-
Ο χρήστης alexeft έγραψε:
Πανάκριβο το 'φιατάκι' τελικά!!!!!Τι είναι αυτό το λιπαντικό tutela;
δεν ξερω τι ειναι (μαλλων υγρο για τα τζαμια απο τη τιμη και το μεγεθος του μπουκαλιου 0.25).
Συνειδητα το επιλεξαμε αποτελει αμαξι που το χρησιμοποιουμε μεσα στην πολη που οσες φορες το κλεβω απο την γυναικα μου μου φτιαχνει την διαθεση και νομιζω πως θα το κρατησω πολλα χρονια .
Απλως σ αυτο το service μικρες λεπτομερειες με βαλανε σε σκεψεις-προβληματιστικα βλεπε λαμπα
Υ.Γ( δεν το αγορασα απο αυτον τον αντιπροσωπο και ουτε με προσφορα δωρεαν εργασιας στο service απλως αφορουσε προσφορα της συγκεκριμενης αντιπροσωπειας στα Β.Π για service αυτο το χρονικο διαστημα)
παμε παρακατω..
ευχαρισω και παλι -
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Όπως έχω ξαναγράψει και παραπάνω οι τιμές βγάινουν για αντιπροσωπεία. Μόνο τα συνολικά 23€ για λάμπα είναι απάτη. Σε εξουσιοδοτημένο/εξειδικευμένο θα σου έβγαινε συνολικά κάνα 50αρικο λιγότερα, αλλά προφανώς έχεις πάρει ως 'δώρο' τα εργατικά των service για κάποιο χρονικό διάστημα από τον αντιπρόσωπο που αγόρασες το αυτοκίνητο.κατσε να δω τι θα μου χρεώσει ο τεκνισιαν σήμερα γιατί μάλλον θα χεστούμε
-
Για γράψε μετά να δούμε αναλυτικά...ελπίζω να μην του κάνεις δώρο τις διακοπές του με το παλιοϊταλικό σου.
-
Πάνω που υπολόγιζα να γράψω εδώ για εργατικά αλλαγής λαδιών και βαλβολινης στο 307, τσουπ, θα αλλάξω και τακάκια μπρος πίσω.
Sent from my GNex using smoke signals.
-
Είχαμε πει λάδια , μπουζι βαλβολινες στα 160 ...
Μπόλικα αλλά λέω δεν γαμιεται δεν προλαβαίνω να ψάξω γιατί δουλεύω ... Και σήμερα που το πήγα , μου λέει ότι δεν είχαν καταλαβει να φίλτρο λαδιούΑπο την επόμενη κατέβασμα eper όπως και σε άλλο ιταλικό και σέρβις μόνος μου ...
-
Το πρόβλημα είναι ότι δεν θεωρούν δεδομένο ότι θα αλλάξεις φίλτρο λαδιού, ffs.
-
Τι πάει να πει δεν κατάλαβαν? Μαλακίες...
-
Ο χρήστης dliakopoulos έγραψε:
Πανάκριβο το 'φιατάκι' τελικά!!!!!
Τι είναι αυτό το λιπαντικό tutela;
δεν ξερω τι ειναι (μαλλων υγρο για τα τζαμια απο τη τιμη και το μεγεθος του μπουκαλιου 0.25).
Συνειδητα το επιλεξαμε αποτελει αμαξι που το χρησιμοποιουμε μεσα στην πολη που οσες φορες το κλεβω απο την γυναικα μου μου φτιαχνει την διαθεση και νομιζω πως θα το κρατησω πολλα χρονια .
Απλως σ αυτο το service μικρες λεπτομερειες με βαλανε σε σκεψεις-προβληματιστικα βλεπε λαμπα
Υ.Γ( δεν το αγορασα απο αυτον τον αντιπροσωπο και ουτε με προσφορα δωρεαν εργασιας στο service απλως αφορουσε προσφορα της συγκεκριμενης αντιπροσωπειας στα Β.Π για service αυτο το χρονικο διαστημα)
παμε παρακατω..
ευχαρισω και παλιΕλπίζω να μην προσβλήθηκες. Τουλάχιστον δεν είχα τέτοια πρόθεση.
Αυτό που ήθελα να πω είναι ότι η φίατ από φτηνή μάρκα με την οποία έκανε κάποιος τη δουλειά του, έχει γίνει τελικά ακριβή.
-
Καλησπερα.
Service 145000χλμ σε Fiat Brava 1.2 mod2001.Λαδια 2lt(Selenia 20k 10-40) γιατι ειχα περρισευμα απο την προηγουμενη αλλαγη.
Φιλτρα αερος-λαδιων
Μπουζι
1 καμμενη λαμπα μεσαιων κ ρυθμιση φωτων
Συνολο 110euroΣιαγωνες αλλαγη
Κυλινδρακια αλλαγη
Υγρα φρενων dot 4
Ταμπουρα στον τορνο
Συνολο 120euroOλα μαζι 230euro.Ειναι καλα η μου τον επιασαν?
-
Ο λόγος που διαγράφηκε το ποστ φαίνεται στην παρατήρηση του mod [Mod]
-
Ο χρήστης dliakopoulos έγραψε:
Υγρό φρένων είναι
-
Στο 307: Αλλαγή λαδιών μαζί με φίλτρο, αλλαγή βαλβολινης σασμάν, τακάκια μπρος/πίσω, καθαρισμός φρένων και μηχανής: 130 ευρώ.
-
Πήγες μαζί με καμιά γκόμενα με μεγάλα βυζιά;
-
Όχι πασά μου, τα δικά μου αρκούν πλέον
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
Όπως έχω ξαναγράψει και παραπάνω οι τιμές βγάινουν για αντιπροσωπεία. Μόνο τα συνολικά 23€ για λάμπα είναι απάτη. Σε εξουσιοδοτημένο/εξειδικευμένο θα σου έβγαινε συνολικά κάνα 50αρικο λιγότερα, αλλά προφανώς έχεις πάρει ως 'δώρο' τα εργατικά των service για κάποιο χρονικό διάστημα από τον αντιπρόσωπο που αγόρασες το αυτοκίνητο.
κατσε να δω τι θα μου χρεώσει ο τεκνισιαν σήμερα γιατί μάλλον θα χεστούμε
Τελικά μου άλλαξε και φίλτρο χωρίς επιπλέον χρέωση ...
Ξηγηθηκε ΠΟΛΥ ωραία ... 100% επαγγελματικά -
Ο χρήστης alexeft έγραψε:
παμε παρακατω..
ευχαρισω και παλιΕλπίζω να μην προσβλήθηκες. Τουλάχιστον δεν είχα τέτοια πρόθεση.
Αυτό που ήθελα να πω είναι ότι η φίατ από φτηνή μάρκα με την οποία έκανε κάποιος τη δουλειά του, έχει γίνει τελικά ακριβή.
Oxi καμια σχεση .!!
εχω και γερμανικο και γαλλικο αυτοκινητο οπως ακομα ενα ιταλικο και πιστευω πως ειναι ενα απο τα ποιο τιμια μικρα εαν μπορεις να το αποκτησεις. -
Service 70.000 χλμ. στο Avensis mk2 του father στην αντιπροσωπεία:
Φίλτρο λαδιού: 6,88
Φλάντζα κάρτερ: 0,61
5 λίτρα ημισυνθετικό 10w40: 36,90
Υγρό παρμπριζ: 1,09
Καθαριστικό φρένων: 4,63
Εργασία: 38,40
Σύνολο: 88,51
ΦΠΑ: 20,36
Γενικό σύνολο: 108,87
-
αχρείαστο, προφανώς.
Με ένα 50άρι έκανε την ίδια δουλειά εκτός.btw, γιατί 5 λίτρα λάδι
-
Με εξαίρεση την τσιμπημένη τιμή για τα λάδια τα υπόλοιπα είναι νορμάλ για αντιπροσωπεία.
Λατρεύω πάντως που επιμένουν να χρεώνουν ολόκληρο μπουκάλι απο καθαριστικό φρένων και άλλα τέτοια έξυπνα. -
Δεν αλλάζει την αντιπροσωπεία με τίποτα. Για τα λίτρα δεν ξέρω πόσα παίρνει, το 1.8 είναι Εμένα μου φάνηκε τσιμπημένη και η τιμή της εργασίας για μια αλλαγή λαδιών ουσιαστικά.
Πόσο κοστίζει το σέρβις του αυτοκινήτου σας?