-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Και η πιο κουφή ολυμπιακή αποτυχία:
ένας Αμερικανός σκοπευτής που ήταν πρώτος έως την τελευταία βολή και είχε σίγουρο το χρυσό, κατέληξε όγδοος γιατί έριξε στον στόχο άλλου αθλητή.Το είδα live στην tv.
Επαθε εμπλοκή το όπλο του και το στραβάδι το μόνο που έκανε ηταν να στρέψει το όπλο του έξω απο τον στόχο και μπαμ!
Καλα δεν έχει πάει φαντάρος? -
Αυτό της Αθανασίας ήταν το πιο γλυκό χρυσό που πήραμε!
Από το πουθενά και εκεί που κανείς μας δεν το περίμενε και μάλιστα από ένα πολύ γλυκό και σεμνό κορίτσι!
Μόλις είχα ξυπνήσει και έπινα το πρωινό καφεδάκι μου και δεν το πίστευα αυτό που έβλεπα!
Χίλια μπράβο στην πιτσιρίκα μας και να είναι γερή να έχει πάντα επιτυχίες -
Ο χρήστης giwrgosth έγραψε:
Από το πουθενά και εκεί που κανείς μας δεν το περίμενε και μάλιστα από ένα πολύ γλυκό και σεμνό κορίτσι!
Μόλις είχα ξυπνήσει και έπινα το πρωινό καφεδάκι μου και δεν το πίστευα αυτό που έβλεπα!
Χίλια μπράβο στην πιτσιρίκα μας και να είναι γερή να έχει πάντα επιτυχίεςΕπ! ριχνεις τους βουτηχταδες μας και μπένουν στην μάχη τωρα!
-
Ο χρήστης deggman έγραψε:
Σήμερα στης 13.30 συμετέχουν στα προκρηματικά των καταδήσεων απο αναπηδίτηριο στα 3μέτρα οι Μπίμης Συρανίδης, κάτι σας θυμίζει αυτο ε?
Στο ατομικό πρόγραμμα συμμετέχουν και ελπίζουμε σε νέο θριαμβο, αλλα δεν πιστέυω η τύχη να μας κάνει πάλι τα τρελλά της. Οσο ζούμε ελπίζουμε, ΑΕΡΑ παιδιά.Ο Θωμάς Μπίνης αποσύρθεικε απο τα προκριματικα του αγωνίσματος.
-
http://www.athens2004.com/el/AthleticsWomen/results?rsc=ATW092101&frag=ATW092101_C73K
Μόλις 4' διαφορά από τη δεύτερη και 13' από την τρίτη! Και αφού μιλάμε για βάδην, η διαφορά δεν πρέπει να ήταν μεγαλύτερη από 5-6 μέτρα. Περιμένω πως και πως να δω τον τερματισμό όταν πάω σπίτι.
Πραγματικά δύσκολο άθλημα, που απετη τέλεια φυσικη κατασταση αλλα και τελεια τεχική κάρτηση. ΜΠΡΑΒΟ ΤΗΣ!!!!
-
http://www.athens2004.com/Athens2004Results/el/GamesResults/CisFragments/DV/M/DVM001901.html
Για να πνειξετε τη βαρεμαρα live αποτελεσματ στις καταδύσεις. -
Χίλια μπράβο στην πιτσιρίκα μας και να είναι γερή να έχει πάντα επιτυχίεςΕπ! ριχνεις τους βουτηχταδες μας και μπένουν στην μάχη τωρα!
Μακάρι να γράψω το ίδιο και γι΄ αυτούς μετά
-
Φτάσαμε στο σημείο να θεωρούμε το αργυρό στο στίβο αποτυχία
άλλο ένα γυναικείο στο τριπλούν
-
Δεν τα κατάφερε ο Κάχι στην άρση βαρών....
-
Σκίσαμε και τους Ιταλούς στο πόλο αντρών.....
Είμαστε στην τετράδα.....
-
Το πόλο στους 4
-
Τους σκίσαμε τους Πορτο-ρικάνους.
Αν και παρα-ήταν εύκολο το ματς!
Anyway...καλή συνέχεια!
-
Ανήκω και εγώ στους σκεπτικιστές σε ό,τι αφορά την Ελλάδα. Οι υπερβάσεις του κόστους με προβλημάτιζαν, οι υπερβολές με εξαγρίωναν και η εμπορευματοποίηση των αγώνων με έθλιβε πραγματικά. Παρ' όλα αυτά δήλωσα εθελοντής στο κέντρο τύπου, έτσι για την εμπειρία. Από την αρχή μου άρεσε, χωρίς όμως να πορωθώ υπερβολικά, καθλως εξακολουθούσα να θεωρώ λάθος την ανάληψη των αγώνων.
Όλα αυτά όμως άλλαξαν όταν χτες πήγα στον αγώνα πόλο Ελλάδας Ιταλίας. Το κλίμα μέσα και έξω από το στάδιο είανι πραγματικά ανεπανάληπτο, δεν το έχω ξαναζήσει ΠΟΤΕ. Πέραν του ότι οι εγκαταστάσεις είναι εντυπωσιακές, πάνω απ' όλα πρόκειται για ένα κολοσσιαίο πολυεθνικό αντάμωμα, μια τεράστια γιορτή. Μπορεί να φαίνεται κλισέ, αλλά αν δεν το ζήσεις, δεν μπορείς να αντιληφθείς περί τίνος πρόκειται....
-
Διαβάστε και το άρθρο του ΣΧ στο rally.gr σχετικά με την Ολυμπιάδα!
http://www.rally.gr/default.asp?menu_code=lies-articleΣήμερα το πρωί πήρα τα παιδιά μου και πήγα στο ΟΑΚΑ!
Ημουν απο αυτούς που ήθελαν την Ολυμπιάδα!Σήμερα μπορώ να πω οτι είναι πραγματικά υπερήφανος που είμαι Ελληνας!
Είμαι χαρούμενος που η χώρα μου απέδειξε ότι μπορεί και τα καταφέρνει!
Είμαι συγκινημένος απο τον τρόπο που ΟΛΟΙ πήγαιναν να απολαύσουν τους Αγώνες και πρόσεχαν το περιβάλλον και τον διπλανό τους (μια γιαγιά έδωσε σε εμένα και την κόρη μου που δεν είχαμε καπέλλο,τα μεσαία φύλλα της εφημερίδας της για να κάνουμε σκιά...χωρίς να της το ζητήσουμε...το 'ευχαριστούμε πολύ' ήταν λίγο)!!
Είμαι πεπεισμένος ότι οι Αλλοι Ελληνες είναι πολύ περισσότεροι απο τους τεμπέληδες!Το απόλαυσα!
Μάλιστα,θέλω να πω,οτι αυτό που με εντυπωσίασε ηταν η άψογα οργανωμένη κίνηση των ομάδων εθελοντών για την τοποθέτηση βατήρων, εμποδίων και καλαθιών ρούχων,που πήγαιναν με συγκεκριμένες κινησεις, σαν ενας άνθρωπος!!
μαλακίες τύπου Τράγκα( γιατι να μην κάνουμε τα αθλήματα σε παράγκες είπε ο άνθρωπος) με αφήνουν αδιάφορο (δεν με εκνευρίζουν καν)
Η Ελλάδα (οχι η Αθήνα) είχε ανάγκη την δημιουργία άυτής της υποδομής!
Μπράβο μας!!!
-
Διάβαζα χτες πως η Φανή Χαλκιά στις αρχές του χρόνου είχε προσωπικό ρεκόρ 56 δευτερόλεπτα και προχτες έκανε Ολυμπιακό ρεκόρ με 52.77. Τρία δευτερόλεπτα στους δρόμους ταχύτητας είναι μια αιωνιότητα.
Και όλο το στάδιο πανηγυρίζαμε. Και νιώθαμε 'εθνικά υπερήφανοι'. Και ας ήταν το 'μικρό διαβολάκι' στο πίσω μέρος του μυαλού μας εμφατικά παρόν.
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Διάβαζα χτες πως η Φανή Χαλκιά στις αρχές του χρόνου είχε προσωπικό ρεκόρ 56 δευτερόλεπτα και προχτες έκανε Ολυμπιακό ρεκόρ με 52.77. Τρία δευτερόλεπτα στους δρόμους ταχύτητας είναι μια αιωνιότητα.Και όλο το στάδιο πανηγυρίζαμε. Και νιώθαμε 'εθνικά υπερήφανοι'. Και ας ήταν το 'μικρό διαβολάκι' στο πίσω μέρος του μυαλού μας εμφατικά παρόν.
Αντιγράφω το φαρμακερό σχόλιο του Συρίγου απο την σημερινή Ελευθεροτυπία
Εικονικοί προπονητές
Στον ελληνικό ιππόδρομο ανθεί εδώ και χρόνια το εξής φαινόμενο: κάποια άλογα να τα κουμαντάρουν άτομα τα οποία δεν έχουν το δικαίωμα να ασκούν το επάγγελμα του προπονητή με συνέπεια, για να μπορούν να συμμετέχουν στις κούρσες, να εμφανίζονται ως τρόφιμοι κάποιων, κατά κανόνα, μικρών προπονητών με οικονομικά προβλήματα.
Αυτοί οι τελευταίοι προπονητές, που αναλαμβάνουν άλογα με τα οποία στην πραγματικότητα δεν έχουν καμιά ουσιαστική σχέση, ονομάζονται εικονικοί και οι αρμόδιες αρχές όταν τους ανακαλύπτουν τους παίρνουν την άδεια.
Μέχρι πρόσφατα νόμιζα ότι το φαινόμενο του εικονικού προπονητή περιοριζόταν στα όρια του ιπποδρόμου. Τώρα με κατάπληξη διαπιστώνω ότι επεκτείνεται και στο στίβο. Σήμερα, για παράδειγμα, στον τελικό των 400 μ. μετ' εμποδίων τρέχει αθλήτρια-έκπληξη, που πάει για το χρυσό, η οποία έχει εικονικό προπονητή! Μήπως κάνω λάθος, κύριε Χρήστο Τζέκο;
Όπως λέει κι ο πατέρας μου 'πάλι για τον γαιδαρο καβάλα μας βλέπω'
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Διάβαζα χτες πως η Φανή Χαλκιά στις αρχές του χρόνου είχε προσωπικό ρεκόρ 56 δευτερόλεπτα και προχτες έκανε Ολυμπιακό ρεκόρ με 52.77. Τρία δευτερόλεπτα στους δρόμους ταχύτητας είναι μια αιωνιότητα.Και όλο το στάδιο πανηγυρίζαμε. Και νιώθαμε 'εθνικά υπερήφανοι'. Και ας ήταν το 'μικρό διαβολάκι' στο πίσω μέρος του μυαλού μας εμφατικά παρόν.
Κοίτα και στην προηγούμενη σελίδα
Φανταστείτε ένα αυτοκίνητο τι 'ντόπα' πρέπει να φάει για να κάνει 3 δλ. λιγότερα τα 400 μέτρα (και χωρίς εμπόδια)
-
Ο χρήστης Hellenic tifosi έγραψε:
Ανήκω και εγώ στους σκεπτικιστές σε ό,τι αφορά την Ελλάδα. Οι υπερβάσεις του κόστους με προβλημάτιζαν, οι υπερβολές με εξαγρίωναν και η εμπορευματοποίηση των αγώνων με έθλιβε πραγματικά. Παρ' όλα αυτά δήλωσα εθελοντής στο κέντρο τύπου, έτσι για την εμπειρία. Από την αρχή μου άρεσε, χωρίς όμως να πορωθώ υπερβολικά, καθλως εξακολουθούσα να θεωρώ λάθος την ανάληψη των αγώνων.Όλα αυτά όμως άλλαξαν όταν χτες πήγα στον αγώνα πόλο Ελλάδας Ιταλίας. Το κλίμα μέσα και έξω από το στάδιο είανι πραγματικά ανεπανάληπτο, δεν το έχω ξαναζήσει ΠΟΤΕ. Πέραν του ότι οι εγκαταστάσεις είναι εντυπωσιακές, πάνω απ' όλα πρόκειται για ένα κολοσσιαίο πολυεθνικό αντάμωμα, μια τεράστια γιορτή. Μπορεί να φαίνεται κλισέ, αλλά αν δεν το ζήσεις, δεν μπορείς να αντιληφθείς περί τίνος πρόκειται....
Επίσης ήμουν ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ κατά της ανάληψης των Αγώνων από την Ελλάδα. Οταν όμως...
ο Πήγα χτες στο Beach Volley και ρώτησα Αυστραλούς, παρόντες και στο Σίδνει, πως τους φαίνεται η Ολυμπιάδα, και εισέπραξα απαντήσεις από 'excellent' μέχρι 'awesome' και όμοιες απαντήσεις έχω εισπράξει από όλους τους ξένους που έχω ρωτήσει
ο Οπου έχω πάει (εκτός ίσως από τους αγώνες ομαδικών μπάσκετ-βόλει όπου έπαιζε η Ελλάδα και όπου ζούσε ακόμα ο οπαδισμός και το γιουχάρισμα αντιπάλων όπως η -έστω και ημιτασιόν- Dream Team ) το κλίμα είναι αυτό ενός τεράστιου πανηγυριού, ενός πάρτι όπου συμμετέχει όλος ο κόσμος
ο Ο,τι έχω δει είναι οργανωμένο άρτια, τίποτα δεν φαίνεται να είναι στη τύχη, ο εθελοντισμός δίνει ρέστα (με ευγένεια και κέφι), οι εγκαταστάσεις είναι άψογες και οι μεταφορές 'σκίζουν' (οι Ελληνες με ΜΜΜ! )
...όλα αυτά δεν μπορούν παρά να με γεμίζουν περηφάνια, ότι υπάρχει αυτή η περίφημη Αλλη Ελλάδα, της δουλειάς, της προσφοράς, της ευγένειας, της αξιοσύνης, και μπορεί να οργανώσει άρτια το πολυπλοκότερο ίσως γεγονός στο Γη.
Ακριβός ο λογαριασμός και δυσβάστακτος (και όχι μόνο χρηματικά αλλά και με όλη αυτή την ξεφτίλα με τα ντόπινγκ).
Αλλά η όλη ιστορία έχει το μεγαλύτερο κέρδος, πως δίνει σε εμάς και στον υπόλοιπο κόσμο την απόδειξη πως η Ελλάδα μπορεί και πρέπει να ξεφύγει από το τριτοκοσμικό και ραγιαδικό παρελθόν της και να λειτουργήσει σαν καταλύτης για ένα καλύτερο αύριο. Μακάρι.
-
Σύμφωνοι.
Αλλά πρέπει να ρωτήσω.
Τι θέλουμε?Μετάλλια ή τιμητικά πλασαρίσματα στην 20άδα?!!Κακώς (κατά την άποψή μου) ο κόσμος απαιτεί 'άρτον και θεάματα'!!
Ο πρωταθλητισμός απαιτεί συγκεκριμένες τακτικές φαρμακευτικής παρακολούθησης,όχι τώρα,απο αρχαιοτάτων χρόνων!
Οι Αρχαίοι Ελληνες αγωνιζόμενοι έπαιρναν συγκεκριμένες τροφές και εκχυλίσματα βοτάνων (απαγορευμένων τότε) για να κερδίσουν στον Αγώνα!
Αν τους έπιαναν τους απέβαλλαν!Αλλοιως η πόλη τους γκρέμιζε τα τείχη της!!Μάλλον ακόμα είμαστε λίγο ερασιτέχνες σε αυτό!
Δεν προσπαθώ να δικαιολογήσω κάτι.
Αλλά θεωρώ ότι αν αποφασίσεις να παίξεις σε ενα παιχνίδι πρέπει να μάθεις και εφαρμόσεις τους κανόνες του!Αλλοιώς,μην συμμετέχεις!Και μην μου πείτε για αθλητικά ιδεώδη και άλλα τέτοια!Αυτά δεν υπάρχουν!
Τουλάχιστον σε επίπεδο ρεκόρ και πρωταθλητισμού!Στην Δ' Κατηγορία Ανω Μαγούλας,ναι,εκει υπάρχουν!!!
-
Αν δέν κάνω λάθος,στήν αρχαία Ολυμπία υπάρχουν καμιά δεκαπενταριά αγάλματα,πού χρηματοδοτήθηκαν από πρόστιμα πού επεβλήθηκαν σέ αθλητές πού είχαν παρανομήσει.
Ολυμπιακές επιτυχίες!