-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Άραγε συμφέρει να πάρω αναλώσιμα από έξω (φίλτρα λαδιού/αέρος/καμπίνας, μπουζί κτλ) και όχι της αντιπροσωπείας;αναλογα το αμαξι και απο που θα τα αγορασεις, μπορει να γλυτωσεις ενα 20-50%.
-
Ο χρήστης saxon_747 έγραψε:
Άραγε συμφέρει να πάρω αναλώσιμα από έξω (φίλτρα λαδιού/αέρος/καμπίνας, μπουζί κτλ) και όχι της αντιπροσωπείας;
To πιο πιθανο, αλλα δεν θα εχει και τεραστια διαφορα σε € αν μιλαμε μονο γι'αυτα.
έχει και παράεχει...
Κων/νε εγώ έβαλα πρόσφατα Amsoil 10W40 συνθετικό. Το αγόρασα 8,5 ευρώ το λίτρο.
Πήρα 4λ x 8,5 =34 ευρώ. Στην Σιτροέν με χρέωσαν την τελευταία φορά (ποτέ πια εκεί ξανά) με 35 ευρώ ημισυνθετικό total. Oπότε καταλαβαίνεις....Η αλλαγή γενικά μου κόστισε 42 ευρώ. Στην Σιτροέν είχα πληρώσει για τα 20k 90 ευρώ.
-
Λάδια, φίλτρα(αέρα, καμπίνα, καυσίμου), μπουζί,τακάκια, υγρά φρένων 90 ευρώ(100 με tip) στο Κλιό μου. Είναι το αποτέλεσμα ψαξίματος, συμετοχής στα ανάλογα κλαμπ, αλλά και αποδοχής του ότι δεν θα έχεις την σφραγίδα του εξουσιοδοτημένου στο βιβλίο σέρβις.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Άραγε συμφέρει να πάρω αναλώσιμα από έξω (φίλτρα λαδιού/αέρος/καμπίνας, μπουζί κτλ) και όχι της αντιπροσωπείας;
To πιο πιθανο, αλλα δεν θα εχει και τεραστια διαφορα σε € αν μιλαμε μονο γι'αυτα.
έχει και παράεχει...
Κων/νε εγώ έβαλα πρόσφατα Amsoil 10W40 συνθετικό. Το αγόρασα 8,5 ευρώ το λίτρο.
Πήρα 4λ x 8,5 =34 ευρώ. Στην Σιτροέν με χρέωσαν την τελευταία φορά (ποτέ πια εκεί ξανά) με 35 ευρώ ημισυνθετικό total. Oπότε καταλαβαίνεις....Η αλλαγή γενικά μου κόστισε 42 ευρώ. Στην Σιτροέν είχα πληρώσει για τα 20k 90 ευρώ.
Μα...ο Κωνσταντινος δεν αναφερει πουθενα οτι θα αγορασει και λαδια! Προφανως ηδη αγοραζει λαδια απο εξω...
-
Ναι, λάδια για το 307 και το 406 παίρνω εδώ και χρόνια από τον Λαμπ, απλά επειδή πρέπει να πάω μια τελευταία φορά στην αντιπροσωπεία το 307 για ένα θεματάκι στην εγγύηση, θέλω να τα φέρω απ'έξω. Γιατί αν κρίνω ότι το μοτεράκι ρελαντί του 406 το κοστολογούν 127 ενώ εγώ το βρήκα από την magnetti με 60 (το ίδιο ακριβώς, χωρίς το peugeot πάνω)... Το θέμα είναι πού βρίσκουμε αναλώσιμα στην Θεσσαλονίκη... Συν τοις άλλοις, επειδή σκοπεύω να κάνω κάποια πράγματα μόνος μου, θα ήθελα να το ψάξω.
-
Πανω απο τη Γιαννιτσων (δε θυμαμαι πως λεγεται ο δρομος) ειναι πηχτρα στα ανταλλακτικα. Αυθεντικα η μη, καινουργια και μεταχειρισμενα.
-
Βρίσκεις και αναλώσιμα εκεί;
-
Δεν θυμαμαι με σιγουρια. Νομιζω ναι.
-
Σίγουρα, για λάδια ARAL κάποιος μου είχε πει να περάσω από εκεί και τελικά είχε μεγάλη ποικιλία! Όλα μαζεμένα εκεί γύρω είναι!
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Βρίσκεις και αναλώσιμα εκεί;Aναλωσιμα θα εχουν καταστηματα με ανταλλακτικα για την καθε μαρκα
Οχι παλιατζιδικα,μαγαζια με ανταλλακτικα γνησια και μαιμου
Στα αντιστοιχα φορουμ σιγουρα θα βρεις πληροφοριες(πευζο,οπελ, κτλ,κτλ
Για οπελ πχ τα αγοραζουμε απο 2-3 καταστημα με γνησια ανταλλακτικα με 35%απο την τιμη καταλογου,ενα στην τουμπα,ενα στην Παπαναστασιου και ενα ακομη που δεν εχω παει ποτε -
Πήγα σε έναν στην θέρμη που μου είπαν. Οι διαφορές είναι όντως μικρές . Φίλτρο αέρος-4 ευρώ, λαδιού -4, μπουζί ίδια τιμή, καμπίνας 2-3 ευρώ. Σούμα δλδ 10 ευρώ λιγότερα. Από τα λάδια βέβαια κερδίζω κανένα 35αρι τουλάχιστον. Μάλλον θα τα πάρω από έξω, θα τα περάσω όλα μόνος μου και θα αφήσω λάδια/φιλτρο για αντιπροσωπεία.
-
Παιδιά μια ερώτηση. Εκεί που πάω το αυτοκίνητο για service μου βάζουν λάδια divinol ημισυνθετικά 10W40 και τα αλλάζω κάθε 7-8.000 χλμ. To αμάξι (Αudi Α4 1.6 1995) δεν έχει παρουσιάσει ποτά προβλήματα με το να καίει λάδια κτλ. Από ότι διαβάζω εδώ δεν είναι τα λάδια και ότι καλύτερο. Ποιά προτίνετε να βάζω και συστίστε μου και ένα κατάστημα να τα προμηθευτώ αν είναι εύκολο.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
-
λαθος ποστ
-
Ο χρήστης doom1983 έγραψε:
Παιδιά μια ερώτηση. Εκεί που πάω το αυτοκίνητο για service μου βάζουν λάδια divinol ημισυνθετικά 10W40 και τα αλλάζω κάθε 7-8.000 χλμ. To αμάξι (Αudi Α4 1.6 1995) δεν έχει παρουσιάσει ποτά προβλήματα με το να καίει λάδια κτλ. Από ότι διαβάζω εδώ δεν είναι τα λάδια και ότι καλύτερο. Ποιά προτίνετε να βάζω και συστίστε μου και ένα κατάστημα να τα προμηθευτώ αν είναι εύκολο.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Αμα δεν εχεις προβληματα δεν χρειαζεται να ψαχτεις σε τετοιος απλους κινητηρες,
να ψαχτεις σε τουρμπατους,κομπρεσσορες ,πουσαρισμενους που στροφαρουν στον θεο(χοντα s 2000)να πω οτι αξιζει τον κοπο
Στο δικο μου οπελακι του 2005 βαζω παντα αυτα που συστηνει η Οπελ,χωρις ποροβληματα και χωρις να ξεπαραδιαζομαι
με 45 χρεωση αντιπροσωπειας,μαζι με φιλτρο και εργασια και 32 Ε λαδια και φιλτρο οταν τα παιρνω απο καταστημα με ανταλλακτικα,λαδια 5-30 συνθετικα,ενταξει δεν ειναι και τα καλυτερα αλλα ενα απλο μοτερ εχουν να λιπανουν -
Για το παλιό σιβίκ μου, φίλτρο αέρα, φίλτρο βενζίνης και μπροστινά τακάκια 38 ευρώ + εργασία €45 που περιλαμβάνει και την αλλαγή αντιπηκτικού, υγρού φρένων και σέρβις φρένων (πλύσιμο-γρασσάρισμα).
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Για το παλιό σιβίκ μου, φίλτρο αέρα, φίλτρο βενζίνης και μπροστινά τακάκια 38 ευρώ + εργασία €45 που περιλαμβάνει και την αλλαγή αντιπηκτικού, υγρού φρένων και σέρβις φρένων (πλύσιμο-γρασσάρισμα).ωραιος λεωνιδα
Δηλαδη με 83 Ε εκανες ενα πληρες σερβις θεωρω,εκτος απο τα λαδια
Που ειγιναν αυτες οι εργασιες? -
Λάδια είχα αλλάξει τη προηγούμενη φορά, τώρα έφτασαν τα τακάκια στο δίσκο (κυριολεκτικά). Το συνεργείο είναι στο δρόμο πίσω από το Πράκτικερ (πμ για λεπτομέρειες).
ΥΓ Τα ανταλλακτικά τα αγόρασα εγώ, δεν ξέρω πόσο θα μου τα χρέωναν.
-
Λάδια 5-30 5lt Dexelia(mazda) : 45€
Φίλτρο λαδιού : 8.88€
Ροδέλα τάπας λαδιού :1.80€
Υγρό Καθαριστήρα :2.20€
Εργατικά :15€
Συνολικά :72.88€Μου πέρασαν από μόνοι τους και όλα τα λάστιχα με σιλικόνη!!
-
Αντιπροσωπεία;
-
Μανώλογλου στη Σκύδρα.... Δεν ξέρω τι να πρωτοπώ για αυτούς... Πρώτη φορά που δε νευρίασα ούτε λεπτό....
Έτσι εξηγούνται τα βραβεία εξηπυρέτησης που έχει η εν λόγω αντιπροσωπεία. Κλείνεις ραντεβού. Το πας. Σου δίνουν αμάξι για βόλτα. Πήγα Έδεσσα στους καταρράκτες για καφέ. Όταν είναι έτοιμο σου τηλ και πας και το παραλαμβάνεις. Οτιδήποτε λίγο στραβό, κατευθείαν εγγύηση!. Παράδειγμα, από όταν το παρέλαβα έτριζε το ένα από τα ηχεία της πόρτας του συνοδηγού. Το λέω σε αυτούς που το πήρα και μου χαμηλώνουν τα μπάσα για να μην τρίζει!! Εννοείται δε λύθηκε. Το είπα σε αυτούς και αμέσως αλλαγή
Μόνο αρνητικό τα 200χλμ πάνε-έλα από Θεσσαλονίκη... Θα τα ξανακάνω όμως στο εξής χωρίς δεύτερη σκέψη...
Πόσο κοστίζει το σέρβις του αυτοκινήτου σας?