-
Tης κουμπάρας άλλα πράγματα της λύνουν Μανόλη και όχι το (ανύπαρκτο) διαφορικό.
Τελικά εχθές βγάλαμε ένα συμπέρασμα: Golf (ειδικά το IV), η κορυφαία στιγμή της αυτοκίνησης
Την επόμενη φορά παίδες θα είμαι πιο κεφάτος μιας και δε θα νυσταζω όπως έχθές
Χάρηκα για τη γνωριμία Σταύρο όπως χαρήκαμε όλοι που γνωρίσαμε την ξαδέρφη του Meco,είναι φοβερό μωρό -
Ο χρήστης pavlos23 έγραψε:
Τελικά εχθές βγάλαμε ένα συμπέρασμα: Golf (ειδικά το IV), η κορυφαία στιγμή της αυτοκίνησης
Χάρηκα για τη γνωριμία Σταύρο όπως χαρήκαμε όλοι που γνωρίσαμε την **ξαδέρφη του Meco,είναι φοβερό μωρό **Σωωωωστος!!!!!
Ετσι, ετσι!!!
ΠΩΠΩ τί φοβερη παραληψη!!!!!!!!!!!! -
Καθάρματααααα!!!! (για τα σχόλια για την ξαδέλφη μου πάει αυτό)
Όσο για το Golf, αφού είσασταν όλοι κομμάτια κάποιος έπρεπε να λέει σαχλαμάρες για να γελάτε...
Να σας θυμίσω για παράδειγμα γιατί ο κινητήρας του Golf μου έχει ωραίο ήχο στις υψηλές στροφές???
Επειδή τα μπεκ του είναι ιταλικά!!!Ο χρήστης EMMANOYHL έγραψε:
Εδώ μας έχει φάει (δεν λέω ποιος αλλά είναι ο ίδιος που δεν αναφέρει ο Μανώλης!!! ) ότι όλα τα VW έχουν μπλοκέ διαφορικό μικρής εμπλοκής!!!! Θα με κάνει στο τέλος να λύσω το Golf της κουμπάρας μου!!!!!Εγώ δεν επιμένω σε αυτό. Απλά σου παράθεσα γεγονότα. Από αυτά που σου είπα μέχρι και εσύ προβληματίστηκες...
-
Χάρηκα για τη γνωριμία Σταύρο όπως χαρήκαμε όλοι που γνωρίσαμε την ξαδέρφη του Meco,είναι φοβερό μωρόΠάει, χάλασε και ο Παύλος!!! Εγώ σας το είπα, μαζί θα κυνηγάμε μωρά όταν μείνουμε μπακούρια, έτσι; (@meco και pavlos23)
Ώστε καλό το μωρό, ε; Καλά Μιχάλη, δεν πειράζει. Θα την ξαναφέρεις!
-
Ο χρήστης nasos79 έγραψε:
Πάει, χάλασε και ο Παύλος!!! Εγώ σας το είπα, μαζί θα κυνηγάμε μωρά όταν μείνουμε μπακούρια, έτσι; (@meco και pavlos23)Ώστε καλό το μωρό, ε; Καλά Μιχάλη, δεν πειράζει. Θα την ξαναφέρεις!
Δύσκολο, έφυγε χθες για την Αθήνα...
και να μιλάτε καλύτερα για την ξαδέλφη μου... -
Νάσο πάμε Αθήνα; Να λέμε τον meco ξάδερφο να νευριάζει περισσότερο;
-
Εννοείται ότι θα πάμε. Άσε, έμαθα και κάτι νέα χτες, άλλο πράγμα! Χεχε!
Λοιπόν, ξάδερφε Μιχάλη, εσύ δεν χρειάζεται να έρθεις μαζί, άλλωστε είσαι και μεγάλος άνθρωπος... Θα μας δώσεις τηλέφωνα και διευθύνσεις (και τις ευχές σου φυσικά) και θα το αναλάβουμε εμείς.
Πάντως εγώ, άμα κανείς ήρωας θέλει την ξαδέρφη μου, ευχαρίστως κάνω κονέ. Αλλά μάγκες, μετά την απομάκρυνση απ' το ταμείο, ουδέν λάθος αναγνωρίζεται και οι επιστροφές δεν γίνονται στο κατάστημα!
-
Εννοείται ότι θα πάμε. Άσε, έμαθα και κάτι νέα χτες, άλλο
πράγμα! Χεχε!Αφού το χοντρύνατε που το χοντρύνατε ένα θα πω.
Ο Παύλος ήταν το ωραίο παιδί με τα γυαλιά...
Τα νέα ποια είναι??? -
Ο χρήστης meco έγραψε:
Εννοείται ότι θα πάμε. Άσε, έμαθα και κάτι νέα χτες, άλλο
πράγμα! Χεχε!Αφού το χοντρύνατε που το χοντρύνατε ένα θα πω.
Ο Παύλος ήταν το ωραίο παιδί με τα γυαλιά...
Τα νέα ποια είναι???Τα νέα είναι άλλης φύσης, θα τα πούμε από κοντά.
Αυτό για τον Παύλο τι ήταν;;;
-
Αυτό για τον Παύλο τι ήταν;;;Α δεν ξέρω, για σκέψου καλύτερα...
-
Ο χρήστης meco έγραψε:
Αυτό για τον Παύλο τι ήταν;;;
Α δεν ξέρω, για σκέψου καλύτερα...
Προσπαθώ, αλλά...
-
Προσπαθώ, αλλά...Έχεις P.M.
-
Ωραίοι είστε,ασχολείστε με τη πάρτη μου χωρίς να ξέρω τι γίνεται; Για στείλτε και σε εμένα ρε παιδιά κανένα p.m. μπας και καταλάβω τι παίζει
-
Ωραίοι είστε,ασχολείστε με τη πάρτη μου χωρίς να ξέρω τι γίνεται; Για στείλτε και σε εμένα ρε παιδιά κανένα p.m. μπας και καταλάβω τι παίζειΈλα, εγώ θα ρουφιανέψω... Κοίτα τα p.m. σου.
-
Παιδια γραψτε ελευθερα να μαθαινουμε κι εμεις τί γινεται.
Μη φοβαστε μωρε μονο εμεις θα τα διαβαζουμε κανεις αλλος!!! -
-
Τώρα λυπήθηκα κι εγώ, που δεν ήμουν μέλος. Γενικά λυπάμαι όταν παύουν τις δραστηριότητες τους τέτοιες δομές. Είχα γνωρίσει και τα παιδιά (Αλέξη, Ανδρές, Γιώργους και φυσικά τον Παύλο μας, τον Μιχάλη κ.α. (συγγνώμη αν ξεχνάω κάποιους) και μου άρεσε το κλίμα, ακόμα και αν δεν είχα συμμετάσχετι ποτέ σε δραστηριότητές τους (εκτός από εκείνο το ηρωικό touring στα Χανιά, θυμάσαι Παύλο; )...
Εις το επανειδείν λοιπόν!!!
-
Πολυ κριμα αυτο που εγινε...
Αν και ουτε μέλος ειμουνα, αλλα ουτε ειχα ακουσει πολλα πραγματα για το συγκεκρημενο κλαμπ ειναι ασχημο να διαλυεται μια τετοια αμαδα. -
-
:xKαλά άσε τώρα τα νεύρα και σκέψου πότε θα συναντηθούμε για να δούμε τι θα κάνουμε...
Συνάντηση Κρητικών και όχι μόνο