-
Ε,πια,πάρτε το 1.6 και μην περιμένετε εναγωνίως..σιγά τη διαφορά που θα έχει σε τιμή..
-
Eixa tin tixi na piso tin aderfi mou anti gia c2 1.4 na pari 1.6vts. Me liga logia kai xoris na exo odigisi saxoralla alla me antalages apopseon apo filous pu exoun mporo na po oti to C2 VTS se bounisia diadromi me glisteri asfalto eixe to kolaraki sinexos plagia kai to mprosta kolimeno me tin asfalto (otan vevaia eixes off to ESP allios frenarize piso troxous kai mesa o kolos kai pare upostrofi stin mapa). Ego to mono provlima pu eixa einai me to gamio EBD tou kai tin malakismeni eyais8isia tou pou polla frenarismata mou ta metetrepe me panikovlita mazemata tis mouris. Prepei na po omos oti o kinitiras einai apolita grammikos se ba8mo pu na katalavaineis oti einai grirogos kai exei ta 111 aloga ston troxo mono otan 8a koitaksis ta xiliometra kai 8a aporisis pote eftasan toso psila. eixa eidi kai mia eksodo apo to dromo eftixos o 8ios ESP epenaivei kai to sta8eropioise sto xoma kai to epanaferame xoris gratsounia - o logos pou bgika itan oti eixa perisotera xiliometra apo osa nomizza ka8ara logo bromokinitira kai mi sini8ias tou autokinitou tin patisa. Tora oso gia to afima tou gazioy pano se strofi se glistera kommatia epiferei oraies uperstrofes, se kali asfalto ....tipota!!
Se megales taxitites de h mikres diadromes tis piso anartisis kai h eyais8isia stis egarsies fovizoun stis anoixtes kampes alla an vris to kouragio kai sinexizis antamoivese kai to poli poli na exeis mikres metatopisis opou h dior8osi ginete moni tis.Ti 8a dior8ona? TO EBD petama, to joystick ton ka8repton mapa skliro kai ey8rausto me apotelesma sta 2000 xl na spasi (allagi stin eggiisi omos), 15 zantes kai ksefortoma olo ton eksoplismo oste f8inotero kai elafritero,
kata ta alla pisteuo aksios sinexistis tou VTS logo simfonos omos me tis prostages ton simerinon pelaton.PARTE ENA TYPE -R gia treles apolauseis !!!
PS: Sorry gia ta greenglish alla etsi mu einai pio grigoro yposxome siga siga na ma8o, oso gia to nickname min to pareksigite saxorallades, einai palio sto TEXAS opos len kai sto Greek Army! -
Ενδιαφέρουσες και διαφωτιστικές οι παρατηρήσεις σου, αν και με κουρασαν τα greeklish. Το εκανα τεστ drive σε κατι δρομους πηγαινοντας για το παλαιο αεροδρόμιο (βουλιαγμενης, προς Βούλα, στριβοντας δεξια) και διαπίστωσα οτι οντως υπερστεφει (ηταν γυαλι ο δρομος). Αυτα σε 2 στροφες. Αλλα συμεράσματα δεν μπορεσα να βγάλω, εκτος της κακής απόκρισης στο γκάζι. μακάρι να μπορουσα να το πάω με πολλα.
Φιλε puntogt6, τι αισθηση σου εδινε στο δρομο? Σε καλούσε να το τρέξεις και να το στρίψεις, με λιγα λόγια γουσταρες να το πατας???
-
Δεν μπορείς να πείς ότι σε προδιαθέτει και απελπιστικά να το στρίψεις,περισσότερο λόγω αίσθησης ύψους και νευρικών αντιδράσεων,αλλα όταν το κάνεις,καλά τα πάει.Δεν μπορώ να πώ ότι είχε κακή απόκριση στο γκάζι όμως..Οσο για τα φρένα και την υποβοήθηση τους,συμφωνώ με τον προλαλήσαντα,αν και μάλλον είναι θέμα συνήθειας (οχι καλής όμως..).Jim,τί αυτοκίνητο είχες πρίν εαν επιτρέπεται? Αν και με τόσες ανησυχίες,κρίμα που δεν πρόλαβες να αγοράσεις ενα 106
-
Φίλε offset, EIXA το ραλλακι 1,6 16V 2002.......................... για ενα χρονο........μεχρι που μου το εκλεψαν Και να φανταστεις οτι δεν ειχα σκοπο να το πουλησω ποτε!!! Πιο πρίν ειχα clio ΙΙ 1.2 8V και οπως καταλαβαινεις μεσα σε 1 χρόνο το εδωσα στον αδελφο μου. Πριν το clio ειχα κανει παρααα πολλα χλμ με το οικογενιακο Sunny 1,6 Mpi με το 90 αλογα, το οποιο αν θες πιστεψε το σε επίπεδο αισθησης και συμεριφορας ηταν παααααρα πολυ κοντα στο ραλλυ, και πραγματικα το εσκιζα για χρονια (και δεν εκανε τσικ...). Και μαλιστα ειχε ΠΟΛΥ γκαζι μετα τις 4.000 στροφες. Εκει εμαθα οτι εχει να κανει με αναποδο, ακομα και σε ευθειες του πεταγα κατι κωλους ναααα! Ειχε απολυτα αμεση αποκριση και οταν αφηνες το γκαζι εκανε σαν να πατας φρένο σε σχεση με τα σημερινα αυτοκίνητα. Απο ακαμψια του αμαξώματος ομως.....
Αφου λοιπον μου το εκλεψαν το ραλλακι ειπα να παρω κατι φτηνο και αξιοπρεπες = clio II 1,4 16V expression, το τελευταιο πριν το facelift. Το οποιο θελω να το διώξω αρων αρων, μιας και τριζει πολύ, κοπαναει στις λακουβες, χανει προσφυση και επαφη με το δρομο οταν δεν ειναι λειος (ενταξει, οταν πας με πολλα και κυριως οταν στιβεις). Δεν ξερω αν φταιει το συγκεκριμενο αμαξι (για εμενα ειναι απαραδεκτο, μιας και εχω οδηγεισει πολλα αυτοκίνητα) αλλα με χαλαει πολυυυ. Απο αποκριση και γκαζι ομως τα παει πολύ καλα, οπως και απο συμπεριφορα σε λειο μονο δρομο.
Αυταααααα
-
Και γώ 106 16v 2002 είχα,αλλα το πούλησα οικιοθελώς.Και είμαι στη πραγματικά πολύ δύσκολη φάση της εξεύρεσης αντικαταστάτη.Αν πάντως δεν έχεις περιθώρια να ξεφύγεις πάνω απο τα 18000 (για χ λόγους),ρίξε μια ματιά και στο CZT ,απο χαρακτήρα σκίζει το αυτοκινητάκι,απο ουσία δεν ξέρω βέβαια,μέχρι να το οδηγήσω .
-
Φαινεται κομπλε αμαξακι, Για τα λευτα του πιστευω οτι ειναι μια χαρα. Μπορει να μην ειναι και πολύ σπορ (θα δειξει) αλλα φαινεται οκ. Τωρα το μη απενεργοποιουμενο ESP δεν ξερω αλλα με φοβίζει. Γενικά με φοβίζει να παρω αμάξι σε αυτά τα λεφτα γιατι μπορει να μην μου αρέσει τελικα.......εκτός και αν το έχει κάποιος φιλος και το οδηγήσω αρκετα ωστε να βγάλω συμπερασματα. Ακομα και για το φθηνοτερο VTS εχω τις αμφιβολιες μου γενικότερα για το ποσο θα με ικανοποιησει σαν αμάξι (δεν θελω να τρέχω και τοσο πολύ πια..... λεμε τωρα )
C2 VTS