-
Αλήθεια, τα σκουπίδια θα φύγουν απ'το περιοδικό;
Μιλώ για κάτι συγκοινωνιολόγους της κακιάς ώρας, ΠΙΣΤΟΥΣ ΑΠΟΛΟΓΗΤΕΣ των γελοιωδώς χαμηλών ορίων ταχύτητας...
Και για κάποιον που εισηγήθηκε να μην αναδασωθούν κάποιες εκτάσεις που κάηκαν, γιατί - ΛΕΕΙ - θα τσαλαπατηθούν τα βλασταράκια που γλίτωσαν απ'τη φωτιά... Και μετά φύτρωσε ένα δάσος από ΒΙΛΛΕΣ. Και, by the way, ο περί ου ο λόγος έχει να παρουσιάσει επιστημονική δημοσίευση κάτι αιώνες...
-
Ο χρήστης markvag έγραψε:
Εγώ συνεχίζω πάλι να νιώθω άσχημα για τον διαγωνισμό για το Gti της χρονιάς... Anyway...Και το κουπόνι συμμετοχής... Χάθηκε ο κόσμος να έχει καμία διαφήμιση από πίσω και όχι την αρχή του άρθρου;;;
Φίλε μου όπως κ τις προηγούμενες χρονιές συμφωνώ απόλυτα!
Γιατί εμείς που κρατάμε όλα τα τεύχη των 4Τ θα πρέπει να μας λείπει ένα μέρος από άρθρο λόγο του κουπονιού ή να αγοράσουμε ένα ακόμα τελυχος για να το έχουμε ολόκληρο που πολλές φορές θα πέσει κ αυτό θύμα λόγο κοπέλας, γυναίκας, παιδιού, αδερφού ή ότι έχι ο καθένας από εμάς???
Μία διαφήμηση ή ακόμα καλύτερα (για να μην κυκλοφορούμε κ με διαφημήσεις στο χέρι ) από πίσω να είχε την ανάλυση για τον θεσμό του GTi της χρονιάς κ της οδιγίεςΦιλικά
Νικόλας -
Ο χρήστης pavlos23 έγραψε:
Πάντως το τελευταίο τεύχος δεν μου πολυ άρεσε...
Πιστύω πως δεν έχει κάτι το κακό στα άρθρα του απλώς μου φάνηκε μικρό...
Πάρα πολύ λίγο! Προσωπικά το μόνο που μου άρεσε πολύ ήταν το φωτογραφικό υλικό του Τεμπερίδη από τον Dakar!
-
Ο χρήστης mad_n έγραψε:
Εγώ συνεχίζω πάλι να νιώθω άσχημα για τον διαγωνισμό για το Gti της χρονιάς... Anyway...
Και το κουπόνι συμμετοχής... Χάθηκε ο κόσμος να έχει καμία διαφήμιση από πίσω και όχι την αρχή του άρθρου;;;
Φίλε μου όπως κ τις προηγούμενες χρονιές συμφωνώ απόλυτα!
Γιατί εμείς που κρατάμε όλα τα τεύχη των 4Τ θα πρέπει να μας λείπει ένα μέρος από άρθρο λόγο του κουπονιού ή να αγοράσουμε ένα ακόμα τελυχος για να το έχουμε ολόκληρο που πολλές φορές θα πέσει κ αυτό θύμα λόγο κοπέλας, γυναίκας, παιδιού, αδερφού ή ότι έχι ο καθένας από εμάς???Μία διαφήμηση ή ακόμα καλύτερα (για να μην κυκλοφορούμε κ με διαφημήσεις στο χέρι ) από πίσω να είχε την ανάλυση για τον θεσμό του GTi της χρονιάς κ της οδιγίες
Φιλικά
ΝικόλαςΓιατί δεν «σκανάρεις» την σελίδα; ...απαγορεύεται από το 4Τ;
-
Το λέει 'ΚΟΥΠΟΝΙΑ ΣΕ ΦΩΤΟΤΥΠΙΕΣ ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΔΕΚΤΑ'
Η δική μου ένσταση ( και του Μάρκου και άλλων φορουμάδων που μένουν μακριά από την Αθήνα ) έχει να κάνει με την ανάγκη μετάβασης στα Μέγαρα. Αυτό το θέμα έχει βέβαια συζητηθεί διεξοδικά με τον ΣΧ παλιότερα πήραμε μια απάντηση εμένα δεν με ικανοποίησε προσωπικά αλλά δεν νομίζω οτι θα βγεί τίποτα αν το επαναφέρουμε. -
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Το λέει 'ΚΟΥΠΟΝΙΑ ΣΕ ΦΩΤΟΤΥΠΙΕΣ ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΔΕΚΤΑ'
Η δική μου ένσταση ( και του Μάρκου και άλλων φορουμάδων που μένουν μακριά από την Αθήνα ) έχει να κάνει με την ανάγκη μετάβασης στα Μέγαρα. Αυτό το θέμα έχει βέβαια συζητηθεί διεξοδικά με τον ΣΧ παλιότερα πήραμε μια απάντηση εμένα δεν με ικανοποίησε προσωπικά αλλά δεν νομίζω οτι θα βγεί τίποτα αν το επαναφέρουμε.Ακριβώς αυτή είναι και η δική μου ένσταση. Εμείς που ζούμε μακριά τι πρέπει να κάνουμε;
-
http://www.4troxoi.gr/4tforum/viewtopic ... sc&start=0
Αυτά είχαν συζητηθεί πριν 3 χρόνια για το θέμα. -
Καλημέρα,
έχετε ένα δίκιο σχετικά με το κουπόνι του διαγωνισμού. Για όσους από εσάς δεν θέλετε να το κόψετε σας προτείνω να φέρετε ολόκληρο το περιοδικό και θα δούμε επί τόπου τι λύση μπορούμε να δώσουμε.
Τώρα όσο αφορά τον τόπο διεξαγωγής, ακόμα και αν λέγαμε ότι θα γίνει πχ. στις Σέρρες, πάλι θα ήταν πολύ μακριά και μάλιστα για πολύ περισσότερους αναγνώστες. Αν το δει γεωγραφικά κανείς, τα
Μέγαρα είναι σαφώς πιο κοντά στο κέντρο της Ελλάδας, ωστόσο, για τους διαμένοντες μακρυά, μην νομίζετε ότι σας έχουμε ξεχάσει. Υπάρχουν κάποιες σκέψεις στα σκαριά -τίποτα ανακοινώσιμο ακόμη- αφού εκτιμούμε την υποστήριξη σας εδώ και πολλά χρόνια στο περιοδικό. Μείνετε σηυντονισμένοι και ως τότε όσοι περισσότεροι μπορείτε ελάτε στα Μέγαρα. Όσοι το έχουν ζήσει από κοντά ξέρουν ότι είναι μια πραγματικά ξεχωριστή εμπειρία. -
To link το έβαλα απλά για να θυμίσω τι είχε ειπωθεί τότε και ποια ήταν τα επιχειρήματα των 4Τ όπως είπα και παραπάνω το θέμα για μένα έχει κλείσει.
Ελπίζουμε σύντομα να μάθουμε νέα για τις πρωτοβουλίες -
Ο χρήστης KF έγραψε:
Καλημέρα,
έχετε ένα δίκιο σχετικά με το κουπόνι του διαγωνισμού. Για όσους από εσάς δεν θέλετε να το κόψετε σας προτείνω να φέρετε ολόκληρο το περιοδικό και θα δούμε επί τόπου τι λύση μπορούμε να δώσουμε.
Τώρα όσο αφορά τον τόπο διεξαγωγής, ακόμα και αν λέγαμε ότι θα γίνει πχ. στις Σέρρες, πάλι θα ήταν πολύ μακριά και μάλιστα για πολύ περισσότερους αναγνώστες. Αν το δει γεωγραφικά κανείς, τα
Μέγαρα είναι σαφώς πιο κοντά στο κέντρο της Ελλάδας, ωστόσο, για τους διαμένοντες μακρυά, μην νομίζετε ότι σας έχουμε ξεχάσει. Υπάρχουν κάποιες σκέψεις στα σκαριά -τίποτα ανακοινώσιμο ακόμη- αφού εκτιμούμε την υποστήριξη σας εδώ και πολλά χρόνια στο περιοδικό. Μείνετε σηυντονισμένοι και ως τότε όσοι περισσότεροι μπορείτε ελάτε στα Μέγαρα. Όσοι το έχουν ζήσει από κοντά ξέρουν ότι είναι μια πραγματικά ξεχωριστή εμπειρία.Ισως άν τό κάνατε μία φορά στίς τρείς (ας πούμε) στίς Σέρρες,νά υπήρχε μιά κάποια ισοφάριση τού σκόρ.
-
Και μια στις πέντε στο Τυμπάκι;
-
Γιατί όχι;
-
Ο χρήστης EMMANOYHL έγραψε:
Και μια στις πέντε στο Τυμπάκι;Έτσι,έτσι,έτσι...
-
Αλήθεια τώρα που η ιστορία με τους «Γίνε» έκλεισε τον κύκλο της υπάρχει σκέψη για μαθήματα αγωνιστικής οδήγησης σαν προέκταση της σχολής ασφαλούς οδήγησης; Θα μπορούσε και έτσι να είναι ένας προθάλαμος για νέους αγωνιζόμενους που δεν είναι από τζάκι και θέλουν να το ζήσουν από μέσα. Δεν είναι υποχρεωτικό να πάθεις για να μάθεις ή όχι;
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Καλημέρα,
Μέγαρα είναι σαφώς πιο κοντά στο κέντρο της Ελλάδας, ωστόσο, για τους διαμένοντες μακρυά, μην νομίζετε ότι σας έχουμε ξεχάσει. Υπάρχουν κάποιες σκέψεις στα σκαριά -τίποτα ανακοινώσιμο ακόμη- αφού εκτιμούμε την υποστήριξη σας εδώ και πολλά χρόνια στο περιοδικό. Μείνετε σηυντονισμένοι και ως τότε όσοι περισσότεροι μπορείτε ελάτε στα Μέγαρα. Όσοι το έχουν ζήσει από κοντά ξέρουν ότι είναι μια πραγματικά ξεχωριστή εμπειρία.Ισως άν τό κάνατε μία φορά στίς τρείς (ας πούμε) στίς Σέρρες,νά υπήρχε μιά κάποια ισοφάριση τού σκόρ.
Δεν είναι απαραίτητο να γίνει η εκδήλωση και αλλού... Απλούστατα, θα μπορούσε να υπάρχει δικαίωμα συμμετοχής και σε όσους δεν έλθουν στην πίστα...
Όσο για το αν έτσι θα πήγαινε κόσμος, συνοδήγηση με τα καλύτερα Gti της χρονιάς, με οδηγούς αγώνων...
Εν πάση περιπτώση, η απάντηση των 4Τ κι εμένα δεν με ικανοποίησε καθόλου, αλλά το θέμα το κλείνω εδώ...
-
Χωρίς να γνωρίζω αν το έχει προτείνει κανείς στις προϊγούμενες 12 σελίδες, εγώ προτείνω όλα τα αυτοκίνητα που δοκιμάζουν οι 4τροχοί να κάνουν best lap στη πίστα των Μεγάρων, φυσικά από τον ίδιο οδηγό και σε στεγνές συνθήκες. Ύστερα θα μπορέσουν να φτιάξουν μία λίστα από το γρηγορότερο στο αργότερο την οποία θα ανεβάσουν στο ίντερνετ και την οποία θα μπορούμε να κατεβάσουμε. Θα μοιάζει λίγο δηλαδή με αυτό που κάνει το Top Gear! Ελπίζω να ακουστεί στους υπεύθυνους του περιοδικού.
-
ειναι καλη ιδεα, και μαλιστα καποιος θα μπορουσε να συγκεντρωσει σε καποιο πινακα αυτα που εχουν οδηγηθει μεχρι σημερα για να εχουμε μια εικονα!
Ακους Σπυρο!!!!!
-
Αλήθεια,τα αυτοκίνητα του 0-100-0,τι θα απογίνουν;Θα βελτιώνονται συνεχώς;Τα project σταματάνε κάπου;Τα αυτοκίνητα ανήκουν στο περιοδικό και θα παρακολουθούμε την πορεία τους ή είναι 'δανεικά' και θα τα 'χάσουμε' σε κάποιο καιρό;
Το ξέρω,είμαι περίεργος...
-
Καλημέρα,
σχετικά με το best lap είναι καλή ιδέα ωστόσο δεν θα ήταν σωστό να δημιουργούνται με αυτό εντυπώσεις που δεν ισχύουν. Για παράδειγμα, όταν εμείς κάνουμε ένα συγκριτικό τεστ στην πίστα, φροντίζουμε να κάνουμε τα πάντα την ίδια μέρα, ώστε το οδόστρωμα να έχει μια σταθερή ποιότητα. Αν ας πούμε πάμε μια κρύα μέρα με το τάδε τούρμπο και την άλλη ζεστή μέρα με το τάδε ατμοσφαιρικό, τότε θα έχουμε μια διαφορά στις συνθήκες, και στους χρόνους τελικά, η οποία δεν θα δικαιολογείται στον πίνακα. Πχ. το Type-R γύρισε πιο γρήγορα από το EVO (το παράδειγμα τυχαίο) γιατί το EVO πήγε με καύσωνα. Ο πίνακας θα λέει απλά ότι το Honda είναι πχ στην θέση 15 και το EVO στην 30. Η πίστα έχει αξία συγκριτική μόνο όταν οι συνθήκες είναι παραπλήσιες, αυτό νομίζω το καταλαβαίνεται όλοι.
Σχετικά με τα αυτοκίνητα του 0-100-0, ως γνωστόν δεν ανήκουν στο περιοδικό και μετά το πέρας της βελτίωσης, αποβελτιώνονται (sic) και επιστρέφουν άπαντες σπίτι τους (ανταλλακτικά και αυτοκίνητο).Υ.Γ. Ακούμε πολύ προσεκτικά τις προτάσεις σας, μην αμφιβάλλετε γι' αυτό και το έχετε δει και στην πράξη.
-
Ωραία...
Ελπίζω να σκεφτείτε αυτη την πρόταση γιατί είναι καλή κατά την γνώμη μου και θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον. Σε καμία περίπτωση δεν είναι δυνατόν να δοκιμαστούν όλα τα αυτοκίνητα κάτω από τις ίδις συνθήκες και αυτό θα το λαμβάνουν υπόψη τους όσοι διαβάζουν την λίστα. Επίσης θα μπορούσε αν οι συνθήκες ήταν εξαιρετικά δύσκολες (βλέπε βροχή, καύσωνας) να αναφέρεται δίπλα από το χρόνο του κάθε αυτοκινήτου σε παρένθεση.
Σχολιασμός της ύλης των 4Τ και προτάσεις προς το Περιοδικό