-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Πήγε η σύζυγος για service το 500άκι της.Μεγάλο service των 30.000 και απ'ότι μου είπε άλλαξε:
-Λάδια
-Όλα τα φίλτρα εκτός βενζίνης (αέρα, a/c, λαδιού)
-Μπουζί
-Τακάκια
-Υαλοκαθαριστήρες
-1 λάμπα φρένων πίσωΣύνολο 325 € με έκπτωση 70 €.
Μήπως της τον έπιασαν λίγο?
Fiat Σφακιανάκης Μεσσογείων.
Εν τω μεταξύ της είπαν ότι χρειάζεται να αλλάξει και ιμάντες (χρονισμού/δυναμό) στα 40.000κμ (36Κ έχει) αν και ο κατασκευαστής λέει στα 120.000κμ γιατί λέει το αυτοκίνητο κινείται στη πόλη και όχι στους αυτοκινητοδρόμους . Εντελώς ηλίθια μου φάνηκε σαν δικαιολογία.
Στα πόσα χιλιόμετρα αλλάζει το 1.2 500άκι ιμάντες?
πολλα ..παρα πολλα.. με 140 150 ευρω ειχες καθαρισει.. σε συνεργειο φιατ στο περιστερι που πηγα εγω με γνησια ανταλλακτικα και λαδια..
Επισης ειναι πολυ νωρις πιστευω για ιμαντες.. -
Αν θελουν τοσο πολυ να αλλαξουν τους ιμαντες με δικη τους προτροπη και οχι βασει μανιουαλ ας το κανουν δωρεαν. Αλλιως παραδεχονται οτι οι ιμαντες πρωτης τοποθετησης δεν αντεχουν.
-
Χμ...άκυρο, το 2008 το πήραμε οπότε πρέπει να τους αλλάξει.
Για τον ιμάντα χρονισμού της είπαν 230.
Thanks Κυριάκο...την επόμενη φορά θα το αναλάβεις εσύ
-
Με ή χωρίς αντλία;
-
Σ΄αυτήν την τιμή, μάλλον χωρίς.
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Με ή χωρίς αντλία;Αντλία?
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Με ή χωρίς αντλία;
Αντλία?
Νερού.
-
Ο χρήστης Sakaflias έγραψε:
Σ΄αυτήν την τιμή, μάλλον χωρίς.Δλδ πόσο έχει το σετ ιμάντα σκέτο και πόσα είναι τα εργατικά;
-
Nikos!
Ζητα απτην φιλη σου την αποδειξη ,να δουμε τιμες ανταλλακτικων και εργασια.
Τακακια αλλαξατε και πισω; -
Γιατί να αλλάξει αντλία νερού?
Για ιμάντα χρονισμού έγραψα. Αυτός θέλει αλλαγή.
Ο χρήστης ΧρηστοςΣ8 έγραψε:
Nikos!
Τακακια αλλαξατε και πισω;Ποια φίλη μου? Τη γυναίκα μου εννοείς. Θα τη βρω κάποια στιγμή αύριο και θα τα γράψω. Τακάκια εμπρός, πίσω έχει ταμπούρα.
Sent from a mobile device
-
Ωρε μη λες τετοια τωρα ρεεεε...θελουν στην 4ετια αλλαγη στο 500? Ειμαι 10ος/2008.
Πως μου χε ξεφυγει!
Sent from my GT-I9300
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Ωρε μη λες τετοια τωρα ρεεεε...θελουν στην 4ετια αλλαγη στο 500? Ειμαι 10ος/2008.Πως μου χε ξεφυγει!
Sent from my GT-I9300
Σε ξεμυάλισε το λαδιερομπάουλο
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Γιατί να αλλάξει αντλία νερού?Για ιμάντα χρονισμού έγραψα. Αυτός θέλει αλλαγή.
Nikos!
Τακακια αλλαξατε και πισω;Ποια φίλη μου? Τη γυναίκα μου εννοείς. Θα τη βρω κάποια στιγμή αύριο και θα τα γράψω. Τακάκια εμπρός, πίσω έχει ταμπούρα.
Sent from a mobile device
Απλά ρώτησα τι περιλαμβάνει η τιμή.
http://www.4tforum.gr/phpBB3/viewtopic.php?p=2729685#p2729685
Δεν ξέρω αν μιλάει για εξουσιοδοτημένο -
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Δλδ πόσο έχει το σετ ιμάντα σκέτο και πόσα είναι τα εργατικά;
Ιμάντας χρονισμού 51
Ρουλεμάν τεντωτήρα 54
Εξωτερικός ιμάντας 32
Αντλία νερού 86
Paraflu 19Υπάρχουν και οι παρακάτω συνδυασμοί στα ανταλλακτικά:
Κιτ Ιμ.χρονισμού (Ιμαντας + ρουλεμάν) 93
Κιτ Ιμ.χρονισμου + αντλία νερού 154Χρονος αλλαγής ιμάντα 2.35 Χ ?(εργατώρα εκάστοτε συνεργείου)
Χρόνος αλλαγής αντλίας 2.60 χ ? (περιλαμβάνει και την αλλαγη των ιμάντων) -
260 ευρώ περίπου δλδ για αλλαγή ιμάντα και αντλία. Καλή τιμή ακούγεται εφόσον μιλάμε για επίσημο.
-
Γενικο σερβις στο Α3 μου σε μη εξουσιοδοτημενο,185 ευρω.
Λαδια castrol 5w-30
φιλτρο λαδιου
φιλτρο αερος
φιλτρο καμπινας
φιλτρο βενζινης
μπουζιΑν πηγαινα σε εξουσιοδοτημενο για τα ιδια πραγματα με υπολογιζα γυρω στα 400 με λαδι 10-40...
Επισης μετα απο μια βδομαδα αλλαξα 4 δισκοπλακες (zimerman) και ολα τα τακακια (ate) + υγρα φρενων με 260 ευρω.
Παλιοτερα ειχα πληρωσει σε εξουσιοδοτημενο μονο για τακακια 250....Να λοιπον η φουσκα που εφτιαξαν τοσα χρονια και που τωρα σκαει στα μουτρα τους....
-
Αντλια νερου 86 ευρω, για να μπορει να αντλει νερο απο πηγαδι την βαζουν;
-
Ο χρήστης Sakaflias έγραψε:
Δλδ πόσο έχει το σετ ιμάντα σκέτο και πόσα είναι τα εργατικά;
Ιμάντας χρονισμού 51
Ρουλεμάν τεντωτήρα 54
Εξωτερικός ιμάντας 32
Αντλία νερού 86
Paraflu 19Υπάρχουν και οι παρακάτω συνδυασμοί στα ανταλλακτικά:
Κιτ Ιμ.χρονισμού (Ιμαντας + ρουλεμάν) 93
Κιτ Ιμ.χρονισμου + αντλία νερού 154Χρονος αλλαγής ιμάντα 2.35 Χ ?(εργατώρα εκάστοτε συνεργείου)
Χρόνος αλλαγής αντλίας 2.60 χ ? (περιλαμβάνει και την αλλαγη των ιμάντων)Δλδ χονδρικά 260-280 ευρώ για ιμάντα και αντλία. Νομίζω είναι ΟΚ τιμή για αντιπροσωπεία.
-
Τι να λέμε, εδώ το φίλτρο λαδιού (46805830 που μου δίνουν σε αντικατάσταση του 4434792 που φοράω κανονικά) έφτασε να το έχει 15 ευρώ και στο εμπόριο έχει ένα τάληρο...
Οι τιμές για αντλία νερού για το 500αράκι στο εμπόριο κυμαίνονται στα 50 με 60 ευρώ.
Ένας ιμάντας χρονισμού Gates έχει 30 ευρώ και ο τεντωτήρας της SKF ένα 50άρικο.
Ο ιμάντας δυναμό και παρελκόμενων έχει κανα 10άρικο (άντε 15).Προσωπικά με τέτοια σχετικά μικρή διαφορά τιμών θα προτιμούσα τα ricambi originali. Απλά θα τα έβαζα έξω λόγω μεγάλης (κατά κανόνα) διαφοράς στην τιμή εργατοώρας.
-
Καλά κι εγώ το σετ ιμάντα+αντλία της SKF το βλέπω στα 91 ευρώ και χωρίς αντλία 50 ευρώ. Το κιτ ιμάντα αξεσουάρ με τεντωτήρα πάλι της SKF στα 50 ευρώ. Σκέτος ο ιμάντας αξεσουάρ έχει από 5 έως 15 ευρώ σε επώνυμα ανταλλακτικά. Απλά για αντιπροσωπεία οι τιμές είναι σχετικά λογικές αν υπάρχει και κάποια έκπτωση σε ανταλλακτικά και εργασία.
Πόσο κοστίζει το σέρβις του αυτοκινήτου σας?