-
Αν ημουν 20 ετων, σιγουρα θα εφευγα. Τωρα φιλτατε takisc, στα 60, δεν φευγω. Να παω που??
Την ομορφια ομως που βλεπετε!! Στους υπονομους, που ριχνουν στην αδεια θαλασσα? Στα καμμενα κορφοβουνια?
Μαλλον στας εθνικας οδους, περιμενωντας ματαια το ασθενοφορο.
Και αυτοι που εφυγαν, καλοπερνανε φανταζομαι..
Δεν ειμαι απο αυτους, που ΕΦΑΓΑΝ.. Ειμαι απο τους αλλους.. Που ΤΟΥΣ τα εφαγαν..
Αυτη η στανη φιλε μου, αυτο το τυρι βγαζει.
Με ολο το σεβασμο, στο προσωπο σας... -
Γιαααααααααα να πάρουμε λίγο τα πάνω μας!!! Μας πείραξε ο καιρός μου φαίνεται!!!
-
Λάδια φίλτρο (selenia 5/40) 43
Ιμάντας δυναμό 21
Ιμάντας Χρονισμού + τεντ 43
Φίλτρο αέρα 13
Υγρά φρένων 6
Εμπρός τακάκια για 4πίστονα (στα 60κ τα αλλάζω 2τερη φορά ) 85211 τα ανταλλακτικά με ΦΠΑ από Ιντερνετικό μαγαζί... Εργασία αν βρω χρόνο δικία μου, αν όχι
-
Ακριβό το τακάκι ε; Τι αμάξι;
-
ar mito tb
ακριβό μεν, εκπληκτικό όλο το σύστημα πέδησης δε...
-
Το service για την μαούνα μου πήγε 110 ευρώ χωρίς απόδειξη.
Μου άλλαξε μπουζί EYQUEM ,φίλτρα αέρος λαδιού καμπίνας και 4lt Kixx Gold Sj 10w-40.
Kαι θέλω ακόμα ζυγοστάθμιση κ ευθυγράμμιση,μου ψιλοπαιζει το τιμόνι. -
Λαλακη αυτος σου πηρε δλδ 50e εργασια για χαζοδουλειες με λαδια που δε ξερω που τα βρισκει και δεν εκοψε και αποδειξη.. μαιστα...
Αλλη φορα να μου το φερνεις για τετοια πραγματα να μου δινεις ενα 15αρι εργασια και σε μια ωριτσα ετοιμο. -
Τόσο καλά!!!!!!!!!!!!!!
Ληστεία κανονική δηλαδή.
Για ζυγοστάθμιση και ευθυγράμμιση πόσα πρέπει να δώσω;;;;;;;;; -
Ο χρήστης Master Lalakis έγραψε:
Τόσο καλά!!!!!!!!!!!!!!
Ληστεία κανονική δηλαδή.
Για ζυγοστάθμιση και ευθυγράμμιση πόσα πρέπει να δώσω;;;;;;;;;Στον συγκεκριμένο ότι έχεις και δεν έχεις μόνο για να σου πει καλημέρα!!! Κι ΑΝ!
Τι εστί μαούνα;
-
Citroen - Xsara - 1.6 i 16V 2001
Σήμερα ρώτησα και για λοχιοσημα που λείπουν από το πορτ μπαγκαζ και μου είπαν 17 ευρώ αλλά δεν ήξεραν να μου πουν αν είναι το ένα η και τα 2 μαζί. -
Σήμερα ρώτησα και για λοχιοσημα που λείπουν από το πορτ μπαγκαζ και μου είπαν 17 ευρώ αλλά δεν ήξεραν να μου πουν αν είναι το ένα η και τα 2 μαζί.Αυτό απολύθηκε κι εσύ θες να το ξαναστείλεις στρατό; Βάλε τίποτα καλό τουλάχιστον, σπαθιά κλπ, ταξίαρχος να γίνει!!
-
Και διαβασα οτι εγραψες μαουνα τη xsara και απορεσα.. μαζεμενη ειναι..
-
Σήμερα ρώτησα και για λοχιοσημα που λείπουν από το πορτ μπαγκαζ και μου είπαν 17 ευρώ αλλά δεν ήξεραν να μου πουν αν είναι το ένα η και τα 2 μαζί.Το ενα, πρωτα γινεσαι δεκανέας, σε 2-3 χρονια σου στελνουν και το αλλο.
-
Σήμερα ρώτησα και για λοχιοσημα που λείπουν από το πορτ μπαγκαζ και μου είπαν 17 ευρώ αλλά δεν ήξεραν να μου πουν αν είναι το ένα η και τα 2 μαζί.Ζήτα το από τα ΕΚΕΜΣ , πιο φθηνά θα σου έρθει
-
Για το http://www.mister-auto.gr/el/ τι γνώμες έχουμε?
-
για το ΕΚΕΜΣ.
Καλο το mister auto.
Sent from my Neo V using Tapatalk.
-
Όποιος ξέρει κανα καλό μάστορα να ασχολείται με citroen ας στείλει κανα p.m.
-
Ο χρήστης trident1971 έγραψε:
Σήμερα ρώτησα και για λοχιοσημα που λείπουν από το πορτ μπαγκαζ και μου είπαν 17 ευρώ αλλά δεν ήξεραν να μου πουν αν είναι το ένα η και τα 2 μαζί.Το ενα, πρωτα γινεσαι δεκανέας, σε 2-3 χρονια σου στελνουν και το αλλο.
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
:ysterical: για το ΕΚΕΜΣ.Καλο το mister auto.
Μεταξύ 155αρας και 170αρας που φοράνε τους ίδιους εργοστασιακούς κωδικούς μου βγάζει διαφορετικά ανταλ/κα ... Με μεγάλη διαφορά σε διαστάσεις...
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
:ysterical: για το ΕΚΕΜΣ.
Καλο το mister auto.
Μεταξύ 155αρας και 170αρας που φοράνε τους ίδιους εργοστασιακούς κωδικούς μου βγάζει διαφορετικά ανταλ/κα ... Με μεγάλη διαφορά σε διαστάσεις...
ψαξε και στο parts.gr και στο nt.gr και στους κατασκευαστες των ανταλλακτικων και διασταυρωσε τους κωδικους για να εισαι σιγουρος. μπορει να παιζει ρολο και η ημνια κατασκευης
Πόσο κοστίζει το σέρβις του αυτοκινήτου σας?