-
Ειδικά για το συγκεκριμένο πάντως, υπάρχει από το εργοστάσιο fix ώρα για κάθε εργασία. Πχ αλλαγή λαδιών 20 λεπτα, αλλαγή μπουζί 25 λεπτά, αλλαγή φίλτρου αέρα 10 λεπτά κ.ο.κ. Η χρέωση γίνεται με το άθροισμα αυτών των χρόνων, και όχι με τον πραγματικό χρόνο που αναλώνεται για τις εργασίες. Κοινή πρακτική στα επίσημα...
-
Αυτό και να είναι κοροϊδία!
Και το χειρότερο είναι όταν οι εργατοώρες βγαίνουν περισσότερες και έχει ήδη τελειώσει η συντήρηση, τα λαμόγια το κρατάνε μέσα μέχρι να περάσει ο προβλεπόμενος χρόνος! 2 φορές μου έχει τύχει σε 2 διαφορετικά επίσημα συνεργεία! -
Αύγουστος 2008, πρωτη αλλαγή στα 1500 χιλ (προαιρετική)
Πρωτη αλλαγη λαδιων στο Outback 161.50€
Εργασια 0€
Λαδι 3-30 7λιτ Χ 20 €
Φιλτρο 20€
Ροδελα (οχι για μενα, για το αυτοκινητο)0,70€Δεύτερο κουστουμάκι απο την SUBARU μεσα σε 3 μήνες.
Αλλαγή λάδια (φιλτρο) στις 7500 και κάποιος μικροέλεγχος,
6 λιτ 5-30 Χ 20€ + κανα 20 ρικο το φίλτρο + 7,5 € περίπου η 'δουλειά' ---> 148,50 €Γλύτωσα απο τον βενζινοφωνιά και έπεσα στον λαδοφωνιά
-
Ο χρήστης bebes έγραψε:
Αύγουστος 2008, πρωτη αλλαγή στα 1500 χιλ (προαιρετική)Πρωτη αλλαγη λαδιων στο Outback 161.50€
Εργασια 0€
Λαδι 3-30 7λιτ Χ 20 €
Φιλτρο 20€
Ροδελα (οχι για μενα, για το αυτοκινητο)0,70€Δεύτερο κουστουμάκι απο την SUBARU μεσα σε 3 μήνες.
6 λιτ 5-30 Χ 20€ + κανα 20 ρικο το φίλτρο + 7,5 € περίπου η 'δουλειά' ---> 148,50 €Γλύτωσα απο τον βενζινοφωνιά και έπεσα στον λαδοφωνιά
Γιατι δεν πας με δικα σου λαδια; Θα γλυτωνεις ενα 50αρικο τουλαχιστον και θα βαλεις και καλυτερο λαδι.
-
Ο χρήστης bebes έγραψε:
Αύγουστος 2008, πρωτη αλλαγή στα 1500 χιλ (προαιρετική)Πρωτη αλλαγη λαδιων στο Outback 161.50€
Εργασια 0€
Λαδι 3-30 7λιτ Χ 20 €
Φιλτρο 20€
Subaru diesel φαντάζομαι εε?
Για πες μας εντυπώσεις και καταναλώσεις,λειτουργία και απόδοση μοτερ. -
Ο χρήστης bebes έγραψε:
6 λιτ 5-30 Χ 20€ + κανα 20 ρικο το φίλτρο + 7,5 € περίπου η 'δουλειά' ---> 148,50 €
20€ το λίτρο 5w30?
Πόσα λίτρα απαιτεί η Subaruκλα?
Γιατί δεν αγόρασες ο ίδιος τα λαδάκια σου, να σου έλθει πιο οικονομικά (και ίσως και ποιοτικά)?
-
Eixa κανει μεγάλη κουβέντα στο φορουμ με τους Σουμπαρόβιους για τα λάδια και ήθελα στο στρώσιμο να βάλω ημισυνθετικά λάδια και να τα αλλάζω κάθε 2000 χιλ 3ή 4 φορές, αλλά δεν δέχθηκαν. Δεν δέχθηκαν επίσης να κουβαλάω δικά μου λάδια (και καλά μήπως δεν είναι τόσο καλά όσο της Subaru ) και δεν θέλησα να μαλώσω τόσο νωρίς.
Το πρόβλημα για μενα δεν είναι τόσο η τιμή (τα Shell που είδα κάνουν 18,50€) όσο το διάστημα αλλαγής των 7500 χιλ.
Περιμένω (ακόμη!) το επίσημο service manual γιατί υποπτεύομαι οτι η Σουμπαρού λεει για 15000 χιλ αλλαγή και τα 7500 είναι προτεινόμενα απο την ελληνική αντιπροσωπία
Βέβαια α΄λλοι χρήστες μου λεν αν μπορώ να τα αλλάζω και κάθε 5000χιλ, αλλά δεν εχω αλλη δουλεια να αλλάζω λάδια καθε τρίμηνο
Σήμερα έβαλα 6,1 λιτρα, την προηγούμενη φορά 6,3. Κάπου εκεί είναι (πολλά...) -
Ο χρήστης bebes έγραψε:
... (και καλά μήπως δεν είναι τόσο καλά όσο της Subaru )...Δεν την παλεύουν κάστανο τα άτομα.
-
ξερει κανεις κανεναν εξειδικευμενο για daewoo εν θεσσαλονικει?
-
Σε Lancia Y (με φρένα από Punto GT μπρος πίσω):
Τορνίρισμα στις δισκόπλακες
Νέα τακάκια εμπρός πίσω (Magnetti-Marelli)
Αλλαγή στα τσιμουχάκια στις πίσω δισκόπλακες
Αλλαγή εμπρός αριστερά μπιλιοφόρου
Υγρά φρένων (συμπλήρωμα)
Κάρτα καυσαερίων.
300€ (τα 110€ ήταν τα εργατικά αν είδα καλά...)Στο συνεργείο της γειτονιάς σας τα παραπάνω... Νομίζω η τιμή ήταν fair enough...
(φέτος όλο πληρώνω, αλλά τι να κάνουμε, υγεία πάνω απ' όλα! )
-
Για ποιό λόγο συμπλήρωσες υγρά φρένων ?
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
Για ποιό λόγο συμπλήρωσες υγρά φρένων ?Oι πίσω δαγκάνες βγήκαν εντελώς, για ν'αλλαχτούν τα λαστιχάκια-τσιμουχάκια, οπότε...
-
Τα τσιμουχακια ειναι στις δαγκανες και οχι στις δισκοπλακες
Επρεπε να αλλαξεις ολα τα υγρα φρενων αφου τα ανοιξαν. -
Γρηγόρη πολύ καλή τιμή!
σε συνεργείο της γειτονιάς και για μένα 80€ για αλλαγή ρουλεμάν τροχού (40 το ρουλεμαν και 40 η εργασία)
-
Παλι συνεργειο ησουν ρε βασιλη...ημαρτον,πετα την την ψορολλα.
-
+1
-
-5
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Τα τσιμουχακια ειναι στις δαγκανες και οχι στις δισκοπλακες
Επρεπε να αλλαξεις ολα τα υγρα φρενων αφου τα ανοιξαν.Σωστό, τώρα το είδα!
Όσο για τα υγρά φρένων, θα το κάνω κάποια στιγμή, αλλά θέλω να πάρω εγώ τα υγρά, γιατί θα έβαζαν ό,τι να 'ναι , κλασικά... Πάλι καλά που έβαλε Marelli τακάκια, είχα ξεχάσει να του πω πως δεν θέλω...πειράματα!
Τώρα θυμήθηκα πως αλλάχτηκε και μια φούσκα στο ημιαξόνιο...
Πρώτες εντυπώσεις (30 χλμ έχω κάνει, μην φανταστείτε... λιγότερα τριξίματα και θόρυβοι από τα φρένα, επιτέλους, οι πίσω αριστερή δαγκάνα, έβγαλε το...σκασμό (ακουγόταν στο ξεκίνημα μόλις άφηνα το φρένο και για 5-10 μέτρα... ), ο μπιλιοφόρος σταμάτησε να χτυπάει (ευτυχώς που τον άλλαξα, είναι μικρό το αντίτιμο για το piece of mind που κερδίζεις, για να μην μιλήσουμε για την ησυχία...). Το πρόβλημα είναι πως έχω ένα θόρυβο περίεργο, που συμβαίνει όποτε του καπνίσει (σχεδόν πάντα πάντως στο εμπα στην Αλίμου από Ποσειδώνος ). Αν βρω κι αυτό, θα είμαι ένας χαρούμενος κάτοχος επιτέλους!
ΤΟ ενοχλητικό είναι γίνεται σε άσχετες στιγμές!
-
Από τον μπιλιοφόρο τι θόρυβο είχες Γκρέγκορι;
-
Κρακ-κρακ με στριμμενο το τιμονι;
Πόσο κοστίζει το σέρβις του αυτοκινήτου σας?