-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
...και σε WRC η Ιωάννα μας
Πόσο πιο κάτω πρέπει να πέσουν οι παλιές τεχνικές εκδόσεις για να δείξουν στον νέο κάτοχο τους ότι έγιναν καλά-σωστά μέλη αυτού που μέχρι πριν λίγους μήνες κατηγορούσαν-έφτυναν.
(Δεν έχω κανένα πρόβλημα με την κ. Σουλιώτη και την όποια κ. Σουλιώτη σαν προσωπικότητα. Είναι γλυκύτατη, πιθανόν πολύ καλή στη δουλειά της, που αν δε κάνω λάθος ήταν το modeling, αλλά, δε νομίζω ότι κολλάει στους 4Τ ή τουλάχιστον στους 4Τ που με μεγάλωσαν. Σε κάποιο άλλο περιοδικό ή χώρο ίσως να ταίριαζε πολύ περισσότερο και να ήταν ακόμη καλύτερη σε αυτό που κάνει. Την 'έκαψαν' οι υπεύθυνοι του περιοδικού με την άμεση και υπερβολική επιβολή-χρήση της)
να τα μας.....
σου αρεσε εε?
-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
Πόσο πιο κάτω πρέπει να πέσουν οι παλιές τεχνικές εκδόσεις για να δείξουν στον νέο κάτοχο τους ότι έγιναν καλά-σωστά μέλη αυτού που μέχρι πριν λίγους μήνες κατηγορούσαν-έφτυναν.
(Δεν έχω κανένα πρόβλημα με την κ. Σουλιώτη και την όποια κ. Σουλιώτη σαν προσωπικότητα. Είναι γλυκύτατη, πιθανόν πολύ καλή στη δουλειά της, που αν δε κάνω λάθος ήταν το modeling, αλλά, δε νομίζω ότι κολλάει στους 4Τ ή τουλάχιστον στους 4Τ που με μεγάλωσαν. Σε κάποιο άλλο περιοδικό ή χώρο ίσως να ταίριαζε πολύ περισσότερο και να ήταν ακόμη καλύτερη σε αυτό που κάνει. Την 'έκαψαν' οι υπεύθυνοι του περιοδικού με την άμεση και υπερβολική επιβολή-χρήση της)
να τα μας.....
σου αρεσε εε?
Πού είναι η barbie?
-
Κυριοι ο κατηγορουμ.... ο Φρανκυ μιλησε περι γλυκυτητος και οχι περι ομορφιας.
Και οι διπλες ειναι γλυκιες αλλα μοιαζουν σαν τα μουτρα του Θεμου.(ο ΘΕ απο το ΘΕΜΑ). -
Κάποια σχόλια όσον αφορά το απερχόμενο τεύχος Μαίου.
Πρώτα από όλα τα θετικά...
-Πολύ καλή κίνηση ο οδηγός για τα Navigators της αγοράς.Κάπως απλός για όσους κατέχουν 'το άθλημα' αλλά δεν νομίζω οτί απευθυνόταν πρωτίστως σε αυτούς...
Και τώρα τα αρνητικά που είναι και πάρα-πάρα πολλά για αυτό και δεν θα τα αναφέρω όλα , βαριέμαι...
-Ο κύριος Στράτης...ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ!!!
1)Τα ελληνικά του είναι άθλια.Δεν ξέρει από ελληνική σύνταξη ενώ το ύφος της γραφής του ... δεν μπορώ να το χαρακτηρίσω επακριβώς πέραν του ότι είναι ΑΘΛΙΟ!
Ψευτομάγκικο μου έρχεται στο μυαλό αλλά τελικά μάλλον ο καλύτερος χαρακτηρισμός είναι 'αθλιο-αλανιανιάρικο του υπονόμου που πάει να το παίξει ψαγμένο και ιστορία'.
Μην δίνετε το τεύχος στα παιδιά σας ΠΙΘΑΝΟΝ ΝΑ ΚΑΤΑΝΤΗΣΟΥΝ να μιλάνε (και όχι μόνον να μιλάνε πιθανόν) ΕΤΣΙ!!!-Ο κύριος Στράτης είναι εμπαθής ... με την Alfa Romeo σίγουρα , πιθανόν και με άλλους.
Στην δοκιμή του Μοντέο αφού το ψευτοσυγκρίνει με όλη την κατηγορία έχει αφήσει έξω από το σωρό την 159.Γιατί?
Μήπως γιατί είναι η καλύτερη στην κατηγορία της?...Μήπως γιατί είναι η χειρότερη?...Πάντως σίγουρα για να δείξει την εμπάθεια του.
Και τι λέειΚάποια σχόλια όσον αφορά το απερχόμενο τεύχος Μαίου.Πρώτα από όλα τα θετικά...
-Πολύ καλή κίνηση ο οδηγός για τα Navigators της αγοράς.Κάπως απλός για όσους κατέχουν 'το άθλημα' αλλά δεν νομίζω οτί απευθυνόταν πρωτίστως σε αυτούς...
Και τώρα τα αρνητικά που είναι και πάρα-πάρα πολλά για αυτό και δεν θα τα αναφέρω όλα , βαριέμαι...
-Ο κύριος Στράτης...ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ!!!
1)Τα ελληνικά του είναι άθλια.Δεν ξέρει από ελληνική σύνταξη ενώ το ύφος της γραφής του ... δεν μπορώ να το χαρακτηρίσω επακριβώς πέραν του ότι είναι ΑΘΛΙΟ!
Ψευτομάγκικο μου έρχεται στο μυαλό αλλά τελικά μάλλον ο καλύτερος χαρακτηρισμός είναι 'αθλιο-αλανιανιάρικο του υπονόμου που πάει να το παίξει ψαγμένο και ιστορία'.
Μην δίνετε το τεύχος στα παιδιά σας ΠΙΘΑΝΟΝ ΝΑ ΚΑΤΑΝΤΗΣΟΥΝ να μιλάνε (και όχι μόνον να μιλάνε πιθανόν) ΕΤΣΙ!!!-Ο κύριος Στράτης είναι εμπαθής ... με την Alfa Romeo σίγουρα , πιθανόν και με άλλους.
Στην δοκιμή του Μοντέο αφού το ψευτοσυγκρίνει με όλη την κατηγορία έχει αφήσει έξω από το σωρό την 159.Γιατί?
Μήπως γιατί είναι η καλύτερη στην κατηγορία της?...Μήπως γιατί είναι η χειρότερη?...Πάντως σίγουρα για να δείξει την εμπάθεια του.
Και τι λέει...οτί η 159 μπορεί να μιλήσει μόνο για την ιστορία του!!!
Ενώ εκθειάζει το Μοντέο ως σοβαρό αμάξι το οποίο τιμάει τον καταναλωτή για λεφτά που δίνει!!!
Κύριε Σ.Χ. μου και η γιαγιά αν είχε το μήκος του Μοντέο θα είχε χώρους αφού θα ήταν ...καμήλα!!!:ysterical:
Συν τοις άλλοις θεωρείται τίμιο ένα αυτοκίνητο που θεωρείται οικογενειακό και που παρά το τεράστιο μήκος και το σημαντικό βάρος του σου δίνει στον αυτοκινητόδρομο μόνο ...110 άλογα , άντε 125 και αναιμικότατες επιδόσεις!!!
Συγχαρητήρια ... τώρα το Μοντέο δεν έχει μόνο το μήκος νεκροφόρας αλλά και όλα τα εχέγγυα να γίνει ο οικογενεικός τάφος του υποψήφιου αγοραστή!!!
Αντίθετα η άτιμη 159 σου δίνει σαν βάση μόνο ...140 άλογα!!!
Κύριοι το καταλάβαμε το παιχνίδι σας ... δεν ξεχνώ οτί κάποτε βγάλατε καλύτερο πολυμορφικό το -τυχαίο ίσως πάλι- Ford C_MAX από το Scenic με κριτήριο -τι άλλο πιο φυσικό για αυτή την κατηγορία- την...οδική συμπεριφορά!...Τυχάνει να έχω και 'εσωτερική' πληροφόρηση , γεμίσατε σπιούνους ...-Αρνητικό Νο.3 η κα. Σουλιώτη.
Μετριότατη ως μοντέλο ακόμα χειρότερη ως δημοσιογράφος ή ότι τελικά παριστάνει...
Γράφει ,προσπαθώντας να μιμηθεί τον καγκούρικο τρόπο γραφής του Στρατισίνο, οτί τα Ζ4 και ΤΤ απλά δεν συγκρίνονται...
Και τι κάνει τότε κούκλα μου ο τύπος στην διπλανή στήλη τόση ώρα???
Αν δεν συγκρίνονται γιατί το λές σε μας και όχι πρωτίστως σε αυτόν και παιδεύεται τόση ώρα ο κακομοίρης???Δυστυχώς οι 4Τ έχουν μετατραπεί από ένα μέτριο (αλλά καλό για τα παλιά μίζερα ελληνικά δεδομένα) περιοδικό αυτοκινήτου ... σε ένα κάκιστο περιοδικό αυτοκινήτου αλλά διαρκώς βελτιούμενο περιοδικό λάιφστάιλ , αέρα κοπανιστό δλδ...
Όντως τελικά είναι...Κομμάτι του σύγχρονου ελληνικού πολιτισμού
...αν και είχαν την δυνατότητα να κάνουν την λαμπρή και φωτεινή εξαίρεση με το να μην είναι!!!
Τι να περιμένουμε σε επόμενο τεύχος ... την Σουλιώτη με τον Βας-Βας να συνοδηγούν μια 599 στο Μαρανέλο,την Γυναίκα-Μαραντόνα να δοκιμάζει συμπλέκτες και τον Ψωμιάδη,τον Κ.Κ. και τον Κατμαν να κάνουν μαζί οδοιπορικό στα Τουρκοβούνια...
-
νταξ ρε φιλε, η 159 ειναι το καλυτερο αυτοκινητο εβερ!
αντε προχωρα παρακατω! -
Ο χρήστης ast έγραψε:
και μάλιστα με Βωβό οδηγό
Κι όπως έγραψε ο Κουνίτης στο τελευταίο τέυχος, παραπέπεμποντας σε σκίτσο του Ανδρέα Πετρουλάκη με αφορμή το ναυάγιο της Σανορίνης:
'Σας μιλά ο καπετάνιος. Έχουμε μια μικρή μηχανική βλάβη. Παρακαλώ, αν υπάρχει δημοσιογράφος ανάμεσα στους επιβάτες, να έρθει να οδηγήσει το καράβι...'
Δεν ξερω αν πρεπει να βαλω το ή το , παντως το σχολιο κορυφαιο και στις 2 περιπτωσεις...
Εγω παντως στη θεση του Βωβου θα εβγαζα οπωσδηποτε την ενδοσυνεννόηση (ειτε τη δικη μου ειτε τη δικη της). Να ακουσω κανενα κουλο και να σκοτωθω στα καλα καθουμενα;;; Ετσι γινονται τα ατυχηματα, κυριοι.
Εκτος κι αν της εχει ενεργοποιησει το mute χωρις να της το πει...
-
Αφιέρωμα για το ακρόπολις δεν έχουμε αυτό το μήνα;
-
Ο χρήστης ipan έγραψε:
Αφιέρωμα για το ακρόπολις δεν έχουμε αυτό το μήνα;+1
Όσες φορές πήγα στο αφιέρωμα των 4Τ βασίστηκα.
ΥΓ: Ποιός γνωστός φορουμάς εικονίζεται στη σελίδα μετά τα περιεχόμενα;
-
Ο χρήστης tm έγραψε:
νταξ ρε φιλε, η 159 ειναι το καλυτερο αυτοκινητο εβερ!Εγώ δεν είπα κάτι τέτοιο αλλά από ότι φαίνεται εσύ το σκέφτεσαι σοβαρά?
Ειλικρινής ή εμπαθής?αντε προχωρα παρακατω!
Εγώ πάντα προχωράω , εσύ κάνεις 'κολλημένα' και το κυριότερα άστοχα σχόλια!
νταξ
Μάθε να μιλάς ελληνικά , μην μιμείσαι (το είχα αναφέρει και παραπάνω) και το κυριότερο δεν θυμάμαι να ήμουν επιθετικός απεναντι σου...
Σε ρώτησε και ο Krusenstern....Γιατί δεν χρησιμοποιείς το άλλο ίδιο username και έκανες καινούργιο με όμικρον ελληνικό? [kouk]
-
Ο χρήστης AlfaRοmeo έγραψε:
νταξ ρε φιλε, η 159 ειναι το καλυτερο αυτοκινητο εβερ!
Εγώ δεν είπα κάτι τέτοιο αλλά από ότι φαίνεται εσύ το σκέφτεσαι σοβαρά?
Ειλικρινής ή εμπαθής?αντε προχωρα παρακατω!
Εγώ πάντα προχωράω , εσύ κάνεις 'κολλημένα' και το κυριότερα άστοχα σχόλια!
νταξ
Μάθε να μιλάς ελληνικά , μην μιμείσαι (το είχα αναφέρει και παραπάνω) και το κυριότερο δεν θυμάμαι να ήμουν επιθετικός απεναντι σου...
βρες ενδιαφεροντα στη ζωη σου..
φαινεται οτι τα χρειαζεσαι!! -
Τι μόδα είναι αυτή πάλι με τα μαύρα γράμματα σε σκούρο φόντο?
Δηλαδή πρέπει να διαβάζουμε τα περιοδικά - ισχύει σε όλα - με μεγεθυντικό φακό?
-
To site αποτελεί κομμάτι του περιοδικού? σωστά?
http://www.4troxoi.gr/index.php?cat_id=307
ειναι ανενημερωτο
και τα παρακάτω... τι δουλειά έχουν στο φάκελο autocup?
οσοι αλλάζουν δουλειά παίζουν μπάλα?
http://www.4troxoi.gr/index.php?cat_id= ... _flag=true
-
Θα μπορούσε να παρατεθεί ένας πίνακας σε μέγεθος μια σελίδας με τις διαθέσιμες διαστάσεις ελαστικών τη διάμετρο τους και το εύρος των ζαντών σε φάρδος που το φοράνε. Θα μπορούσε κάθε στήλη να έχει το ίδιο ποσοστιαίο ύψος πλαϊνού πχ 65 ή 55 κλπ. Επίσης θα μπορούσε η οριζόντια γραμμή κατά πλάτος σε διαδοχικές στήλες να έχει τις διαφορετικές διαστάσεις που έχουν την ίδια διάμετρο. Νομίζω θα βοηθούσε πολλούς που θέλουν να αλλάξουν διάσταση ελαστικών και μπερδεύονται με τα ελαστικά που μπορεί να πάρει η ζάντα τους ή αν αλλάξουν διάσταση ελαστικού ή ζάντας αν μεταβάλουν την συνολική διάμετρο του τροχού τους. Νομίζω ότι είχε δοθεί πριν αρκετά χρόνια αλλά σίγουρα μια νέα κυκλοφορία θα χρειαζόταν σε πολλούς.
-
Ο χρήστης AlfaRοmeo έγραψε:
Ενώ εκθειάζει το Μοντέο ως σοβαρό αμάξι το οποίο τιμάει τον καταναλωτή για λεφτά που δίνει!!!Συν τοις άλλοις θεωρείται τίμιο ένα αυτοκίνητο που θεωρείται οικογενειακό και που παρά το τεράστιο μήκος και το σημαντικό βάρος του σου δίνει στον αυτοκινητόδρομο μόνο ...110 άλογα , άντε 125 και αναιμικότατες επιδόσεις!!!
έχει άδικο για το Mondeo?
Αντίθετα η άτιμη 159 σου δίνει σαν βάση μόνο ...140 άλογα!!!
......και κάποια παραπανίσια κιλάκια
-
Ο χρήστης technik έγραψε:
...και κάποια παραπανίσια κιλάκια... και κάμποσα παραπανίσια λεφτάκια. Παίδες, κανείς δεν είπε ότι η 159 δεν είναι αμαξάρα. Στα 2.2 φυσικά. Έχει 2 μειονεκτήματα όμως: βάρος και τιμή αγοράς.
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
...και κάποια παραπανίσια κιλάκια
... και κάμποσα παραπανίσια λεφτάκια. Παίδες, κανείς δεν είπε ότι η 159 δεν είναι αμαξάρα. Στα 2.2 φυσικά. Έχει 2 μειονεκτήματα όμως: βάρος και τιμή αγοράς.
- πολύ υψηλή κατανάλωση.
ασφαλώς και είναι καλό αυτοκίνητο, μου άρεσε όταν το οδήγησα, αλλά μέχρι εκεί. Η αγορά είναι άλλο κεφάλαιο.....
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
... και κάμποσα παραπανίσια λεφτάκια. Παίδες, κανείς δεν είπε ότι η 159 δεν είναι αμαξάρα. Στα 2.2 φυσικά. Έχει 2 μειονεκτήματα όμως: βάρος και τιμή αγοράς.
για γυναίκα είναι φοβερό μειονέκτημα
-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
για γυναίκα είναι φοβερό μειονέκτημα
βέβαια, όταν κάποιοι πρίν 1 χρόνο μιλούσαν για ένα βαρύ, αργό αυτοκίνητο
με υψηλή τιμή και αμφίβολες πωλήσεις, χαρακτηρίστηκαν τουλχ προκλητικοί. -
Ο χρήστης technik έγραψε:
μου άρεσε όταν το οδήγησα, αλλά μέχρι εκεί. Η αγορά είναι άλλο κεφάλαιο.....Θα πρέπει μάλλον η Αλφα να στραφεί προς τα ενοικιαζόμενα...
-
Ερώτησις: η 159 1.8 σε σχέση με την 316i, είναι πιο αργή , στα ίδια ή πιο γρήγορη;
Αν δεν είναι πιο αργή, τότε δεν πουλάει γιατί απλά ο μέσος Έλληνας δεν δίνει τόσα χρήματα για Alfa, ενώ δίνει περισσότερα για BMW ή αυτός που θέλει Alfa, θελει οπωσδήποτε και επιδόσεις.
Νομίζω πως είναι κυρίως το δεύτερο: όταν δεν σε αγοράζει το κοινό σου πρώτα, δεν κυκλοφορείς όσο θα έπρεπε, άρα δεν σε προτιμούν και οι υπόλοιποι..
Μην μου πείτε, πως παρόλα τα κουσούρια της , είναι χειρότερη από τα premium Α4 και 316! Απλά, κουβαλάει στις πλάτες την κακή φήμη (εν πολλοίς άδικη, εν μέρει δίκαιη...) του παρελθόντος...
Ξαναλέω πάντως: πρώτα πρέπει να χτυπήσεις σαν δυνητικούς πελάτες όλους αυτούς που είχαν αγοράσει 156 και 147 και μετά όσους αγόραζαν Audi και ΒΜW.
Εκεί είναι το πρόβλημα, τουλάχιστον στην Ελλάδα...
Σχολιασμός της ύλης των 4Τ και προτάσεις προς το Περιοδικό