-
Θα την άλλαζα προληπτικά (ειναι σε δύσκολο σημείο ) αλλα τελικά άρχισε να χάνει οπότε αντικαταστάθηκε .
Ξέχασα να αναφέρω 205.000km
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Ο χρήστης Eliaskat έγραψε:
205.000km
-
΄΄χτυπάνε΄΄ λίγο τα αμορτισερ στο 107 μοντελο 2007 !!!! Να αλλαξω μόνο αμορτισερ;; ή είναι απαραίτητο και η αλλαγη των ελατηρίων;;;; Ποσο να εχει στο περιπου η τετραδα καγιάμπα;; και πόσο τα ελατήρια;;; Επίσης πόσο είναι μια καλή τιμή τοποθετησης;; Ευχαριστώ !!!!
266 ευρω τα βρηκα αμορτισερ και ελατηρια !!!!(107 τα ελατηρια και 159 τα αμορτισερ) Εδω μην εχουν τα ιδια;;;;
-
Ελατηρια σαφως τα υπαρχοντα. Μην αγορασεις, τσαμπα τα χρηματα.
-
Ο χρήστης costaslio έγραψε:
΄΄χτυπάνε΄΄ λίγο τα αμορτισερ στο 107 μοντελο 2007 !!!! Να αλλαξω μόνο αμορτισερ;; ή είναι απαραίτητο και η αλλαγη των ελατηρίων;;;; Ποσο να εχει στο περιπου η τετραδα καγιάμπα;; και πόσο τα ελατήρια;;; Επίσης πόσο είναι μια καλή τιμή τοποθετησης;; Ευχαριστώ !!!!266 ευρω τα βρηκα αμορτισερ και ελατηρια !!!!(107 τα ελατηρια και 159 τα αμορτισερ) Εδω μην εχουν τα ιδια;;;;
μονο αμορτισερ εκτος αν θελεις κατι παραπανω, καγιαμπα δεν θα εβαζα σε πεζω κοιτα και τα osrav.
-
Ο χρήστης Ηλιας Α έγραψε:
μονο αμορτισερ εκτος αν θελεις κατι παραπανω, καγιαμπα δεν θα εβαζα σε πεζω κοιτα και τα osrav.
Eυχαριστώ !!! Πόσο πάει η τοποθέτηση;;; βασικά τα osrav τα εχω ξανακούσει!!!!!
-
Ελατηρια/αμορτισερ ΜΗ δοκιμασεις να βαλεις μονος σου.
-
Ο χρήστης trident1971 έγραψε:
Οχι αυτά δεν τα πειράζω !!! Τι να φορά άραγε τώρα το 107;; Τα osrav εχουν κάποια σχεση με τα φημισμένα koni ;;;
-
Οχι αυτά δεν τα πειράζω !!! Τι να φορά άραγε τώρα το 107;; Τα osrav εχουν κάποια σχεση με τα φημισμένα koni ;;;
οχι.
-
συμβουλες ξερεις να δινεις, πραξη εσυ δεν τις κανεις.
-
Ολα εχουν ορια !!!!Ηλία δεν ειπες τιμούλα............ τοποθετησης!!!!!!!!!!!
-
Ολα εχουν ορια !!!!Ηλία δεν ειπες τιμούλα............ τοποθετησης!!!!!!!!!!!εχεις ΠΜ.
-
Ο χρήστης Ηλιας Α έγραψε:
συμβουλες ξερεις να δινεις, πραξη εσυ δεν τις κανεις.
επειδη εβαλα τακακια μοναχος μου? (Εβαλα και σε μια Transalp προχτες)
Αλλο τα τακακια και αλλο τα αμορτισερ που μπορει να σου σπασουν τα μουτρα αν δεν προσεξεις.Ειπαμε, επομενο βημα ιμαντες εκκεντροφορου εκει να δεις βαλβιδόσουπα.
-
Καλησπερα ... θα ηθελα να ρωτησω μιας και ηρθε η ωρα για αλλαγη του φιλτρου πετρελαιου .. στο ford focus μου 1.6 tdci 2008 μοντελου ... αν ξερετε καποιο site για να το παρω ποιο οικονομικα ..και αν ξερετε στα πόσα χιλιομετρα αλλαζουμε φιλτρο πετρελαιου ? εχω κανει ηδη 50000 χλμ απο την τελευταία αλλαγη ..που την εκανε ο προηγουμενος σε αντιποροσωπεια ford...ευχαριστώ ..
-
Φυσικά εδώ : http://www.mister-auto.gr/el/
-
ιμαντα χρονισμού και αντλία νερού ξέρω να αλλάζω........
-
ιμαντα χρονισμού και αντλία νερού ξέρω να αλλάζω........
Ετσι 'ξερω' και εγω... (διελυσε το μισο αυτοκινητο εν τω μεταξυ).
και επειδη 'ξερω' και για τα αμορτισερ/ελατηρια, για αυτο σου ειπα να μην πας να το κανεις μονος σου. -
Ο χρήστης p23os έγραψε:
Καλησπερα ... θα ηθελα να ρωτησω μιας και ηρθε η ωρα για αλλαγη του φιλτρου πετρελαιου .. στο ford focus μου 1.6 tdci 2008 μοντελου ... αν ξερετε καποιο site για να το παρω ποιο οικονομικα ..και αν ξερετε στα πόσα χιλιομετρα αλλαζουμε φιλτρο πετρελαιου ? εχω κανει ηδη 50000 χλμ απο την τελευταία αλλαγη ..που την εκανε ο προηγουμενος σε αντιποροσωπεια ford...ευχαριστώ ..Εγώ δεν το αλλάζω προληπτικά. Απλά μια στις τόσες παίζω μια γκαζιά να δω εάν πηγαίνει ψηλά. Εάν πχ δυσκολεύεται να ανεβάσει μετά τις 4 (καταλαβαίνω ότι δεν το πάς ποτέ διότι δεν υπάρχει λόγος) τότε το αλλάζω. Μέτρο το οποίο έχουν καθιερώσει και πολλοί ταξιτζήδες. Με το να μην υπάρχει μόνιμα στοιχιομετρικό μίγμα δεν υπάρχει πρόβλημα «στεγνώματος» του μοτέρ. Ποτέ πάντως από την αντιπροσωπεία μια που τουλάχιστον το δικό μου το είχαν 2,5 φορές πάνω το ίδιο.
-
πηγα να αλλαξω ρουλεμαν πισω τροχου στο WagonR (1,3 mod 2001)
με την ευκαιρια που πηγα στον μαστορα αλλαξα και δυο κολάρα (αυτο που παει το νερο ψυξης στον πνευμονα του αεριου και αυτο που φευγει) τα οποια για καποιο λογο σκιστηκαν και εχανα το παραφλου.
μου αλλαξε τα λαδια, μου φυσηξε λιγο και το φιλτρο αερα...
Ρουλεμαν 36€
παραφλου 10€
κολάρα και εργασια 29€
ΣΥΝΟΛΟ: 75€- 24€ που πηρα ενα 4λιτρο 10-40
-
Για την αλλαγη αμορτισερ πάω στην εδω αντιπροσωπεία , ρωτω τον μάστορα:
ΕΓΩ :.-πόσο θες για την αλλαγη των 4αρων αμορτισερ στο 107;
ΜΑΣΤΟΡΑΣ: 40 ευρώ !!!
ΕΓΩ :Ενταξει , κομπλέ έτσι;
ΜΑΣΤΟΡΑΣ:Ναι ολα κομπλέ
ΕΓΩ :Με ευθυγραμμισση έτσι;
ΜΑΣΤΟΡΑΣ:Ε.... με ευθυγραμμιση 65 ευρώ.
Πόσο κοστίζει το σέρβις του αυτοκινήτου σας?