-
α. Καταπληκτική η Χαλκιά. Είχα την τύχη να είμαι στο στάδιο όταν κέρδισε τον αγώνα εχθές!
β. Πριν σας πω την άποψή μου - πως σας φάνηκαν οι φωνές 'Κεντέρης - Κεντέρης' του πλήθους στην εκκίνηση (ή μάλλον, στην προσπάθεια για εκκίνηση) των 200 μέτρων όπου έτρεχε ο Γκούσης?
-
Ο χρήστης Pakos M έγραψε:
Και εγω ήμουν αθλητής και μου είπαν ή ντοπα ή φεύγεις είναι πολλά τα λεφτα και δεν συμφέρει να ρισκάρουμε (αυτά το 92), και έφυγα.Οκ φίλε μου τότε εσύ και η ομάδα σου είστε οι εξαιρέσεις, εγώ ουδέποτε πήρα 'ντόπα' ή οτιδήποτε άλλο και ας συνεχίζω (ερασιτεχνικα στον ημιμαραθώνιο) ακόμα και σήμερα...
ΟΛΟΙ ντοπάρονται με ελάχιστες εξαιρέσεις.
Οι δογματικές απόψεις μας έχουν φέρει στην σημερινή θέση σαν κοινωνία ιστορία, πολιτισμό, αθλητισμό κλπ...
-
Ο χρήστης maxmara έγραψε:
α. Καταπληκτική η Χαλκιά. Είχα την τύχη να είμαι στο στάδιο όταν κέρδισε τον αγώνα εχθές!β. Πριν σας πω την άποψή μου - πως σας φάνηκαν οι φωνές 'Κεντέρης - Κεντέρης' του πλήθους στην εκκίνηση (ή μάλλον, στην προσπάθεια για εκκίνηση) των 200 μέτρων όπου έτρεχε ο Γκούσης?
Τι τα θες?... Θα βγει πάλι ο Συρίγος και ο κάθε Συρίγος και θ'αρχίσουν να πετάνε δηλητήριο, όπου δεν κατάφεραν αυτοί δεν πρέπει να τα καταφέρει κανένας άλλος...
-
Ο χρήστης droemmen έγραψε:
α. Καταπληκτική η Χαλκιά. Είχα την τύχη να είμαι στο στάδιο όταν κέρδισε τον αγώνα εχθές!
β. Πριν σας πω την άποψή μου - πως σας φάνηκαν οι φωνές 'Κεντέρης - Κεντέρης' του πλήθους στην εκκίνηση (ή μάλλον, στην προσπάθεια για εκκίνηση) των 200 μέτρων όπου έτρεχε ο Γκούσης?
Τι τα θες?... Θα βγει πάλι ο Συρίγος και ο κάθε Συρίγος και θ'αρχίσουν να πετάνε δηλητήριο, όπου δεν κατάφεραν αυτοί δεν πρέπει να τα καταφέρει κανένας άλλος...
Ειλικρινά σου φαίνεται φυσιολογική η αθλητική εξέλιξη της συγκεκριμένης αθλήτριας ?
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Ειλικρινά σου φαίνεται φυσιολογική η αθλητική εξέλιξη της συγκεκριμένης αθλήτριας ?Όχι λιγότερο φυσιολογική από του νικητή των 100 ανδρών.
-
Ειλικρινά λοιπόν... χωρίς στοιχεία δεν πρόκειται να καταδικάσω κανένα.
Όλοι κάποια στιγμή στην καριέρα μας κάνουμε ένα 'μπαμ', ίσως αυτό ήταν το δικό της.
Ίσως πάλι ήταν ντοπαρισμένη, ποιος ξέρει σίγουρα...?, ας υποθέσουμε ότι ήταν ντοπαρισμένη δεν θα την πιάσουν τα 'τσακάλια' ( ) της ΔΟΕ? ή μήπως οι χορηγοί της είναι ισχυρότεροι από αυτούς των υπόλοιπων αθλητριών? -
Εγώ πιστεύω οτι ήταν απαράδεκτο. Και για εμάς (σαν κοινό) και για τον Γκούση αλλά και για τους άλλους αθλητές (που περιμέναν να γίνει ησυχία για την εκκίνηση...).
Δεν κατάλαβα τι σημαίνει να φωνάζεις (για υποστήριξη...υποθέτω) το όνομα ενός αθλητή που αποδεδειγμένα μας έφερε σε δύσκολη θέση την χειρότερη στιγμή την ώρα που ενας άλλος Έλληνας περίμενε, με αγωνία, να τα δώσει όλα και έλπιζε σε μια υποστήριξη απο το κοινό...
-
Άσχετο... Υπάρχει κάποιο πρόβλημα με την ανανέωση του thread?
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Ειλικρινά σου φαίνεται φυσιολογική η αθλητική εξέλιξη της συγκεκριμένης αθλήτριας ?
Φυσικά και όχι....
Xρυσό Φανή, στα ούρα θα φανεί...
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
μα έλα ντε!!! κατέβασε 3 ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ το πανελλήνιο ρεκόρ στον προκριματικό μιλάμε για μια αιωνιότητα τα 3 δεύτερα σε τέτοιες κούρσες...
και στον τελικό, όταν στο τέλος οι άλλες τα έφτυναν αυτή ξεκίναγε να γκαζώνει....
και ΟΛΑ αυτά μέσα σε ένα χρόνο...
Σπύρος
-
Φυσιολογική μπορεί να είναι, μπορεί και όχι. Αν κάποιος έχει ταλέντο αλλά δεν το εκμεταλλεύεται σωστά, αρκεί να δουλέψει κάποια στιγμή περισσότερο και σωστότερα για να φτάσει εκεί που του επιτρέπουν οι δυνάμεις του. Οι εκφωνητές της τηλεόρασης έλεγαν χθες ότι η Χαλκιά είχε βγει 6η στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Στίβου (νομίζω) και ότι θα πήγαινε καλύτερα αν δεν σπρωχνόταν από τη χθεσινή δεύτερη Ρουμάνα. Θα μου πεις 'και γιατί δεν είχε κάνει τέτοια ρεκόρ από τότε έως σήμερα, έστω και στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα;'. Έλα ντε...
Όσο όμως βλέπω Αμερικάνους και Αυστραλούς αλλά και Κινέζους-Κορεάτες να παίρνουν τα μετάλλια με τη σέσουλα (ειδικά οι Αυστραλοί σκίζουν σε αθλήματα από τα πλέον 'επίφοβα' - κολύμβηση, ποδηλασία και δεν έχει πιαστεί ντοπέ ούτε ένας παρακαλώ) και από την άλλη οι ίδιοι κάνουν σχόλια για τους πρωταθλητές μας, λέω να πάνε να κουρευτούν. Αν γι'αυτούς που ανερυθρίαστα κυκλοφορούν πειραματικά (λένε) γενετικά εμβόλια ντόπινγκ, τα οποία κάνουν τα ποντίκια να τρέχουν σαν γάτες, οι αθλητές μας είναι ένοχοι επειδή κερδίζουν τους δικούς τους, τότε να επιτρέψουν τον αιματολογικό έλεγχο των αθλητών τους για να ξέρουμε τι γίνεται. Έως τότε να βγάλουν τον σκασμό. -
Ο χρήστης nass έγραψε:
Έχοντας μείνει έξω από προπονήσεις 2,5 χρόνια;
-
Το site τρελάθηκε η μόνο εγώ τα βλέπω διπλά-τριπλά?
-
Ο χρήστης maxmara έγραψε:
Το site τρελάθηκε η μόνο εγώ τα βλέπω διπλά-τριπλά?Καλά ποιός ντόπαρε το site?
-
Καλά ποιός ντόπαρε το site?
Υπάρχουν προβλήματα παίδες!Υπομονή λίγο!!
-
Aν μετα απο το θορυβο και φασαρια στις δυο τελευταιες εβδομαδες βαλανε τη Φανη να τρεξει ντοπε ε,ειμαστε αξιοι της μοιρας μας.
-
Καλά ποιός ντόπαρε το site?
O cmarin. Σίγουρα.
-
Ο χρήστης DAP έγραψε:
Aν μετα απο το θορυβο και φασαρια στις δυο τελευταιες εβδομαδες βαλανε τη Φανη να τρεξει ντοπε ε,ειμαστε αξιοι της μοιρας μας.Μην νομίσεις ότι μπορεί να ανιχνευθούν όλα ή οτι δεν γίνονται συμφωνίες!
Γνωρίζεις οτι οι ομάδες μπάσκετ και μπέϊζπωλ των ΗΠΑ δεν περνάνε απο έλεγχο ντόπινγκ βάση συμφωνίας με την ΔΟΕ?Ο λόγος -λέει- είναι ότι δεν υπάρχει τέτοιος ελεγχος στα δικά τους Πρωταθλήματα!!Προσωπικά δεν το πανηγύρισα και πολύ το μετάλλιο! Μπορεί και άδικα αλλά δεν μπορεί ρε γαμώτο μέσα σε ενα χρόνο μετά απο 2 χρόνια απουσίας να παίρνεις χρυσό Ολυμπιακό μετάλλιο με ρεκόρ!!
Εκτός αν το κυνηγητό που ρίχνει η ΔΟΕ στους Αμερικάνους τους έκανε να φοβηθούν και να αποσύρουν τις ντοπέ,με αποτέλεσμα να κερδίσει ο καλύτερος (λέμε τώρα!!)
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Προσωπικά δεν το πανηγύρισα και πολύ το μετάλλιο! Μπορεί και άδικα αλλά δεν μπορεί ρε γαμώτο μέσα σε ενα χρόνο μετά απο 2 χρόνια απουσίας να παίρνεις χρυσό Ολυμπιακό μετάλλιο με ρεκόρ!!Εκτός αν το κυνηγητό που ρίχνει η ΔΟΕ στους Αμερικάνους τους έκανε να φοβηθούν και να αποσύρουν τις ντοπέ,με αποτέλεσμα να κερδίσει ο καλύτερος (λέμε τώρα!!)
Μα αυτό το 'μπορεί και άδικα' δεν αρκεί τουλάχιστον ώστε να της δώσουμε μια ευκαιρία?
Σίγουρα πολύ μεγάλη βελτίωση, αλλά αυτό δεν αρκεί να την 'αφορίσουμε'.Έχουμε και παραδείγματα αθλητών που πήγαν πολύ καλά (προκρίθηκαν πρώτοι) σε προκριματικούς αγώνες παγκοσμίου και πάτωσαν στους τελικούς, αυτό τι σημαίνει ότι κουράστηκαν ή ότι η ντόπα δεν ήταν καλής ποιότητας και κράτησε μόνο για τους προκριματικούς?
Δεν λέω ότι όλα είναι καλά, αλλά ότι θα πρέπει να είμαστε αντικειμενικοί.Επαναλαμβάνω όμως, ίσως ήταν ντοπαρισμένη, ποιος ξέρει σίγουρα...?, ας υποθέσουμε ότι ήταν ντοπαρισμένη δεν θα την πιάσουν τα 'τσακάλια' ( ) της ΔΟΕ? ή μήπως οι χορηγοί της είναι ισχυρότεροι από αυτούς των υπόλοιπων αθλητριών?
-
Εχεις δίκηο droemmen!
Δεν την καταδικάζω,αλλά μάλλον επηρεάζομαι κι εγω από το κλίμα των ημερών!!
Ολυμπιακές επιτυχίες!