-
Η συμπεριφορά που περιγράφει ο patro προσωπικά μου θυμίζει σαξόραλλο... Οπως επίσης και Swift GTi. Να μην ξεχάσω και το Charade GTti.
Μήπως τελικά είναι έτσι επειδή είναι κι όλα τα μικρά και ελαφριά GTi?
-
-
Πολύ καλό το 'αλκοτέστ' Πως γυρίσατε από το ΟΑΚΑ δεν γράψατε
-
Ενδιαφέρον και το 'οικονομικό' συγκριτικό, χάθηκαν να μπουν τα GT & Leon TFSI για να δούμε πως συμπεριφέρονται δύο δυνατά τουρμπάτα σε χαλαρούς ρυθμούς;
-
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
- Πολύ καλό το 'αλκοτέστ' Πως γυρίσατε από το ΟΑΚΑ δεν γράψατε
-
Ο χρήστης chrmes έγραψε:
Χτες το βράδυ το σκέφτηκα και εγώ αυτό...πιστεύω οτι κάποιος μπορεί να μας δώσει απάντηση
-
αγαπητό προσωπικό των 4τ
στους πίνακες των τεχνικών χαρακτηριστικών διορθώστε παρακαλώ στα στο νέο Accent τις διαστάσεις του όπου αναγράφονται λανθασμένα αυτές του παλιού μοντέλου ακόμα.. -
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Καλημέρα! Πάντα υπήρχαν κάποιοι σε... νηφάλια κατάσταση μαζί. ΧΑΧΑΧΑ!
Μ.Σαλ.
-
Ο χρήστης manoliss έγραψε:
Καλημέρα! Πάντα υπήρχαν κάποιοι σε... νηφάλια κατάσταση μαζί. ΧΑΧΑΧΑ!
Μ.Σαλ.
Βέβαια...όπως ο....Θανάρας ας πούμε!!!
-
Ο χρήστης dsaraf έγραψε:
αγαπητό προσωπικό των 4τ
στους πίνακες των τεχνικών χαρακτηριστικών διορθώστε παρακαλώ στα στο νέο Accent τις διαστάσεις του όπου αναγράφονται λανθασμένα αυτές του παλιού μοντέλου ακόμα....επίσης διορθώστε και τις διαστάσεις του νέου Yaris όπου συμβαίνει το ίδιο
-
επισσης βαλτε και τα εξοδα προετοιμασίας κάθε εταιρίας...!!!!
-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
επισσης βαλτε και τα εξοδα προετοιμασίας κάθε εταιρίας...!!!!είναι σταθερά... ?
-
Ο χρήστης technik έγραψε:
είναι σταθερά... ?
Όχι. Το κάθε κατάστημα ακόμα και ίδιας εταιρείας έχει διαφορετικά, ανάλογα με πια τράπεζα π.χ. συνεργάζεται.
-
Ο χρήστης technik έγραψε:
είναι σταθερά... ?
αφου ξέρεις ότι είμαι ψιλοκαργιολ....
Για το κόστος πλυσίματος μιλαώ.....!!!!
-
Δεν λέει τα έξοδα φακέλου....τα έχουν μετονομάσει σε έξοδα προέγκρισης.
Λέει για το κόστος προετοιμασίας κλπ, στην Ford για παράδειγμα είνα ι179 €
-
Ακόμα κι αυτά διαφέρουν από κατάστημα σε κατάστημα. Δυο καταστήματα ίδιας εταιρείας αυτοκινήτων για το ίδιο αυτοκίνητο μου έδωσαν διαφορετικά ποσά.
Γενικά ότι θυμούνται χαίρονται. -
Αυτό είναι μαλακία του πωλητή, ή η μία σου έκανε εκπτωση στα έξοδα, σε αυτά 90% υπάρχει κοινή τιμολογιακή πολιτική! Είναι κάτι το οποίο το αποδίδουν στον εισαγωγέα, δεν το κρατάνε οι ίδιοι!
-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
είναι σταθερά... ?
αφου ξέρεις ότι είμαι ψιλοκαργιολ....
-
Ο χρήστης chrmes έγραψε:
...μπουσουλώντας!
αγαπητό προσωπικό των 4τ
στους πίνακες των τεχνικών χαρακτηριστικών διορθώστε παρακαλώ στα στο νέο Accent τις διαστάσεις του όπου αναγράφονται λανθασμένα αυτές του παλιού μοντέλου ακόμα....επίσης διορθώστε και τις διαστάσεις του νέου Yaris όπου συμβαίνει το ίδιο
Ελήφθη!
-
Και τον κινητήρα TFSI του A6 που βγάζει 170 κι αποτελεί τη βασικότερη έκδοση -κι όχι με τα 185-
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Και τον κινητήρα TFSI του A6 που βγάζει 170 κι αποτελεί τη βασικότερη έκδοση -κι όχι με τα 185-αυτό το οδήγησα και μου φάνηκε ότι είχε περισσότερα άλογα...
εν αντιθέσει με το 2,4 που είχα πάρει μια μικρή βόλτα,
που έμοιαζε νωχελικό... -
παρατηρησεις τρεχοντος τευχους :
- ναι ειναι κατι διαφορετικο το camaro απο αποψη σχεδιαζεις αλλα ρε γαμωτο μυριζει αμερικανιλα απο μακρια, σνιφ σνιφ
- Bentley ή αλλιως η κλαρα των πλουσίων...
- merc CL : το κανανε το θαυμα παλι οι γερμαναραδες
- εντυπωσιακο σε ποιοτητα το εσωτερικο του καινουργιου S3, εμ 7,000 ευρω ειναι η διαφορα....
- Honda Legend : ενα αυτοκινητο που θα δουμε μονο στις εκθεσεις (και αμα)
- 3 χρονια test drive to clio sport....... κυριε μανια μας κακομαθαινετε..... (με οτι αυτο συνεπαγεται)
- για το clio sport : κινητηρα φτιαξατε / φρενα φτιαξατε (120-0 : 54 μετρα) / αναρτηση φτιαξατε / αεροδυναμικο διαχυτη βαλατε / ομορφη 17αρα ζαντα βαλατε ( ασχετο αν ο dog80 θελει να βαλει 19αρα για να ξεχωριζει)/ αυτο το ριμαδοτιμονο ηταν τοσο δυσκολο να το φτιαξετε??? και συν της αλλη; 1260 συνολικα κιλα απο τα οποια τα 802 στον μπροστινο αξονα ειναι αρκετα , δεν ειναι??? περα απο την πλακα φανηκε να ειναι ενα αξιολογο αυτοκινητο.
ερωτηση προς 4Τ , απο την στιγμη που ενα αυτοκινητο εχει και 6η ταχυτητα , γιατι μετριεται ο θορυβος στα 140 με 5η?? - 225/55/15 το λαστιχο του διλιτρου ΤΤ , άτσα η AUDI??? το 3,2 γιατι του πεταξατε μια 18αρα με 245 λαστιχο???
- καμια παρατηρηση για το τιμονι, why??? κρυβουμε κατι???
- απο οτι φαινεται μαλλον δεν αξιζει το 3,200.... 880 κιλα στον μπροστινο αξονα για μονο μισο δευτερολεπτο διαφορα πιο γρηγορο??? μπαααααααααα
παντως εφτιαξε αμαξι της προκοπης η AUDI - ΤΤ Vs 325 --->> σημειωσατε 2 , ΧΑΛΑΡΑ---- ΒΕΝΤΟΥΖΑ
- καλο τιμονι το corsa??? παει χαλασε ο κοσμος, θα ξεχασουμε οτι ξεραμε. απο εργονομια παντως...... τα ιδια σκατα με το αστρα.
215/45/17 λαστιχο σε ενα ταπεινο 1,400 corsa....
πως να μην κραταει τοτε το ρημαδι??? και εγω θα κρατουσα με τοσο λαστιχο πανω μου...... Α 600+ ευρω για να αλλαξω λαστιχα???? αντε ρε...... ουτε σουμπαρου να ταν.
2,4 στροφες απο ακρη σε ακρη??? τι αγοραζω??? φερραρι?? ΡΕΕΕΕΕΕ μικρο αμαξι πολης ειναι , ΕΛΕΟΣ
ο διακοπτης των φωτων ειναι για μεγαλα - επιτελους γραφετε κατι αρνητικο στους 4Τ για το clio.... ερε γλεντια.
- πρωτο στην καταταξη το κορσα??? χαλαρωστεεεεεε
ενα μεγαλο ΜΠΡΑΒΟ παντως για το συγκριτικο, επιτελους κατι της προκοπης
16) ο TSI μεχρι τις 2,400 υπερσιμπιεστης, απο τις 3,500 τουρμπ .......... 1,100 στροφες??? ατμοσφαιρα??
17) ΑΙΝΤΕ ΤΕΜΠΕΡΙΔΗ ΧΩΩΩΩΩΩΩΩΩΣΕ ( στην τελευταια σελιδα)
Σχολιασμός της ύλης των 4Τ και προτάσεις προς το Περιοδικό