-
μαλλον με αλλη μιλησες...
τσπ, μπορει να σε ξανακαλεσουν για δοκιμη...
-
Ειμαι ετοιμος να παρω το VW Tiguan 150 hp
ΑΛΛΑ
εχω ενα προβληματισμο που ονομαζεται
FORD KUGA 1.6 160 hp!!!Εχει κανεις τελευταιες πληροφοριες για'αυτο???
Παρουσιαζεται στην Γενευη στις 4 Μαρτιου ?????
Ειναι επιβεβαιωμενος ο καινουργιος κινητηρας 1.6 160 ιππους????
Χωρος αποσκευων, 5* Euro NCAP, ???
Θελω να ακουσω τις αποψεις σας.
Ευχαριστω
Νικος -
Απ' ό, τι έχω διαβάσει όσον αφορά τον 1,6 τούρμπο που ρωτάς, δεν έχει ειπωθεί κάτι σίγουρο. Όλα είναι ανοικτά. Αν θες περίμενε λίγο να δεις μήπως υπάρξει κάτι νεότερο αλλιώς πάρε το VW.
-
Εγω εμαθα οτι ετοιμαζεται ,αλλα μαλλον θα αργησει.Επισης ετοιμαζεται κιβωτιο διπλου συμπλεκτη.
-
Ο χρήστης Nikos67 έγραψε:
Ειμαι ετοιμος να παρω το VW Tiguan 150 hp
ΑΛΛΑ
εχω ενα προβληματισμο που ονομαζεται
FORD KUGA 1.6 160 hp!!!Εχει κανεις τελευταιες πληροφοριες για'αυτο???
Παρουσιαζεται στην Γενευη στις 4 Μαρτιου ?????
Ειναι επιβεβαιωμενος ο καινουργιος κινητηρας 1.6 160 ιππους????
Χωρος αποσκευων, 5* Euro NCAP, ???
Θελω να ακουσω τις αποψεις σας.
Ευχαριστω
Νικος+1. Υπομονή! Εγώ περιμένω επίσης και το Antara 1,6Τ με 180!. Δεν έχει ακουστεί ακόμα κάτι αλλά πιστεύω πως αξίζει η υπομονή. Τα καλύτερα έρχονται!
-
Ο χρήστης Kostis_Mic έγραψε:
Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει τη διαφορά του RCD300 που έρχεται με τον βασικό εξοπλισμό και του RCD510 εκτός από τα 264 ευρώ? Είναι ασπρόμαυρο το βασικό ενώ το άλλο έγχρωμο και τάτς σκριν? (μπορώ να το αλλάξω αλήθεια μετά άπό 15 ημέρες που πέρασαν από την παραγγελία?) ευχαριστώ...Οι διαφορές με το RCD300 είναι ότι τo rcd510 έχει μεγαλύτερη και έγχρωμη οθόνη αφής, έχει υποδοχή για SD-memory, και 6-δισκο CD changer.
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
:hmmm:μαλλον με αλλη μιλησες...
κάτι ξέρεις εσύ?
-
[quote='servmx']
Είδα το Tiguan σε δύο αντιπροσωπείες.
Στην επαρχία (Escape με δέρμα-NAVI και την απίστευτη ηλιοροφή) πριν τη πρωτοχρονιά με χρόνο παράδοσης 35 ημέρες (η συγκεκριμένη αντιπροσωπεία έχει προ παραγγείλει αρκετά κομμάτια και αν ο αγοραστής συμφωνεί με το χρώμα και πακέτο του εξοπλισμού κάποιου από αυτά το παραλαμβάνει)
διαφορετικά 3 μήνες αναμονή
Δώρα 720 -
Μου εχει παρει το μυαλο το TIGUAN...
Mαλλον με βλεπω να βαζω πωλητηριο στο 4 μηνων GT για να κατευθυνθω προς γερμανια...
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
:hmmm:
κάτι ξέρεις εσύ?
ειπα οτι μπορει να σε καλεσουν για δοκιμη...
προφανως κατι ξερω. -
Ο χρήστης spiros έγραψε:
:hmmm:
κάτι ξέρεις εσύ?
ειπα οτι μπορει να σε καλεσουν για δοκιμη...
προφανως κατι ξερω. -
Έχει κανείς υπόψη του κάποια αντιπροσωπεία κοντά στη Θεσσαλονίκη που
-
Nα έχουν την έκδοση sport για test drive
-
Να έχουν ετοιμοπαράδοτα με πολλά extra ?
Σκέφτομαι για την sport τελικά αλλά δεν θέλω να την παραγγείλω πριν δω τη διαφορά στο δρόμο από την escape...Οι πωλητές μου λένε ότι δεν έχει και μεγάλη διαφορά (καλά τι θα λέγαν σιγά μην κάτσουν να ασχοληθούν θα μου πεις) αλλά σε φίλο μου με βουλκανιζατέρ που ρώτησα μου απέκλεισε τις 17άρες ζάντες αν έχω λακούβες στο δρόμο μου (χαρακτηριστιικά μου είπε ότι θα κουράζομαι πιο πολύ με τις 17άρες και θα υπάρχει μεγαλύτερη φθορά). Το θέμα είναι ότι καθημερινά θα διασχίζω ένα δρόμο 100 μέτρα με λακούβες και πέτρες μυτερές και την υπόλοιπη μέρα στην άσφαλτο - ούτε θα πάω και στο βουνό ποτέ - Τι διαλέγουμε λοιπόν ;;;;
-
-
Ο χρήστης Sinnay έγραψε:
Έχει κανείς υπόψη του κάποια αντιπροσωπεία κοντά στη Θεσσαλονίκη που-
-
Σκέφτομαι για την sport τελικά αλλά δεν θέλω να την παραγγείλω πριν δω τη διαφορά στο δρόμο από την escape...Οι πωλητές μου λένε ότι δεν έχει και μεγάλη διαφορά (καλά τι θα λέγαν σιγά μην κάτσουν να ασχοληθούν θα μου πεις) αλλά σε φίλο μου με βουλκανιζατέρ που ρώτησα μου απέκλεισε τις 17άρες ζάντες αν έχω λακούβες στο δρόμο μου (χαρακτηριστιικά μου είπε ότι θα κουράζομαι πιο πολύ με τις 17άρες και θα υπάρχει μεγαλύτερη φθορά). Το θέμα είναι ότι καθημερινά θα διασχίζω ένα δρόμο 100 μέτρα με λακούβες και πέτρες μυτερές και την υπόλοιπη μέρα στην άσφαλτο - ούτε θα πάω και στο βουνό ποτέ - Τι διαλέγουμε λοιπόν ;;;;
Αν μιλάμε για 100 μέτρα, διάλεξε αυτό που σου αρέσει, και οι 17άρες δεν θα έχουν πρόβλημα, μην ακούς υπερβολές του καθενός!
-
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Έχει κανείς υπόψη του κάποια αντιπροσωπεία κοντά στη Θεσσαλονίκη που
-
-
Αν μιλάμε για 100 μέτρα, διάλεξε αυτό που σου αρέσει, και οι 17άρες δεν θα έχουν πρόβλημα, μην ακούς υπερβολές του καθενός!
Για 100 μέτρα πάς λίγο πιο αργά και είναι το ίδιο. Να πάρεις αυτό που είναι πιο κατάλληλο για το 95% των μετακινήσεων σου και όχι για το 5% ή το 2%. Αν και μ' αρέσει η μούρη του ecsape μάλλον θα προτιμήσω κι εγώ το sport γιατί είναι πιο κατάλληλο για την χρήση που θα του κάνω και γιατί μ'αρέσουν περισσότερο τα extra που έχει.
-
-
Ο χρήστης Sinnay έγραψε:
Έχει κανείς υπόψη του κάποια αντιπροσωπεία κοντά στη Θεσσαλονίκη που-
-
E, καλά για 100μ δε θα σου σπάσει το αυτοκίνητο!
-
-
υπαρχει κανεις που να εχει παρει το αμαξι για να μας πει για καταναλωση κατι?
-
Ο χρήστης m1234 έγραψε:
Ξέρει κανείς αν το park assist σου δείχνει τις αποστάσεις μπρός και πίσω ακόμα κι αν δεν παρκάρεις στην αυτόματη λειτουργία? Αν δηλαδή μπορείς να αξιοποιήσεις τους αισθητήρες και να παρκάρεις μόνος σου?
http://mondoauto.blogosfere.it/images/park.jpgΕίχα ρωτήσει και παλιότερα αυτό. Ξέρει κανείς? Επίσης όταν δεν παρκάρεις στην αυτόματη λειτουργία σου δείχνει εικόνα στην παραπάνω οθόνη ωστε να ξέρεις που βρίσκεται ο μπροστά και ο πίσω? Αν το κάνει αξίζει τα 374€ και με το παραπάνω.
-
Τελικά την αντιπροσωπεία που έχει προπαραγγείλει αυτοκίνητα θα την πει κανείς ή όχι?
-
Ο χρήστης Sinnay έγραψε:
Το θέμα είναι ότι καθημερινά θα διασχίζω ένα δρόμο 100 μέτρα με λακούβες και πέτρες μυτερές και την υπόλοιπη μέρα στην άσφαλτο - ούτε θα πάω και στο βουνό ποτέ - Τι διαλέγουμε λοιπόν ;;;;και για 100μ με λακουβες αγοραζεις SUV????????????
-
Ο χρήστης Sinnay έγραψε:
...Το θέμα είναι ότι καθημερινά θα διασχίζω ένα δρόμο 100 μέτρα με λακούβες και πέτρες μυτερές και την υπόλοιπη μέρα στην άσφαλτο - ούτε θα πάω και στο βουνό ποτέ - Τι διαλέγουμε λοιπόν ;;;;Μην σε ανησυχεί ... εγώ με Forester με 17άρια χαμηλοπρόφιλα έφτιαχνα το καλοκαίρι δρομολόγια σε δρόμο με πέτρες και αυλάκια και με κλίση και δεν είχα πρόβλημα ... φυσικά έκανα και ελιγμούς και με 10, 15 χλμ το πολύ ... δεν χτυπούσα τελικές ...
VW Tiguan 2007