-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
Ποια μοντελα εχουν τυχει καλης κριτικης και δεν την αξιζαν?
H ferrari enzo
είναι πολύ απαιτητική στο όριο και καίει πολύ
τα υπόλοιπα τα θες με αλφαβητική σειρά?
με σειρά 'συμπάθειας'
-
Με λίγα λόγια η... πρόταση των φορουμάδων προς τους 4Τ είναι να....
Κλείσει!
-
Οι φορουμάδες είναι απαιτητικοί γιατί αγαπάνε το περιοδικό ή αυτά που πρέσβευε παλαιότερα. Αν τώρα έχει γίνει προβληματικό στα μάτια των φορουμάδων, μάλλον κάτι πάει στραβά.
-
η αγάπη και το ενδιαφέρον για το περιοδικό είναι δεδομένη...20 χρόνια τώρα. Για το λόγο αυτό θα έπρεπε να μας διαβάζουν ή ακόμα καλύτερα ...να μας απαντούν
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Ποια μοντελα εχουν τυχει καλης κριτικης και δεν την αξιζαν?
H ferrari enzo
είναι πολύ απαιτητική στο όριο και καίει πολύ
τα υπόλοιπα τα θες με αλφαβητική σειρά?
με σειρά 'συμπάθειας'
εσύ 'συμπαθείς' τα χόντα απ΄οτι έχω καταλάβει και μισείς τα vw-audi...
-
Ο χρήστης spyros.s έγραψε:
εσύ 'συμπαθείς' τα χόντα απ΄οτι έχω καταλάβει και μισείς τα vw-audi...αν έβλεπες τι έλεγα για το Type R και γι' άλλα ΜΟΝΤΕΛΑ της Honda θ'άλλαζες άποψη. Όλες οι εταιρειες βγάζουν ΜΟΝΤΕΛΑ, άλλα είναι γτπ, άλλα είναι καλά/μέτρια κι άλλα πολύ καλά, με βάση και το ΚΟΣΤΟΣ
Το νέο Civic τι το ξεχωριστό έχει πέρα από εμφάνιση κι εσωτερική σχεδίαση που -ως γνωστόν - μ' αφήνει αδιάφορο;
ίδιο είναι το Α4 1.6 κι ίδιο το RS4; το πρώτο δεν αξίζει καθόλου και το δεύτερο είναι αλλού.
Και φυσικά 'συμπαθώ' το Golf V 1.4/75/80/90, το ίδιο είναι το TSI;
το ίδιο και με το Panda 60 που είναι και γι' αυτοκίνητο ΠΟΛΗΣ αργό, καμία σχέση με το 100άρι. Από την ίδια εταιρεία βγαίνει όμως
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
αν έβλεπες τι έλεγα για το Type R και γι' άλλα ΜΟΝΤΕΛΑ της Honda θ'άλλαζες άποψη. Όλες οι εταιρειες βγάζουν ΜΟΝΤΕΛΑ, άλλα είναι γτπ, άλλα είναι καλά/μέτρια κι άλλα πολύ καλά, με βάση και το ΚΟΣΤΟΣ
Το νέο Civic τι το ξεχωριστό έχει πέρα από εμφάνιση κι εσωτερική σχεδίαση που -ως γνωστόν - μ' αφήνει αδιάφορο;
ίδιο είναι το Α4 1.6 κι ίδιο το RS4; το πρώτο δεν αξίζει καθόλου και το δεύτερο είναι αλλού.
Και φυσικά 'συμπαθώ' το Golf V 1.4/75/80/90, το ίδιο είναι το TSI;
το ίδιο και με το Panda 60 που είναι και γι' αυτοκίνητο ΠΟΛΗΣ αργό, καμία σχέση με το 100άρι. Από την ίδια εταιρεία βγαίνει όμως
αυτό ήταν πλάκα...έχουμε συμφωνήσει άλλωστε ότι το γούστο του κάθε ανθρώπου διαφέρει...ευτυχώς για όλους μας!
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Τελικά πόσο αδιάφορο σε αφήνει η εξωτερική εμφάνιση; Θα οδηγούσες αυτοκίνητο με βόδι-κιτ και σιδερώστρα-απλώστρα-Stirella στο πίσω μέρος;
Πρόσεξε, δεν εννοώ να δώσεις λεφτά για κάτι τέτοιο, πες πως στο χαρίζουν ή είναι στο βασικό εξοπλισμό (πχ...Skoda Octavia5 RS );Κάνα Ibizάκι σε έκδοση TopGun; Θα κυκλοφορούσες καθημερινά με κάτι τέτοιο;
Κι αν η εμφάνιση είναι εντελώς αδιάφορη, αντί του GTi θ' αγόραζες το Cupra που είναι φθηνότερο και μάλλον υπερτερεί σε πολλά (άλλο που δεν βλέπεται!)..Γιατί κι εγώ προφανώς δεν θεωρώ με τίποτε καλή αγορά το Civic , αλλά δεν μπορώ να απαξιώσω την εντυπωσιακή του παρουσία μέσα-έξω! Είναι άδικο και προς τους σχεδιαστές του αυτοκινήτου... Δεν γίνεται να θεοποιούνται μόνον οι μηχανικοί, το πάθος μας για τα αυτοκίνητα προήλθε από την εκπληκτική δουλειά κάποιων σχεδιαστών! Όταν ήμαστε πιτσιρίκια, ιδέα δεν είχαμε από πολυβάλβιδα-πολυκύλινδρα μοτέρ, αλλά την Countach την είχαμε σε αφίσα!
-
Όταν ο lkar ήταν πιτσιρίκι, είχε το Model T σε αφίσα!
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Όταν ο lkar ήταν πιτσιρίκι, είχε το Model T σε αφίσα!Κρίμα που δεν έβγαινε σε ...άσπρο!
-
-
Απαράδεκτο. Ο Henry το ήθελε μόνο μαύρο.
-
Τώρα που θα έρθει με το manual ο lkar, θα σας πω εγώ που κάνετε πλάκα!!!
Θα μας δείξει το καμιά 30αρια φορές!
-
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Τελικά πόσο αδιάφορο σε αφήνει η εξωτερική εμφάνιση; Θα οδηγούσες αυτοκίνητο με βόδι-κιτ και σιδερώστρα-απλώστρα-Stirella στο πίσω μέρος;
Πρόσεξε, δεν εννοώ να δώσεις λεφτά για κάτι τέτοιο, πες πως στο χαρίζουν ή είναι στο βασικό εξοπλισμό (πχ...Skoda Octavia5 RS );Impreza ή EVO φυσικά και δεν είχα κανένα απολύτως πρόβλημα όταν τα κυκλοφορούσα Το Octavia δεν έχει θέμα εμφάνισης, αλλά θέμα όγκου κι ούτε έχω ανάγκη χώρων
Κάνα Ibizάκι σε έκδοση TopGun; Θα κυκλοφορούσες καθημερινά με κάτι τέτοιο;
Βγαίνει από το εργοστάσιο Top Gun ή είναι τοπικό δημιούργημα;
Κι αν η εμφάνιση είναι εντελώς αδιάφορη, αντί του GTi θ' αγόραζες το Cupra που είναι φθηνότερο και μάλλον υπερτερεί σε πολλά (άλλο που δεν βλέπεται!)..
Θ'αγόραζα το 3 MPS που κι αυτό έχει σχολιαστεί αρνητικά άπειρες φορές
Γιατί κι εγώ προφανώς δεν θεωρώ με τίποτε καλή αγορά το Civic , αλλά δεν μπορώ να απαξιώσω την εντυπωσιακή του παρουσία μέσα-έξω! Είναι άδικο και προς τους σχεδιαστές του αυτοκινήτου... Δεν γίνεται να θεοποιούνται μόνον οι μηχανικοί, το πάθος μας για τα αυτοκίνητα προήλθε από την εκπληκτική δουλειά κάποιων σχεδιαστών! Όταν ήμαστε πιτσιρίκια, ιδέα δεν είχαμε από πολυβάλβιδα-πολυκύλινδρα μοτέρ, αλλά την Countach την είχαμε σε αφίσα!
Ήμουν εγκάθετος από μικρός, στην Countach κοιτούσα κ.εκ. και V12 και πόσα πιάνει
Τους συναδέλφους θα θεοποιήσω, όχι τους σχεδιαστές και φυσικά όχι τους marketeers Δεν την απαξιώνω την εμφάνιση, απλώς δεν μου προσφέρει τίποτα -και δεν μου έχει αποδείξει κανείς ότι προσφέρει κάτι στους τομείς που μ'εδιαφέρουν -
@ΙΚΕ: πόσο άκαμπτο είναι το λευκό Τ;
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
@ΙΚΕ: πόσο άκαμπτο είναι το λευκό Τ;
σαν τσίχλα
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Τώρα που θα έρθει με το manual ο lkar, θα σας πω εγώ που κάνετε πλάκα!!!Θα μας δείξει το καμιά 30αρια φορές!
δύο μόνο
-
Δεν υπάρχουν πλέον κακά αυτοκίνητα, με την έννοια του επικίνδυνου , τα μισά μοιάζουν μεταξύ τους ή μοιράζονται πάτωμα και εξαρτήματα. Οπότε....
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
ξέρεις τι είναι εκείνο που με ενοχλεί; εντάξει ο καθένας έχει τις συμπάθειες και τις αντιπάθειες του. Αυτό είναι σεβαστό όμως να μην τα ισοπεδώνουμε ολα.
Γράφεις ότι το civic έχει εσωτερική και εξωτερική εμφάνιση μόνο την οποία και απαξιώνεις. Μάλλον εσύ οδηγείς έξω από το αυτοκίνητο και δεν σε νοιάζει το εσωτερικό του. Δεν είναι διαφορετικό και καλύτερο από τα περισσότερα στην αγορά; Αυτό είναι μικρό μέγεθος κατά την γνώμη σου;
Αν βέβαια είχε τα σήματα εταιρείας που σέβεσαι τα πράγματα θα ήταν καλύτερα. Αλλά ας το προσπεράσουμε αυτό για την ώρα...
Ας αφήσουμε και την εμφάνιση...πάμε στο θέμα κινητήρα-κιβωτίου.
Η αγορά λογικά ασχολείται αυτό τον καιρό με τον πρωτοποριακό tsi όμως φίλε ikar αυτό δεν σημαίνει ότι ο ανταγωνισμός δεν υπάρχει πλέον.
Το νέο μοτέρ του civic είναι το πιο οικονομικό 1800 της αγοράς και συγκρίνεται με τα περισσότερα -αν όχι όλα 1600αρια αλλά και μερικά 1400αρια- στην κατανάλωση του. Είναι γραμμικό, αναλογικά δυνατό και αρκούντως εξελιγμένο. Δηλαδή αυτό δεν είναι ξεχωριστό στο νέο civic; Ο r18a2 είναι ένας απλός κινητήρας της σειράς; Έχεις διαβάσει για αυτόν και την τεχνολογία που ενσωματώνει; Ας είμαστε λοιπόν περισσότερο αντικειμενικοί.
Αυτό δεν ισχύει όταν κάνεις πλάκα...εκεί υποχρεούσε να χρησιμοποιείς τα διάσημα πλέον icons όσο θέλεις. Θα έλεγα ότι εκεί επιβάλλεται... -
Εγώ πάντως συμφωνώ με τον lkar!
Είμαστε όμως
Σχολιασμός της ύλης των 4Τ και προτάσεις προς το Περιοδικό