 'αναδιπλούμενο'. Επίσης, από τα λίγα που πρόλαβα έως στιγμής να διαβάσω, ξεχώρισα το άρθρο του Τσάδαρη στις πρώτες σελίδες. Επιτέλους διάβασα μια θέση για τις διαστάσεις των αυτοκινήτων, που και συμφωνεί με τη δική μου και θα 'πρεπε να αναφέρεται συχνότερα σ' ένα περιοδικό που υπερμάχεται και εκθειάζει (αν και στις δοκιμές εκλείπει απογοητευτικά αυτό) την 'ενεργητική ασφάλεια' και την οικονομία χώρου και καυσίμου...
-
Μια πρόταση:
Θα ήταν σκόπιμο και πολύ κατατοπιστικό να σχεδιαζόταν μια διαδρομή σε κλειστό χώρο (πχ πίστα), έτσι χωροθετημένη ώστε ν' αποτελεί μια καλή προσομοίαση οδήγηση σε πόλη.
Πχ πορεία με 30 χλμ, στάση κάθε 500 ως 1000 μ., αναμονή για 30', ξεκίνημα και πάλι από την αρχή, μέχρι να διανυθούν έστω 100 χλμ.
Κατόπιν μέτρηση της κατανάλωσης.
Μετά παρόμοιο τεστ με διαφορετική ταχύτητα που να προσομοιάζει κίνηση σε επαρχιακό δίκτυο ή/και εθνική οδό και επίσης να μετράται η κατανάλωση και στις συγκεκριμένες συνθήκες.Εφόσον στηθεί ένα τέτοιο τεστ και επαναλαμβάνεται σε κάθε δοκιμή νέου μοντέλου, οι αναγνώστες θα έχουν ένα πολύ καλό συγκριτικό κριτήριο της πραγματικής κατανάλωσης κάθε αυτοκινήτου.
-
Ο χρήστης kantoniou έγραψε:
Στην περιπτωση Ρουμελιωτη και Αναστασιαδη η ξεδιαντροπια ξεπερνα καθε οριο, με τα δικα μου τουλαχιστον κριτηρια.Τολμώ να πω ότι μου αρέσει ο Ρουμελιώτης, ειδικά οι 'ξεκουράστρες' είναι ένα θέμα που πρέπει να διαβάσουν όλες οι γυναίκες (και να το εφαρμόσουν).
-
Είστε σίγουροι οτι αυτό με τις ξεκουράστρες είναι του Ρουμελιώτη;
Γιατί εγώ Σωμερίτη θυμάμαι. -
Ο χρήστης mousatos έγραψε:
Είστε σίγουροι οτι αυτό με τις ξεκουράστρες είναι του Ρουμελιώτη;
Γιατί εγώ Σωμερίτη θυμάμαι.δε πιστευω να τον εκοβε τον σωμεριτη να γραψει κατι τετοιο...
-
Ρουμελιώ ήταν, ρουμελιώ!
-
Πού τον θυμηθήκατε το Σωμερίτη βρε παλικάρια;;;;
-
Εγω θα προτιμουσα να γινονται πραγματικες δοκιμες μακρας διαρκειας ή 100.000 χμ.Ειναι το μονο σημειο που μου αρεσει στο γερμανικο auto motor und sport.Θα ειναι πολυ σημαντικο ωστε να αποκτησουμε πληρη εικονα απο τα μοντελα.Διαβαζα στο γερμανικο ΑΜS ενα τεστ διαρκειας του μινι και μου εκανε εντυπωση οτι εβγαλε τα κλασσικα προβληματα που βγαζουν τα μινι .Σταυρος τιμονιου,παραθυρα .κτλ.Πιστευω οτι θα ηταν αρκετα ενδιαφερον.
-
Συμφωνώ...οι 4Τ δεν έχουν τέτοιου στυλ άρθρα...
-
Σε τι να κάνουν τεστ
ΣΕ ΤΑΞΙ με 100000 κμ?
Που να βρουνε αμάξι με τόσο χλμ? η να το κρατησουν τόσο καιρό
-
coyote
Σε τι να κάνουν τεστ
ΣΕ ΤΑΞΙ με 100000 κμ?
Που να βρουνε αμάξι με τόσο χλμ? η να το κρατησουν τόσο καιρό
Δεν εννοω να παρουν ενα αυτοκινητο που εχει ηδη κανει 100000χμ και να το τεσταρουν.Εννοω να τα κανουν αυτοι.Το γερμανικο ΑΜS το κανει παντως,αν και νομιζω οτι το αυτοκινητο γυριζει απο χωρα σε χωρα.
Τελος παντων τα χμ μπορει να ειναι και 50000.Αφου τους δινουν αυτοκινητα και για ενα χρονο ακομα, απλως δεν το εχουν εκμεταλλευτει.Για παραδειγμα οι 4Τ παρουσιαζουν μερικες φορες ,πληροφοριες και αναφορες απο τα αυτοκινητα που εχουν για πολυ καιρο αλλα το κανουν επιφανειακα και περιοδικα,κατι που δε μπορει να χαρακτηριστει δοκιμη μακρας διαρκειας. -
καταλαβαίνεις τι γίνεται με αυτά τα αυτοκίνητα
ΧΑΡΗ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΝΕ για τις μεταφορικές τους ανάγκες. Σιγα μη κάνουνε και τεστ. Αν γραψουν άσχημα θα τους το παρουν πίσω
-
επισσης στους τελευταίους τροχούς μου άρεσε και το κόλπο στην BMW για τον ελεγχο της mobility υπηρεσίας...
Καθολου στημένο....Και να μην ήταν, ετσι που το κολλησαν με τη διαφήμιση στην επόμενη σελίδα, πληρωμένο φαινότανε
Πληρωμένο δε σημαίνει χρηματισμός.... Σημαίνει κάτι σαν advtorial.... (καπως έτσι το λένε)
-
coyote
ΧΑΡΗ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΝΕ για τις μεταφορικές τους ανάγκες. Σιγα μη κάνουνε και τεστ. Αν γραψουν άσχημα θα τους το παρουν πίσω
Αυτο λεω και 'γω.Καλα τα γραφεις.
-
Ο χρήστης kostis20 έγραψε:
coyoteΧΑΡΗ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΝΕ για τις μεταφορικές τους ανάγκες. Σιγα μη κάνουνε και τεστ. Αν γραψουν άσχημα θα τους το παρουν πίσω
Αυτο λεω και 'γω.Καλα τα γραφεις.
Oντως, σε ΟΛΕΣ τις παρομοιες 'δοκιμες', ΜΟΝΟ θετικα σχολια εχουν γραψει! Θα μας τρελανουν τελειως?
Και οχι τιποτα αλλο, αν ολα τα αυτοκινητα πλεον ειναι τοσο καλα, γιατι να αγοραζεις περιοδικα??? Πας στην εκθεση, το βλεπεις, το αγοραζεις και εφυγες
-
Σε κάθε δοκιμή να γράφουν και τις τιμές πώλησης του μοντέλου που ισχύουν στις άλλες χώρες της Ε.Ε.
Το daihatsu sirion 1.3 στην αγορά της Ισπανίας που είναι γενικά φτηνότερη από εμάς πάει 13.300 . Εδώ 11.500.... όποιος το βουτήξει έκανε μια έξυπνη αγορά.
http://www.km77.com/eli/motor/bresultadosp.asp -
mousatos
Οχι οτι δεν ειναι εξυπνη αγορα το Sirion, αλλα η τιμη Ισπανιας τι σχεση εχει;;; Θα το μεταπωλησει κανεις εκει;;;
Αν ειναι εξυπνη αγορα ή οχι φαινεται απο τη συγκριση των τιμων των ανταγωνιστικων μοντελων στην Ελλαδα. Και κατα τη γνωμη μου το Sirion εινια πραγματι καλη περιπτωση, απλα αγνωστο στους πολλους σαν μοντελο και σαν μαρκα. -
Όταν οι τιμές των ανταγωνιστών του κυμαίνονται στα επίπεδα της ελλάδας το τοπίο ξεκαθαρίζει..
Σχολιασμός της ύλης των 4Τ και προτάσεις προς το Περιοδικό