-
Μπλιαχ...
-
Εσύ το Sedici σου και σ'άλλη παραλία
-
Ο χρήστης Vasgti έγραψε:
.........Τωρα εκτός από τους 16 μήνες αναμονή.... (άκουσα κι αυτό το νουμερο)...........
Για ποια έκδοση & τι χρώμα ενδιαφέρεσαι; Παίζουν και ακυρώσεις...
Σε δίλιτρο πάντως είναι πιο εύκολο να βρεις
ναι το ξέρω,, αλλά μόνο στα 2000
χεστηκα για το χρώμα, απλά δίλιτρο θέλει 40Κ και ειναι πολλά για να μη χωράει και η οικογένεια.
Δηλαδή εκλπήσομαι με τα περιοδικά αυτοκινήτου.... Εχει χώρο αποσκευών μικρότερο από το TERIOS!!! Δε βλέπουν οτι ειναι ΜΙΚΡΟ? Το crv φαίνεται διπλάσιο... το rav ειναι μεγαλύτερο....Λυπάμαι,μπορεί να τα αξίζει τα λεφτά του συνολικά αλλά είναι μικρότερη κατηγορία.
Δε σημαίνει ότι δε θα το αγόραζα, απλά λέω ότι ειναι μικρό SUV και όχι μικρομεσαίο -
Μπορείς να βρεις από ακύρωση και σε 1.4, κυρίως σε έκδοση Escape. Το πιο δύσκολο είναι να βρεις σε έκδοση Sport.
-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
.........Τωρα εκτός από τους 16 μήνες αναμονή.... (άκουσα κι αυτό το νουμερο)...........
Για ποια έκδοση & τι χρώμα ενδιαφέρεσαι; Παίζουν και ακυρώσεις...
Σε δίλιτρο πάντως είναι πιο εύκολο να βρεις
ναι το ξέρω,, αλλά μόνο στα 2000
χεστηκα για το χρώμα, απλά δίλιτρο θέλει 40Κ και ειναι πολλά για να μη χωράει και η οικογένεια.
Δηλαδή εκλπήσομαι με τα περιοδικά αυτοκινήτου.... Εχει χώρο αποσκευών μικρότερο από το TERIOS!!! Δε βλέπουν οτι ειναι ΜΙΚΡΟ? Το crv φαίνεται διπλάσιο... το rav ειναι μεγαλύτερο....Λυπάμαι,μπορεί να τα αξίζει τα λεφτά του συνολικά αλλά είναι μικρότερη κατηγορία.
Δε σημαίνει ότι δε θα το αγόραζα, απλά λέω ότι ειναι μικρό SUV και όχι μικρομεσαίοΑπό κοντά το είδες ?
-
Αυτό λέμε, ότι πήγα και το είδα.
-
Ο χρήστης Vasgti έγραψε:
Μπορείς να βρεις από ακύρωση και σε 1.4, κυρίως σε έκδοση Escape. Το πιο δύσκολο είναι να βρεις σε έκδοση Sport.στείλε μου αν ξέρεις. Το escape δε με χαλάει
-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
Αυτό λέμε, ότι πήγα και το είδα.Υπάρχει πάντως μια παράμετρος που δεν εξέτασες...τα 370 ή 390 ή δεν ξέρω πόσα είναι τελικά του πορτπαγκάζ είναι 100% εκμεταλλεύσιμα και στην πράξη χωράνε πολλά πράγματα (και λόγω του ύψους αλλά και λόγω του σχήματος). Εγώ πριν από από αυτό είχα το focus με 350 λίτρα αλλά καμία σχέση, έχω την αίσθηση ότι χωράει +50% από το focus (2001 έκδοση).
Για το rav που αναφέρεις, έχει χώρο γύρω στα 500 λίτρα (στα χαρτιά) αλλά εκμεταλλεύεσαι ένα 80% περίπου λόγω του σχήματος του άρα σου μένουν γύρω στα 400 με 450 καθαρά...Πέρα από το πορτπαγκάζ όμως πολύ σημαντικό ρόλο παίζει και η αίσθηση που έχεις στο δρόμο...πάρε το ραβ και πάτα το 160 στην εθνική και θα καταλάβεις τι σου λέω...το έκανα και απογοητεύτηκα...με το τίγκουαν προχθές πάτησα 190 και το αμάξι πήγαινε σαν τρένο...δεν καταλάβαινε ούτε από αέρα ούτε να σου δίνει την αίσθηση ότι θα το χάσεις στη στροφή...καμία σχέση τα 2 αυτοκίνητα...για να μη σου πω για το θόρυβο του κινητήρα του ραβ και την ησυχία στο εσωτερικό του τίγκουαν...
Το πορτπαγκάζ ήταν το μοναδικό που με προβλημάτισε και εμένα, αλλά είπα στο φινάλε ότι αν πέσω τόσο πολύ έξω στις εκτιμήσεις μου και δεν επαρκεί ο χώρος, υπάρχει πάντα η λύση της μπαγκαζιέρας για το ταξίδι...μέχρι τώρα δεν την χρειάστηκα...
-
ρε τα ίδια λέμε.
Δεν είπα εγω ότι το αμάξι δεν είναι καλό και δε θα το αγόραζα
Λεω ότι ειναι μικρό, και αισθητά μικρό για 2 παιδιά και καρότσια και ότι άλλο σκεφτεί να πάρει μαζί της.Απλώς θεωρώ ότι συνειδητά αγοράζεις κάτι μικρότερο.
Επειδή έχουμε και crv στην οικογένεια, δε μπορείς να φαντάστεις τη διαφορά έχει.
Θα σου δώσω 2 παραδείγματα που εχουν σημασία στις οικογένειες (και το γκάζει του 2000 με τα 200 αλογα εχει σημασία!!!!)1)Το ότι δεν εχει κονσόλα και πας από τη μία πόρτα στην αλλη
2) το ότι δεν εχει τουνελ πίσω και βάζεις πράγματα... (πχ το καρότσι!!!!)Δε λέω ότι το τούνελ θα με κάνει να μη το αγοράσω (αν το έβρισκα εννοείται). Λέω ότι πρέπει να εχεις καταλάβει ότι ειναι αισθητά μικρότερο από τα άλλα και απο τα δημοσιογραφικά αρθρα δεν το έκανα βίωμα αυτό όπως όταν πήγα και το είδα. ΄Πολλά άρθρα που διαβάζω είναι τελικά χα χα χα και χου χου χου.... και χάνω την ουσία
-
Μπορεί να έχει λίγο μικρότερο χώρο αποσκευών από κάποια άλλα (όχι από όλα) αλλά σε καμία περίπτωση δεν είναι 'άλλη κατηγορία' ή 'κατηγορία terrios'. Είναι υπερβολή αυτό. Έχει ακριβώς ίδιες διαστάσεις με το RAV τον πιο χαρακτηριστικό εκπρόσωπο και μέχρι πριν λίγο 1ο σε πωλήσεις στην συγκεκριμένη κατηγορία. Αν το CRV ή το οποιοδήποτε άλλο το έκαναν λίγο μεγαλύτερο δεν σημαίνει ότι τα άλλα άλλαξαν κατηγορία! Και το focus έχει μεγαλύτερο χώρο από γκολφ και bmw 1, αυτό δεν σημαίνει ότι είναι άλλη κατηγορία! Εξάλλου το tiguan μόνο στο χώρο αποσκευών μπορεί να συγκριθεί με τα άλλα. Στους υπόλοιπους τομείς έχει ξεφύγει.
-
και μέσα ... μικρότερο είναι....
Σου είπα όμως δε πειράζει κατ ανάγκη.... Δε μου αρέσει το γλύψιμο.. Ακόμα και στους τροχούς γράφουνε 505 λιτρα .... της αποσκευές... Γιατί άραγε? για να νομίζουμε ότι ειναι μεγάλο? -
Ο χρήστης coyote έγραψε:
και μέσα ... μικρότερο είναι....5 άτομα άνετα χωράει. Πόσους πια χώρους θέλουμε ρε παιδιά? Στο τέλος δεν θα αγοράζουμε αυτοκίνητο αλλά ...πούλμαν!
Δε μου αρέσει το γλύψιμο.. Ακόμα και στους τροχούς γράφουνε 505 λιτρα .... της αποσκευές... Γιατί άραγε? για να νομίζουμε ότι ειναι μεγάλο?
Χωρίς να θέλω να δικαιολογήσω τα περιοδικά (ποιός ξέρει τι κίνητρα έχουν?) να πω ότι στην συγκεκριμένη περίπτωση το tiguan με τα 2 πατώματα και τα πίσω καθίσματα τέρμα μπροστά πρέπει να έχει πράγματι 505. Με τα καθίσματα τέρμα πίσω πέφτει στα 470. Αν αφαιρέσεις και τον κάτω χωρο τότε αυτό που μένει είναι το 360 που έγραψαν κάποιοι. Όλοι δίκιο έχουν, αλλά πρέπει να διευκρινίζουν σε ποια μέτρηση αναφέρονται.
Σημειώνω ότι στην Γερμανία κυκλοφορεί με κιτ επισκευής ελαστικού και ο χώρος είναι πράγματι 470. Στην ελλάδα επέλεξαν να το φέρουν με στάνταρ ρεζέρβα και διπλό πάτωμα. Η ρεζέρβα πιάνει άρκετό χώρο αλλά να πω ότι οι γύρω θήκες είναι πολύ πράκτικές για μικρααντικείμενα και βοηθάει στο να κρατάς τον πάνω χώρο αδειο και τακτοποιημένο. -
αρα 360 εχει. Η μετρηση αυτή ειναι για όλους. Ορθια και με τη ρεζερβα μέσα
-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
αρα 360 εχει. Η μετρηση αυτή ειναι για όλους. Ορθια και με τη ρεζερβα μέσαπαρτο μωρε και ασε τη γκρινια...
-
μου βρήκες για το δικό μου που έλεγες αγοραστή?
-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
μου βρήκες για το δικό μου που έλεγες αγοραστή?δε σε εχω ξεχασει, απλα δεν εχει κατσει κατι ακομη
δε νομιζω να δυσκολευτεις παντως, πριν λιγες μερες πουληθηκε αυτο: http://www.4tforum.gr/phpBB3/viewtopic.php?f=9&t=31664
-
-
είχες πληρώσει το πλύσιμο?
-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
είχες πληρώσει το πλύσιμο?Αν εννοείς αποκέρωση κτλ. αυτά περιλαμβάνονται στο PDI που σε χρεώνουν (δηλ. την διαδικασία προετοιμασίας του αυτοκινήτου για παράδοση)
-
Πως και δεν υπάρχει κάποια οδηγία αυτό να είναι μέσα στην τιμή του αυτοκινήτου? Αφου δεν μπορείς να το αγοράσεις χωρίς αυτό. (καμία αλλη αντιπροσωπεία δεν γκρινιαξε.... για την VW?)
Αρα είναι κάτι στανταρ.
VW Tiguan 2007