-
Πολύ καλά περάσαμε σήμερα τελικά. Ευτυχώς δεν με αφήσατε μόνο μου!!!
Χάρηκα πραγματικά που ξανά είδα τον Ευριπίδη μετά από αρκετά χρόνια. Ο πιτσιρικάς του φοβερός. Μακάρι να μας αφήσει η δουλειά να κάνουμε καμία βόλτα την επόμενη εβδομάδα κατά Ρέθυμνο μεριά να τους ξανά δούμε.Με το Στάθη ψηνόμαστε να πάμε Χανιά για την ανάβαση Ομαλού. Όσοι πιστοί δώστε διαπιστευτήρια!!!
-
Ο χρήστης EMMANOYHL έγραψε:
Με το Στάθη ψηνόμαστε να πάμε Χανιά για την ανάβαση Ομαλού. Όσοι πιστοί δώστε διαπιστευτήρια!!!
Άν δεν έρθω εγώ θα πεθάνει απο την πείνα ο Στάθης.
Χάρηκα και εγώ που ξαναείδα, έστω και για λίγο, τον ΑΕυριπίδη86.
Ελπίζω να τα ξαναπούμε σύντομα. -
Τι λέτε για τις 15 Αυγούστου; Πάμε στο Ρέθυμνο βόλτα να δούμε ξανά και τον Ευριπίδη; Εγώ ευχαρίστως μια και δεν έχω υπηρεσία θα έκανα μια εκδρομούλα. Τι λέτε. Μπορούμε να πάμε όλοι μαζί με τα κορίτσια.
-
Πολύ καλός φίλος έχει έρθει από Ολλανδία για να βαπτίσει την κόρη του. Με έχει φάει να κανονίσω μπασκετάκι Πέμπτη ή Παρασκευή απόγευμα. Τι λέτε μπορεί κανένας; Και γήπεδο έχουμε άδειο στον Κατσαμπά με καινούργιες μπασκέτες. Περιμένω συμμετοχές.
-
Για το δεύτερο είμαι μέσα.
Προτίνω όμως ακόμη καλύτερο γήπεδο στο ΠεΠαΓΝΗ. -
Παύλο ποια μέρα προτιμάς καλύτερα; Πες μου για να ξέρω ώστε να κάνω έρυενα για εξεύρεση και άλλον φίλων. Αλήθεια εσύ έχεις κανένα ακόμα;
-
Παύλο ποια μέρα προτιμάς καλύτερα; Πες μου για να ξέρω ώστε να κάνω έρυενα για εξεύρεση και άλλον φίλων. Αλήθεια εσύ έχεις κανένα ακόμα;Δες πρώτα αυτό και άσε το μπάσκετ.
http://www.4troxoi.gr/phpBB/viewtopic.php?t=25642Πες μου πόσα άτομα χρειάζεσαι και πες μου. Μόνο που τα άτομα αυτά που λέω (1-2 το πολύ) θα μπορούν στο γήπεδο που λέω. Επίσης υποθέτω πως θα μπορεί και ο Νάσος.
Την Πέμπτη μπορώ καλύτερα. -
Κατοχυρώνεται για την πέμπτη τότε. Παύλο δες να ξέρουμε σίγουρα ποιοι θα έρθουν και συμπληρώνω εγώ τα κενά. Τι ώρα λες να πούμε στο ΠΓΝΗ;
-
Κατοχυρώνεται για την πέμπτη τότε. Παύλο δες να ξέρουμε σίγουρα ποιοι θα έρθουν και συμπληρώνω εγώ τα κενά. Τι ώρα λες να πούμε στο ΠΓΝΗ;Eντάξει θα κοιτάξω να δω ποιοί θα μπορούν.
Κατα τις 18:30 μου φαίνετια μια χαρά καθώς απο εκείνη την ώρα και μετά θα αρχίσει να πέφτει ο ήλιος στο γήπεδο.Ασχολήσου τώρα λιγάκι με την αγγελία...
-
Την είδα την αγγελία αλλά είχαμε δυσμενείς εξελίξεις με την εφορία και τη μεταβίβαση του σπιτιού που μας άλλαξαν άρδην τα σχέδια. Δυστυχώς βρεθήκαμε ξαφνικά να χρειαζόμαστε μερικές χιλιάδες ευρώ. Το αποθυμένο θα αναβληθεί για λίγο. Τουλάχιστον για μετά την εγχείρηση της Άννας.
Δεν πειράζει να είμαστε καλά και θα προκύψουν κι άλλες ευκαιρίας. Η αλήθεια είναι ότι αυτή ήταν πολύ καλή. Τι να κάνουμε …….
-
Κάτι άκουσα για εκδρομή προς τα Ρεθεμνιώτικα, 15Αύγουστο!
Εγώ 15Αυγουστο μέχρι και το βραδάκι θα είμαι στο Ρέθυμνο. Μετά 16-17 έχω διήμερο εορταστικών εκδηλώσεων για το γάμο, πρόγαμο, κλπ ενός φίλου μου λυράρη στον Αη-Βασίλη, και από εκεί και πέρα είμαι ανοιχτός για συνάντηση.
Δε βρίσκουμε κανένα καλό γλέντι να πάμε που λέγαμε; Σάββατο 18 δεν μπορεί, κάτι καλό θα έχει! Και γλέντι να μην προκύψει, όλο και κάπως θα τα καταφέρουμε να βρεθούμε.
-
Βαγγέλη δεν βλέπω να υπάρχει συμμετοχή για 15 στο Ρέθυμνο. Μακάρι να ανταποκριθούν οι φίλοι μας και να το κανονίσουμε να έρθουμε. Για τις 18 μάλλον δεν θα μπορώ μια και θα πάω στο οροπέδιο να πάρω τα παιδιά. Την Κυριακή έχω μια βάπτιση το μεσημέρι αλλά το βράδυ κανένα πρόβλημα για τσάρκα. Ας δούμε τι σκέφτονται και οι υπόλοιποι και κανονίζουμε.
Άντε με το καλό να μας έρθεις. -
Οροπέδιο; Έχει γιορτή πατάτας στο Τζερμιάδο τέτοιες μέρες κάθε χρόνο
-
Ακριβώς!!! Στις 18 είναι η γιορτή από όσο ξέρω. Θα συνδυάσουμε βόλτα και γλέντι. Τι λες έρχεσαι; Εχθές ήμασταν στην γιορτή του κολοκυθιού στον Αβρακόντε!!!
-
Χμ, ενδιαφέρον!
14(αύριο) θα κάνουμε παρέα στο χωριό
15 έχουμε γιορτή (γιορτάζουν οι πάντες)
16 είναι ο πρόγαμος του φίλου μου
17 ο γάμος
18 πάλι γλέντι!Αυτά είναι!
Θα διασταυρώσω στοιχεία για να βρούμε ποιός θα παίζει(αν και έχω εμπιστοσύνη, συνήθως φέρνουν κανένα Σταυρακάκη)
Υ.Γ: Άντε να ερθει 17:00 που πετάω να τσακιστώ να φύγω απ' την ΑΘήνα!
-
Καλό ταξίδι. Αν μάθω ποιος παίζει θα σου πω!!!
-
Καλό το παρεάκι προχθές αλλά πάντα υπάρχει όρεξη για ένα ακόμα!!! Τι θα λέγατε να κανονίσουμε κάτι για την Δευτέρα ή Τρίτη να μάθουμε τα νέα από όσους πάνε στην ανάβαση Ομαλού; Πιθανότατα η Άννα θα δουλεύει απόγευμα οπότε εμένα με βολεύει αργά κατά τις 20:00. Περιμένω νέα σας.
-
Κι εγω την Δευτερα μετα της 10 το βραδυ....
Μανο να τα πουμε....
-
Εγώ είμαι μέσα. Να δούμε ποιος άλλος θα ανταποκριθεί. Αν όχι τα λέμε και μόνοι μας!!!
-
Περνά ο καιρός...
Την Παρασκευή πετάω για Ηράκλειο, και θα μείνω δυο εβδομάδες.
Ελπίζω να τα πούμε κάποια στιγμή.
Συνάντηση Κρητικών και όχι μόνο