-
Α αυτό είναι δωροδοκία sado!!!!
-
Το Εvolve volvo ειναι στα παρασκηνια και ολο λενε οτι θα βγει σαν ενα ειδικο πακετο και θα πουλιεται απο τις αντιπροσωπειες Volvo.
Aλλα την τελευταια φορα που παρακολουθουσα τις συζητησεις στο Sweedspeed δεν ξερανε τι θα γινει. Προσωπικη μου γνωμη ειναι θελω τις βελτιωσεις αλλα δεν θελω τις φανφαρες μετα body kit και τα παλαβα χαμηλωματα. Ουτε τα χρωματα μου αρεσουν στην μηχανη που χτυπανε απο ενα χιλιομετρο οτι ειναι μετατροπες.
Η IPD εχει ηδη βγαλει reflash για τον εγκεφαλο του S60R και νομιζω ετοιμαζουν και κομματια για τις εξατμισεις. Μην ξεχναμε οτι το S60R ειναι πολυ σπανιο και υπαρχει τοσο ζητηση. Γιαυτο οτι μετατροπες υπαρχουν ειναι ακριβες.
Το οτι υπαρχουν Volvo που νικανε το Μ3 στο 1/4 μιλι ειναι ευκολο. Εχω δει της Παναγιας τα ματια ασχετα που δεν φαινονται καθολου σοβαρα αυτοκιντα και ξεσχιζουν. Καποια φορα θα παω να παιξω και εγω εκει να δω αν ξερω να οδηγαω (που πολυ αμφιβαλω ).
Οταν αρχισουμε να λεμε για αυτοκινητα με μετατροπες δεν υπαρχει οριο. Παντα υπαρχει καποιος με πιο φτηνο αυτοκινητο, με αυτοκινητο που δεν το περιμενεις που θα σου ριξει σκονη.Τελος το να ξεκινας τετρακινητο ειναι πιο δυσκολο απο πισωκινητο. Παντα λενε οτι ενα καλο πισωκινητο μπορεις να το ξεκινησεις σαν μανιακος, ενα τττρακινητο αν το ξεκινησεις σαν μανιακος θα μαζευεις το κιβωτιο.
Νικος
-
Παιδια, αμα ειναι να πιασουμε τις μετατροπες.....
Να στησουμε το evolve η το καθε μπρικι του 1980 με την Ε30 που εχω στην υπογραφη (τωρα δεν φαινεται), με τα 900 αλογακια ?
Και μετα να φερουμε το γερμανικο Golf του σουηδου Dahlback, με τα 900 αλογα+τετρακινηση να τα μπλεξει ακομα περισσοτερο τα πραγματα...Αμα το αρχισουμε ετσι δεν βγαινει ακρη.
Οσο για τα παλια τετραγωνα Volvo, αμα μου συγκρινετε M3 E30 Volvo των 80s.....τι να σας πω.ΥΓ Αυτο με την νοημοσυνη δεν το επιαδα (bmwδακιας γαρ...), μηπως να μου το εξηγησετε λιγο?
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
....Ε30 που εχω στην υπογραφη (τωρα δεν φαινεται), με τα 900 αλογακια ?Μαλλόν θα είδε το Evolve και εξαφανίστηκε.
-
Ο χρήστης sado έγραψε:
Έτσι! Έτσι! Να δουν μερικοί Kaceyδες τι εστί βερίκοκο!!Antiriad κέρδισες μια βόλτα με το παρακάτω υπερ-όπλο....
Ρε σεις φέρτε την νέα Μ5 να σκισει αυτό το χρέπι.....
Τώρα με τα volvo θα ασχολούμεθα ...........
-
Όταν προσέλθει στην παρέα η νέα Μ5,
συγνώμη, αλλά...... there are no words !
-
Aντε παλι αρχισαμε φερε την Μ5 και κατσε να φερω και εγω την Enzo μου να σας δειξω και αλλα παραληρηματα.
Αρχισανε τα συνηθισμενα ολαξεριδιστικα που ειναι βασισμενα στα περιοδικα και στη τηλεοραση απο την πολυθρονα του σαλονιου μας.
Ο ανθρωπος εγραψε την εμπειρια του οδηγωντας 2 αυτοκινητα που η συντριπτικη πλειοψηφεια βλεπει οχι οταν ειναι ξυπνιοι και ολοι βγηκανε να τον φανε. Και να πει κανεις οτι ειπανε κατι με βαση. Το 90% ειναι μπαρουφες. Αμαν πια.
Νικος
-
Ο χρήστης titsataki έγραψε:
Aντε παλι αρχισαμε φερε την Μ5 και κατσε να φερω και εγω την Enzo μου να σας δειξω και αλλα παραληρηματα.Αρχισανε τα συνηθισμενα ολαξεριδιστικα που ειναι βασισμενα στα περιοδικα και στη τηλεοραση απο την πολυθρονα του σαλονιου μας.
Ο ανθρωπος εγραψε την εμπειρια του οδηγωντας 2 αυτοκινητα που η συντριπτικη πλειοψηφεια βλεπει οχι οταν ειναι ξυπνιοι και ολοι βγηκανε να τον φανε. Και να πει κανεις οτι ειπανε κατι με βαση. Το 90% ειναι μπαρουφες. Αμαν πια.
Νικος
Απλώς στο S60 EVOLVE αντιπροτείνουμε την Μ5 που είναι στα ίδια άλογα περίπου......... Τιποτα περισσοτερο και τίποτα λιγότερο, μηπως κανείς οδήγησε κάποιο από τα δύο ??
-
Αν το ειχανε οδηγησει το Μ5 τοτε θα ηταν απιστευτο μια και δεν εχει βγει ακομα.
Απο την αλλη μερια αμα πηγαινουμε με την ιπποδυναμη τοτε υπαρχουν πολλα απο την μανα τους εχουν 500 αλογα. Εκει που καλλαει ειναι η τιμη. Η Μ5 εχει σχεδον τα διπλα λεφτα απο ενα S60R. Δεν νομιζω οτι οποιος αγοραζει αυτοκινητο στο επιπεδο του S60R κοιταει το Μ5(για λιγο καιρο το σκεφτομουνα το S60R). Ισως το Μ3 (που στην πραγματικοτητα ειναι πολυ πιο ακριβο απο το S60R) αλλα οχι το Μ5 (οχι οτι θα μου κακοεπεφτε).
Και φυσικα το γενικο φτυσιμο για το S60R που το θεωρω λιγακι υπερβολικο δεν ειπαμε να συγκρινουμε το Μ3 με το Ατος. Σιγα ρε παιδια με το μαλακο.
Νικος
-
Ο χρήστης ΚΩΣΤΑΣ 1970 έγραψε:
Aντε παλι αρχισαμε φερε την Μ5 και κατσε να φερω και εγω την Enzo μου να σας δειξω και αλλα παραληρηματα.
Αρχισανε τα συνηθισμενα ολαξεριδιστικα που ειναι βασισμενα στα περιοδικα και στη τηλεοραση απο την πολυθρονα του σαλονιου μας.
Νικος
Απλώς στο S60 EVOLVE αντιπροτείνουμε την Μ5 που είναι στα ίδια άλογα περίπου......... Τιποτα περισσοτερο και τίποτα λιγότερο, μηπως κανείς οδήγησε κάποιο από τα δύο ??
Το S60 Evolve δεν είναι τις ίδιας κλάσης με το Μ5. Αμα το S80 είχε R....αυτο τότε θα ήταν. Αυτό βέβαια εξαρτάται απο την επιτυχία του S60R αλλα και ακόμα συζητήται οτι η Ford ετοιμάζει μια έκδοση του S80 με το 4.6L V8 που έχει η καινούρια mustang(2005)
http://www.geocities.com/rainfojim/s80
To S60R είναι ένα Volvo που αποδίδει 'σχεδόν' οσο μια M3 και στιχοίζει όσο μια 330. Παρόλα αυτά είναι ένα αμάξι τελευταίας τεχνολογίας το οποίο είναι οικονομικό στα καύσιμα, καθαρό στα καυσαέρια άνετο για την οικογένεια και τις μεγάλες διαδρομές. Tο πολύ το M3 το βαριέται και ο παπάς.
-
Παιδια δεν ειπε κανεις οτι το Volvo δεν ειναι καλο η γρηγορο αμαξι...
Εγω την συγκριση με την Μ3 εκρινα ως λαθος, και εξηγησα και το γιατι. Τωρα, οπως ξαναειπα, επειδη δεν προβλεπετε να οδηγαω καποιο απο τα δυο συντομως, ειπα οτι εχουν αναφερει αυτοι που εχουν οδηγησει και εχουν συγκρινει αμεσα τα δυο μεταξυ τους. -
Aντε παλι αρχισαμε φερε την Μ5 και κατσε να φερω και εγω την Enzo μου να σας δειξω και αλλα παραληρηματα.Αρχισανε τα συνηθισμενα ολαξεριδιστικα που ειναι βασισμενα στα περιοδικα και στη τηλεοραση απο την πολυθρονα του σαλονιου μας.
Έχω πρόσφατη (μικρή) εμπειρία (ως συνοδηγός) από Μ5 προηγούμενης γενιάς.
Τί να πώ, το αμάξι ήταν ε κ π λ η κ τ ι κ ό.........Για το Volvo S60R δε γνωρίζω.
Σκέφτομαι όμως, αυτά που μπορόυσε να κάνει η παλαιά Μ5, κι αυτά που (λογικά) θα είναι σε θέση να φέρει εις πέρας η νέα... -
Βρε τι Μ5 και Μ40 μου λέτε; στην ίδια κατηγορία είναι; Αντε μη σας φέρω το γρηγορότερο αυτοκίνητο του κόσμου και ψάχνεστε μετά!
Κoenigsegg CCR
Acceleration: 0-100 km/h (0–62 mph) 3.2 seconds
Top speed: 395+ km/h (242+ mph) -
Αν το ειχανε οδηγησει το Μ5 τοτε θα ηταν απιστευτο μια και δεν εχει βγει ακομα.Απο την αλλη μερια αμα πηγαινουμε με την ιπποδυναμη τοτε υπαρχουν πολλα απο την μανα τους εχουν 500 αλογα. Εκει που καλλαει ειναι η τιμη. Η Μ5 εχει σχεδον τα διπλα λεφτα απο ενα S60R. Δεν νομιζω οτι οποιος αγοραζει αυτοκινητο στο επιπεδο του S60R κοιταει το Μ5(για λιγο καιρο το σκεφτομουνα το S60R). Ισως το Μ3 (που στην πραγματικοτητα ειναι πολυ πιο ακριβο απο το S60R) αλλα οχι το Μ5 (οχι οτι θα μου κακοεπεφτε).
Και φυσικα το γενικο φτυσιμο για το S60R που το θεωρω λιγακι υπερβολικο δεν ειπαμε να συγκρινουμε το Μ3 με το Ατος. Σιγα ρε παιδια με το μαλακο.
Νικος
Βρε Νίκο,εγω πλάκα κατάλαβα να γίνεται!! Οχι 'εγω-τα-ξέρω-όλα' και μην μου μιλάει κανείς!
Και εγω πλάκα έκανα στον Antiriad!!! -
Ρε παιδια πρεπει να καταλαβετε. Το Μ3 εχει θεεικες ικανοτητες για πολλους εδω σε αυτο το φορουμ. Μονο και μονο επειδη ειναι ... ΒΜW
[snip]Προσωπικά δεν το βρίσκω αρνητικό αυτό και πιστεύω μάλιστα ότι δεν ισχύει μόνο στο φόρουμ αλλά γενικότερα. Διότι η BMW είναι BMW.
Το κύρος του ονόματος μιας αυτοκινητοβιομηχανίας αποτελεί δυνατό χαρτί στα χέρια της κι επηρεάζει δραστικά τους καταναλωτές και τον γενικότερο περίγυρο τουλάχιστον ως προς την πρώτη εντύπωση. Το να καθιερωθεί μια μάρκα στη συνείδηση της πλειοψηφίας είναι μια σκληρή, επίπονη και μακροχρόνια διαδικασία, η οποία δικαιούται και συνήθως αξίζει να προστίθεται στην αξία των μοντέλων, μιας και αποτελεί όχι μόνο κεφάλαιο της εταιρίας αλλά βρίσκεται και σε άμεση εξάρτηση με την ιστορία και την παράδοση που έχει δημιουργήσει.
Αυτό φυσικά δεν σημαίνει πως ότι δεν είναι BMW δεν είναι καλό, ούτε πως ότι είναι BMW είναι και αυτόματα καλύτερο (αν και το καλό και το κακό είναι σε πολύ μεγάλο βαθμό υποκειμενικές έννοιες)
Γνωρίζω κόσμο που έχει αγοράσει BMW και Mercedes γνωρίζοντας ότι υπάρχουν φθηνότερα και ενδεχομένως καλύτερα σε κάποιους τομείς αυτοκίνητα. Αγόρασαν όμως συνειδητά BMW ή Mercedes επείδη για αυτούς είναι σημαντικότερο το κύρος του ονόματος, η αξία της μεταπώλησης και οι κοινωνικοί συνειρμοί που (λάθος ή σωστά) δημιουργούνται στη χώρα που ζουν (την Ελλαδάρα μας).
Δυο εξ' αυτών που γνωρίζω (ο ένας συγγενής και ο άλλος πατέρας πολύ φίλου μου) μου έχουν 'εκμυστηρευτεί' (εντός εισαγωγικών) ότι για αυτούς η αγορά μιας BMW αποτελούσε όνειρο ζωής... έφθασαν λοιπόν σε μια ηλικία και σε μια οικονομική κατάσταση που μπόρεσαν κι απέκτησαν μια 5άρα (παλιότερα ο συγγενής, πιο πρόσφατα ο πατέρας του φίλου).
Είναι κατακριτέοι γι' αυτό? Δεν νομίζω! Είναι κομπλεξικοί. Νομίζω όχι περισσότερο από τους περισσότερους.
Το βλέπω κι από τον εαυτό μου. Στα 18 μου (δηλαδή το 1985) οδηγούσα Audi 100 (εννοείται του πατέρα μου) κι από κει και πέρα μέχρι σήμερα τα αυτοκίνητα της οικογένειας συμπεριλάμβαναν μεταξύ άλλων μια Mercedes 190, μια BMW 318iS και μια Mercedes E-Class. Χώρια ότι ο πατέρας μου είναι πολύ φίλος με τον Τσαβό και κάθε τρεις και λίγο οδηγούσαμε διάφορα μοντέλα της BMW (μιας και ο πατέρας μου με τον Τσαβό έκαναν ολιγοήμερες τράμπες στα αυτοκίνητά τους ).
Ανεξάρτητα λοιπόν από το ότι εγώ είχα για προσωπική μου χρήση πολύ πιο ταπεινά αυτοκίνητα (Kadett, Starlet, κλπ) οδηγούσα φυσικά συχνά-πυκνά τα πιο πάνω αναφερθέντα αυτοκίνητα, κυρίως όταν πήγαινα ταξίδια και διακοπές. Πάνε 5-6 χρόνια από τότε που ο πατέρας μου πούλησε το τελευταίο του prestigato αμάξι (την 318iS) αντικαθιστώντας το με ένα αυτόματο Punto 1.4 και ένα απλό Punto 1.2. Όπως ξέρουν οι περισσότεροι τώρα οδηγώ ένα Astra G, η αδερφή μου ένα Peugeot 307 (και υπάρχει κι ένα X-Trail προηγούμενης γενιάς που παίζει γενικώς, αορίστως και... σπανίως -δεν τα γουστάρω καθόλου τα τζιπ). Υποτίθεται λοιπόν πως οδηγικά τουλάχιστον είμαι χορτασμένος από BMW και Mercedes, έτσι δεν είναι?
Και όμως... το δικό μου επόμενο 'αυτοκινητιστικό όνειρο' (μιλάμε για προσωπική, ρεαλιστική χρήση εν Ελλάδι και με τα σημερινά δεδομένα) είναι να μπορέσω να αποκτήσω και να συντηρώ ως 2ο αυτοκίνητο (1ο είναι πάντα για μένα ένα απλό καθημερινό αμάξι, όπως το τωρινό μου) μια SLK. Ναι, μια SLK... ούτε Porsche, ούτε Ferrari, ούτε Lotus.
Είναι καλύτερη η SLK από αρκετά άλλα αυτοκίνητα της τιμής της? Κατά πάσα πιθανότητα έως βεβαιότητα ΌΧΙ. Εγώ αυτή γουστάρω όμως... και τη γουστάρω με φουλ-έξτρα και ως 2ο αυτοκίνητο, γιατί είναι σπορ, είναι μουράτη, είναι γρήγορη και είναι Mercedes.
Είμαι κομπλεξικός, δεν ξέρω ίσως... αισθάνομαι όμως ότι συμβαδίζω με μια μεγαλη πλειοψηφία όχι μόνο της Ελλάδας, αλλά και της Ευρώπης και της Αμερικής που γουστάρουν να αγοράσουν Mercedes (ή BMW, κλπ, κλπ) όχι απαραίτητα γιατί είναι τα καλύτερα αυτοκίνητα σε επιδόσεις και στήσιμο, αλλά γιατί είναι Mercedes (ή BMW, κλπ, κλπ).
Ομοίως πιστεύω ότι και ταχύτερο να ήταν το S60R από την M3, πάλι την M3 θα αγόραζε ο περισσότερος κόσμος... και δεν είναi κάτι το κατακριτέο αυτό (και πάντα IMHO). Διότι η Volvo είναι Volvo και η BMW BMW
Edit: 'Πυροβολήστε' αλύπητα
-
Ωραία όλα αυτά που λέτε...
Εξηγήστε μου πως γίνεται και είδα τέσσερις ('4' - four) M3 σε δύο μέρες?
χμμμμμ....
-
Ο χρήστης maxmara έγραψε:
Ωραία όλα αυτά που λέτε...Εξηγήστε μου πως γίνεται και είδα τέσσερις ('4' - four) M3 σε δύο μέρες?
χμμμμμ....
Να πας να το κοιτάξεις...είναι σοβαρό!! Καλού κακού παίξε και ενα Λόττο!!!
-
Στην Αγγλία στην γειτονιά μου υπάρχει ένα σπίτι που έχει ένα μεγάλο parking. Το parking αυτό είναι η χαρά του BMWακια!
Στο parking έχω δει τα εξής μοντέλα: Μ3 (νέα), Μ5 (το τελευταία που έχει βγει και την πρότελευταια), Μ6 (δεκαετία 80), ΜΖ3 (2! ), 2002 csl batmobile... και ένα Nissan Skyline τούμπανο.Ήθελα να έβγαζα μια φωτογραφία με όλα αυτά αλλά μόνο έναν αράπη με κάτι αλυσίδες με στιλ raper έχω δει να κυκλοφορεί στο σπίτι και ψιλοκολλάω να του ζητήσω να βγάλω φωτογραφία.
ΥΓ.
Μίλησα στο τηλέφωνο με αυτόν που έχει το S60R για να το στήσουμε με Μ3 όπως είχα γράψει εχτές και είπε εντάξει αρκεί να έχει χρόνο. Αύριο, μεθαύριο θα μιλήσω και τον διπλανό μου αν είναι όλα εντάξει και τα στήσουν, θα σας έχω αποτελέσματα και πολλές φώτο! -
Ενταξει, επειδη μπουχτισε ο sado να βλεπει τα υπεραυτοκινητα, αυτος θα ερθει με κατι ποιο κλασσικο!
Σπυρος
http://briefcase.pathfinder.gr/zoom/alf ... 721/294594 -
Ο χρήστης alfasud έγραψε:
Ενταξει, επειδη μπουχτισε ο sado να βλεπει τα υπεραυτοκινητα, αυτος θα ερθει με κατι ποιο κλασσικο!
Σπυρος
http://briefcase.pathfinder.gr/zoom/alf ... 721/294594Σπύρο! Οταν θα έρθω θα φέρω και δυο κιλά παγωτό 'Alfa Romeo'!
Εμπειρία απο Test Drive μεταξύ Volvo S60R,BMW 330 και Μ3