-
παντως ο καθαρισμος πεταλουδας ειναι γελοιος στα group vag.
4 αλενοβιδες τις ξεβιδωνεις βγαζεις τη φυσα και με σπραυ τι καθαριζεις και τι βιδωνεις παλι πολυ απλο.
-
Εγώ έχω κλείσει ραντεβού για αύριο το πρωί για το matiz.Θα σας ενημερώσω...Δεν πιστεύω να με >....... .Απ'ότι έχω ακούσει δεν πρέπει να είναι & πολύ ακριβά.Είδομεν....
-
Πήγα πριν 2 εβδομάδες το Almera για τα 30000. Μου άλλαξαν λάδια-ξύδια, φίλτρα αέρα, λαδιού, μπουζί και γενικό έλεγχο.
Σύνολο 120
Βγάλε τα εργατικά (γιατί στο πακέτο αγοράς μου έκαναν προσφορά 3 χρόνια την εργασία) τελικά πλήρωσα μόνο 64 ευρω !!(Nissan Ζυμπάς - Αμφιάλη)
Και να σημειώσω οτι είναι πολύ κύριοι εκει πέρα όλοι, πάντα με προσέχουν και δεν έχω κανένα παράπονο.
-
Ο χρήστης GFON έγραψε:
Την Μ.Τριτη εκανα το μεγαλο servise των 30,000χλμ στο Toyota Avesnsis II -1800 cc σε επισημη αντιπροσωπεια της toyota.Αλλαγες φιλτρων αερος -λαδιου-καμπινας.
Αλλαγη λαδιων μηχανης με 100% συνθετικα, καθως και αλλαγη βαλβολινων σασμαν, και ολοι οι σχετικοι ελεγχοι σε φρενα και λοιπα.Κοστος 180 ευρώ
Δεν ειναι και ασχημα....
Αλλαγη λαδιών στα 7500χιλ σε corolla 57 ευρώ σε εξειδικευμενο,πρωην εξουσιοδοτημένο.
-
Ο χρήστης GFON έγραψε:
Την Μ.Τριτη εκανα το μεγαλο servise των 30,000χλμ στο Toyota Avesnsis II -1800 cc σε επισημη αντιπροσωπεια της toyota.Αλλαγες φιλτρων αερος -λαδιου-καμπινας.
Αλλαγη λαδιων μηχανης με 100% συνθετικα, καθως και αλλαγη βαλβολινων σασμαν, και ολοι οι σχετικοι ελεγχοι σε φρενα και λοιπα.Κοστος 180 ευρώ
Δεν ειναι και ασχημα....
Βαλβολίνες στο σασμάν ??????
Αυτά δεν είναι σφραγισμένα για πάντα ?? -
Ο χρήστης Montecarlo έγραψε:
Βαλβολίνες στο σασμάν ??????
Αυτά δεν είναι σφραγισμένα για πάντα ??Οχι δα και σφραγισμενα...αλλαζουν.
Και μενα μου εκανε εντυπωση που μου τ΄αλλαξανε τοσο νωρις...συνυθως στα 40Κ+ τις αλλαζουν, αλλα απο οτι ρωτησα η toyota αλλαζει βαλβολινες στα 30Κ.
Μην με ρωτησεις γιατί δεν ξερω......
-
Λοιπόν τελικά με χρεώσανε:
Συνθετικό λάδι (5W40) 49.60
Φίλτρο λαδιού 6.02
Καθαριστικό φρένων 3.73
Τακάκια φρένων 47.18
Η εργσία κόστισε άλλα 52 ευρώ.
Τιμές χωρίς το ΦΠΑ.
Συνολικά πλήρωσα 190 ευρώ.Οι απορίες μου τώρα:
Πως σας φαίνονται οι τιμές;
Φίλτρο, καθαριστικό φρένων, είναι απαραίτητα; στο βιβλιαράκι γίνετε έλεγχος λέει... πως καταλαβαίνω αν το φίλτρο θέλει άλλαγμα;Επίσης μου φάνηκε παράξενο να μου αλλάξουν τακάκια στα 15.000 χιλιόμετρα. Δεν είναι πολύ λίγα; Δεν υπήρχε και δυνατότητα να πάω στο συνεργείο και να δω τι γίνετε, ζήτησα και πήρα τα αλλαγμένα, αλλά ποιος ξέρει αν είναι τα δικά μου, δεν μπήκα καν στην διαδικασία να τα ελεγξω ακόμα...
Το σίγουρο είναι ότι στο επόμενο σέρβις θα πάρω άδεια και θα είμαι παρών...Επίσης με ενόχλησε που είπαν στην σύζηγο, που πήγε το αμάξι, να της βγάλουν κάρτα καυσαερίων γιατί λήγει σε 1 μήνα, ενώ το αμάξι συμπληρώνει 1 χρόνο κυκλοφορίας αρχές Ιουλίου!!!
Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις συμβουλές σας...
-
Σε 15,000 χλμ αλλαγη φρενων ειναι πολυ λιγα , εκτος και τα χλμ τα κανεις στην Αθηνα και συνεχεια πατας φρενα....
-
btriad
κάρτα καυσαερίων πότε βγάζουμε; πόσο κοστίζει;
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
btriadκάρτα καυσαερίων πότε βγάζουμε; πόσο κοστίζει;
κάθε χρόνο, 8,5-9 ευρώ
(sorry που απάντησα)
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
btriad
κάθε χρόνο, 8,5-9 ευρώ
(sorry που απάντησα)
To ξέρω το κάθε χρόνο εγκάθετε...από πότε και μετά υποχρεούμαστε να βγάζουμε;
-
Ελπίζω αφού περάσουν 2 χρόνια από την αγορά καινούριου αυτοκινήτου γιατί εγώ δεν έχω βγάλει ακόμα.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
btriad
κάθε χρόνο, 8,5-9 ευρώ
(sorry που απάντησα)
μολις κλεισει χρονο το αυτοκινητο πρεπει να βγαλεις.κοστος 9 ευρω
-
colt cz3 service 10000χλμ.δωρεαν εργασια επειδη ειναι το πρωτο service,ανταλλακτικα:λαδια 4,3 λιτρα visco 5000,φιλτρο λαδιου και καθαριστικο παρμπριζ 52,12!!
-
Ο χρήστης borbos έγραψε:
btriad
κάθε χρόνο, 8,5-9 ευρώ
(sorry που απάντησα)
μολις κλεισει χρονο το αυτοκινητο πρεπει να βγαλεις.κοστος 9 ευρω
άρα κάθε χρόνο
-
Ο χρήστης borbos έγραψε:
colt cz3 service 10000χλμ.δωρεαν εργασια επειδη ειναι το πρωτο service,ανταλλακτικα:λαδια 4,3 λιτρα visco 5000,φιλτρο λαδιου και καθαριστικο παρμπριζ 52,12!!Δεν είναι και λίγα. Τί λάδι είναι αυτό, συνθετικό ή ημι;
Άκυρο, συνθετικό είναι. Αυτό το λάδι το συνιστά/πουλάει η mitsubishi ή τους το πήγες εσύ;
-
Καλημέρα.Την Παρασκευή έκανα σέρβις στο matiz:
1.Φιλτρο αέρος--->8,89
2.Φίλτρο βενζίνης--->11,62
3.Μπουζί--->10,02
4.Βαλβολίνη συνθετ.75W-90E--->17,16
5.Λάστιχο PCV--->6.38
6.Κάρτα καυσαερίων--->7,88
Γενικός έλεγχος--->50,00Σύνολο:111,95€
Λάδια-φίλτρο δεν άλλαξα.Ήταν ήδη αλλαγμένα από κει που το πήρα.
Το μόνο που έκαναν.... -
Οι τιμές τέλειες , ο δικός μου ο αντιπρόσωπος κοπανάει στα αυτιά.
Φίλτρο βενζίνης 16e και αέρα 12e( τελευταία φορά που το άλλαξα πριν 2 χρόνια).
Τα ανταλλάκτικά άρχισα να τα παίρνω από έξω αλλά και πάλι το φίλτρο βενζίνης το βρήκα 12e....
Στα εργατικά ο δικός μου είναι 25%-30% φτηνότερος (ανάλογα με τα κέφια του). -
Ρε 'σεις. Ο Γιαννίτσας στην Πειραιώς ζητάει 220 ευρώ για κανονικό service Toyota Corolla διετίας/30.000 χλμ! Είχε γίνει πρώτο service στον ίδιο πριν 1 χρόνο με 100+ ευρώ.
Τόσα χρεώνουν όλοι οι τογιοτάδες στην Αθήνα; -
Εγώ με 300e αλλάζω και ιμάντες.
Πόσο κοστίζει το σέρβις του αυτοκινήτου σας?