-
Ο χρήστης EMMANOYHL έγραψε:
Κάντε υπομονή μέχρι το Πάσχα!
Μεγαλοβδομάδα θα είμαι στο χωριό αλλά Σάββατο ή Κυριακή των Βαϊων λογικά θα είμαι διαθέσιμος!
Άντε βρε με το καλό να μας έρθεις. Θα κανονίσουμε κάτι σίγουρα δεν το συζητώ. Θα τα πούμε μέχρι τότε και κανονίζουμε. Για τους υπόλοιπους τι λέτε για τρίτη ή τετάρτη βράδυ; Μπορώ και τις δυο μέρες μετά τις 21:00.
Μιλάμε για Ηράκλειο δλδ;
edit: Ποιό νωρίς το απόγευμα δεν γίνεται; -
Παιδιά άκυρο για Τρίτη. Μόνο τετάρτη. Δυστυχώς νωρίτερα δεν μπορώ. Τελειώνω στις 20:30. Μπορείτε φυσικά να θέλετε να βρεθείτε νωρίτερα και να έρθω να σας βρω. Κανονίστε μόνο να είναι κοντά για να έρθω γρήγορα.
-
Παιδιά άκυρο για Τρίτη. Μόνο τετάρτη. Δυστυχώς νωρίτερα δεν μπορώ. Τελειώνω στις 20:30. Μπορείτε φυσικά να θέλετε να βρεθείτε νωρίτερα και να έρθω να σας βρω. Κανονίστε μόνο να είναι κοντά για να έρθω γρήγορα.Εμένα Τετάρτη με βολεύει, τώρα να ορίσουμε μέρος και ώρα...
-
Για μένα οκ στις 21:00 Αστόρια. Αν κανονίσετε κάτι άλλο απλά ειδοποιήστε. Ελπίζω να δουν τις δημοσιεύσεις και οι άλλοι. Για σιγουριά θα πέσουν και κάποια τηλέφωνα. Νομίζω εκτός απροόπτου κλείνουμε μέρα και ώρα.
-
Για μένα οκ στις 21:00 Αστόρια. Αν κανονίσετε κάτι άλλο απλά ειδοποιήστε. Ελπίζω να δουν τις δημοσιεύσεις και οι άλλοι. Για σιγουριά θα πέσουν και κάποια τηλέφωνα. Νομίζω εκτός απροόπτου κλείνουμε μέρα και ώρα.Ισχύει το 21:00 για απόψε Τετάρτη 26-03-2008 στην Αστόρια???
-
Ο χρήστης meco έγραψε:
Για μένα οκ στις 21:00 Αστόρια. Αν κανονίσετε κάτι άλλο απλά ειδοποιήστε. Ελπίζω να δουν τις δημοσιεύσεις και οι άλλοι. Για σιγουριά θα πέσουν και κάποια τηλέφωνα. Νομίζω εκτός απροόπτου κλείνουμε μέρα και ώρα.
Ισχύει το 21:00 για απόψε Τετάρτη 26-03-2008 στην Αστόρια???
Nαι, να ξεκινήσουμε να έρθουμε ή όχι;
-
Ο χρήστης chazlp1989 έγραψε:
Nαι, να ξεκινήσουμε να έρθουμε ή όχι;Εφόσον το έχετε κανονίσει ναι. Εγώ πριν λίγο είδα τις δημοσιεύσεις και για αυτό ρώτησα!
Αν όμως δεν έχει κανονιστεί κάτι περισσότερο από το post του Εμμανουήλ τότε καλύτερα να μιλήσεις μαζί του γιατί εγώ 21:30 αποκλείεται να είμαι εκεί. Το πιθανότερο είναι να έρθω μετά τις 22:00. -
Τελικά ισχύουν όλα κανονικά γι' απόψε...
-
Καλα να περασετε ρε παλιοπαιδα!!!
-
Ήταν πολύ ωραία προχτές συνάντηση.. Χάρικα που γνώρισα έστω και δύο μέλη από το φόρουμ, και αισθάνθηκα λες και μιλούσα με άτομα τα οποία ήξερα χρόνια... Πιστεύω να κανονιστεί σύντομα και άλλη!
Κακώς που δεν ήρθαν αυτοί που είχαν πει (ονόματα δεν λέμε υπολήψεις δεν θίγουμε ), και μας έστησαν ... Αυτοί έχασαν!
-
Την επόμενη φορά...
-
Ξεσκεπάζονται ένας ένας οι απόντες...
-
Εγώ δικαιολογούμαι πάντως!
-
Εσύ τελικά πότε θα μας έρθεις; Μην την πατήσουμε και έρθεις όταν ανέβω Αθήνα! Εγώ μάλλον σε δυο εβδομάδες τελικά θα έρθω. Θα σου πω πότε όταν α ξέρω και εγώ τελικά.
Όντως η παρέα αν και μικρή ήταν πολύ καλή και η κουβέντα έβγαινε άνετα σαν να είμαστε παλιοί γνώριμοι. Μακάρι να τα πούμε ξανά σύντομα.
-
Εγώ θα κατέβω το Σ/Κ του Λαζάρου, Μεγάλη Βδομάδα πίσω στην Αθήνα(Γκρρρρρρρρ) και Μ. Πέμπτη ξανά πίσω στην Κρήτη μέχρι και Τρίτη του Πάσχα.
-
Τότε να κανονίσουμε, γιατί όπως πάνε τα πράγματα μάλλον θα μείνω κάτω το Πάσχα...
-
Τότε να κανονίσουμε, γιατί όπως πάνε τα πράγματα μάλλον θα μείνω κάτω το Πάσχα...Γιατί?
Έχεις διάβασμα? -
Ο χρήστης meco έγραψε:
Τότε να κανονίσουμε, γιατί όπως πάνε τα πράγματα μάλλον θα μείνω κάτω το Πάσχα...
Γιατί?
Έχεις διάβασμα?Μπα, βαριέμαι να ανέβω και θα κατεβάσω τους δικούς μου...
-
Γιατί?
Έχεις διάβασμα?Μπα, βαριέμαι να ανέβω και θα κατεβάσω τους δικούς μου...
-
Σίγουρα κάτι θα κανονίσουμε τις μέρες που θα είσαι εδώ. Θα τα πούμε καλύτερα τότε.
Τελικά θα σε προλάβω εγώ στην Αθήνα. Θα έρθω στις 16 του μήνα αλλά για μια μέρα μόνο. Μετά τις 16:00 θα είμαι ελεύθερος οπότε κανόνισε με τους υπόλοιπους ότι θέλετε. Κατά προτίμηση κοντά σε σταθμό σταθερής τροχιάς για να έχω εύκολη πρόσβαση.
Συνάντηση Κρητικών και όχι μόνο