-
Ο χρήστης VW16v έγραψε:
Οσον αφορα τα ABS να πω οτι τα πρωτα ηταν για γελια και φυσικα εν ετη 1990-1997 κανεις δεν ηθελε να το εχει στο αυτοκινητο του...πλεον εχει εξελιχθει τοσο πολυ σαν συστημα που εμπλεκεται πραγματικα οταν το εχεις αναγκη...φυσικα για συνθηκες truck day ειναι αχρηστο! Δεν ειναι ομως το ιδο πραγμα με το esp, μην τρελλαθουμε. Αν ειναι ετσι, το S2000 να σταματησει να φοραει μπλοκε και να του βαλουμε ενα esp,vdc κτλ...
Γιατί να μην είναι το ίδιο πράγμα με το ABS?Και τα δυο συστήματα για την ασφάλεια του οδηγού δεν ειναι?Πιστευεις ότι σε 10 χρόνια θα υπάρχουν αμάξια που θα σε αφήνουν να διαλέγεις αν θες το esp η οχι?Δεν νομιζω.Ποιος είναι ο λόγος για να κλείσεις το esp σε ένα αμαξι?Να μπαίνεις στην στροφή για εφε και με την ψυχή στο στομα?Η για να κάνεις τον ταχύτερο γύρο στην πιστα?Αμαξι δρόμου είναι όχι αγωνιστικό! Η ασφάλεια καλός η κακός στις μέρες μας έχει τον πρώτο ρόλο και μετά έρχονται όλα τα αλλά.
Το να είσαι ενάντια στο κλίμα της εποχής δεν είναι παράλογο, παράλογο είναι να μην βλέπεις πως εξελίσσονται τα πράγματα, είτε σου αρέσουν είτε όχι!
Και εγώ τα έχω σιχαθεί όλα αυτά. Μακάρι να υπήρχε κάτι στην αγορά που να αντιπροσωπεύει το αμάξι που έχω τώρα [rallye] αλλά σε βελτιωμένη έκδοση! Δεν υπάρχει όμως και όπως λέει ο υπεύθυνος σχεδιασμού της citroen όταν ρωτήθηκε γιατί δεν υπάρχουν ποια αμάξια σαν το saxo VTS 'Θεωρούμε ότι υπάρχει συνεχής εξέλιξη στη νοοτροπία του οδηγού ο οποίος προτιμά την αποτελεσματικότητα από την διασκέδαση'
Με λίγα λόγια...Bye Bye GT-I! -
Ο χρήστης Und3R έγραψε:
Οσον αφορα τα ABS να πω οτι τα πρωτα ηταν για γελια και φυσικα εν ετη 1990-1997 κανεις δεν ηθελε να το εχει στο αυτοκινητο του...πλεον εχει εξελιχθει τοσο πολυ σαν συστημα που εμπλεκεται πραγματικα οταν το εχεις αναγκη...φυσικα για συνθηκες truck day ειναι αχρηστο! Δεν ειναι ομως το ιδο πραγμα με το esp, μην τρελλαθουμε. Αν ειναι ετσι, το S2000 να σταματησει να φοραει μπλοκε και να του βαλουμε ενα esp,vdc κτλ...
Γιατί να μην είναι το ίδιο πράγμα με το ABS?Και τα δυο συστήματα για την ασφάλεια του οδηγού δεν ειναι?Πιστευεις ότι σε 10 χρόνια θα υπάρχουν αμάξια που θα σε αφήνουν να διαλέγεις αν θες το esp η οχι?Δεν νομιζω.Ποιος είναι ο λόγος για να κλείσεις το esp σε ένα αμαξι?Να μπαίνεις στην στροφή για εφε και με την ψυχή στο στομα?Η για να κάνεις τον ταχύτερο γύρο στην πιστα?Αμαξι δρόμου είναι όχι αγωνιστικό! Η ασφάλεια καλός η κακός στις μέρες μας έχει τον πρώτο ρόλο και μετά έρχονται όλα τα αλλά.
Το να είσαι ενάντια στο κλίμα της εποχής δεν είναι παράλογο, παράλογο είναι να μην βλέπεις πως εξελίσσονται τα πράγματα, είτε σου αρέσουν είτε όχι!
Και εγώ τα έχω σιχαθεί όλα αυτά. Μακάρι να υπήρχε κάτι στην αγορά που να αντιπροσωπεύει το αμάξι που έχω τώρα [rallye] αλλά σε βελτιωμένη έκδοση! Δεν υπάρχει όμως και όπως λέει ο υπεύθυνος σχεδιασμού της citroen όταν ρωτήθηκε γιατί δεν υπάρχουν ποια αμάξια σαν το saxo VTS 'Θεωρούμε ότι υπάρχει συνεχής εξέλιξη στη νοοτροπία του οδηγού ο οποίος προτιμά την αποτελεσματικότητα από την διασκέδαση'
Με λίγα λόγια...Bye Bye GT-I!Σε 10 χρονια απο τωρα τα αυτοκινητα μας ισως χρησιμοποιουν για καυσιμο ζαχαροτευλο αντι για βενζινη...δεν γνωριζω ακριβως πως θα ειναι η αυτοκινηση μετα απο 10 χρονια, Αυτο που μπορω να πω με σιγουρια ομως ειναι οτι παντα θα υπαρχουν αυτοκινητα τα οποια θα ξεχωριζουν απ'τον ανταγωνισμο - οσον αφορα την αισθηση. Το ST απ'οτι ολα δειχνουν ειναι πιο fun to drive εναντι του CZT & FR οπως πολυ πιθανον ισχυει για το C2 VTs...φυσικα κανε απ'τα 4 δεν ειναι 106 Rallye...οι καιροι αλλαζουν και τα αυτοκινητα γινονται λιγοτερο απαιτητικα, δεν θα διαφωωησω σε αυτο, ομως και παλι βλεπεις οτι υπαρχουν καποια αυτοκινητα που ξεχωριζουν ενω καποια αλλα οχι...
Δες εταιριες οπως η Mercedes Vs BMW πια ειναι η κυριοτερη διαφορα μεταξυ των δυο που κανει κατα την γνωμη μου την BMW ξεχωριστη!? Το οδηγοκεντρικο της μοντελο ενατι του 'αστεριου'...το ιδιο ισχυει τελικα και για ολα τα αυτοκινητα...
Για να ξεκαθαρισω κατι, δεν κρινω την επιλογη σου να αγορασεις το CZT (προς θεου) απλα γρινιαζω για την πορεια της αυτοκινησης, που ενω μας δινει απλοχερα αλογα, μας τα κουκουλωνει με διαφορα ηλεκτρονικα συστηματα!
-
Βρε παιδιά μην ταλαιπωρήστε!!!!
Το CZT ΔΕΝ έχει ESP !!!!!
MASC έχει Miysubishi Active Traction Control δηλαδή
Inimic απόλυτα σωστός στο θέμα ασφάλειας συμφωνώ και εγώ!
Υπάρχουν φορές όμως που πρέπει να επιβεβαιώσεις - να επιβραβεύσεις τα λεφτά που έδωσες 18.000 € για ένα τόσο μικρό αυτοκίνητο.
Αυτή η χαρά θα δοθεί μόνο αν σε αφήσει επιτέλους το αυτοκίνητο να το οδηγήσεις εσύ και όχι αυτό εσένα. Να μπορείς να το νοιώσεις χωρίς να υπερβάλλεις με τραβηγμένα πλασαρίσματα σε κάποιο επαρχιακό δρόμο που γνωρίζεις καλά. Ακόμα και στα Μέγαρα βρε παιδί μου. Στη βάρε σε με την παρέα σου δίνεις κάνα 40 € λοιώνεις μια 4τράδα λάστιχα και φεύγεις με ένα χαμόγελο 100 παρακολουθήσεως F1 και άλλων τόσων rally.Ένα μαμημένο κουμπάκι είναι....μόνο ένα!
This is the point !Y.Σ : Γι'αυτό και εγώ πήρα το cz3 που δεν έχει MASC (....λέμε τώρα )
-
Ο χρήστης digilef έγραψε:
Βρε παιδιά μην ταλαιπωρήστε!!!!Το CZT ΔΕΝ έχει ESP !!!!!
MASC έχει Miysubishi Active Traction Control δηλαδή
Inimic απόλυτα σωστός στο θέμα ασφάλειας συμφωνώ και εγώ!
Υπάρχουν φορές όμως που πρέπει να επιβεβαιώσεις - να επιβραβεύσεις τα λεφτά που έδωσες 18.000 € για ένα τόσο μικρό αυτοκίνητο.
Αυτή η χαρά θα δοθεί μόνο αν σε αφήσει επιτέλους το αυτοκίνητο να το οδηγήσεις εσύ και όχι αυτό εσένα. Να μπορείς να το νοιώσεις χωρίς να υπερβάλλεις με τραβηγμένα πλασαρίσματα σε κάποιο επαρχιακό δρόμο που γνωρίζεις καλά. Ακόμα και στα Μέγαρα βρε παιδί μου. Στη βάρε σε με την παρέα σου δίνεις κάνα 40 € λοιώνεις μια 4τράδα λάστιχα και φεύγεις με ένα χαμόγελο 100 παρακολουθήσεως F1 και άλλων τόσων rally.Ένα μαμημένο κουμπάκι είναι....μόνο ένα!
This is the point !Y.Σ : Γι'αυτό και εγώ πήρα το cz3 που δεν έχει MASC (....λέμε τώρα )
Επιτελους καποιος που με καταλαβαινει
-
Ο χρήστης VW16v έγραψε:
Σε 10 χρονια απο τωρα τα αυτοκινητα μας ισως χρησιμοποιουν για καυσιμο ζαχαροτευλο αντι για βενζινη...δεν γνωριζω ακριβως πως θα ειναι η αυτοκινηση μετα απο 10 χρονια,
Πριν 10 χρόνια πάντως δεν καίγανε κάρβουνο!!
-
Paidia paraggeila kai go to czt.To ekana test drive kai htan yperoxo.H paradosh tha ginei meta tis 15 toy avgoustou mou eipan.H paraggelia dothike prin mia vdomada peripou
-
Ο χρήστης thimioulis έγραψε:
Paidia paraggeila kai go to czt.To ekana test drive kai htan yperoxo.H paradosh tha ginei meta tis 15 toy avgoustou mou eipan.H paraggelia dothike prin mia vdomada peripouΤην καλυτερη επιλογη εκανες!Καλοριζικο καλοταξιδο αντε να φτιαξουμε το club!
-
Ο χρήστης Und3R έγραψε:
Paidia paraggeila kai go to czt.To ekana test drive kai htan yperoxo.H paradosh tha ginei meta tis 15 toy avgoustou mou eipan.H paraggelia dothike prin mia vdomada peripou
Την καλυτερη επιλογη εκανες!Καλοριζικο καλοταξιδο αντε να φτιαξουμε το club!
Υπεροχο σε τι ακριβως...για πειτε πιο συγκεκριμενα τις εντυπωσεις σας ρε παιδια...αρκετοι λενε καλα λογια για το CZT και μου φαινετε παραξενο! Αληθεια εχετε οδηγησει το FR? Σε σχεση με αυτο ας πουμε τι διαφορες βρηκατε? Αναφερομαι στο FR διοιτι το εχω οδηγησει...
Ισως πρεπει να κανονισω καποιο test drive η' τουλαχιστον καλη βολτα...ετσι Und3r? H οποια ομως να περιεχει και στροφες στην Β.Ευβοια...
-
Καλορίζικο και σε εσένα Thimiouli!
Άντε βουρ για το club
Υ.Σ: Ακόμα δεν έχω δεί όυτε ένα cz3 στο δρόμο και είμαι όλη μέρα στο δρόμο! Εχθές πέτυχα ένα fiesta ST μόνο!
-
Είδα ένα μαύρο στου Μαρκόπουλου πριν μία εβδομάδα.
-
thimioulis, καλορίζικο και από μένα
-
Ο χρήστης VW16v έγραψε:
Υπεροχο σε τι ακριβως...για πειτε πιο συγκεκριμενα τις εντυπωσεις σας ρε παιδια...αρκετοι λενε καλα λογια για το CZT και μου φαινετε παραξενο! Αληθεια εχετε οδηγησει το FR? Σε σχεση με αυτο ας πουμε τι διαφορες βρηκατε? Αναφερομαι στο FR διοιτι το εχω οδηγησει...
Ισως πρεπει να κανονισω καποιο test drive η' τουλαχιστον καλη βολτα...ετσι Und3r? H οποια ομως να περιεχει και στροφες στην Β.Ευβοια...
Όταν το έκανα test Drive * Λυπήθηκα λίγο τον πωλητή που καθότανε διπλα!Και φώναζε:Ακόμα 400 χλμ έχει κάνει μην το ανοίγεις! * Σε καλή άσφαλτο που το έχωσα [Σε κάτι στροφές μπροστά από το στάδιο ειρήνης και φίλιας]δεν κατάφερα να δω λαμπάκι αναμμένο από το esp!Μου έδωσε την εντύπωση τρενου!Στις ιδιες στροφες το rallye μαζευει τα οπισθια.Τωρα όσο αφορά το FR,πηρα του Καραβα,VW16v μετά από 2 μερες,μου φάνηκε πάρα πολύ μαλακό αν και πήγαινε τα μαλλιά του!Παντως το πατημα του CZT δεν το εχει ουτε για πλακα.
Συμφωνώ να βρεις κάποιο καλό παιδί να στο δώσει βολτα!Γιατι εμένα ξεχνά με coltομαχε!
thimioulis:Τι χρωμα το πηρες?
Αν δεν κανω λαθος τα πρωτα CZT θα ειναι στην φουρνια μαζι με το δικο μου τελος ιουνιου!
-
Ο χρήστης digilef έγραψε:
Καλορίζικο και σε εσένα Thimiouli!Άντε βουρ για το club
Υ.Σ: Ακόμα δεν έχω δεί όυτε ένα cz3 στο δρόμο και είμαι όλη μέρα στο δρόμο! Εχθές πέτυχα ένα fiesta ST μόνο!
Έχω δει ως τώρα 3!Μαυρο στα βόρεια Προάστια και 2 Μπλε!
St πήρε ένα γείτονας -
re paidia iparxei to czt se antiproswpeia?
an nai se poia?
pira xtes ston sarakaki kai mou eipan na ksanaparw tin alli evdomada. -
Ο χρήστης Und3R έγραψε:
Όταν το έκανα test Drive * Λυπήθηκα λίγο τον πωλητή που καθότανε διπλα!Και φώναζε:Ακόμα 400 χλμ έχει κάνει μην το ανοίγεις! * Σε καλή άσφαλτο που το έχωσα [Σε κάτι στροφές μπροστά από το στάδιο ειρήνης και φίλιας]δεν κατάφερα να δω λαμπάκι αναμμένο από το esp!Μου έδωσε την εντύπωση τρενου!Στις ιδιες στροφες το rallye μαζευει τα οπισθια.Τωρα όσο αφορά το FR,πηρα του Καραβα,VW16v μετά από 2 μερες,μου φάνηκε πάρα πολύ μαλακό αν και πήγαινε τα μαλλιά του!Παντως το πατημα του CZT δεν το εχει ουτε για πλακα.
Συμφωνώ να βρεις κάποιο καλό παιδί να στο δώσει βολτα!Γιατι εμένα ξεχνά με coltομαχε!
thimioulis:Τι χρωμα το πηρες?
Αν δεν κανω λαθος τα πρωτα CZT θα ειναι στην φουρνια μαζι με το δικο μου τελος ιουνιου!
Τουλαχιστον θα με πας βολτα...ΧΑ ΧΑ ΧΑ i'm coltομαχος!!
-
Ο χρήστης giorgos4t έγραψε:
re paidia iparxei to czt se antiproswpeia?
an nai se poia?
pira xtes ston sarakaki kai mou eipan na ksanaparw tin alli evdomada.ΠΑΠΡΑΣ στην θηβων 88 πειραια. http://www.papras.gr
Το εχει για Test drive!Και ειναι με διαφορα η καλυτερη αντιπροσωπία ...
-
Απαιτει κατι συγκεκριμενο για να στο δωσει για test drive η' απλα πας εκει με το διπλωμα σου και το περνεις βολτα?
Αν ειναι απλα τα πραγματα να παω και εγω να παρω μια γευση απ'το τι λεει το Μιτσουμπισι...Σε αφηνει να το πλακωσει και να το στριψεις καθολου η' ειναι ολο στο μη μη!? Αν και στην θηβων που να το πας το αυτοκινητο...
-
ego to phra se kokkino xtipito.To seat den mou aresei giati to kratima tou einai gia klamata kai o sxediasmos tou einai kseperasmenos.To mono meion pou vrika einai h katanalosi, pou meta apo zoria mou edikse 18.20l/100 avg.
Prin ksekiniso to Test drive, rotisa ton politi......oraia, exei mono 5km sto konter, mexri poses strofes na to doulepso....
kai apantise....liosto...pos tha ekfereis apopsi alloste.....
kai go to diakosarisa gia plaka... -
Ο χρήστης thimioulis έγραψε:
ego to phra se kokkino xtipito.To seat den mou aresei giati to kratima tou einai gia klamata kai o sxediasmos tou einai kseperasmenos.To mono meion pou vrika einai h katanalosi, pou meta apo zoria mou edikse 18.20l/100 avg.
Prin ksekiniso to Test drive, rotisa ton politi......oraia, exei mono 5km sto konter, mexri poses strofes na to doulepso....
kai apantise....liosto...pos tha ekfereis apopsi alloste.....
kai go to diakosarisa gia plaka...That's good! Θα δρομολογησω test drive συντομα...
-
Ο χρήστης VW16v έγραψε:
Απαιτει κατι συγκεκριμενο για να στο δωσει για test drive η' απλα πας εκει με το διπλωμα σου και το περνεις βολτα?Αν ειναι απλα τα πραγματα να παω και εγω να παρω μια γευση απ'το τι λεει το Μιτσουμπισι...Σε αφηνει να το πλακωσει και να το στριψεις καθολου η' ειναι ολο στο μη μη!? Αν και στην θηβων που να το πας το αυτοκινητο...
Ποια θηβων ρε!Εθνικη το βγαζεις το τερας!
MITSUBISHI COLT & CΖC