-
Ο χρήστης tsilis έγραψε:
Έτσι δεν είναι κ.Χατήρα?Περιμένεις ποστ-απάντηση τωρα;
-
Του χρόνου για φέτος έχει συμπληρώσει τον αριθμό post το είπε ο άνθρωπος
-
-
Χ3 2.0, Absolut BMW σωστά, πιο αργή κι από Panda, στο στοιχείο της άλλωστε
-
ο Flower Power να ζητήσει πνευματικά δικαιώματα για το Saab
-
Tον επόμενο μήνα που θα πάει κάποια έκδοση του Yaris;
-
Πόσο κάνουν τα νέα Cooper;;;; πόσο;;;
-Ομοίως κι η Picasso 2.0
-
-
Πολύ καλή η ε.δ. με τα φαινομενικά άσχετα και ασύγκριτα μεταξύ τους αυτοκίνητα.
Μακάρι να συνεχιστούν τέτοιου είδους άρθρα στο μέλλον!
Κάτι παρόμοιο είχε γίνει και τότε με το Megane RS vs. Boxster.Πιστέυω αξίζει να βλέπουμε συχνά πυκνά ποιές είναι οι διαφορές στην πράξη -και σε οδηγική απόλαυση αλλά και σε απόλυτους ρυθμούς σε στριφτερές διαδρομές- ανάμεσα σε αυτοκίνητα διαφορετικών κατηγοριών.
Και κανένα supercar όταν πέσει στα χέρια σας, λύστε μας την απορία, δεν υπάρχουν μερικά -γλιστερά έστω- στροφιλίκια που ένα καλό GTi όχι μόνο δε μένει πίσω αλλά του δείχνει και το δρόμο?
Επίσης, χάρηκα πολύ που μετά από 10 χρόνια και κάτι ο Π.Φ. γύρισε στους 4Τ!
Αλήθεια λέω! Μπορείτε να τον δείτε στην κεντρική φωτογραφία της παρουσίασης της νέας Χ5, στη θέση του συνοδηγού... -
Ο χρήστης Alex_Design έγραψε:
Επίσης, χάρηκα πολύ που μετά από 10 χρόνια και κάτι ο Π.Φ. γύρισε στους 4Τ!
Αλήθεια λέω! Μπορείτε να τον δείτε στην κεντρική φωτογραφία της παρουσίασης της νέας Χ5, στη θέση του συνοδηγού...Και στη σελιδα 98 τον αντικαθιστα ο Κλεανθης.
Καλεσμενοι ολοι της BMW ηταν,αντι να κατσουν στο κρυο,μπαινουν για συντροφια και αλλαγη εντυπωσεων.
Ετσι και αλλιως στη πορτα του αυτοκινητου(Μ- ΒΧ- 4530) ΔΕΝ υπαρχουν τα αυτοκολλητα του περιοδικου.
Στα περιοδικα τους στις φωτο συνοδηγος θα ειναι ο Τεμπεριδης. -
Εχει παραγίνει αυτός ο έρωτα 4Τ-Τοyota.
Το ενθετο στο design όπως το πήρα πήγε στα σκουπίδια, καλύτερα να πέρασα από την αντιπροσωπία να πάρω τα φυλλάδια , ειναι και τζάμπα αλλοστε.
Ούτε και αυτό το τέυχος γλύτωσε να έχει μια ακόμα παρουσίαση στο Yaris....
-
Είπα να το πω κι εγώ, αλλά επειδή είχε γίνει η ιστορία με την....επαναστατική τεχνολογία του...λαμπακίου σε άλλο ποστ, έκανα την πάπια (ΠΑ_ΠΑ_ΠΑ... ).
Πήγα να διαβάσω και για το ταξίδι με το Yaris στο Ντουμπρόβνικ, αλλά ...δεν αντέχω το...λιβάνισμα!
Το Design ήταν ουσιαστικά μια πολυσέλιδη διαφήμιση της Toyota, με κάτι τσόντες από Bangle κλπ κλπ για να διατηρήσουμε και την...αντικειμενικότητά μας!
Πέραν των παρα πολλών κλασικών, απλών, αλλά και ...γκρίζων, μαύρων κλπ κλπ διαφημίσεων, γενικά αρκετά καλό τεύχος, είχα ν'αγοράσω από την άνοιξη 4τροχούς.. -
Δε το έχω διαβάσει ακόμη αλλά μάλλον το ΣΚ θα το διαβάσω με ηρεμία, αν και με προκαταβάλλεται
-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
Δε το έχω διαβάσει ακόμη αλλά μάλλον το ΣΚ θα το διαβάσω με ηρεμία, αν και με προκαταβάλλεταιγια να ΜΗΝ σε προκαταβάλλουμε κι άλλο, να ΜΗΝ διαβάσεις τη δίλιτρη Χ3
-
αν είναι κορυφαίο το RAV? γιατί όχι (αυτό λένε?)
-
Ο χρήστης Montecarlo έγραψε:
Εχει παραγίνει αυτός ο έρωτα 4Τ-Τοyota.Το ενθετο στο design όπως το πήρα πήγε στα σκουπίδια, καλύτερα να πέρασα από την αντιπροσωπία να πάρω τα φυλλάδια , ειναι και τζάμπα αλλοστε.
δυστυχώς +1000...ο έρωτας είναι με την toyota...ο γάμος με τo vag...
όπως έλεγε το τραγούδι...από δω η γυναίκα μου από εδώ το αίσθημα μου...
Εγώ αγοράζω από συνήθεια πλέον αν και συγκριτικά με το άμεσο παρελθόν είναι ελαφρώς καλύτερα τα 2 τελευταία τεύχη. -
Ο χρήστης spyros.s έγραψε:
Εχει παραγίνει αυτός ο έρωτα 4Τ-Τοyota.
Το ενθετο στο design όπως το πήρα πήγε στα σκουπίδια, καλύτερα να πέρασα από την αντιπροσωπία να πάρω τα φυλλάδια , ειναι και τζάμπα αλλοστε.
δυστυχώς +1000...ο έρωτας είναι με την toyota...ο γάμος με τo vag...
όπως έλεγε το τραγούδι...από δω η γυναίκα μου από εδώ το αίσθημα μου...
Εγώ αγοράζω από συνήθεια πλέον αν και συγκριτικά με το άμεσο παρελθόν είναι ελαφρώς καλύτερα τα 2 τελευταία τεύχη.ξεχασες να γραψεις και τη Ρενω!
-
ναι Σπύρο και την ρενώ...μα καλά 2 γυναίκες 1 ερωμένη; μουσουλμάνοι είναι στους 4τ;
-
ναι Σπύρο και την ρενώ...μα καλά 2 γυναίκες 1 ερωμένη; μουσουλμάνοι είναι στους 4τ;BMW?
Mercedes? -
Ford?
-
...απλά φλερτ...
θα τα φτιάχνανε και με την χόντα αλλά είναι φτωχή...πλην όμως τίμια(και αξιόπιστη...) -
θα εγραφα και αλλες, αλλα βαριεμαι
μηπως τελικα τα εχει με ολες, εκτος απο 1-2
λεω μηπως, δε ξερω
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
θα εγραφα και αλλες, αλλα βαριεμαιμηπως τελικα τα εχει με ολες, εκτος απο 1-2
λεω μηπως, δε ξερω
Σπύρο δεν με ενοχλεί που έχουν ειδικές σχέσεις με κάποιες εταιρείες...στην τελική και εγώ αν είχα ανάλογη επιχείρηση το ίδιο θα έκανα...Με ενοχλεί που επιμένουν να καλύπτουν τα πάντα με ένα 'μανδύα' αξιοκρατίας την οποία έχουν απολέσει προ πολλού. Εγώ πιστεύω ότι και η χόντα θα τους έσπρωχνε χρήμα απλά εφόσον ότι έχει πουλιέται από μόνο του λόγω περιορισμένης παραγωγής σε σχέση με την ζήτηση δεν το κάνει. To vag το κάνει...μαγκιά τους...ας το κάνανε και αυτοί.
Κατάλαβες τι εννοώ τώρα; -
θα εγραφα και αλλες, αλλα βαριεμαι
μηπως τελικα τα εχει με ολες, εκτος απο 1-2
λεω μηπως, δε ξερω
Σπύρο δεν με ενοχλεί που έχουν ειδικές σχέσεις με κάποιες εταιρείες...στην τελική και εγώ αν είχα ανάλογη επιχείρηση το ίδιο θα έκανα...Με ενοχλεί που επιμένουν να καλύπτουν τα πάντα με ένα 'μανδύα' αξιοκρατίας την οποία έχουν απολέσει προ πολλού. Εγώ πιστεύω ότι και η χόντα θα τους έσπρωχνε χρήμα απλά εφόσον ότι έχει πουλιέται από μόνο του λόγω περιορισμένης παραγωγής σε σχέση με την ζήτηση δεν το κάνει. To vag το κάνει...μαγκιά τους...ας το κάνανε και αυτοί.
Κατάλαβες τι εννοώ τώρα;εγω αν καταλαβα?
ε, κοιτα να δεις, δε μπορει να τους σπρωχνουν σχεδον ολοι λεφτα! Δε θα ειχε νοημα να εχουν ολοι ευνοικη μεταχειρηση!
Ποια μοντελα εχουν τυχει καλης κριτικης και δεν την αξιζαν? -
Ο χρήστης spiros έγραψε:
Ποια μοντελα εχουν τυχει καλης κριτικης και δεν την αξιζαν?H ferrari enzo
είναι πολύ απαιτητική στο όριο και καίει πολύ
τα υπόλοιπα τα θες με αλφαβητική σειρά?
Σχολιασμός της ύλης των 4Τ και προτάσεις προς το Περιοδικό