-
γιατί η ορθογραφία μεγαλώνει τα όργανα.... Την πάτησα διλαδι.....
-
Ο χρήστης antonis-team έγραψε:
Τον καλό και σωστό μάστορα, τον ενημερωμένο και ψαγμένο και με μεράκι μάστορα να τον πληρώσουμε και λίγο παραπάνω. Δεν λέμε να γίνει τσάμπα η δουλειά. Άντε όμως να τον ξεχωρίσεις ανάμεσα στους πονηρούς ή άσχετους ή κλέφτες ή και συνδυασμό των τριών!
ΚΑΘΟΛΟΥ ΠΑΡΑ ΠΑΝΩ, 25 γιουργια την ώρα!!!
Κανένα μαγαζί δεν είναι φιλανθρωπικό κατάστημα
Αυτοί που δε θα σας καλύψουν όταν θα πρέπει, βοήθεια σας . Η υποδομή για την περίπτωση πληρώνεται!!!!. Οι λίγοι που μπορούν και επενδύουν και πληρώνονται. Δεν είναι δίκαιο?. Antonis-teamQUIZ: Το εξουσιοδοτημένο που ζητάει 115 ευρώ για να αλλάξει μπαταρία με μια που λιανική έχει 70 ευρώ [χονδρική δεν έχω ιδέα πόσο την παίρνουν] μέσα σε 6-7 λεπτά (κάπου τόσο μου πήρε εμένα), άντε το πολύ 10 μαζί με το βάλε-βγάλε του αμαξιού στο γκαράζ, ΠΟΣΟ παίρνει την ώρα???
-
Εγώ πάντως την άλλαξα μόνος μου!
Κόστος μπαταρίας (Bosch) : 70 ευρώ
Εργασία: δική μουΣυνολικό κόστος : ανεκτίμητη αίσθηση ότι το έκανα μόνος μου
-
Για 20 χρόνια έχω τον ίδιο μηχανικό. Για όλα όσα μπορεί να κάνει. Με αντιπροσωπείες μπλέκω μόνο όταν εκείνος μου λέει ότι δεν μπορεί να κάνει κάτι. Ακόμα και για αλλάγή λαδιού, που εκείνος δεν θέλει να πληρωθεί, του αφήνω €20.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Εγώ πάντως την άλλαξα μόνος μου!Κόστος μπαταρίας (Bosch) : 70 ευρώ
Εργασία: δική μουΣυνολικό κόστος : ανεκτίμητη αίσθηση ότι το έκανα μόνος μου
+1 (το οποίο κατά τύχη ισχύει και για τη μάρκα της μπαταρίας )
Θα ήταν χάσιμο χρόνου & χρήματος αν το πήγαινα να μου την αλλάξουν στο συνεργείο.Στα περισσότερα αμάξια είναι από τα πιο εύκολα πράγματα που μπορεί να κάνει κανείς μόνος του, μετά το συμπλήρωμα υγρών και αέρα στα λάστιχα. Βέβαια μερικοί ούτε αυτά δεν κάνουν μόνοι τους, απότε για μπαταρία δεν το συζητάμε. Πάντως, όπως και τα λάδια, είναι easy money για τα συνεργεία - αν βγάζει [έστω] 45 ευρώ απ' το κάθε αμάξι σε [έστω] 10 λεπτά από κάθε αλλαγή μπαταρίας μιλάμε για ταρίφα της τάξεως των 270 ευρώ την ώρα. Πελατεία να υπάρχει...
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Για 20 χρόνια έχω τον ίδιο μηχανικό. Για όλα όσα μπορεί να κάνει. Με αντιπροσωπείες μπλέκω μόνο όταν εκείνος μου λέει ότι δεν μπορεί να κάνει κάτι. Ακόμα και για αλλάγή λαδιού, που εκείνος δεν θέλει να πληρωθεί, του αφήνω €20.Στον Σ. η αλλαγή λαδιών έχει 11 ευρώ εργατικά.
-
Ο χρήστης antonis-team έγραψε:
Ψυγείο νερού όχι περισσότερο ΕΡΓΑΤΙΚΑ από 20 και αρχίζει από 5!.
Επειδή δεν κατάλαβα καλά... Όντως λέει ο φίλος πως η αλλαγή του ψυγείου νερού θα έπρεπε να κοστίζει από 5 έως το πολύ 20€;
Συγνώμη κιόλας, αλλά μήπως είναι κάπως...φτηνά; Ή κάτι μού διαφεύγει, δεν ξέρω!
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Ψυγείο νερού όχι περισσότερο ΕΡΓΑΤΙΚΑ από 20 και αρχίζει από 5!.
Επειδή δεν κατάλαβα καλά... Όντως λέει ο φίλος πως η αλλαγή του ψυγείου νερού θα έπρεπε να κοστίζει από 5 έως το πολύ 20€;
Συγνώμη κιόλας, αλλά μήπως είναι κάπως...φτηνά; Ή κάτι μού διαφεύγει, δεν ξέρω!
Εγω που αλλαξα στο χιουνται τον φεβρουαριο μου στοιχισε 140 € συνολο.
-
Ανάλογα με το αμάξι, μπορεί να βγαίνει σε 3 λεπτά. Πιστεύω ότι θα έχει κι άλλες χρεώσεις στην εργασία, αντιπηκτικό;
-
καλα... κάποτε σε ople astra βγάλαμε όλη μάσκα...
-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
καλα... κάποτε σε ople astra βγάλαμε όλη μάσκα...και σε κόρσα C....
-
και τις βάλαμε σωστά. Του astra στο astra και του corsa στο corsa!
-
134€ ετήσιο service σε mazda mx-5 στην αντιπροσωπεία,
Από αυτά τα 50€ ήταν εργατικά και τα υπόλοιπα λάδια, φίλτρο λαδιού, φίλτρο αέρα,καθαριστικό παρπρίζ, προτεκ βενζίνης.
Μου φάνηκαν λογικά. -
Ο χρήστης kyr80 έγραψε:
134€ ετήσιο service σε mazda mx-5 στην αντιπροσωπεία,
Από αυτά τα 50€ ήταν εργατικά και τα υπόλοιπα λάδια, φίλτρο λαδιού, φίλτρο αέρα,καθαριστικό παρπρίζ, προτεκ βενζίνης.
Μου φάνηκαν λογικά.Αλλαγή λαδιών σε mazda 2 ( και φίλτρο ) συνολικά 75 ευρώ μου είπαν σε εξουσιοδοτημένο που ρώτησα τηλεφωνικά. Σε καμιά 15αρία μέρες που θα το κάνω θα σας πω.
-
Αλλαγή λαδιών, υγρών ψυγείου και φρένων και φίλτρο μικροσωματιδίων κόστισαν 110 € σε εξειδικευμένο που προτιμώ χρόνια ...
Πήρα (για πλάκα) μια προσφορά από 'εξουσιοδοτημένο': κουστουμάκι 235,86 € μου έβγαζαν ( ), αλλά μ' έναν χρόνο εγγύηση, λέει !!!(Στο Clio II μου 1.4 16V του 2004)
-
Service 50.000 χλμ στο Seicento
Αλλαγή λαδιών (Selenia 20K), φίλτρα αέρα, λαδιού, μπουζί κλπ, κάρτα καυσαερίων και ....... 218 €. Από αυτά τα 95 € ήταν η εργασία (σκάρτη 1 ώρα ήταν σίγουρα) Μου έπεσαν τα αυτιά όταν το άκουσα. Τόπος εγκλήματος FIAT Κοράνας Σοφούλη Ν.Φιλαδέλφεια, σιγά μην ξαναπάωΥ.Γ. Στο Mazda ποτέ δεν έχω πληρώσει τόσα
-
Περισσότερα και από το TYPE-R
-
Σου άφησαν και σημάδι στον ποπό...
-
Πωπωποπο....
Ετοιμάζομαι και εγώ για το 'ακούμπισμα'. Ασφαλείς πληροφορίες λένε ότι το σερβις των 20k στο φιατάκι θα χτυπήσει 300άρα.
-
Καλά αυτοί είναι προκλητικοί, 95 ευρώ εργατικά και σιγά τις εργασίες που έκαναν να δικαιολογείται τέτοιο ποσό. Επειδή τα πήρα στο κρανίο τους ρώτησα πόσο χρεώνουν την εργατοώρα και μου είπαν 45 ευρώ. Αλλά τους είπα πως δεν θα με ξαναδούν. Τέρμα πιά η κοροϊδία
Πόσο κοστίζει το σέρβις του αυτοκινήτου σας?