-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Οχι ακριβως...Ο,τι πληρωνεις παιρνεις.. Και ξερω τι πληρωσα,τεσπα θα βρω τα τιμολογια να στα δειξω στο μσν να δεις...
Σιγά ρε! Ο αρχιμηχανικός της ferrari έκανε το σέρβις;
Αν ήταν ο Stepney την πάτησες πάντως...
-
Οχι ακριβως...Ο,τι πληρωνεις παιρνεις.. Και ξερω τι πληρωσα,τεσπα θα βρω τα τιμολογια να στα δειξω στο μσν να δεις...
Σιγά ρε! Ο αρχιμηχανικός της ferrari έκανε το σέρβις;
Οχι απλα πληρωνω το γεγονος οτι ολοι οι μηχανικοι εκει μεσα ξερουν τη δουλεια τους αριστα.Και μενω παντα ευχαριστημενος.Τι να σου πω,μπορει να μ αρεσει ναμου τον πιανουν...
spiros και σαββα ειστε αξιοι αποφοιτοι της Σχολής Των Εγκάθετων... Αν και ο Σπυρος δεν εχει εντελως αδικο...
-
[quote='Michael-Amott'][quote='aserf']Φίλος έκανε το μεγάλο σέρβις σε Opel Astra GTC 1.4 και πλήρωσε 285
-
[quote='aserf'][quote='Michael-Amott'][quote='aserf']Φίλος έκανε το μεγάλο σέρβις σε Opel Astra GTC 1.4 και πλήρωσε 285
-
65 για λάδια, φίλτρο λαδιού, φίλτρο αέρος, φίλτρο καμπίνας και εργασία αποκλείεται να πλήρωσες. Αν παρόλα αυτά έχεις δίκιο Μητς, εγώ τι να πω, θα σκίσω τα πτυχία μου. Εδώ έδωσα 58 ευρώ για λάδια, φίλτρο λαδιού και εργασία και την θεωρώ καλή τιμή.
-
Υπάρχουν καλά λάδια με €4-6 το λίτρο. Αυτά θα τα αγόραζα (φυσικά ανάλογα με το αμάξι).
ΠΟΛΥ φτηνά φίλτρα λαδιού και αέρα ΔΕΝ θα αγόραζα.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
65 για λάδια, φίλτρο λαδιού, φίλτρο αέρος, φίλτρο καμπίνας και εργασία αποκλείεται να πλήρωσες. Αν παρόλα αυτά έχεις δίκιο Μητς, εγώ τι να πω, θα σκίσω τα πτυχία μου.[quote='Κάβουρας']Είσαι σίγουρος φίλε μου?Τι πλήρωσες με 65
-
λογικό με τέτοια φάτσα σε φοβήθηκαν κι έκαναν έκπτωση...
με αυτά που αναφέρεις πάντως ένα ποσό στα 80-100 ευρώ θα ήταν πιο φυσιολογικό...εκτός και αν σου έβαλαν μέσα στον τενεκέ σου σπορέλαιο για πατάτες...
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
εκτός και αν σου έβαλαν μέσα στον τενεκέ σου σπορέλαιο για πατάτες...Με ρωτησαν αν ηθελα τα super-duper full συνθετικα λαδια και ειπα ναι!(δηλαδη με τα ημισυνθετικα θα ηταν ακομα πιο φτηνα μαλλον )
-
Καλημερα.Που το εκανες αυτο να το φερω και εγω.....
Γιατι: Στην τιμη συμπεριλαμβανονταν λαδια(45)/φιλτρο λαδιου(10)/καμπινας(15)(οχι αερος) εργασια κι ενας **ελεγχος **365 σημειων(ξερω γω πως το λεει η Οπελ) που εναι ετησιος!
μονο με τις τιμες των ανταλακτικων που εχει η οπελ βγαινουν παραπανω(χοντρικα οι τιμες εχω κανει 5 σερβις μεχρι τωρα ) -
Στον Κουβελη(παλια Dynamotors) στην Πατρα στην Ακτη Δυμαιων!
-
Απο Ναυπλιο λιγο μακρια μου πεφτει ρε γαμωτο αλλα αν ειναι για 150 ευρω διαφορα περιπου το συζηταω.
Ευχαριστω πολυ παντως. -
Ο χρήστης zeys13 έγραψε:
Απο Ναυπλιο λιγο μακρια μου πεφτει ρε γαμωτο αλλα αν ειναι για 150 ευρω διαφορα περιπου το συζηταω.
Ευχαριστω πολυ παντως.Συγγνωμη δηλαδη...για να καταλαβω...για το ετησιο σερβις ολοι οι υπολοιποι εχετε πληρωσει 200 ευρω?
Κατι δεν μου αρεσει εδω...δεν ειναι διαφορα 10 και 20 ευρω ειναι η τετραπλαισα τιμη!!!
Λετε να μην μου εβαλαν τιποτα?
Εγω παντως 65 εδωσα στο τελος... -
ωχ!
πέσμου ότι δεν έβλεπες τι έκαναν στο αυτοκίνητο...
-
65 για αέρα κοπανιστό είναι πολύ καλή τιμή.
Μήπως δεν σου χρέωσαν εργατικά ως πρώτο σέρβις (σε στυλ δώρο) ή κάτι τέτοιο;
-
65 για αέρα κοπανιστό είναι πολύ καλή τιμή.Μήπως δεν σου χρέωσαν εργατικά ως πρώτο σέρβις (σε στυλ δώρο) ή κάτι τέτοιο;
κάτσε είναι κάτω στο αμάξι....τσεκάρει το χρώμα των λαδιών...
-
Στα ποσα χιλομετρα το εκανες;Γιατι και εγω τα πρωτα σκετα λαδια, στα 45000 τοσο τα ειχα πληρωσει κανα 50 νομιζω χωρις φιλτρο.Στα επομενα σκετα λαδια ειχα πληρωσει και εργατικα......
-
Που να το δω..τους το αφησα και πηγα το μεσημερι να το παρω..!
Λοιπον...με βαλατε να ψαξω την αποδειξη...να τι λεει αναλυτικα!
Αλλαγη λαδιων κινητηρα-Βενζινοκινητηρας------>Καθαρη Αξια 4.90
Λαδι 5-30 2litra-------->Καθαρη αξια 36.40
Λαδι μηχανης 5W-30----->Καθαρη Αξια 8.80
Φιλτρο Λαδιου Ζ16SE------>Καθαρη Αξια 4.90
Φιλτρο Καμπινας------->Καθαρη Αξια 3.90Καθαρη Αξια Συνολο=58.90+19%ΦΠΑ=70.1 ευρω(και οχι 65 οπως θυμομουν τελικα )
Μεχρι τα 200 ευρω εχουμε αλλα 130!!!
Μιλαμε για τα τριπλασια χρηματα!!!!Οσον αφορα τον ετησιο τεχνικο ελεγχο μου εδωσαν 2 χαρτια συμπληρωμενα με τα αποτελεσματα του ελεγχου που αφορουσαν ελεγχο ηλεκτρικων,πιεσεων και φθορας ελαστικων και διαφορα αλλα!
Ο χρήστης zeys13 έγραψε:
Στα ποσα χιλομετρα το εκανες;Γιατι και εγω τα πρωτα σκετα λαδια, στα 45000 τοσο τα ειχα πληρωσει κανα 50 νομιζω χωρις φιλτρο.Στα επομενα σκετα λαδια ειχα πληρωσει και εργατικα......Στα 11.000χλμ!
-
Τι να ΣΕ πω...Σου χρέωσαν εργατικά 4.90! Να πηγαίνεις πάντα εκεί.
-
Σήμερα, για ετήσιο (15.000 χλμ)- ενδιάμεσο - σέρβις σε Avensis 1,6. Το σέρβις είναι των 90.000 χλμ ή 6 χρόνια. Το αυτοκίνητο έχει 72.500 χλμ.
Σε ΕξουσιοδοτημένοΛάδια ( 4 lt συνθετικό 5W-40) ..... 55.90
Φίλτρο λαδιού, φλάντζα............... 8.50
Αντιψυκτικό................................ 25.60
Φίλτρο A/C................................. 38.30
Καθαριστικό παρμπρίζ.................. 1.30Εργασία ..................................... 107
Σύνολο μαζί με κάρτα καυσαερίων και κάτι ψιλά 251 ευρώ.
Οι τιμές είναι με ΦΠΑ.
Συμπεριλμβάνεται και ο έλεγχος 365 σημείων.Πέρυσι που είχα μόνο αλλαγή λαδιών είχα πληρώσει 70 ευρώ.
Στο μεγάλο σέρβις (κάθε 4 χρόνια ή 60.000) αλλάζει και φίλτρα αέρος, βενζίνης και μπουζί. Για τακάκια βέβαια, ούτε λόγος
Not bad
Πόσο κοστίζει το σέρβις του αυτοκινήτου σας?