-
Αν μετά από μερικά χρόνια χρειαστεί να ψάχνεις δαγκάνα στα παλιά, θα ξέρεις γιατί σκούριασε η δικιά σου.
-
Ο χρήστης sacracer έγραψε:
υγρα φρενων δεν εχω αλαξει ακομα
4 χρόνια με τα ίδια υγρά δεν είναι πολλά???
αφου μια χαρα φρενα εχει.αυτη την στιγμη δεν υπαρχει σαλιο στην κυριολεξια.θελουν 30 εβρω εργασια να μου τα αλλαξουν και δεν εχω να τους πληρωσω.οποτε το αφηνω ως εχει και παρακαλαω τον αγιο νισαννοβιο να μην βγαλει ζημιες.!!!!αν καποιος γνωριζει φρεναδικο αιγαλεω και γυρω περιοχες που να εχει ξεφτιλα τιμες αν το ποσταρει.ευχαριστω προκαταβολικα.
αν δεν έχει λεφτά καλύτερα πάρε κανα μετρό...
αν δεν ακολουθείς την περιοδικη συντήρηση θα το πληρώσεις χρυσό στο τέλος -
Ο χρήστης sacracer έγραψε:
αφου μια χαρα φρενα εχει.αυτη την στιγμη δεν υπαρχει σαλιο στην κυριολεξια.θελουν 30 εβρω εργασια να μου τα αλλαξουν και δεν εχω να τους πληρωσω.οποτε το αφηνω ως εχει και παρακαλαω τον αγιο νισαννοβιο να μην βγαλει ζημιες.!!!!αν καποιος γνωριζει φρεναδικο αιγαλεω και γυρω περιοχες που να εχει ξεφτιλα τιμες αν το ποσταρει.ευχαριστω προκαταβολικα.
ζυγοσταθμιση 4 φορες το χρονο αλλα 80 εβρω
Μία λιγότερη και να τα υγρά!
Αλήθεια γιατί τόσο συχνά ζυγοστάθμιση? Μάλλον από τους καλόυς μας δρόμους??? -
Ο χρήστης opc έγραψε:
ζυγοσταθμιση 4 φορες το χρονο αλλα 80 εβρω
Μία λιγότερη και να τα υγρά!
Αλήθεια γιατί τόσο συχνά ζυγοστάθμιση? Μάλλον από τους καλόυς μας δρόμους???μενω στην ευβοια σε χωριο και κανω λιγοτερα απο 10.000 χλμ το χρονο.οι δρομοι ειναι χαλια,αλλα κινηση δεν εχει για να φρεναρεις συνεχεια οποτε το αμαξι αντεχει αρκετα.αν εμενα αθηνα τοτε οσα εβγαζα θα πηγαιναν στο αμαξι.εδω κλησεις δεν υπαρχουν απλα!!!!ουτε για παρκαρισμα ουτε τιποτα.οποτε μειωνεται το εξοδο για το αμαξι.μαστιζεται ο τοπος εδω απο ανεργια,το κουναμε μονο οταν χρειαζεται,εγω προσωπικα το παω και σιγα για να μην καιει,οποτε αντεχουν πιο πολυ τα αναλωσιμα,χυμα η κατασταση εξω απο το σπιτι μου κανω συνεργειο,δηλαδη φτιαχνω οτι μπορω μονος δεν γινεται αλλιως.εδω οι αποστασεις ειναι μικρες,απλα δεν συμφερει να πληρωνεις ταξι και λεωφορειο πιο πολλα σου κοστιζει.εχω και μηχανακι που δεν εχει πινακιδες και το εχω μονο για τα χωραφια.τα καλα τα χωριου....!
-
σερβις των 120Κ χλμ (στα σχεδόν 122, αλλά με αλλαγή λαδιώνε πριν 11.000 χλμ ) :
- λαδόξυδα με φίλτρο
- φίλτρο αέρα κ καμπίνας
- μπουζία, 4 τον αριθμό
65 έουρος (50 ανταλλακτικά, 15 η εργασία) + 4χ7=28 ευρώ τα ελαιόλαδα (total quarz 5-40, βάζω 3 λίτρα + 1 καβάτζα) = 93 ευρώ
όχι και άσχημα για τον πουντάκι μου
να δω πόσα θα πάρει σε έναν τύπο με smart που χρειαζόταν να κατεβάσει την μηχανή για να αλλάξει συμπλέκτη ούτε evo να ταν
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
να δω πόσα θα πάρει σε έναν τύπο με smart που χρειαζόταν να κατεβάσει την μηχανή για να αλλάξει συμπλέκτη ούτε evo να ταν
-
σερβις των 120Κ χλμ (στα σχεδόν 122, αλλά με αλλαγή λαδιώνε πριν 11.000 χλμ ) :- λαδόξυδα με φίλτρο
- φίλτρο αέρα κ καμπίνας
- μπουζία, 4 τον αριθμό
65 έουρος (50 ανταλλακτικά, 15 η εργασία) + 4χ7=28 ευρώ τα ελαιόλαδα (total quarz 5-40, βάζω 3 λίτρα + 1 καβάτζα) = 93 ευρώ
Πολύ καλή τιμή.
Εγώ ρώτησα για σέρβις στο πόλο στα 137.000 χλμ.
Φίλτρο αέρος, καμπίνας, βενζίνης,λαδιού, υγρά φρένων, τακάκια, σινεμπλόκ, έλεγχος κ συμπλήρωση βαλβολινών. Καθαρισμό πεταλούδας.
Ανταλλακτικά μου είπε 175 κ εργατικά 145€. Σύνολο 320€.
Μπουζί είχα αλλάξει πριν 9.000 χλμ, οπότε νομίζω πως ακόμη 20.000 αντέχουν, μιας κ έβαλα τριάκιδα. -
Ο χρήστης PeterPan έγραψε:
Καθαρισμό βαλβολινών.Κατι αλλο πρεπει να εννοεις γιατι αυτο δεν παιζει.
Φρενων ισως; -
Tις περνάει από φίλτρο γαλλικού καφέ ρε και μετά τις ξαναβάζει μέσα.
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Καθαρισμό βαλβολινών.
Κατι αλλο πρεπει να εννοεις γιατι αυτο δεν παιζει.
Φρενων ισως;Ναι σωστά. Πεταλούδας ήθελα να γράψω.
-
Α τώρα το είδα πουντάκι μου, λες , και νόμιζα σεμναάααα edit mod
-
Ο χρήστης costaslio έγραψε:
Α τώρα το είδα πουντάκι μου, λες , και νόμιζα σεμναάααα edit mod
-
το γουνάκι μου, είπε ο ποιητής;
-
Φίλτρο αέρος, καμπίνας, βενζίνης,λαδιού, υγρά φρένων, τακάκια, σινεμπλόκ, έλεγχος κ συμπλήρωση βαλβολινών. Καθαρισμό πεταλούδας.
Μπουζί είχα αλλάξει πριν 9.000 χλμ, οπότε νομίζω πως ακόμη 20.000 αντέχουν, μιας κ έβαλα τριάκιδα.Aπό τα παραπάνω αξίζουν αλλαγή λαδιών, τακάκια , σινεμπλόκ το πολύ 150 ευρώ , με τα υπόλοιπα 170 ευρώ θα κάνει Χριστούγεννα!!!
-
Μπουζί είχα αλλάξει πριν 9.000 χλμ, οπότε νομίζω πως ακόμη 20.000 αντέχουν, μιας κ έβαλα τριάκιδα.Aπό τα παραπάνω αξίζουν αλλαγή λαδιών, τακάκια , σινεμπλόκ το πολύ 150 ευρώ , με τα υπόλοιπα 170 ευρώ θα κάνει Χριστούγεννα!!!
Ούτε σινεμπλόκ αξίζει...
Τελικά θα γίνω λίγο κακός κ θα κάνω το σέρβις μετά τα Χριστούγεννα. -
Ούτε σινεμπλόκ αξίζει...
Τελικά θα γίνω λίγο κακός κ θα κάνω το σέρβις μετά τα Χριστούγεννα.Δε ξέρω αν το λες αλήθεια αλλά έτσι είναι!!! Είχα αλλάξει και γω και μπροστά και πίσω σινεμπλόκ στο τέριος και αντί για καλύτερα ήταν χειρότερα!!!!!!
Λαδάκια άλλαξε μόνο και ...... κάποια στιγμή θα πάρεις καινούριο!!!!! Μη ρίχνεις λεφτα καλά πάει και έτσι!!!!!!!! -
Ούτε σινεμπλόκ αξίζει...
Τελικά θα γίνω λίγο κακός κ θα κάνω το σέρβις μετά τα Χριστούγεννα.Δε ξέρω αν το λες αλήθεια αλλά έτσι είναι!!! Είχα αλλάξει και γω και μπροστά και πίσω σινεμπλόκ στο τέριος και αντί για καλύτερα ήταν χειρότερα!!!!!!
Λαδάκια άλλαξε μόνο και ...... κάποια στιγμή θα πάρεις καινούριο!!!!! Μη ρίχνεις λεφτα καλά πάει και έτσι!!!!!!!!Καλά φίλε, ό,τι πεις...
Υπάρχει κ ένα 3άρι αλλά το μικρό θα φύγει στα ξένα... -
Δικιά σου η πίττα δικό σου και το μαχαίρι!!!!!
-
To πεπόνι το κρατάω εγώ
-
Πόσο κοστίζει το σέρβις του αυτοκινήτου σας?