-
Ο χρήστης meco έγραψε:
Αποφασισα λοιπον και πηγα στο Τσουτσουρα για βολτα. Ειχα παρα πολλα χρονια να παω, αλλα δεν το μετανιωσα. Απιστευτες στροφες. Ειναι αυτη η διαδρομη στο Ραλλυ Κρητης αραγε;
Έχει όντως πολλές στροφές αλλά είναι πολύ ανηφορικές και θέλεις πολλά άλογα για να το χαρείς...
Εχεις δικιο Μιχαλη, αλλα ολα τα προβήματα εχουν λυση. Αν θελεις να παιξεις και δεν 'σε παιρνει' με τριτη, κατεβαζεις δευτερα και το ευχαριστιεσαι πιο πολυ. Αν παλι δεν γινεται τιποτα, βαλε...πρωτη
(και μετα τη βολτα βουρ για αλλαγη σασμαν, δισκων κλπ)
-
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
Εχεις δικιο Μιχαλη, αλλα ολα τα προβήματα εχουν λυση. Αν θελεις να παιξεις και δεν 'σε παιρνει' με τριτη, κατεβαζεις δευτερα και το ευχαριστιεσαι πιο πολυ. Αν παλι δεν γινεται τιποτα, βαλε...πρωτη
Ποια τρίτη.... Μιλάμε για δευτέρα σταθερά και σε μερικά σημεία χαλαρά πρώτη...
-
Α Παύλο να μην το ξεχάσω η διαδρομή για Ζαρό από Αγία Βαρβάρα πολύ καλύτερη με ωραία τοπία και ενδιαφέρουσες στροφές!
Ναί,πολύ καλή
Ο καλός καιρός και η λιγοστή κίνηση μετά την Αγ.Βαρβάρα βοήθησαν στην απόλαυση της διαδρομής αυτής. Στο τέλος κουράστηκαν ελαφρώς τα φρένα και είπα να τα ψύξω λιγάκι.Τελικα τι εγινε βγηκατε;
Μιας και το αναφερατε, τη Κυριακη πηγα στο καρναβαλι του Αρκαλοχωριου. Εγινε ομως παρεξηγηση με την ωρα εναρξης και πηγα 2 ωρες νωριτερα. Αποφασισα λοιπον και πηγα στο Τσουτσουρα για βολτα. Ειχα παρα πολλα χρονια να παω, αλλα δεν το μετανιωσα. Απιστευτες στροφες. Ειναι αυτη η διαδρομη στο Ραλλυ Κρητης αραγε;Για το καρναβάλι ξεκίνησα και εγώ αλλά τελικά το γιορτάσαμε στο χωριό καθώς ο καιρός δεν ήταν ο καλύτερος και η Αννούλα έχει βρογχίτιδα και δεν είναι για πολύ έξω.
Που να το ξέραμε να ερχόσουν παρέα. Σχεδόν έξω από το πατρικό μου πέρασες για να πας στον προορισμό σου.
Στην επιστροφή γύρισα από Καστέλι και ευχαριστήθηκα δεόντως τα 9 χιλιόμετρα από Καστέλι έως το Aqua splash!!! -
Την Τρίτη 29/3 το απόγευμα θα πιούμε καφέ? Όσοι πιστοί καλοδεχούμενοι!
-
Με το καλό να ορίσεις Κώστα. Ξανά με καφέ θα τη βγάλουμε; Υπάρχουν και άλλα μαγαζιά στην πόλη μας!!!!!
Θα έρθεις μόνος ή με όλη την οικογένεια; Θα περιμένω τηλέφωνο για να καθοριστούν οι λεπτομέρειες.Α να μην το ξεχάσω στείλαμε για να σε προϋπαντήσουμε τον meco ελπίζω να καταφέρετε να βρεθείτε μια και θα είναι το τριήμερο στην Αθήνα. Του έδωσα το τηλέφωνο σου για να τα πείτε. Α επίσης να μην ξεχάσω!!! Όσοι ψάχνουν αφορμή για επίσκεψη είναι μια καλή ευκαιρία τι λέτε;
-
Θα είμαι μόνος. Για βράδυ δεν ξέρω ακόμη, θα τα πουμε τηλεφωνικά!
-
Αν ειναι για καφε ειναι πολυ πιθανον να ερθω, να γνωρισω και **ΤΟΝ **Κωστα. Για πιο αργα μαλλον δυσκολο.
Πω πω πω μες στη γκρινια αμαν πια!!!
Κωστα εχμ συγνωμη.
-
Άκυρο για Τρίτη! Τετάρτη ή Πέμπτη απόγευμα. Καλύτερα Πέμπτη που βολεύει και τον Μανώλη.
-
Κλείνουμε για Πέμπτη απόγευμα. Κώστα θα συνεννοηθούμε τηλεφωνικά και θα ενημερώσω όσους θέλουν να βρεθούμε.
Λογικά θα είναι νωρίς το απόγευμα μια και ο Κώστας φεύγει με το καράβι το βράδυ. Μείνετε συντονισμένοι και ενημερώστε όσους δεν παρακολουθούν συχνά την ενότητα!!! -
Αν ειναι για καφε ειναι πολυ πιθανον να ερθω, να γνωρισω και τιν Κωστα. Για πιο αργα μαλλον δυσκολο.Μάλλον έχω χάσει αρκετά επεισόδια
Μέσα και εγώ για την Πέμπτη. -
Ο χρήστης pavlos23 έγραψε:
Αν ειναι για καφε ειναι πολυ πιθανον να ερθω, να γνωρισω και τιν Κωστα. Για πιο αργα μαλλον δυσκολο.
Μάλλον έχω χάσει αρκετά επεισόδια
Μέσα και εγώ για την Πέμπτη.Εγχείρηση αλλαγής φύλου την....Παρασκευή
Τα λέμε από κοντά!
-
Αν ειναι για καφε ειναι πολυ πιθανον να ερθω, να γνωρισω και τιν Κωστα. Για πιο αργα μαλλον δυσκολο.
Μάλλον έχω χάσει αρκετά επεισόδια
Μέσα και εγώ για την Πέμπτη.To αυτό...
-
Αντε ρε σεις, πεσατε να με φατε!!!
Ενα λαθακι εκανα κι εγω. -
Σφάλματα είμαστε ανθρώπους κάνουμε!!!
Άστα Μανώλη δεν είναι να στραβοπατήσεις έτοιμοι είναι να σε φάνε.
Το καφεδάκι θα το ποιούμε νωρίς την Πέμπτη περίπου στις πέντε με πέντε και μισή μια και ο Κώστας δεν μπορεί αργότερα. Θα κανονίσουμε τις λεπτομέρειες την Τετάρτη και θα σας ενημερώσω.
Αλήθεια Μιχάλη δεν βρέθηκες με κανένα στην Αθήνα; -
Ο χρήστης EMMANOYHL έγραψε:
Αλήθεια Μιχάλη δεν βρέθηκες με κανένα στην Αθήνα;
Με εμένα,μπουχαχαχαχαχαχα!
-
Καλά για σένα μου είπες ότι δεν προλάβαινες και γι αυτό δεν σε ρώτησα. Ο Μιχάλης όμως μου ζήτησε τηλέφωνα για να κανονίσει συνάντηση. Τι έγινε δεν προλάβατε τελικά;
-
Εμένα,όπως και του Μιχάλη υποθέτω, ήταν αρκετά πιεσμένο το πρόγραμμα. Να φανταστείς βγήκε εκτάκτως εκτός το Παραλληλοδρόμιο.
-
Να φανταστείς βγήκε εκτάκτως εκτός το Παραλληλοδρόμιο....γιατί κάποιοι φοβήθηκαν!
-
Τελικά σας πρόλαβα εγώ, έστω κι αν είμαι εν πλω!
Καλός ο καφές που ήπιαμε αλλά τελικά πάντα ο χρόνος είναι λίγος όταν μιλάς με ενδιαφέροντα άτομα. Το παραρτημα της Κρήτης κρατάει καλά και είναι οργανωμένο. Άντε και στην επόμενη.
ΥΓ Τελικά μήπως είναι πολλά τα λεφτά του GTi?
-
Ο χρήστης Alex_Design έγραψε:
Να φανταστείς βγήκε εκτάκτως εκτός το Παραλληλοδρόμιο.
...γιατί κάποιοι φοβήθηκαν!
Εγώ τελικά πήγα
Συνάντηση Κρητικών και όχι μόνο