-
Καλα περασαμε δε λεω.
Απολαυστικος ο 'τσακωμος' Παυλου - Μιχαλη. Τα συμπερασματα που εβγαλα εγω ειναι οτι:- Golf= crap car.
- Ειστε ολοι gay.
-
Ο χρήστης Hellenic tifosi έγραψε:
Κι εγώ θα είμαι κάτω Μεγαλοβδομάδα οπότε θα δούμε τι θα κανονίσουμε!Από ότι βλέπω θα έχουμε καλή παρέα την μεγαλοβδομάδα!!! Με το καλό να μας έρθεις. Αλήθεια πότε και που θα μείνεις;
Για όσους μας αγαπούν και παρακολουθούν την κουβέντα μας ευκαιρία είναι να κάνουν μια εκδρομή να μας δουν από κοντά. Το αναφέρω γιατί πολλοί ξαφνικά νοιώθουν ανασφάλεια από τους κάφρους Κρητικούς και απαξιούν και να μας ξέρουν!!!! Μάλλον έχω δίκιο όταν λέω όπως στις περιπτώσεις των Ιαπωνικών, Γαλλικών, Γερμανικών, Ιταλικών κλπ αυτοκινήτων δεν πρέπει να χαρακτηρίζουμε συλλήβδην τα πάντα γιατί πρώτα από όλα είμαστε κολλημένοι και άδικοι, πόσο μάλλον όταν μιλάμε όχι για λαμαρίνες αλλά για ένα τόπο και για τους ανθρώπους του.
Να είναι καλά και ας μας στεναχώρησαν. -
Μακάρι να ήξερα που θα μένω!
Εμείς έχουμε σπίτι στο χωριό της μητέρας μου(Πάνορμο Μυλοποτάμου), αλλά πολύ συχνά πάω Χανιά που είναι ο πατέρας μου και με φιλοξενούν. Έχω και στο Ηράκλειο σόι και πάω κι από εκεί, οπότε το πρόγραμμα....απλά δεν υπάρχει!
Θα μιλήσουμε πάντως!
-
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
Απολαυστικος ο 'τσακωμος' Παυλου - Μιχαλη. Τα συμπερασματα που εβγαλα εγω ειναι οτι:
- Golf= crap car.
- Ειστε ολοι gay.
Eίναι ό,τι πρέπει για χαλάρωμα απο το άγχος της καθημερινότητας
Συχνά υπάρχουν τέτοιες 'διαμάχες' Μάνο, με τη διαφορά όμως οτι του Μιχάλη δε του κρατάω ποτέ κακία. Αν είναι ποτε δυνατόν. -
Ο χρήστης pavlos23 έγραψε:
Απολαυστικος ο 'τσακωμος' Παυλου - Μιχαλη. Τα συμπερασματα που εβγαλα εγω ειναι οτι:
- Golf= crap car.
- Ειστε ολοι gay.
Eίναι ό,τι πρέπει για χαλάρωμα απο το άγχος της καθημερινότητας
Συχνά υπάρχουν τέτοιες 'διαμάχες' Μάνο, με τη διαφορά όμως οτι του Μιχάλη δε του κρατάω ποτέ κακία. Αν είναι ποτε δυνατόν....μα, γιαυτο εβαλα τη λεξη σε εισαγωγικα ρε φιλε.
Σε καμμια στιγμη δεν πηγε στο μυαλο μου οτι θα τσακωθειτε στην πραγματικοτητα. Αλοιμονο!!! -
Παιδιά, κάτι έκτακτο με κάνει να μην κατέβω Κρήτη τις ημερομηνίες που έχω πει. Θα κατέβω σίγουρα μετά το Πάσχα, οπότε και θα σας ενημερώσω.
-
Ok Κώστα, ενημέρωσε μας όταν κατηφορήσεις.
-
Τι λέτε για την Κυριακή το βράδυ; Τη γνωστή ώρα στο γνωστό μέρος;:iconcool:
-
Συγγνώμη που άργησα να παντήσω αλλά δε μπορώ απόψε...
-
Καλά δεν απάντησε και κανείς άλλος!!!! Όπως καταλαβαίνεις δεν θα τα πούμε σήμερα. Κρίμα μια και θα ήθελα να τα πούμε για την εκδρομή στα Χανιά αν τελικά γίνει και για ένα θέμα που με αφορά. Έστειλα email στους mod αλλά το δικό σου δεν το έχω.
Καλά θα κανονίσουμε κάτι από την επόμενη εβδομάδα. -
Έχεις email παύλο!!!!
-
Ο χρήστης EMMANOYHL έγραψε:
Καλά δεν απάντησε και κανείς άλλος!!!! Όπως καταλαβαίνεις δεν θα τα πούμε σήμερα. Κρίμα μια και θα ήθελα να τα πούμε για την εκδρομή στα Χανιά αν τελικά γίνει και για ένα θέμα που με αφορά. Έστειλα email στους mod αλλά το δικό σου δεν το έχω.
Καλά θα κανονίσουμε κάτι από την επόμενη εβδομάδα.Mάνο στα Χανιά ίσως να μην έχει σημασία πλέον να πάμε μιας και ο Κώστας δε θα βρίσκετα ιεκεί. Μέσα στην εβδομάδα πάντως μπορούμε να κανονίσουμε να βρεθούμε. Σχετικά με το άλλο θέμα πιστέυω πως πήρες απόφαση χωρίς να γνωρίζεις κάποια πράγματα. Όλα θα φτιάξουν μόλις βρεθούμε απο κοντά.
Ελπίζω να τα πούμε σύντομα απο κοντά φίλε μου!!! -
Καλά για Χανιά θα το κανονίσουμε σε συνεργασία με τον Κώστα όταν είναι να έρθει. Σίγουρα θα τα πούμε μέσα στην εβδομάδα δεν το συζητώ. Να πούμε από κοντά και τα χρόνια πολλά. Θα περιμένω τηλέφωνο μια και δεν ξέρω πότε θα ξανά μπω. Είμαι και υπηρεσία αύριο!!!
Τι πράγματα δεν γνωρίζω; Τελικά αυτό δεν είναι το πρόβλημα, δηλαδή ότι δεν ξέρω τίποτα;Θα περιμένω να μου τα πεις. -
Μήπως να έρθω να σας οργανώσω ωρέ κοπέλια?!!!
ΥΓ άκου τον Παύλο. Ξέρει!!
-
Να έρθεις να έρθεις. Ξέρεις ότι θα είναι μεγάλη μας χαρά. Εξάλλου το έχεις υποσχεθεί. ¨Όπως ξέρεις σε άγιο και κουζουλό μην τάξεις και εγώ δεν υπήρξα ποτέ άγιος!!!!
Για το άλλο θέμα θα τα ξανά πούμε φίλε.
-
Λοιπόν οι τελευταίες εξελίξεις λένε ότι θα είμαι Χανιά στις 2 και 3 Μαϊου. Αν θέλετε να έρθετε βολτίτσα (ξέρω είναι εργάσιμες αλλά κι εγώ εργάσιμες θέλω) θα μπορείτε να παραλάβετε και τα καπελάκια σας.....
-
Κώστα μας βάζεις δύσκολα και εμένα περισσότερο δύσκολα! Την πρωτομαγιά έχω υπηρεσία που σημαίνει έξοδος την Τρίτη το μεσημέρι μετά από 32 ώρες ένδον. Πιθανότατα η Άννα θα δουλεύει την Τρίτη απόγευμα μια και θα πάρει ρεπό την πρωτομαγιά για να έχει τα παιδιά!! Τετάρτη Πέμπτη και Παρασκευή ξανά ένδον λόγο αξιολόγησης. Χάλια μαύρα δηλαδή. Κακή συγκυρία ημερών φίλε μου. Αν κάποιος από τους υπόλοιπους αποφασίσει να έρθει ας πάρει και τα δικά μας καπελάκια. Κρίμα όμως να μην καταφέρουμε να βρεθούμε.
-
Αύριο Πέμπτη, 27/4/2006, 21:30 Αστόρια... Όσοι πιστοί προσέλθετε!
-
Οκ θα τα πούμε αύριο φίλοι μου. Ελπίζω να μαζευτούμε όλοι γιατί έχω καιρό να σας δω. Καλό θα ήταν να πέσουν και κάποια τηλέφωνα γιατί μερικούς (βλέπε Μιχάλη) έχω μέρες να τους δω συνδεμένους και ίσως δεν πάρουν χαμπάρι τι γίνεται. Α όπως συνήθως θα έρθω μετά τις δέκα που θα επιστρέψει η Άννα από τη δουλειά. Θα τηλεφωνηθούμε να μου πείτε που θα κάθεστε.
-
Μέσα και εγώ...
Συνάντηση Κρητικών και όχι μόνο