-
για τα φωτα xenon πρεπει να πειραχτει ο εγκεφαλος του αυτοκινητου ετσι;
ποσο κοστιζει μια τετοια μετατροπη;
εαν και εφοσον εχει ηλεκτρονικο γκαζι, το cruise control ειναι κατι ευκολο;
ξερετε ποσο κοστιζει;
(περιπου)γιατι οχι αντιπροσωπεια;θα με μαδησουν;
-
Δυστυχώς, σχεδόν όλα όσα αναφέρεις χρειάζονται πολλά έξοδα και απο μικρές εώς μεγάλες πατέντες για να προσαρμοστούν εκ των υστέρων στο αυτοκίνητο. Τα επίσημα συνεργεία δέν πρόκειται να αναλάβουν τέτοιες εργασίες.
Πούλησε το αυτοκίνητο που έχεις και αγόρασε ένα μεταχειρισμένο που να έχει όλο τον εξοπλισμό που θέλεις. Θα σου βγεί πιό φτηνά και πάνω απ όλα πιό αξιόπιστο.
-
το πιο σημαντικο ειναι το cruise control για εμενα.
αυτο μπορει να γινει σε λογικα (οικονομικα) επιπεδα;
και στην αντιπροσωπεια; -
Δεν νομίζω να μπορεί να γίνεται...
-
ρε μη με τρελλαίνεται! τα φώτα ξένον μπαίνουν σε οποιοδήποτε αμάξι και δεν έχουν καμια σχέση με τον εγκέφαλο και για αυτό ξέρω. (έβαλα και εγώ : κόστος 150
-
Για τα xenon συμφωνώ...
Αλλά ποια αντιπροσωπεία θα αναλάβει να σου τοποθετήσει cruise control εκ των υστέρων ;
-
πίστεψε με πολλές...αρκεί να μη βαριούνται οι μηχανικοί και αν είσαι ανοιχτοχέρης ολίγον τι!!!
-
Αυτό είναι άλλου παπά ευαγγέλιο...
-
Ο χρήστης laantonios έγραψε:
πίστεψε με πολλές...αρκεί να μη βαριούνται οι μηχανικοί και αν είσαι ανοιχτοχέρης ολίγον τι!!!δηλαδη αρκει να υπαρχει διαθεση και χρημα;;
απο διαθεση δεν ξερω, αλλα απο χρημα ποσο;; -
Σε επίσημες αντιπροσωπείες δεν νομίζω ότι μετράει το χρήμα, όσο και να έχεις... Ακολουθούνται κάποιες διαδικασίες που δυστυχώς ή ευτυχώς, δεν γίνεται να τις παρακάμψεις (ή τις παρακάμπτεις πολύ δύσκολα)
-
Ο χρήστης lifesparker έγραψε:
θα ηθελα να ρωτησω κατα ποσο ειναι δυνατον σε ενα αυτοκινητο , μεταχειρισμενο εννοειται, να γινει αφετερου τροποποιηση του υπαρχοντος εξοπλισμου. στην επισημη αντιπροσωπεια-σερβις κτλ.
να εξηγησω.εαν για παραδειγμα θα ηθελα να τοποθετησω πισω φιμε τζαμια δεν νομιζω οτι ειναι δυσκολο ,ελλα εαν θα ηθελα να εχω ηλιοροφη, φωτα xenon, ESP, cruise control κτλ, ΕΙΝΑΙ ή ΔΕΝ ειναι δυνατη μια τετοια μετατροπη;
αξιζει ισως τον κοπο;
μπορει να γινει στα πλαισια της εκδοσης αννοειται , αλλα γινεται εκ των υστερων;μιλαω για μοντελο renault scenic 1600 confort του 2004, εαν αυτο βοηθαει.
ευχαριστω
BAPSTO BLUE KAI PETATO STHN THALASSA
-
Ο χρήστης lifesparker έγραψε:
θα ηθελα να ρωτησω κατα ποσο ειναι δυνατον σε ενα αυτοκινητο , μεταχειρισμενο εννοειται, να γινει αφετερου τροποποιηση του υπαρχοντος εξοπλισμου. στην επισημη αντιπροσωπεια-σερβις κτλ.
να εξηγησω.εαν για παραδειγμα θα ηθελα να τοποθετησω πισω φιμε τζαμια δεν νομιζω οτι ειναι δυσκολο ,ελλα εαν θα ηθελα να εχω ηλιοροφη, φωτα xenon, ESP, cruise control κτλ, ΕΙΝΑΙ ή ΔΕΝ ειναι δυνατη μια τετοια μετατροπη;
αξιζει ισως τον κοπο;
μπορει να γινει στα πλαισια της εκδοσης αννοειται , αλλα γινεται εκ των υστερων;μιλαω για μοντελο renault scenic 1600 confort του 2004, εαν αυτο βοηθαει.
ευχαριστω
BAPSTO BLUE KAI PETATO STHN THALASSA
-
Εσύ βάψου όλος μπλε.
-
Αστα ρε Ντινο που να βρει στην Καρδίτσα θάλασσα μετα;
-
Κανένα συντριβάνι δεν έχουν εκεί;
-
Ο χρήστης ΣΠΥΡΟΣ ΣΙΣΚΟΣ έγραψε:
αξιζει ισως τον κοπο;
ευχαριστω
BAPSTO BLUE KAI PETATO STO GARAGE MOU
-
Σερβις των 60.000 στο Ιμπιζα:
λαδια 5/30
φιλτρο λαδιου
φιλτρο βενζινης
μπουζι
βαλβολινες σασμαν συνθετικες (δικια μου απαιτηση)
ιμαντες εκκεντροφορων & τεντωτηρες
ιμαντας δυναμο (δικια μου απαιτηση)
παραφλου
τρομπα νερου (δικια μου απαιτηση)
ελεγχος με το διαγνωστικοσυνολο 442ευρω.
οχι σε αντιπ/πια.
-
Service Polo 1.0 ('99) (110.000)
Όλα τα υγρά του
(λάδια, paraflu, καθαριστικό παρμπριζ)Όλα τα φίλτρα του
(βενζίνης, λαδιου, εσωτερικού χώρου κλπ)Δισκοι - τακάκια
Ζυγοστάθμιση
διαγνωστικο
**265 Γιουρόπουλα . . . **
-
Αντιπροσωπεία;
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Η στιγμή που όλο το forum περιμένει1ο ΣΕΡΒΙΣ GTI (ΧΩΡΙΣ ενδιάμεση αλλαγή λαδιών )
Άναψε λαμπάκι στους περίπου 20 μήνες/13.500 χλμ. (ως γνωστόν δεν το κινώ καθημερινά)
5 lt λάδι 5-30: (εργοστασιακά, υπήρχαν και πιο φτηνά) 109,2
Φίλτρο λαδιού: 14,8
Φίλτρο αέρα: 22,4
Φίλτρο σκόνης/γύρης: 14,8
Φίλτρο βενζίνης: 30,6Σύνολο: 191,5 + 36,5 ΦΠΑ=228,4 ανταλλακτικά
Στην εργασία κάποιο λάθος έγινε 16 ευρώ +ΦΠΑ
Λογικά πρέπει να 'ναι κανένα 70άρι
δεν με απασχόλησε και πολύ
228,4+19+8,8 ΚΕΚ=256,2
κανονικά πρέπει να πλησιάζει το 300άρι -κλασικά στα 2 χρόνια-
'Εχω στα χέρια μου τιμολόγιο από την KARENTA και το κόστος είναι περίπου το ίδιο για τα 15Κ χλμ. για το GTI.
(μόλις τώρα είδα το ποστ και απορώ πως μου διεφυγε...)Υ.Γ. Έχω και το κόστος για τα 30Κ -(ή 2 χρόνια)
Πόσο κοστίζει το σέρβις του αυτοκινήτου σας?