-
Ο χρήστης EMMANOYHL έγραψε:
Μια και τις πατερίτσες τις έβαλα στην αποθήκη και μπορώ σχεδόν άψογα να οδηγώ τι λέτε δεν είναι καιρός να ανταμώσουμε ξανά όλοι μαζί;
Χρόνος υπάρχει μπόλικος ακόμα οπότε κανονίστε μέρα και ώρα!!!
Η ανασκόπηση από το ταξίδι στην Αθήνα ακόμα περιμένει να γνωστοποιηθεί.
Για να δω όρεξη άντε!!!!Άντε με το καλό και προσοχή από δω και μπρος...
Σήμερα μπορώ πάντως... -
Κανένας άλλος;
Μιχάλη δεν του αφυπνίζεις και τηλεφωνικά γιατί να προλάβουμε σήμερα μόνο μέσω Forum δεν το βλέπω. -
Κανένας άλλος;
Μιχάλη δεν του αφυπνίζεις και τηλεφωνικά γιατί να προλάβουμε σήμερα μόνο μέσω Forum δεν το βλέπω.Θα πάρω τον Παύλο.
-
Τελικά η συνάντηση κανονίστηκε για Τετάρτη. Όσοι πιστοί προσέλθετε. Για τόπο και ώρα συνάντησης μείνετε συντονισμένοι. Καλό θα ήταν όσοι θα έρθουν να το γράψουν ή να στείλουν μήνυμα.
-
Μέσα για τη Τετάρτη.
-
Κανονίστηκε!!
Σήμερα **09-02-2005 **στις 20:45 στην Αστόρια. Το ματς θα το δούμε σε κάποια καφετέρια... -
Καλό το καφεδάκι,αν και στο κρύο,αλλά καλύτερο το ματσάκι όπως τελικώς έληξε. Επόμενη συνάντηση ελπίζω νωρίτερα απο το επόμενο μάτς της εθνικής...
Μερικοί,μερικοί γκούχου-γκούχου που ήταν και δεν έδωσαν το παρών;
-
Βρε αθεοφοβοι ουτε ενα τηλεφωνο δε μου κανατε;
Οχι τιποτα αλλο, αλλα τουλαχιστον να μην ενιωθα μειονεκτικα οταν ειχα παρει εγκαλια ενα μαξιλαρι και το δαγκανα απο την αγωνια μου οταν εβλεπα το παιχνιδι. Αν ειμουν μαζι σας θα επαιρνα κουραγιο!!!
Ελπιζω να περασατε καλα. (αν και ειμαι σιγουρος ) -
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
Βρε αθεοφοβοι ουτε ενα τηλεφωνο δε μου κανατε;
Οχι τιποτα αλλο, αλλα τουλαχιστον να μην ενιωθα μειονεκτικα οταν ειχα παρει εγκαλια ενα μαξιλαρι και το δαγκανα απο την αγωνια μου οταν εβλεπα το παιχνιδι. Αν ειμουν μαζι σας θα επαιρνα κουραγιο!!!
Ελπιζω να περασατε καλα. (αν και ειμαι σιγουρος )Χμμμ... Ναι. Θα μπορούσα να φταίω εγώ, αλλά δυστυχώς δεν έχω το τηλέφωνό σου. Αλλά και εσύ, κάνε μία βόλτα από εδώ...
-
Εγώ φταίω Μανώλη και συγνώμη που δεν σου τηλεφώνησα. Έχω αποσυντονιστει μου φαίνεται λίγο!!! Θα κανονίσουμε συνάντηση και εντός της επόμενης εβδομάδας οπότε να η ευκαιρία.
-
Ανα δύο ή τρία άτομα βρισκόμαστε αλλά μαζί όλοι πότε θα βρεθούμε;
-
Ο χρήστης pavlos23 έγραψε:
Ανα δύο ή τρία άτομα βρισκόμαστε αλλά μαζί όλοι πότε θα βρεθούμε;Απόψε μπορώ. Αν κονανιστεί κάτι πάρτε με τηλ...
-
Παιδιά νομίζω ότι πολύ το αναβάλαμε. Τι λέτε για αύριο Πέμπτη το βράδυ; Περιμένω νέα σας. Για μεγαλύτερη σιγουριά θα πέσουν και τα σχετικά τηλέφωνα!!
Α και να μην ξεχάσουμε ξανά τον Μανώλη!!! -
Μανώλη; Ποιό Μανώλη;
Μέσα και εγώ για άυριο εκτός συγκλονιστικού απροόπτου. -
Ωπ, να’μαι κι εγώ!
Μάνο, μίλησα με τον Παύλο και είπαμε για 21.30 Αστόρια.
Τι λες? -
Ο χρήστης pavlos23 έγραψε:
Μανώλη; Ποιό Μανώλη;
Μέσα και εγώ για άυριο εκτός συγκλονιστικού απροόπτου.Εμ βεβαια, αμφιβαλω αν θυμαστε πως ειναι το προσωπο μου ετσι που με εχετε ξεγραψει.
Εκτος συγκλονιστικου απροοπτου, μεσα κι εγω. Να περιμενω τηλεφωνο ή ειναι σιγουρο;
-
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
Μανώλη; Ποιό Μανώλη;
Μέσα και εγώ για άυριο εκτός συγκλονιστικού απροόπτου.Εμ βεβαια, αμφιβαλω αν θυμαστε πως ειναι το προσωπο μου ετσι που με εχετε ξεγραψει.
Εκτος συγκλονιστικου απροοπτου, μεσα κι εγω. Να περιμενω τηλεφωνο ή ειναι σιγουρο;
[offtopic] Μανώλη πήρες τα αυτοκόλλητα?!
-
Σίγουρο είναι. Άν αλλάξει κάτι θα γραφτεί εδώ ή μάλλον θα πέσουν τηλέφωνα.
-
Καλά περάσαμε και κάναμε και ρεκόρ συμμετοχών. Μανώλη μόλις μπορέσεις περιμένουμε να κοινοποιήσεις το σίριαλ με τη Renault και την Αγροτική Ασφαλιστική για να μάθουμε όλοι τι μπορεί να μας τύχει και να έχουμε το νου μας αλλά και να τους κράξουμε ομαδικά. Ελπίζω τουλάχιστον να έχει ευτυχή κατάληξη η όλη ιστορία.
-
Καλά περάσαμε και κάναμε και ρεκόρ συμμετοχών. Μανώλη μόλις μπορέσεις περιμένουμε να κοινοποιήσεις το σίριαλ με τη Renault και την Αγροτική Ασφαλιστική για να μάθουμε όλοι τι μπορεί να μας τύχει και να έχουμε το νου μας αλλά και να τους κράξουμε ομαδικά. Ελπίζω τουλάχιστον να έχει ευτυχή κατάληξη η όλη ιστορία.Αυτο που μου αρεσε πιο πολυ ηταν οτι κοσμος πηγαινε κι ερχοταν τριγυρο μας (εγω το λεω 'πασαρελα), κι εμεις καναμε φοβερη φασαρια.
Τι ωρα το διαλυσατε;
Συνάντηση Κρητικών και όχι μόνο