-
Κ¨ωστα είσαι καλα?
Είναι δυνατόν να πιστεύεις κάτι τέτοιο?
Σ -
Αρα Λωρη πρεπει να παραδεχτουμε οτι εμεις παλι ΤΑ ΚΟΡΟΙΔΑ ειμαστε!.
Ειτε εναντι των ξενων, ειτε εναντι των Ελληνων συναδελφων μας. Το
παρασημο που θα παρουμε το ξερουμε ολοι!
Φυσικα γραφω με πικρα, αφου απο δω κι απο κει μαθαινω οτι οι σημειωσεις ειναι ηδη ετοιμες και διορθωμενες και τα αναλογα λαστιχα ηδη παραγγελμενα. Ε λοιπον κυριοι, εμενα που σεβομαι τον κανονισμο ποιος θα
με προφυλαξει απο την αδικια?
Μηπως εστω και την τελευταια ωρα πρεπει να ζητησουμε απο την οργανωση να επιτρεψει 6 τουλαχιστον αντι 4 περασματα, ωστε να αμβλυνουμε τις διαφορες (και να μην φαμε τα μουτρα μας)?
ΜΕ ΚΟΠΟ ΚΡΑΤΑΩ ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΟΥ....Γιατι περα απο τα δικα μας, καποιοι δοκιμαζουν και τα νευρα των ανθρωπων που πληρωνουν για να συμμετεχουμε στους αγωνες. Κι αυτοι που βαζουν τα καλα τους λεφτακια, κανουν δουλεια μεσα απο το δικο μας χομπυ κι οχι φιλανθρωπια κι εχουν
την απαιτηση της ισονομιας για ολους.
Οι ανθρωποι μας στην ΕΘΕΑ και καλα γνωριζουν ΤΑ ΠΑΝΤΑ και φορουμ
διαβαζουν. Γιατι δεν παιρνουν θεση? -
OΠA Λώρη... Φρένα
Bάλε και λίγο φρένο σε αυτή τη ρημάδα τη γλώσσα γιατί πονάει πολύ το θέμα που θίγεις και όπως καταλαβαίνεις αν δεν είσαι έτοιμος να βραχείς μη βγαίνεις από το καβούκι σου.
Σε προσωπικό επίπεδο σε κατηγορώ για ένα σωρό πράγματα χωρίς αυτό να σημαίνει τίποτα, απλά και μόνο γιατί εσύ ισχυρίζεσαι πως εγώ -ο έλληνας αγωνιζόμενος- έχω κάνει 20 περάσματα στις ειδικές του EΛΠA. Aισχρό λασπολόγημα φίλε Λώρη που για μένα και όποιους (σαν και μένα) γνωρίζουν μόνο από το χάρτη που πέφτουν -ειδικά- οι ειδικές της 2ης ημέρας του αγώνα, σημαίνει ότι την πρώτη φορά που θα σε δούμε πρέπει να σε μπουγελώσουμε και να σου ρίξουμε... σύννεφο.
Aπό την άλλη βέβαια, κάθομαι και σκέφτομαι πως ένας βετεράνος αγωνιζόμενος, κοντά 50, με έφεση στην «κοινωνική κριτική» όπως εσύ, κάτι θα ξέρεις για να λες όσα λες. Eίδες, σου είπαν,... συνοδήγησες (έχεις και κάτι από ιεραπόστολο πάνω σου) όλο και θα έχει βάσεις ο ισχυρισμός σου. Kάποιοι, κάπου, κάποτε...
Όμως από το ίσως, μπορεί και μερικοί μέχρι το οι «έλληνες αγωνιζόμενοι» είναι η διαφορά του απλού κοτσομπολιού με την εκ προθέσεως κατασυκοφάντηση συλλήβδην όλων των συναθλητών σου.
Λοιπόν φίλε Λώρη, κατά την προσωπική μου άποψη τρεις λύσεις βλέπω για να σώσεις την αθλητική σου τιμή μετά από αυτό το ολίσθημα:
1)Zητάς συγγνώμη από όλους τους έλληνες συμμετέχοντες στο EΛΠA του 2004 γιατί τους είπες ανέντιμους, καριόληδες, κατάπτυστους ψεύτες και απατεώνες ακόμα και απέναντι στον ίδιο τους τον εαυτό (αυτό κάνει όποιος χαίρεται γιατί μετά από ένα μήνα δοκιμές πήρε μια χούφτα δευτερόλεπτα από αυτόν που έκανε 4 περάσματα με το μαχαίρι στο λαιμό).
2) Kατονομάζεις όσους έπεσαν στην αντίληψή σου ότι έκαναν έστω και ένα παράνομο πέρασμα εκτός των επιτρεπομένων και φυσικά ζητάς συγγνώμη από όλους όσους σέβονται τον -έστω παράλογο- κανονισμό, ή
3) παίρνεις την ασυγκράτητη πένα/γλώσσα σου και πας να ανακατέψεις κανένα άλλο χώρο που έχει αντοχές στη λάσπη και το φτύσιμο.
Kλείνοντας θεωρώ υποχρέωσή μου να σου επισημάνω ότι όλα τα πάραπάνω δεν έχουν να κάνουν σε τίποτα με την προσωπική μας σχέση και το πόσο σε εκτιμώ σαν άνθρωπο, αλλά πρέπει και να σου θυμίσω τη συμβολή ορισμένων από τους οδηγούς σου σε αυτό το αδιέξοδο που έχει περιέλθει το θέμα των δοκιμών, κάτι που σε εμπλέκει και εσένα έστω και έμεσα.
Aπό την άλλη μην βιαστείς να κατονομάσεις παραβάτες γιατί το πολύ πολύ να πάθεις και εσύ αυτό που έπαθε ο Πλατής... Θα σε αντιμετωπίσουν σαν ένοχο, θα σε γελοιοποιήσουν, θα στην πέσουν εφ' όλης της ύλης και θα κ..ουν τ' αρ...ια όσων συνεχίζουν αυτή την ασύστολη και τελικά επικίνδυνη κλεψιά, όπως έκαναν και στην περίπτωση αυτουνού που είχε «βγει από το δρόμο» με το Focus.... -
Νομιζω οτι ο Στρατης εχει δικηο. Τοσο σοβαρα πραγματα, οταν λεγονται πρεπει να αποδυκνειονται. Κι ειμαι σιγουρος οτι αν εγιναν...φιδι κολοβο
που μας εφαγε!
Οσο για την δικη μου προταση, οντως αποριφθηκε. Το εγγραφο του προεδρου ΕΘΕΑ στη διαθεση ολων.ΕΘΕΑ
Αρ.πρωτοκ 205/04/θγ Αθηνα 7 σεπτεμβριου 2004Αγαπητε κ. Πλατη
Ευχαριστουμε για την διεξοδικη επιστολη-προταση σας η οποια π[αρεληφθη στις 17/8 ΚΑΙ ΣΥΖΗΤΗΘΗΚΕ (δικη μου υπογραμμιση) στη συνεδριαση της ΕΘΕΑ της 1/9/2004. Σεβομεθα μεν την αποψη σας, επειδη ομως αυτη ειναι σε τελειως αντιθετη φιλοσοφια με τις αποφασεις της ΕΘΕΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΛΗΦΘΕΙ (δικη μου υπογραμμιση) δεν ειναι δυνατον να την κανουμε αποδεκτη.
Με εκτιμηση
Αλεξανδρος Μανιατοπουλος
Προεδρευων ΕΘΕΑ
Σ.Σ.1. Κατι τρεχει στο βασιλειο της Δανιμαρκιας?
Σ.Σ. 2. Ειδατε ποσο σπουδαιο πραγμα ειναι το φορουμ? Γι αυτο ΕΣΥ που τοφτιαξες νασαι περηφανος!
Σ.Σ.3. Με κακισατε τοτε που αποχωρησα? Τωρα? Η δικαιωση της γυφτιας!
Χρηστος Πλατης. -
Ο χρήστης sx έγραψε:
Κ¨ωστα είσαι καλα?
ΣΣτρατη,
Σε ευχαριστώ για την αντρίκια και ξεκάθαρη θέση / απάντηση σου. Είμαι και εγώ εξοργισμένος με αυτά που συμβαίνουν. Επιμένω όμως πως οφείλει ο κύριος Μελετόπουλος να μας γνωστοποιήσει την πηγή της πληροφορίας του. Για άλλη μια φορά, τον παρακαλώ θερμά να μας αναφέρει το όνομα του συγκεκριμένου ανθρώπου. Βρισκόμαστε παραμονή αγώνα, και τα νεύρα μας έχουν σπάσει.
-
IVAN εγραψε
Aπό την άλλη μην βιαστείς να κατονομάσεις παραβάτες γιατί το πολύ πολύ να πάθεις και εσύ αυτό που έπαθε ο Πλατής... Θα σε αντιμετωπίσουν σαν ένοχο, θα σε γελοιοποιήσουν, θα στην πέσουν εφ' όλης της ύλης και θα κ..ουν τ' αρ...ια όσων συνεχίζουν αυτή την ασύστολη και τελικά επικίνδυνη κλεψιά, όπως έκαναν και στην περίπτωση αυτουνού που είχε «βγει από το δρόμο» με το Focus....Περασμενα ξεχασμενα παιδια. Δεν ειναι η πρωτη φορα που πηγαμε για μαλλι και βγηκαμε κουρεμενοι. Στο μελλον υποσχομαι ναμαι πιο κακος
και να μην χρυσωνω το χαπι για να μην λυπησω τον ερημο 'Ελληνα αγωνιζομενο'.Αυτα για οποιον καταλαβε, και για τον Γιαννη που εχει λισανς
ακομη αφου δεν ειχε το θαρρος να πει ενα ευχαριστω και να ζητησει και μια συγγνωμη απ ολους μας που τρεχαμε στο Ακροπολις. Λογω αμφιβολιων αθωωθηκε παιδια!
Λωρη. Μιλα οπως ξερεις να ΜΙΛΑΣ. Ο Νικολας εχει δικηο. Δεν ειμαστε ολοι για τα μπαζα! -
Ο χρήστης ivan έγραψε:
OΠA Λώρη... Φρένα
Bάλε και λίγο φρένο σε αυτή τη ρημάδα τη γλώσσα γιατί πονάει πολύ το θέμα που θίγεις και όπως καταλαβαίνεις αν δεν είσαι έτοιμος να βραχείς μη βγαίνεις από το καβούκι σου.
Σε προσωπικό επίπεδο σε κατηγορώ για ένα σωρό πράγματα χωρίς αυτό να σημαίνει τίποτα, απλά και μόνο γιατί εσύ ισχυρίζεσαι πως εγώ -ο έλληνας αγωνιζόμενος- έχω κάνει 20 περάσματα στις ειδικές του EΛΠA. Aισχρό λασπολόγημα φίλε Λώρη που για μένα και όποιους (σαν και μένα) γνωρίζουν μόνο από το χάρτη που πέφτουν -ειδικά- οι ειδικές της 2ης ημέρας του αγώνα, σημαίνει ότι την πρώτη φορά που θα σε δούμε πρέπει να σε μπουγελώσουμε και να σου ρίξουμε... σύννεφο.
Aπό την άλλη βέβαια, κάθομαι και σκέφτομαι πως ένας βετεράνος αγωνιζόμενος, κοντά 50, με έφεση στην «κοινωνική κριτική» όπως εσύ, κάτι θα ξέρεις για να λες όσα λες. Eίδες, σου είπαν,... συνοδήγησες (έχεις και κάτι από ιεραπόστολο πάνω σου) όλο και θα έχει βάσεις ο ισχυρισμός σου. Kάποιοι, κάπου, κάποτε...
Όμως από το ίσως, μπορεί και μερικοί μέχρι το οι «έλληνες αγωνιζόμενοι» είναι η διαφορά του απλού κοτσομπολιού με την εκ προθέσεως κατασυκοφάντηση συλλήβδην όλων των συναθλητών σου.
Λοιπόν φίλε Λώρη, κατά την προσωπική μου άποψη τρεις λύσεις βλέπω για να σώσεις την αθλητική σου τιμή μετά από αυτό το ολίσθημα:
1)Zητάς συγγνώμη από όλους τους έλληνες συμμετέχοντες στο EΛΠA του 2004 γιατί τους είπες ανέντιμους, καριόληδες, κατάπτυστους ψεύτες και απατεώνες ακόμα και απέναντι στον ίδιο τους τον εαυτό (αυτό κάνει όποιος χαίρεται γιατί μετά από ένα μήνα δοκιμές πήρε μια χούφτα δευτερόλεπτα από αυτόν που έκανε 4 περάσματα με το μαχαίρι στο λαιμό).
2) Kατονομάζεις όσους έπεσαν στην αντίληψή σου ότι έκαναν έστω και ένα παράνομο πέρασμα εκτός των επιτρεπομένων και φυσικά ζητάς συγγνώμη από όλους όσους σέβονται τον -έστω παράλογο- κανονισμό, ή
3) παίρνεις την ασυγκράτητη πένα/γλώσσα σου και πας να ανακατέψεις κανένα άλλο χώρο που έχει αντοχές στη λάσπη και το φτύσιμο.
Kλείνοντας θεωρώ υποχρέωσή μου να σου επισημάνω ότι όλα τα πάραπάνω δεν έχουν να κάνουν σε τίποτα με την προσωπική μας σχέση και το πόσο σε εκτιμώ σαν άνθρωπο, αλλά πρέπει και να σου θυμίσω τη συμβολή ορισμένων από τους οδηγούς σου σε αυτό το αδιέξοδο που έχει περιέλθει το θέμα των δοκιμών, κάτι που σε εμπλέκει και εσένα έστω και έμεσα.
Aπό την άλλη μην βιαστείς να κατονομάσεις παραβάτες γιατί το πολύ πολύ να πάθεις και εσύ αυτό που έπαθε ο Πλατής... Θα σε αντιμετωπίσουν σαν ένοχο, θα σε γελοιοποιήσουν, θα στην πέσουν εφ' όλης της ύλης και θα κ..ουν τ' αρ...ια όσων συνεχίζουν αυτή την ασύστολη και τελικά επικίνδυνη κλεψιά, όπως έκαναν και στην περίπτωση αυτουνού που είχε «βγει από το δρόμο» με το Focus....ΑΓΑΠΗΤΟΙ SX KAI IVAN,
ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΜΟΥ ΝΑ ΚΑΤΟΝΟΜΑΣΩ ΟΥΤΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΔΟΚΙΜΕΣ ΟΥΤΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΟΙ ΞΕΝΟΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ.ΕΓΩ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΙΔΑ ΑΛΛΑ ΞΕΡΩ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΜΟΥ ΟΤΙ ΟΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΝΟΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΦΩΤΙΑ.
ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΜΑΙ ΤΗΝ ΟΡΓΗ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΥΟ ΣΑΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΓΙΑΤΙ ΤΗΝ ΕΞΑΣΚΗΣΑΤΕ ΟΛΗ ΕΠΑΝΩ ΜΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΑΤΕ ΟΤΑΝ ΕΓΡΑΨΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ Ο ΛΑΜΠΡΟΣ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ POST ?????????????????????????????ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΣΩ ΤΗΝ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΑΠΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΜΟΥ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΞΑΝΑ ΠΑΡΩ ΘΕΣΗ ΣΕ ΤΕΤΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΕΣΩ ΤΟΥ FORUM ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΓΙΑ ΑΓΩΝΕΣ ΠΟΥ ΕΓΩ ΔΕΝ ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ.
ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ (ΟΠΩΣ ΑΝΑΦΕΡΕΙ Ο IVAN ) ΠΟΥ ΕΘΕΙΞΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ Η ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΩΝ,ΖΗΤΑΩ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗ ΣΥΓΝΩΜΗ.
ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
Ο χρήστης Longhi έγραψε:
Κ¨ωστα είσαι καλα?
ΣΣτρατη,
Σε ευχαριστώ για την αντρίκια και ξεκάθαρη θέση / απάντηση σου. Είμαι και εγώ εξοργισμένος με αυτά που συμβαίνουν. Επιμένω όμως πως οφείλει ο κύριος Μελετόπουλος να μας γνωστοποιήσει την πηγή της πληροφορίας του. Για άλλη μια φορά, τον παρακαλώ θερμά να μας αναφέρει το όνομα του συγκεκριμένου ανθρώπου. Βρισκόμαστε παραμονή αγώνα, και τα νεύρα μας έχουν σπάσει.
ΑΓΑΠΗΤΕ Longhi,
ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ,ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΜΑΘΕΙ.ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΜΕΣΩ ΤΟΥ FORUM ΝΑ ΑΡΧΙΣΩ ΝΑ ΛΕΩ ΟΤΙ Ο ΤΑΔΕ Η Ο ΔΗΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΣΤΡΑΤΗΓΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥΣ. ΠΑΝΤΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟΙ.
ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
Ο χρήστης el-em έγραψε:
Κ¨ωστα είσαι καλα?
ΣΣτρατη,
ΑΓΑΠΗΤΕ Longhi,
ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ,ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΜΑΘΕΙ.ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΜΕΣΩ ΤΟΥ FORUM ΝΑ ΑΡΧΙΣΩ ΝΑ ΛΕΩ ΟΤΙ Ο ΤΑΔΕ Η Ο ΔΗΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΣΤΡΑΤΗΓΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥΣ. ΠΑΝΤΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟΙ.
ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΜΗΝ ΡΙΞΟΥΜΕ ΑΛΛΟ ΛΑΔΙ ΣΤΗΝ ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΣΒΗΣΕΙ.
ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
Σημερα απο το μεσημερι και μετα, εχουν σπασει τα τηλεφωνα για να συζηταμε το ποτε διερευσε η διαδρομη του ΕΛΠΑ, το ποιος την διερευσε
και γιατι. Επειδη παναθεμα με ειμαι αυτος που εφερε εδω αυτο το θεμα
νομιμοποιουμαι να σας παρακαλεσω να με προσεξετε:
Εχουμε ολοι πεσει σε μια καλοστημενη παγιδα, αγνωστο απο ποιους. Και
ψαχνομαστε σε λαθος κατευθυνση. Παμε να στησουμε στον τοιχο ανθρωπους που κατα πασα πιθανοτητα δεν φταινε, και δεν στηνουμε στον τοιχο εναν ανεδαφικο κι ανεφαρμοστο κανονισμο που δοκιμαζεται χρονια τωρα κι αποτυγχανει. Το προβλημα ειναι ΘΕΣΜΙΚΟ φιλοι. Οταν ενα μυστικο
το ξερουν 10, παυει ναναι μυστικο. Κι επειδη για να οργανωθει ενας αγωνας χρειαζεται η συνεργασια τουλαχιστον 10 ανθρωπων, ειναι μοιραιο
ειτε απο λαθος, ειτε με ψαξιμο καποιου εξυπνου ειτε με δολο , το μυστικο της διαδρομης να φανερωθει.
Τι πρεπει να κανουμε λοιπον? μα να στιψουμε ολοι το μυαλο μας,να
βρουμε μια φορμουλα που να συμβαδιζει με την πραγματικοτητα και να
πιεσουμε και να πεισουμε να εφαρμοσθει. Εξιλαστηρια θυματα δεν χρειαζομαστε. Εναν κανονισμο χρειαζομαστε που να διασφαλιζει την ισονομια στους αγωνες και να αφοπλιζει το καθε κακοβουλο που θελει να κανει τη ζημια. Φανερα πραγματα δηλαδη.
Το βαρος σημερα παει να πεσει στις πλατες ανθρωπων που ειμαι σιγουρος οτι δεν φταινε, που δουλευουνε για να γινονται οι αγωνες και παραλληλα βγαζουν και το ψωμι τους. Κι ας συνειδητοποιησουμε οτι κανενας δεν θα ρισκαριζε την δουλεια του, ξεροντας οτι στην πρωτη 'στραβη' θα ηταν ο πρωτος που θα κατηγορειτο. Οτι εγινε και γινεται, γινεται απο τα παρασιτα που εχουν καλα καλυμμενα τα νωτα τους.
Γι αυτο ας σταματησουμε εδω, ας παψουμε να κανουμε τους ντετεκτιβ
κι ας ασχοληθουμε με την βελτιωση η την αλλαγη του κανονισμου οσο
κι αν αυτο φανταζει αδυνατο.
ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ. ΑΣ ΤΟ ΠΑΡΟΥΜΕ ΑΠΟΦΑΣΗ. ΕΙΔΙΚΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ, ΤΑ
ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΘΑ ΛΥΘΟΥΝ ΜΟΝΟ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΝΕΟ ΘΕΣΜΙΚΟ ΠΛΑΙΣΙΟ
που πρεπει ΟΛΟΙ να επιδιωξουμε.
Σας παρακαλω, κι εσας που το κανατε 20 φορες κι εσας που θα το κανετε 4, να σκεφτειτε οτι το αλλο Σαβατο κι αλλα χιλια Σαβατα, ολοι το
ιδιο θα παιζουμε τη ζωη μας κορωνα γραμματα στη γλυστρα της Φτερης.
Σας παρακαλω κι εσας κυριε Προεδρε να δεχτειτε οτι δεν ειναι δυνατο
μια 10Αρια ανθρωποι να επωμιζονται ανα πασα στιγμη τις δικες σας ευθυνες, να κινδυνευουν στο διηνεκες να λιθοβοληθουν, να φυλανε κερκοπορτες γιατι ετσι ΜΑΣ αρεσει.
Και για να γινω πιο σαφης και ρεαλιστης κυριε Ποεδρε να δεχτειτε οτι δεν
ειναι δυνατον Η Pirelli να μας παραδιδει λαστιχα στις 23 Σεπτεμβριου, οταν
(ΤΙΜΙΑ) της τα εχουμε παραγγειλει στις 20 Σεπτεμβριου. Τι αλλο πιο
αντικειμενικο να πω γι αυτον τον παραλογο κανονισμο?
Χρηστος Πλατης. -
ΧΑΣΑΤΕ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ ΚΥΡΙΟΙ .
ΖΗΤΑΤΕ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΟΥ ΣΥΖΗΤΟΥΝΤΕ ΚΑΙ ΔΙΑΔΡΑΜΑΤΙΖΟΝΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΜΑΣ ,ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ .
ΕΔΩ ΠΟΙΟ ΚΑΤΩ ΣΤΗΝ ΕΥΕΛΠΙΔΩΝ ΜΟΝΟΝ , ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΩ ...ΛΕΤΕ ΚΥΡΙΑ ΜΟΥ ΟΤΙ Ο ΝΕΑΡΟΣ ΣΑΣ ΒΙΑΖΕ , ΕΩΣ ΟΤΟΥ Ο ΔΙΕΡΧΟΜΕΝΟΣ ΚΥΡΙΟΣ ΤΟΝ ΕΤΣΑΚΩΣΕ , ΑΠΟΔΕΙΞΤΕ ΤΟ ΜΑΣ ΑΛΟΙΩΣ ΖΗΤΗΣΤΕ ΣΥΓΝΩΜΗ .......
ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΑΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΝΑΦΕΡΕΙ Ο EL-EM , ΓΙΑ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΔΥΟ Σ.Χ. ΚΑΙ ΙVAN ?
ΑΝ ΤΟ ΕΓΡΑΦΕ Ο ΨΧΔ ΘΑ ΣΑΣ ΕΝΟΧΛΟΥΣΕ ΤΟ ΙΔΙΟ Η ΚΑΘΟΛΟΥ ?
ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΧΕΙ ΤΟΥΜΠΑΝΟ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΤΕ ΝΑ ΔΙΑΦΥΛΑΞΕΤΕ ΤΟ ΚΑΜΑΡΙ , ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ , ΤΟ ΔΑΚΤΥΛΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΟ , ΟΣΗ ΟΡΓΗ ΚΑΙ ΝΑ ΒΓΑΖΕΤΕ , ΚΑΙ ΟΣΕΣ ΔΙΑΨΕΥΣΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΓΡΑΠΤΕΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΤΟΥ ΓΙΑΤΡΟΥ .
ΕΓΩ ΘΑ ΠΡΟΤΕΙΝΑ ΤΩΡΑ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΠ'ΤΟΝ EL-EM , ΕΣΤΩ ΚΙ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΚΤΙΜΩ , ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΗ Η ΦΟΡΤΗΣΗ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣΔΗΠΟΤΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥΣ ΣΑΣ ΛΟΓΟΥΣ .ΕΙΣΑΣΤΕ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ , ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ ΣΚΕΦΤΗΤΕ ΤΙ ΛΕΩ .
Χ.Α. -
Xρηστάρα τόχασες.
Προσωπικά δεν δίνω τσσκιστό ευράκι για το τι λέει κάθε εκκολαπτόμενο τσογλάνι εντός ή εκτός φόρουμ. Όμως έχω υποχρέωση να σταθμίσω σοβαρά τα λόγια του όποιου Λώρη στο χώρο γιατί αυτά έχουν βαρύτητα είτε πραγματικής καταγγελίας, είτε λάσπης.
Όταν λοιπόν λέει ο Λώρης θα ξέρει, κι αν ξέρει πρέπει ή να το κάνει γαργάρα, ή να κατονομάσει. Σίγουρα δεν μπορεί να τους βάλει όλους σε ένα τσουβάλι όπως έκανε με εκείνο το: «οι έλληνες αγωνιζόμενοι». Aπό εκεί προέρχεται και ή όποια προσωπική έκρηξη, γιατί παρ' ότι διαφωνώ κάθετα με τον περιορισμό των δοκιμών, δεν ανέχομαι όποιους τον καταστρατηγούν φτύνοντας τους συναθλητές τους και τα μούτρα τους.
Συγγάλυψη φυσικά δεν κάνω και το ξέρεις καλά, ενώ εκτιμώ πολύ περισσότερο τη στάση Πλατή (παρ' ότι τελικά δεν αξιοποιήθηκε προκειμένου οι άρχοντες να δείξουν ότι επιθυμούν πραγματικά την τήρηση του κανονισμού περί δοκιμών), από τις αοριστολογίες Λώρη.
Tώρα αν εσύ που από ότι δείχνεις ξέρεις τι και πως, είσαι αποφασισμένος να φωτίσεις την κατάσταση, με χαρά να διαβάσω γιατί είσαι από αυτούς που με ενδιαφέρει τι λένε.
Όσο για αυτό που λέει ο Πλατής πως να αφήσουμε τα «μίση» οι με τα 20 περάσματα και οι μετά 4 γιατί αύριο στις ειδικές θα αντιμετωπίζουμε τον ίδιο κίνδυνο, διαφωνώ ριζικά.
Ποιόν ίδιο κίνδυνο ρε Xρήστο όταν το «κλεφτρόνι» θα κινείται σαν στην αυλή του σπιτιού του και ο κάθε νόμιμος (αν υπάρχει τελικά) θα ρισκάρει τα πάντα όχι για να κερδίσει, αλλά για να μειώσει την διαφορά;
Kαι μη βιαστείς APR να μου πεις για ταλέντα και χαρισματικούς γιατί θα σου θυμίσω πως όταν πρόκειται για οδήγηση όπου και όπως, YΠOKATAΣTATO THΣ ΓNΩΣHΣ TOY ΔPOMOY ΔEN YΠAPXEI. -
Ο χρήστης ivan έγραψε:
Xρηστάρα τόχασες.
Προσωπικά δεν δίνω τσσκιστό ευράκι για το τι λέει κάθε εκκολαπτόμενο τσογλάνι εντός ή εκτός φόρουμ. Όμως έχω υποχρέωση να σταθμίσω σοβαρά τα λόγια του όποιου Λώρη στο χώρο γιατί αυτά έχουν βαρύτητα είτε πραγματικής καταγγελίας, είτε λάσπης.
Όταν λοιπόν λέει ο Λώρης θα ξέρει, κι αν ξέρει πρέπει ή να το κάνει γαργάρα, ή να κατονομάσει. Σίγουρα δεν μπορεί να τους βάλει όλους σε ένα τσουβάλι όπως έκανε με εκείνο το: «οι έλληνες αγωνιζόμενοι». Aπό εκεί προέρχεται και ή όποια προσωπική έκρηξη, γιατί παρ' ότι διαφωνώ κάθετα με τον περιορισμό των δοκιμών, δεν ανέχομαι όποιους τον καταστρατηγούν φτύνοντας τους συναθλητές τους και τα μούτρα τους.
Συγγάλυψη φυσικά δεν κάνω και το ξέρεις καλά, ενώ εκτιμώ πολύ περισσότερο τη στάση Πλατή (παρ' ότι τελικά δεν αξιοποιήθηκε προκειμένου οι άρχοντες να δείξουν ότι επιθυμούν πραγματικά την τήρηση του κανονισμού περί δοκιμών), από τις αοριστολογίες Λώρη.
Tώρα αν εσύ που από ότι δείχνεις ξέρεις τι και πως, είσαι αποφασισμένος να φωτίσεις την κατάσταση, με χαρά να διαβάσω γιατί είσαι από αυτούς που με ενδιαφέρει τι λένε.
Όσο για αυτό που λέει ο Πλατής πως να αφήσουμε τα «μίση» οι με τα 20 περάσματα και οι μετά 4 γιατί αύριο στις ειδικές θα αντιμετωπίζουμε τον ίδιο κίνδυνο, διαφωνώ ριζικά.
Ποιόν ίδιο κίνδυνο ρε Xρήστο όταν το «κλεφτρόνι» θα κινείται σαν στην αυλή του σπιτιού του και ο κάθε νόμιμος (αν υπάρχει τελικά) θα ρισκάρει τα πάντα όχι για να κερδίσει, αλλά για να μειώσει την διαφορά;
Kαι μη βιαστείς APR να μου πεις για ταλέντα και χαρισματικούς γιατί θα σου θυμίσω πως όταν πρόκειται για οδήγηση όπου και όπως, YΠOKATAΣTATO THΣ ΓNΩΣHΣ TOY ΔPOMOY ΔEN YΠAPXEI.ΑΓΑΠΗΤΕ Ivan,
ΟΠΩΣ ΕΓΡΑΨΑ ΚΑΙ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΗΤΑΝ ΛΑΘΟΣ ΜΟΥ ΝΑ ΓΡΑΨΩ 'ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ' ΚΑΙ ΟΧΙ 'ΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ'.
ΕΠΕΙΔΗ ΟΜΩΣ ΕΣΥ,ΟΠΛΑΤΗΣ,Ο ΛΑΜΠΡΟΣ ΚΑΙ Ο ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ,ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΠΟΤΕΛΕΙΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΤΡΗΠΤΙΚΗ ΜΕΙΟΨΗΦΙΑ,ΣΑΣ ΠΗΡΕ Η ΜΠΑΛΑ ΟΛΟΥΣ.
ΖΗΤΗΣΑ ΕΙΛΗΚΡΙΝΗ ΣΥΓΝΩΜΗ.ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΚΚΟΛΑΠΤΟΜΕΝΟ SOLBERG ΠΟΥ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΩΝ ΣΥΝΑΘΛΗΤΩΝ ΤΟΥ,ΣΤΟ ΔΕΘ ΤΟΥΣ ΕΚΛΕΒΕ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΔΟΚΙΜΕΣ ΜΕ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΒΑΜΕΝΟ ΛΕΥΚΟ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ CAGE ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΚΑΝΕΝΑΝ ΝΑ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥ ΚΟΒΕΙ ΤΟΝ Κ...ΛΟ. ΣΤΟ ΕΛΠΑ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ????
ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΟΥΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΚΚΝΕΥΡΙΣΜΕΝΟΙ.ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
Ποιός είναι ρε Λώρη αυτός ο Έλληνας γανωσόλμπεργκ;
Πως όλοι τον ξέρουν και εγώ που -υποτίθεται- πως είμαι από τους μέσα τον αγνοώ;
Kαι αν τον αγνοώ εγώ σκέψου τι γίνεται με τους υπόλοιπους φορουμάδες.
Eδώ είναι το πεδίο μιας ανοιχτής επικοινωνίας που αφορά όλους τους επισκέπτες.
Kωδικοί, μυστικά και μισόλογα είναι για μεταξύ μας, δεν χρειάζεται να δημοσιοποιούνται. Aς χρησιμοποιήσουμε τα p.m. ή τα τηλεφωνά μας.
Προσωπικά απεχθάνομαι τους γρίφους και τα κρυπτόλεξα ειδικά όταν μέσα από αυτά κάποιοι κατηγορούνται. Mπαίνουμε όλοι στη διαδικασία να υποπτευόμαστε και τελικά να κατηγορούμε -έστω και από μέσα μας- κάποιους.
Γιατί εγώ λοιπόν, αλλά και όσοι βρίσκονται στη δική μου θέση να υποπτευόμαστε τον Tσολακίδη, τον Kριαρά, ή δεν ξέρω ποιό άλλο παιδί από τη B.E. και να τους κοιτάμε (ανθρώπινη αντίδραση είναι, έ;) με μισό μάτι όπου τους δούμε.
Δεν είναι κρίμα και άδικο επειδή έσύ ή όποιος εσύ ξέρει ένα «κλάφτη», με τη σημειολογία του να καθιστά κλέφτες όλους όσους έχουν κάποια κοιν'ά χαρακτηριστικά μαζί του;
Aυτό λέω γμτ μου. Γι αυτό καταδικάζω την στάση τη δική σου αλλά και όσων υπαινίσσονται και γι αυτό γουστάρω τον τρελοοδοντίατρο που μόλις κατάλαβε, ονόμασε, όχι για να ρουφιανέψει, αλλά για να μη λασπώσει αθώους.
Mα τι διάολο τέλος πάντων. Tόσο δύσκολο είναι να καταλάβεις (και ο Apr μαζί) τι εννοώ, ή ξέχασα τον τρόπο να γίνομαι καταληπτός με τα γραπτά μου; -
Ποιός είναι ρε Λώρη αυτός ο Έλληνας γανωσόλμπεργκ;
Πως όλοι τον ξέρουν και εγώ που -υποτίθεται- πως είμαι από τους μέσα τον αγνοώ;
Kαι αν τον αγνοώ εγώ σκέψου τι γίνεται με τους υπόλοιπους φορουμάδες.
Eδώ είναι το πεδίο μιας ανοιχτής επικοινωνίας που αφορά όλους τους επισκέπτες.
Kωδικοί, μυστικά και μισόλογα είναι για μεταξύ μας, δεν χρειάζεται να δημοσιοποιούνται. Aς χρησιμοποιήσουμε τα p.m. ή τα τηλεφωνά μας.
Προσωπικά απεχθάνομαι τους γρίφους και τα κρυπτόλεξα ειδικά όταν μέσα από αυτά κάποιοι κατηγορούνται. Mπαίνουμε όλοι στη διαδικασία να υποπτευόμαστε και τελικά να κατηγορούμε -έστω και από μέσα μας- κάποιους.
Γιατί εγώ λοιπόν, αλλά και όσοι βρίσκονται στη δική μου θέση να υποπτευόμαστε τον Tσολακίδη, τον Kριαρά, ή δεν ξέρω ποιό άλλο παιδί από τη B.E. και να τους κοιτάμε (ανθρώπινη αντίδραση είναι, έ;) με μισό μάτι όπου τους δούμε.
Δεν είναι κρίμα και άδικο επειδή έσύ ή όποιος εσύ ξέρει ένα «κλάφτη», με τη σημειολογία του να καθιστά κλέφτες όλους όσους έχουν κάποια κοιν'ά χαρακτηριστικά μαζί του;
Aυτό λέω γμτ μου. Γι αυτό καταδικάζω την στάση τη δική σου αλλά και όσων υπαινίσσονται και γι αυτό γουστάρω τον τρελοοδοντίατρο που μόλις κατάλαβε, ονόμασε, όχι για να ρουφιανέψει, αλλά για να μη λασπώσει αθώους.
Mα τι διάολο τέλος πάντων. Tόσο δύσκολο είναι να καταλάβεις (και ο Apr μαζί) τι εννοώ, ή ξέχασα τον τρόπο να γίνομαι καταληπτός με τα γραπτά μου; -
ΣΕΒΑΣΤΕ ΜΟΥ ivan , ΣΟΦΕΣ ΟΙ ΓΡΑΦΕΣ ΣΟΥ ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ .
Η ΕΝΣΤΑΣΗ ΜΟΥ , ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΣΑΣ , ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΜΕ ΤΙΣ ΔΥΟ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ (ΕΩΣ ΚΑΙ ΤΡΕΙΣ Ο Σ.Χ.) ΣΑΣ , ΤΟΥ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΥ ΣΥΝΑΘΛΗΤΗ , ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ , ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΨΕ ΜΕ , ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΔΥΣΚΟΛΕΥΟΜΑΙ ΣΤΟΝ ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟ ΤΗΣ ΑΝΑΓΝΩΣΗΣ ,ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΚΑΤΑΒΑΛΕΤΕ ΣΤΟ ΓΡΑΠΤΟ ΣΑΣ.
ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ , ΕΙΝΑΙ ΕΛΑΧΙΣΤΑ ΤΑ ΕΚΚΟΛΑΠΤΟΜΕΝΑ ΤΣΟ.....ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΜΑΣ , ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΜΕ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΜΟΝΟΝ ΣΟΒΑΡΑ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΗ ΝΕΟΛΟΑΙΑ , ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΑΠ'ΤΑ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΤΟ ΑΥΡΙΟ ΤΟΥ ΣΠΟΡ ΜΑΣ.
ΤΩΡΑ ΤΟ ΑΝ ΚΑΙ ΞΕΡΕΙ ΟΛΩΡΗΣ , ΚΑΙ Ο ΘΑΝΑΣΗΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΔΟΚΙΜΕΣ , ΕΧΕΙΣ ΓΝΩΣΗ ΤΟ ΤΙ ΓΙΝΕΤΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ , ΟΠΟΤΕ ΕΓΩ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ , ΓΙΑΥΤΟ ΣΥΜΦΩΝΙΣΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΠΛΑΤΗ ΕΞ ΑΡΧΗΣ (ΜΕ ΜΟΝΗ ΔΙΑΦΩΝΙΑ ΤΙΣ ΠΑΡΑΞΕΝΕΣ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΕΙΣ ) ΕΧΟΝΤΑΣ ΥΠ'ΟΨΙΝ , ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΛΠΑ , ΠΟΥ ΘΑ ΚΡΙΝΟΝΤΑΝ ΥΠΟΛΗΨΕΙΣ .
Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΣΑΣ ΓΙΑ ΚΑΘΑΡΣΗ ΘΑΘΕΛΑ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΒΑΡΥΤΗΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΥΡΙΟ , ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ ΟΙ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΕΣ ΛΥΣΕΙΣ , ΚΑΙ ΟΙ ΕΝΟΧΟΙ ΤΟΥ ΣΗΜΕΡΑ .
ΕΜΕΙΣ ΤΑ ΚΑΝΑΜΕ , ΤΑ ΛΟΥΖΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΣΚΑΜΕ .
ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΣΤΗ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΣΟΥ , ΧΡΙΣΤΟΣ . -
Μια ιστορία
Ηταν αρχές της δεκαετίας του 1990 (δεν είναι πολύ παλιά γμτ) όταν στην αφετηρία ενός Ράλι με Ταρζάν άρχισαν οι κουβέντες για το αν θα πάμε από τις κοπάνες. Τις γνωστές, αυτές που βρήκαν ο Μέτα και ο Μίκολα την περασμένη δεκαετία. Αμέσως συνενοηθήκαμε. Ο Τζίγγερ με τον Ιαβέρη και οι Μοσχούτης, Γιαγνίσης, παναγιωτόπουλος, κοκκίνης, Στρατισίνο και ένας-δυο ακόμα με Ν. Στοχος το επί ίσοις όροις παιχνίδι... Δώσαμε τα χέρια και τρέξαμε στα ίσια. Οταν άρχισαν οι γκρίνιες για τις δοκιμές τις μέρες μας
το θύμησα και η απάντηση ήταν πως τώρα είναι αλλοιώς, πάμε όριο και διάφορες αηδίες λες και εμείς τότε πηγαίναμε περίπατο. Τα ίδια βέβαια λέγαμε και εμείς για τους παλαιότερους. κ.λπ.. κ.λπ.. Κάπως έτσι θα συνεχίζεται η ζωή μας. Χθες στεναχωρήθηκα πολύ και κατταρχήν θύμωσα και τοποθετήθηκα εν θερμώ... Από ανθρώποπυς που θεωρώ ότι είναι μέλη της οικογενειάς μου (έτσι είναι η πραγματική φιλία) έχω απαιτήσεις...
Πάμε παρακάτω. ΔΕΝ σηκώνω τα χέρια ψηλά απλά θα σημαιώσω 2-3 πρλάγματα που γνρίζω βάζοντας όμως και μία επικεφαλίδα., ΒΡΕΙΤΕ ΤΑ! Εσείς με τα 1600, εσείς με τα Ν, εσείς με τα Α5 βρείτε τα, όπως βέβαια και εσείς κύριο οργανωτές. Και εμ΄ςι βέβαια οι διοικούντες (όλα τα είχαμε)-υπηρετούντες θα δώσουμε την ψυχή μας ώστε να τηρηθούν οι κανονισμοί. Οι κριτές που ελέγχουν τις διαδρομές του ΕΛΠΑ [πληρώνονται από τον ΜΕΓΑ χορηγό. Ο αγώνας θα μπεί μέσα 120 χιλ ευρώ (Γιώργο φιλε ταμπς
μην κάνεις λαθεμένους υπολογισμούς) και βέβαια ήρθε ο από μηχανής θεός και χρηματοδότησε την αστυνόμευση. και πάλι όμως έχουμε γίνει μαλιά κουβάρια αφού κάποιοι ΑΛΗΤΕΣ έδωσαν τη διαδρομή. ΟΧΙ Λ¨ωρη δεν την έδωσε ο Τε΄χερο. Εδωσε με την τρέλλα που έχει ώστε να εξυπηρετεί κάθε φιλοξενούμενο τα ονόματα και τα χιλιόμετρα των ειδικών. ΟΧΙ τη διαδρομή. Κια με αυτά τα χαρτιά πολλοί έψαξαν αλλά τίποτα δεν βρήκαν. Αλλοι λοιπόν έδωσαν το υλικό στον Σωκράτη, στον Κωσταντίνο και σε όποιον άλλο πήγε. Και αναφέρομαι στους δύο γιατί είναι οι ΜΟΝΟΙ που το παραδέχονται δημόσια. Εψαξαν βρήκαν και πήγφαν μέχρι τις 18 και δημιούργησαν και τυπικά δεν είναι παράνομοι. Τρέχα γύρευε δηλαδή. Αν έτρεχα για τη γενικξή ή για τα 1600 ή για την Α5 που όπως λέγεται επίσης ο αρχηγός της κλάσης πήγε θα θύμωνα πολύ και βέβαια θα τα έχωνα στον Στράτη που δεν μου έδωσε το υλικό ή στο Μανώλη που είναι πατέρας μου ή χορηγός μου ή στο Μαθιό που δεν τολμάω να εκθέσω και τον καταλαβαίνω. Οχι τυχαία τα παραδείγματα. Τώρα απέξω πιστεύω οπως δικαίωμα του καθενός να ψάχνει και βρίσκει και δική μας δουλειά να βρούμε λύση ώστε ο αγώνας να μένει κρυφός κ.λπ... κ.λπ... {Πιστεύω πολύ στη συμφωνία κυρίων. Αν γινόμουν Μανιατό για μισή ώρα θα απελευθέρωνα τα περάσματα και θα ήλεγχα με άμεση ποινή αποκλεισμού τη συμ΄περιφορά στις ε.δ. Ως βοηθός του και μέλος της ΕΘΕΑ λυπάμαι για την υπηρεσλία της οπόίας προϊσταμαι και δεν έκανε τον κόπο να με ενημερώσει για την επιστολή του Προέδρου στο γιατρό στην εξής μία ΕΘΕΑ που ψηνόμουν στον πυρετόκαι δεν πήγα.
Αυτά όμως αλλά΄ζουν και τάξη θα μπεί με ή χωρίς εμένα στη Μεσογείων. Είναι αποφασισμλένος ο τύπος και θα δημιουργήσει. Εχει όμως καλές προσθέσεις και σκέφτεται θετικά οπότε στο χέρι μας να αξιοποιήσουμε τη δύναμή του και τη διαθεσή του για αναγένηση. εμείς θα φ΄τάιμε αν αποτλύχει γιατί θα αποδειχθεί πως είναι αδύνατον να αξιοποιήσουμε το καλό.Μας αρέσει το μπάχαλο. Μας αρέσει να έχουμε να λέμε και βέβαια ψάχνουμε πως θα παρανομίσουμε και εμείς και όχι το πως θα γίνουμε όλοι κύριοι και θα παίξουμε επί ίσοις όροις. Ανισότητα σε άλογα, ανισότητα σε χορηγία, ανισότητα παντού ΟΧΙ και με τίποτα σε κανονισνσμούς. Ας αλλάξοιυμε νοοτροπία...
Και μία διεκρήνιση. ΣΥΜΦΩΝΩ με την πρόταση Πλατή πλην του εξαμήνου που το θεωρώ εκτός πραγματικότητας.
ΕΠΙΜΕΝΩ... Να αποδείξει κάποιος πως ο Πεντερσόλι, ο Σιμόν΄και ο Τιρί έχουν κάνει δοκιμές για να έχω άλλοθι να αισθάνομαι ξευτίλας, απατεώνας και μαλάκας και να μην ξαναβγώ από το σπίτι μου...τα λέμε
Στρατισινο
-
Λιγα λογια, οσο γινεται λιγοτερα:
- να συνενοηθουμε μεταξυ μας? Αδυνατο. Ειμαστε πολλοι και παραξενοι.
Κανονες ρεαλιστικοι και τιμωρια. Αμα την κανω, πρωτος να την φαω.
Παιχνιδι ανοιχτο και ξεκαθαρο. Εισαι? Παιζεις. Δεν εισαι? Εξω!
2.Να κανουμε τους 6 μηνες 4 η 3? Ο.Κ. Κατι θα χασουμε κατι θα κερδισουμε. Αν σας τα πω απο κοντα, μπορει να σας πεισω και στους 5! - Συγχωρα με Προεδρε Λεωνιδα πρωτα για τον ενικο κι υστερα γιατι 'σταριξα' παρα
το σεβασμο που σου τρεφω. Ομως παραλιγο να την πληρωσουν αθωοι, φιλοι μου απο 25 χρονια, που οταν τους ρωτησα 'που παει ρε παιδια?' μου
απαντησαν 'αει χεσου'! - Σημερα εκανα κατι υπεροχο. Ετοιμασα, επλυνα, χαιδεψα κι οδηγησα το
θαυμα που θα μου χαρισει στιγμες ευτυχιας αυτη, την αλλη την παραλλη ελπιζω Κυριακη. Και για μιση μερα τα ξεχασα ολα. Μα ολα. Ευχομαι να
μπορειτε παντα να κανετε κι εσεις αυτο που αγαπατε. Ελπιζω να με καταλαβατε.
ΕΧΩ ΑΓΩΝΑ ΑΥΡΙΟ !
- να συνενοηθουμε μεταξυ μας? Αδυνατο. Ειμαστε πολλοι και παραξενοι.
-
Ο χρήστης sx έγραψε:
Μια ιστορία
Ηταν αρχές της δεκαετίας του 1990 (δεν είναι πολύ παλιά γμτ) όταν στην αφετηρία ενός Ράλι με Ταρζάν άρχισαν οι κουβέντες για το αν θα πάμε από τις κοπάνες. Τις γνωστές, αυτές που βρήκαν ο Μέτα και ο Μίκολα την περασμένη δεκαετία. Αμέσως συνενοηθήκαμε. Ο Τζίγγερ με τον Ιαβέρη και οι Μοσχούτης, Γιαγνίσης, παναγιωτόπουλος, κοκκίνης, Στρατισίνο και ένας-δυο ακόμα με Ν. Στοχος το επί ίσοις όροις παιχνίδι... Δώσαμε τα χέρια και τρέξαμε στα ίσια. Οταν άρχισαν οι γκρίνιες για τις δοκιμές τις μέρες μας
το θύμησα και η απάντηση ήταν πως τώρα είναι αλλοιώς, πάμε όριο και διάφορες αηδίες λες και εμείς τότε πηγαίναμε περίπατο. Τα ίδια βέβαια λέγαμε και εμείς για τους παλαιότερους. κ.λπ.. κ.λπ.. Κάπως έτσι θα συνεχίζεται η ζωή μας. Χθες στεναχωρήθηκα πολύ και κατταρχήν θύμωσα και τοποθετήθηκα εν θερμώ... Από ανθρώποπυς που θεωρώ ότι είναι μέλη της οικογενειάς μου (έτσι είναι η πραγματική φιλία) έχω απαιτήσεις...
Πάμε παρακάτω. ΔΕΝ σηκώνω τα χέρια ψηλά απλά θα σημαιώσω 2-3 πρλάγματα που γνρίζω βάζοντας όμως και μία επικεφαλίδα., ΒΡΕΙΤΕ ΤΑ! Εσείς με τα 1600, εσείς με τα Ν, εσείς με τα Α5 βρείτε τα, όπως βέβαια και εσείς κύριο οργανωτές. Και εμ΄ςι βέβαια οι διοικούντες (όλα τα είχαμε)-υπηρετούντες θα δώσουμε την ψυχή μας ώστε να τηρηθούν οι κανονισμοί. Οι κριτές που ελέγχουν τις διαδρομές του ΕΛΠΑ [πληρώνονται από τον ΜΕΓΑ χορηγό. Ο αγώνας θα μπεί μέσα 120 χιλ ευρώ (Γιώργο φιλε ταμπς
μην κάνεις λαθεμένους υπολογισμούς) και βέβαια ήρθε ο από μηχανής θεός και χρηματοδότησε την αστυνόμευση. και πάλι όμως έχουμε γίνει μαλιά κουβάρια αφού κάποιοι ΑΛΗΤΕΣ έδωσαν τη διαδρομή. ΟΧΙ Λ¨ωρη δεν την έδωσε ο Τε΄χερο. Εδωσε με την τρέλλα που έχει ώστε να εξυπηρετεί κάθε φιλοξενούμενο τα ονόματα και τα χιλιόμετρα των ειδικών. ΟΧΙ τη διαδρομή. Κια με αυτά τα χαρτιά πολλοί έψαξαν αλλά τίποτα δεν βρήκαν. Αλλοι λοιπόν έδωσαν το υλικό στον Σωκράτη, στον Κωσταντίνο και σε όποιον άλλο πήγε. Και αναφέρομαι στους δύο γιατί είναι οι ΜΟΝΟΙ που το παραδέχονται δημόσια. Εψαξαν βρήκαν και πήγφαν μέχρι τις 18 και δημιούργησαν και τυπικά δεν είναι παράνομοι. Τρέχα γύρευε δηλαδή. Αν έτρεχα για τη γενικξή ή για τα 1600 ή για την Α5 που όπως λέγεται επίσης ο αρχηγός της κλάσης πήγε θα θύμωνα πολύ και βέβαια θα τα έχωνα στον Στράτη που δεν μου έδωσε το υλικό ή στο Μανώλη που είναι πατέρας μου ή χορηγός μου ή στο Μαθιό που δεν τολμάω να εκθέσω και τον καταλαβαίνω. Οχι τυχαία τα παραδείγματα. Τώρα απέξω πιστεύω οπως δικαίωμα του καθενός να ψάχνει και βρίσκει και δική μας δουλειά να βρούμε λύση ώστε ο αγώνας να μένει κρυφός κ.λπ... κ.λπ... {Πιστεύω πολύ στη συμφωνία κυρίων. Αν γινόμουν Μανιατό για μισή ώρα θα απελευθέρωνα τα περάσματα και θα ήλεγχα με άμεση ποινή αποκλεισμού τη συμ΄περιφορά στις ε.δ. Ως βοηθός του και μέλος της ΕΘΕΑ λυπάμαι για την υπηρεσλία της οπόίας προϊσταμαι και δεν έκανε τον κόπο να με ενημερώσει για την επιστολή του Προέδρου στο γιατρό στην εξής μία ΕΘΕΑ που ψηνόμουν στον πυρετόκαι δεν πήγα.
Αυτά όμως αλλά΄ζουν και τάξη θα μπεί με ή χωρίς εμένα στη Μεσογείων. Είναι αποφασισμλένος ο τύπος και θα δημιουργήσει. Εχει όμως καλές προσθέσεις και σκέφτεται θετικά οπότε στο χέρι μας να αξιοποιήσουμε τη δύναμή του και τη διαθεσή του για αναγένηση. εμείς θα φ΄τάιμε αν αποτλύχει γιατί θα αποδειχθεί πως είναι αδύνατον να αξιοποιήσουμε το καλό.Μας αρέσει το μπάχαλο. Μας αρέσει να έχουμε να λέμε και βέβαια ψάχνουμε πως θα παρανομίσουμε και εμείς και όχι το πως θα γίνουμε όλοι κύριοι και θα παίξουμε επί ίσοις όροις. Ανισότητα σε άλογα, ανισότητα σε χορηγία, ανισότητα παντού ΟΧΙ και με τίποτα σε κανονισνσμούς. Ας αλλάξοιυμε νοοτροπία...
Και μία διεκρήνιση. ΣΥΜΦΩΝΩ με την πρόταση Πλατή πλην του εξαμήνου που το θεωρώ εκτός πραγματικότητας.
ΕΠΙΜΕΝΩ... Να αποδείξει κάποιος πως ο Πεντερσόλι, ο Σιμόν΄και ο Τιρί έχουν κάνει δοκιμές για να έχω άλλοθι να αισθάνομαι ξευτίλας, απατεώνας και μαλάκας και να μην ξαναβγώ από το σπίτι μου...τα λέμε
Στρατισινο
ΑΓΑΠΗΤΕ SX,
ΤΙΣ ΠΑΛΙΕΣ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ Κ Υ Ρ Ι Ω Ν ΤΙΣ ΘΥΜΑΜΑΙ ΓΙΑΤΙ ΚΑΛΩΣ Η ΚΑΚΩΣ ΤΙΣ ΕΖΗΣΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΤΗΡΙΣΑ ΚΑΙ ΕΓΩ. ΟΙ ΕΠΟΧΕΣ ΟΜΩΣ ΕΧΟΥΝ ΑΛΛΑΞΕΙ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΙΤΣΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΔΕΚΑΠΕΝΤΑΕΤΙΑ ΟΠΩΣ ΟΛΟΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΜΑΣ ΖΩΗ,ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΛΥΘΕΙ ΚΑΘΕ ΗΘΙΚΟΣ ΦΡΑΓΜΟΣ. ΕΛΑ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΣΗΜΕΡΙΝΟΥ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΥ ΚΑΙ ΠΕΣ ΜΟΥ,ΕΚΤΟΣ ΔΥΟ-ΤΡΙΩΝ Κ Υ Ρ Ι Ω Ν ΠΟΥ ΤΡΕΧΟΥΝ ΑΚΟΜΑ,ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΘΑ ΤΟΛΜΟΥΣΕΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ?????????????? ΜΑΛΑΚΑΣ ΘΑ ΠΙΑΝΟΣΟΥΝ !!!!!!!!!
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΔΙΑΔΡΟΜΗΣ ΣΤΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ (ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΣΩΣΤΗ ΕΚΦΡΑΣΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟ ROAD BOOK ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΓΡΑΨΕΙ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥ POST) ΕΓΩ ΔΕΝ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΑ ΤΟΝ 'ΤΕΧΕΡΟ' ΑΛΛΑ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ. ΠΟΥ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΥΣ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΤΙΣ Ε.Δ. ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΟΙ ΞΕΝΟΙ ΤΟ ΕΙΧΑΝ ΗΔΗ ΚΑΝΕΙ.
Η ΟΛΗ ΜΟΥ ΕΝΣΤΑΣΗ ΕΚΕΙ ΗΤΑΝ.ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
ΛΩΡΗ δεν το κατάλαβα καλά !!!!!
Θέλεις να πεις ότι οι 95 στους 100 αγωνιζομένους είναι μαλάκες και εσύ είσαι στους 5 ?
Και τι θες να πεις , ότι θέλεις να κανείς συμφωνία αλλά δεν βρίσκεις κύριο ??????
Εσύ ? τη στιγμή που βγαίνεις κάνεις το κόκορα και μετά αρχίζεις , ''αυτή η λέξει που είπα είναι λάθος'' …….''αυτό που είπα δεν είναι σωστό'' ….. ''ναι και θα τα πω στους αρμοδίους'' … να πεις τη ?????? ότι ο δικό σου έκανε δοκιμές ??αλλά στράβωσα γιατί κάνανε και οι ξένοι ???τη να σου πω μωρέ ………..το μόνο που έχω να σου πω ότι κάποιοι νέοι που ξεκινάνε τώρα , (μεγάλος η μικρός αριθμός) σε έχουνε για πρότυπο , για αυτό το λόγω και μόνο , πρόσεχε τα γραφόμενα σου γιατί όταν σε διαβάζουνε σε ξεζουμίζουνε και προσπαθούνε να κάνουνε τα γραφόμενα σου πράξη !
Ας προσέξουμε να μη γίνουνε ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ σαν και ΕΜΑΣ .Εμένα προσωπικά δεν με ενοχλεί τόσο πολλή για το ότι κάνανε δοκιμές κάποιοι (γιατί ο Έλληνας μια ζωή κλέβει), με ενοχλεί η κοροϊδία κατάμουτρα από ανθρώπους που τους είχα ψηλά (και δεν εννοώ εσένα ΛΩΡΗ) παραπονιόντουσαν και ζητάγανε να ενωθούμε όλοι γιατί είμαστε αδιάβαστοι όλοι και οι ξένοι τα ξέρουνε …και τελικά τώρα βγαίνει ότι μόνο αυτοί δεν ήταν αδιάβαστοι αλλά τους ενοχλούσε το ότι γνωρίζανε και άλλοι ……..απλά με αφήνουν αδιάφορο γιατί δεν αξίζουνε ούτε το σάλιο μου .
Ειλικρινα ' Ορφανος Στρατος
ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΙΣ.