-
Ο χρήστης markvag έγραψε:
Εγώ τώρα που εδώ στην Θεσσαλονίκη έχω δει Jaguar XJ (το μοντέλο με τα τετράγωνα φανάρια των 80s) pick-up;;;Μην γελάτε... Με τα ματάκια μου και όχι μόνο μία φορά... Μπροστά η καμπίνα κανονική Jaguar, πίσω καρότσα...
Τι να πω...
To έχω δει και γω, ειναι αλήθεια. Επίσης κυκλοφορεί μια 316 του ΄90 pick-up και ένα opel manta pick-up. Διθέσια, χαμηλωμένα με καρότσα. Δε αναφέρω καθόλου τα 'επαγγελματικά' celica, golf, corrado και mitsubishi 3000 GT με βαμένα τα πίσω παράθυρα.
-
Θυμάμαι και μπέμπα 3άρα pick-up πρώτης γενιάς... Την είχα φωτογραφίσει μάλιστα στον Πόρο.
-
Μη βάζετε ιδέες σε παλαβούς πετρελαιοπαραγωγούς Άραβες κροίσους και παραγγείλουν καμμιά δεκαριά κομμάτια από το κάθε pick up.
γιάννης
-
Ο χρήστης servmx έγραψε:
Μη βάζετε ιδέες σε παλαβούς πετρελαιοπαραγωγούς Άραβες κροίσους και παραγγείλουν καμμιά δεκαριά κομμάτια από το κάθε pick up.γιάννης
Πάντως και στην Ελλάδα θα ήταν χρήσιμα..........
Άσχημα θα ήταν να υπάρχουν cayenne να μεταφέρουν βαρέλια με κρασί από το Μαρκόπουλο ή φρούτα και λαχανικά προς τις λαικές αγορες ????
Αυτό θα πει high end αγροτιά.....
-
Σόρι παίδες, ξέρει κανείς αν το Καγιέν θα βγει και σε μονοκάμπινο διθέσιο;
Αφενός κουβαλάει περισσότερα πράγματα από το διπλοκάμπινο.
Αφετέρου σαν επαγγελματικό πάλι 2 άτομα μόνο θα δικαιολογώ, οπότε άχρηστα τα παραπάνω.
Τρίτον θα πω στην νεαρά που θα γνωρίσω πως έχω διθέσια ανοιχτή πόρσε. Κάνω καλύτερο κομάτι, καταλαβαίνετε...Αν βάλω ηλιοροφή μπορώ να λέω πως είναι και τάργκα;
Μονό ή ζυγό να το πάρω;
Καλά, έχω μπανίσει και έναν κοτσαδόρο να του βάλω, παλαμάρι ολόκληρο!
Τα μπλέ πιτσιλιστήρια βγαίνουν και για πόρσε; Φυσικά και μπλε λεντάκια στην πινακίδα.
Ξέρει κανείς που πουλάνε τις πετσέτες που έβαζαν παλιά στα ταμπλώ; Δε λέει καινούριο αυτοκίνητο να σκάσει το ταμπλώ από τον ήλιο... Βλέπεις το καλοκαίρι το τροχόσπιτο που μένω δεν κάνει αρκετό ίσκιο, και την μοναδική ελιά στον καταυλισμό την έπιασε άλλος...
Η Porsche και η BMW έφτιαξαν τα δικά τους pick-up!