-
Ο χρήστης meco έγραψε:
Παιδιά χαλαρώστε λίγο με αυτά τα quotes....
Κάντε τα μηνύματά σας edit να σβήσετε μερικά γιατί θα μας βγούν τα μάτια...Exεις δίκιο το παράκανα
-
Εχει φερει ενα μπλε η εδω (Τριπολη )αντιπροσωπια .Θα προσπαθησω να το βγαλω φωτο.
-
Διαβασα το test του ams.Μπορω να πω πως δεν απογοητευτικα.Μιλαει για ενα αξιοπρεπεστατο αυτοκινητο που δεν εχει το νευρο και το 'τρελο' γκαζι του saxo.Εχει καλα ρεπριζ και γενικα ειναι δυνατο.
Κραταει γερα στο δρομο και συγχωρει λαθη....
Το μονο που με ψιλοαπογοητευσε ειναι τα 10 δευτερολεπτα των 0-100.Τοσο μεγαλη αποκλιση απο τα 8,3 που εδινε η CItroen???Τι λετε?
-
To 0-100 ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ δεν λεει τιποτα για ενα αμαξι, και πρεπει να σταματησει να ειναι κριτηριο για την αγορα του πλεον...
Βεβαια τα 1.7 δευτερα ειναι μεγαλη αποκλιση, αλλα εμενα θα με ενοιαζε το 60-90 και το 80-110... -
60-100 σε 9,9
80-120 σε 14,4
Πως σου φαινονται?εγω δεν καταλαβαινω και πολλα γιατι δεν εχω μετρο συγκρισης -
Ο χρήστης ageloskalp έγραψε:
60-100 σε 9,9
80-120 σε 14,4
Πως σου φαινονται?εγω δεν καταλαβαινω και πολλα γιατι δεν εχω μετρο συγκρισηςΣτοιχεία για το Saxo VTS
επιτ.απο σταση :
0-100=8,6δ
0-160=22,3δεπιτ.εν κινηση :
με 3η:50-80=4,7 --- 80-110=4,6
με 4η:80-110=6,7 ---110-140=7,1
με 5η:80-110=9,0 ---110-140=11400μ απο σταση :16,2/140χλμ/ωρα
1000μ απο σταση:29,7/175,2χλμ/ωραKαι μερικές φωτό για το C2...
Σε ΚΙΤΡΙΝΟ
Σε ΚΟΚΚΙΝΟ
Σε ΜΠΛΕ
-
Διαβασα το test του ams.Μπορω να πω πως δεν απογοητευτικα.Μιλαει για ενα αξιοπρεπεστατο αυτοκινητο που δεν εχει το νευρο και το 'τρελο' γκαζι του saxo.Εχει καλα ρεπριζ και γενικα ειναι δυνατο.
Κραταει γερα στο δρομο και συγχωρει λαθη....
Το μονο που με ψιλοαπογοητευσε ειναι τα 10 δευτερολεπτα των 0-100.Τοσο μεγαλη αποκλιση απο τα 8,3 που εδινε η CItroen???Τι λετε?
To σημαντικό για μένα είναι οτι κρατάει πολύ καλά και συγχωρεί λάθη που ΟΛΟΙ κάνουμε έμπειροι η μή.Το 0-100 δεν μου λέει τίποτα.Οι ρεπρίζ είναι καλές και αυτό μετράει πολύ περισσότερα σε αυτοκίνητα που έχουν φτιαχτεί για να οδηγούνται σε στροφιλίκια και όχι να στήνονται σε φανάρια
-
Eγώ πάντως το κιτρινάκι πάνω θα το χτύπαγα ευχαρίστως...
-
Εμένα πάλι παραδοσιακά μου αρέσει το μπλε-γαλάζιο.
-
Για μένα στο ασημί καλό είναι.... (συνηθισμένος από το saxo μου)
-
Δε μου φαινονται τρομερες οι ρεπριζ...
Μεγαλες διαφορες με το σαξό... -
Εγώ πάλι περιμένω test από κάποιο σοβαρό έντυπο του χώρου...
-
Ο χρήστης Spiros19 έγραψε:
Δε μου φαινονται τρομερες οι ρεπριζ...
Μεγαλες διαφορες με το σαξό...Δεν είπε κανείς οτι είναι τρομερές.Απλά είναι σχετικά καλές
-
Θανάση ΑΠΑΙΧΤΟ το λινκ της υπογραφής σου...
-
Ο χρήστης ΚΩΣΤΑΣ 1970 έγραψε:
Για μένα στο ασημί καλό είναι.... (συνηθισμένος από το saxo μου) -
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Εγώ πάλι περιμένω test από κάποιο σοβαρό έντυπο του χώρου...Το ams δε θεωρειται σοβαρο εντυπο?Δεν το λεω ειρωνικα απλα δε διαβαζω πολλα περιοδικα αυτοκινητου...
Δε μπορω να καταλαβω το επιπεδο των επιδοσεων του!!!Το 1,6-110ps με μηχανικο κιβωτιο(ΑΓΓΛΙΑ) εχει αρκετα καλυτερες επιδοσεις.Να πω πως φταινε τα μερικα κιλα παραπανω...δε νομιζω.Στο κατω κατω μιλαμε για 15 αλογα διαφορα(δεν ειναι λιγα)
-
Eμενα οι επιδοσεις που κανατε παραθεση μου φαινονται ΑΠΟΚΑΡΔΙΩΤΙΚΕΣ. Το σαξό κανει χονδρικα μιλαμε, το 80-140 σε 14,8 δευτερα και το C2 εχει 80-120 14,4... Καπως πολυ αργο μου φαινεται...
-
Δεν εχεις αδικο αλλα εγω το θεωρω αδικαιολογητο και οχι απαραδεκτο.Θελω να πιστευω πως δεν ειναι ετσι και σε καποιο επομενο test θα δουμε κατι καλυτερο
-
Δεν εχεις αδικο αλλα εγω το θεωρω αδικαιολογητο και οχι απαραδεκτο.Θελω να πιστευω πως δεν ειναι ετσι και σε καποιο επομενο test θα δουμε κατι καλυτεροεγω παντως αν κοιταξεις το ποστ μου παλι, το θεωρο Αποκαρδιωτικο καθως περιμενα κατι καλυτερο... (οχι απαραδεκτο) χεχε..
-
Το ams για μένα είναι τόσο σοβαρό περιοδικό αυτοκινήτου όσο σοβαρή εφημερίδα είναι η Traffic...
C2 VTS