-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Ασε το service του καινούργιου κάρου θα το κάνω εγω!Να μου παραδώσεις αμέσως το βιβλιαράκι των service!!!Αμέσως!!!Το βιβλιαράκι service θα στο δώσω. Το βιβλιαράκι των καταθέσεων όμως δε στο δίνω
Πλήρωνε και κάνε ότι θες... -
Ο χρήστης syele έγραψε:
Ασε το service του καινούργιου κάρου θα το κάνω εγω!Να μου παραδώσεις αμέσως το βιβλιαράκι των service!!!Αμέσως!!!
Το βιβλιαράκι service θα στο δώσω. Το βιβλιαράκι των καταθέσεων όμως δε στο δίνω
Πλήρωνε και κάνε ότι θες...Δώστο εσυ και μην σε νοιάζει!!!
-
Σωστό και αυτό. Η συχνότητα αλλαγής μπουζί έχει να κάνει με την ποιότητα τους. Πιο φθηνά πιο συχνές αλλαγές πιο ακριβά λιγότερες. Τώρα αν το αμάξι καίει λάδια και λαδώνουν ή υπάρχει οποιαδήποτε άλλο πρόβλημα ( η κατάσταση των μπουζί μπορεί να μας δείξει πολλά σε σχέση με την υγεία του μοτέρ ) αυτό είναι άλλο θέμα. Όσο για τα λάδια το βιβλίο μπορεί να λέει και 30000 χλμ αλλά συνήθως δίπλα γράφει αλλαγή κάθε ένα χρόνο. Οι περισσότεροι βέβαια τηρούν το πρώτο αλλά γι αυτό δεν φταίει ο κατασκευαστής...
-
Καλημέρα.
Γνωρίζει κανείς να μου πεί πόσο περίπου κοστίζει το service σε Nissan Almera 1.5 Challenge(μοντέλο 2004)?
-
CITROEN C3 1.4: ΑΛΛΑΓΗ ΛΑΔΙΩΝ/ΦΙΛΤΡΟΥ ΛΑΔΙΟΥ ΣΤΑ 10000 ΚΑΙ 20000 ΧΛΜ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: ΓΥΡΩ ΣΤΑ 80 ΕΥΡΩ (ΜΕΣΟΣ ΟΡΟΣ). ΟΤΑΝ ΑΚΟΥΣΑ ΦΙΛΑ ΜΟΥ ΜΕ ΜΕGΑΝΕ 1.6 ΟΤΙ ΣΤΗ ΡΕΝΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ ΠΗΡΑΝΕ 35 ΕΥΡΩ, ΘΕΩΡΗΣΑ ΟΤΙ ΜΕ ΠΙΑΣΑΝΕ. ΑΚΟΥΣΑ ΟΤΙ Η ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ CITROEN ΣΕ ΠΟΛΗ ΓΕΙΤΟΝΙΚΟΥ ΝΟΜΟΥ ΕΧΕΙ ΦΤΗΝΟΤΕΡΟ ΣΕΡΒΙΣ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΤΟ ΣΕΡΒΙΣ ΤΩΝ 30000 ΧΛΜ ΤΟ ΠΗΓΑ ΕΚΕΙ: ΑΛΛΑΓΗ ΛΑΔΙΩΝ/ΦΙΛΤΡΟΥ ΛΑΔΙΟΥ, ΑΛΛΑΓΗ ΦΙΛΤΡΟΥ ΑΕΡΑ ΚΙΝΗΤΗΡΑ, ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΦΙΛΤΡΟΥ ΑΕΡΑ ΚΑΜΠΙΝΑΣ, ΡΥΘΜΙΣΗ ΒΑΛΒΙΔΩΝ ΜΕ ΚΟΧΛΙΑ, ΕΛΕΓΧΟΣ ΦΡΕΝΩΝ ΜΠΡΟΣ-ΠΙΣΩ, ΕΛΕΓΧΟΣ ΑΜΟΡΤΙΣΕΡ (ΜΕ ΤΟ ΜΗΧΑΝΗΜΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝΕ ΣΤΑ ΚΤΕΟ), ΔΟΚΙΜΑΣΤΙΚΗ ΒΟΛΤΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΜΗΧΑΝΙΚΟ, ΕΛΕΓΧΟΣ ΚΑΥΣΑΕΡΙΩΝ ΚΑΙ ΕΚΔΟΣΗ ΚΑΡΤΑΣ, 2 ΚΑΦΕΔΕΣ ΝΕΣ ΓΛΥΚΟΥΣ ΜΕ ΓΑΛΑ, ΑΝΑΓΝΩΣΗ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΤΕΥΧΩΝ ΠΤΗΣΗΣ ΚΑΙ 4 ΤΡΟΧΩΝ: ΟΛΑ ΜΑΖΙ 110 (ΟΛΟΓΡΑΦΩΣ: ΕΚΑΤΟΝ ΔΕΚΑ) ΕΥΡΩ. ΤΙ ΛΕΣ ΤΩΡΑ, ΤΙ ΛΕΣ ΤΩΡΑ ???!!!
ΥΓ: ΟΤΙ ΑΛΛΑΞΑΝ, ΤΟ ΑΛΛΑΞΑΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΟΥ! -
Στη Delta HF
Αλλαγή ιμάντα εκκεντροφόρων , ιμάντα αξόνων εξισορόπησης , ρουλεμάν τεντωτήρων , αλλαγή λαδιών και φίλτρου λαδιού , αλλαγή ελατηρίων ανάρτησης.
Ανταλλακτικά 100 € (χωρίς τα λάδια ... τα πήγα εγώ)
Εργασία 120 €
Σύνολο 220 € -
Ο χρήστης DELINHO έγραψε:
CITROEN C3 1.4: ΑΛΛΑΓΗ ΛΑΔΙΩΝ/ΦΙΛΤΡΟΥ ΛΑΔΙΟΥ ΣΤΑ 10000 ΚΑΙ 20000 ΧΛΜ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: ΓΥΡΩ ΣΤΑ 80 ΕΥΡΩ (ΜΕΣΟΣ ΟΡΟΣ). ΟΤΑΝ ΑΚΟΥΣΑ ΦΙΛΑ ΜΟΥ ΜΕ ΜΕGΑΝΕ 1.6 ΟΤΙ ΣΤΗ ΡΕΝΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ ΠΗΡΑΝΕ 35 ΕΥΡΩ, ΘΕΩΡΗΣΑ ΟΤΙ ΜΕ ΠΙΑΣΑΝΕ. ΑΚΟΥΣΑ ΟΤΙ Η ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ CITROEN ΣΕ ΠΟΛΗ ΓΕΙΤΟΝΙΚΟΥ ΝΟΜΟΥ ΕΧΕΙ ΦΤΗΝΟΤΕΡΟ ΣΕΡΒΙΣ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΤΟ ΣΕΡΒΙΣ ΤΩΝ 30000 ΧΛΜ ΤΟ ΠΗΓΑ ΕΚΕΙ: ΑΛΛΑΓΗ ΛΑΔΙΩΝ/ΦΙΛΤΡΟΥ ΛΑΔΙΟΥ, ΑΛΛΑΓΗ ΦΙΛΤΡΟΥ ΑΕΡΑ ΚΙΝΗΤΗΡΑ, ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΦΙΛΤΡΟΥ ΑΕΡΑ ΚΑΜΠΙΝΑΣ, ΡΥΘΜΙΣΗ ΒΑΛΒΙΔΩΝ ΜΕ ΚΟΧΛΙΑ, ΕΛΕΓΧΟΣ ΦΡΕΝΩΝ ΜΠΡΟΣ-ΠΙΣΩ, ΕΛΕΓΧΟΣ ΑΜΟΡΤΙΣΕΡ (ΜΕ ΤΟ ΜΗΧΑΝΗΜΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝΕ ΣΤΑ ΚΤΕΟ), ΔΟΚΙΜΑΣΤΙΚΗ ΒΟΛΤΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΜΗΧΑΝΙΚΟ, ΕΛΕΓΧΟΣ ΚΑΥΣΑΕΡΙΩΝ ΚΑΙ ΕΚΔΟΣΗ ΚΑΡΤΑΣ, 2 ΚΑΦΕΔΕΣ ΝΕΣ ΓΛΥΚΟΥΣ ΜΕ ΓΑΛΑ, ΑΝΑΓΝΩΣΗ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΤΕΥΧΩΝ ΠΤΗΣΗΣ ΚΑΙ 4 ΤΡΟΧΩΝ: ΟΛΑ ΜΑΖΙ 110 (ΟΛΟΓΡΑΦΩΣ: ΕΚΑΤΟΝ ΔΕΚΑ) ΕΥΡΩ. ΤΙ ΛΕΣ ΤΩΡΑ, ΤΙ ΛΕΣ ΤΩΡΑ ???!!!
ΥΓ: ΟΤΙ ΑΛΛΑΞΑΝ, ΤΟ ΑΛΛΑΞΑΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΟΥ!To πρώτο εξουσιοδοτημένο ποιό είναι και η γειτονική πόλη ποια είναι? Αν δεν θές να το γράψεις εδώ στείλε pm γιατί το θέμα με ενδιαφέρει. Αν έχεις αναλυτικά και τις τιμές των εργασιών - ανταλλακτικών στείλτα μου και αυτά
-
μην κλαίγεστε... ο αδερφός μου για ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑ bmw gs 650 έδωσε 300 ευρώπουλα για 20.000 χμ. Το φίλτρο βενζίνης μόνο είχε γύρω στα 100. Είπατε τίποτα?
Ένας φίλος για σερβισ μεγκαν κουπέ (το μεγάλο με αλλαγή ιμάντα) 1100 ενώ το αντίστοιχο σε 307 πήγε τα μισα - σε εξουσιοδοτημένα και τα δύο...
-
Ο χρήστης nikapos έγραψε:
μην κλαίγεστε... ο αδερφός μου για ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑ bmw gs 650 έδωσε 300 ευρώπουλα για 20.000 χμ. Το φίλτρο βενζίνης μόνο είχε γύρω στα 100. Είπατε τίποτα?Ένας φίλος για σερβισ μεγκαν κουπέ (το μεγάλο με αλλαγή ιμάντα) 1100 ενώ το αντίστοιχο σε 307 πήγε τα μισα - σε εξουσιοδοτημένα και τα δύο...
φίλε μου αν είναι να δίνουμε τέτοια ποσά για σέρβις,καλύτερα να το πουλάμε και να παίρνουμε καινούριο.το μεγαλύτερο σέρβις στο rav4 (100000xlm) είναι γύρω στα 300 ευρώ.
-
Servise, Avensis II , στα 15000 χλμ.
Αλλαγή λαδιων με 100% συνθετικα 13,8*4=55,2ε
Φιλτρο λαδιού
Ελεγχος φρενων και ρυθμιση χειροφρενου.(Οχι με το ματι , αλλα βγαλαν τροχους και τακακια και τα καθαρισαν μαζι και τους δισκους)
Καθαρισμος φιλτρου αερα
Καθαρισμος φιλτρου κλιματισμου
Ελεγχος-συμπληρωμα υγρων.
Μπρος-πισω αλλαγη τροχων.Πληρωσα 100ε στην αντιπροσωπεια στο Αγρινιο, φιλικοτατη με αμεση εξυπηρετηση.
-
Service 60.000 km.
Εκτελεσθείσες εργασιες :
- Αλλαγή λαδιών και φίλτρου (Elf excellium 5w-40 synthetic)
- Αλλαγή φίλτρου αέρα
- Αντικατάσταση των μπουζί
- Αντικατάσταση των υγρών φρένων
- Τοποθέτηση τροχών εμπρός - πίσω
- Αντικατάσταση ιμάντα χρονισμού + 2 τροχαλιών (μια εκ των οποίων είναι και αυτόματος προεντατήρας)
- Αντικατάσταση του ιμάντα δυναμό
8 ) Ηλεκτρονικός - διαγνωστικός έλεχγος - Έλεγχος γενικότερος (για τυχόν φθαρμένα ψαλίδια χαλασμένα σινεμπλόκ, διαρροές κ.τ.λ.). Όλα ΟΚ!
- Έκδοση Κ.Ε.Κ. (λ=1,009 Πολύ χαμηλοί ρύποι γενικότερα! )
Ανταλλακτικά (τα αγόρασα μόνος μου και τα πήγα στον μηχανικό μου) + Εργασία = 280 ευρώ (150 + 130 ευρώ)
Προηγήθηκε (πριν 1,5 μήνα περίπου) εσωτερικός καθαρισμός κυκλώματος ψύξης και αντικατάσταση του παραφλού (70 ευρώ). Επίσης την ίδια περίοδο είχε γίνει και καθαρισμός του κυκλώματος του A/C με ταυτόχρονη προσθήκη φρέοντος υγρού (όσο είχε χαθεί από την πρώτη μέρα) και αντικατάσταση του ψυκτρελαίου (45 ευρώ) στον ψυγειά της περιοχής μου!!!
Πριν από 10.000 Km περίπου είχα αλλάξει και εμπρός τακάκια, ενώ τα πίσω τακάκια τα είχα αλλάξει στις 40.000 Km. Στην επόμενη αλλαγή εμπρόσθιων τακακίων θα αλλάξω και δισκόπλακες.
Πριν από 15.000 Km είχα αλλάξει και βαλβολίνες (για 2η φορά) και είχα βάλει τις Elf TRP 75w-80 synthetic (24 + 5 ευρώ). -
Eκανα το σερβις των 30.000χλμ, σε αντιπ/πια εκτος Αθηνων.
Αλλαχθηκαν:
λαδια
φιλτρο λαδιου & βενζινης
μπουζι
φιλτρο καμπιναςκοστος 147ε.
αργοτερα θα συμπληρωσω αναλυτικα τι κοστισε το καθε ενα.
edit
σε ολες τις τιμες εχω βαλει και τον ΦΠΑ (19%)
δεν αλλαχθηκε φιλτρο αερα γιατι εχω σκουπα.Τακτικη συντηρηση............41,65 (μου εκανε εκπτωση 6,5ε)
λαδια 10/40........................37,27
φιλτρο λαδιου.....................8,90
φιλτρο βενζινης..................12,91
μπουζι (3ακιδα NGK)...........26,46
καθαριστικο μπαρμπιζ..........1,31
φιλτρο γυρης καμπινας.......18,54Συνολο 147,04
-
Corolla E12 service 30.000Κμ στην Αθήνα.
Τυπικές εργασίες και στοίχισε 220 Euro.
Τα τακάκια δεν ήθελαν αλλαγή παρόλο που το αυτοκίνητο ταξιδεύει συνέχεια και μάλιστα σε ανηφοροκατηφόρες με στροφές. -
Πραγματικα, ορισμενοι βαρανε λες και σου κανουν ρεκτιφιε στον κινητηρα
Eγω παντως πηγα το Lacetti μου στην αντιπροσωπεια για το μικρο service (7500 km) (λαδια, φιλτρο, τεχνικος ελεγχος, αυτοδιαγνωση) και πληρωσα 45 -
μονο 45 ευρω. ειναι καλο σαν αυτοκινητο το Lacetti? εισαι ευχαριστημενος?
-
Βασικα δεν εχω κανενα απολυτως παραπονο. Ειχε τυχει να οδηγησω και Lanos και σε διαβεβαιω οτι δεν εχουν καμια απολυτως σχεση. Το 1400αρακι εχω, 95 hp, το χα πλακωσει λιγο στην εθνικη (180 km περιπου) και δεν ειχα ουτε κλισεις ουτε πλευσεις. Γενικα ειμαι πολυ ευχαριστημενος, με μοναδικη εξαιρεση το κιβωτιο που αν ειχε καλυτερη κλιμακωση στις τελευταιες σχεσεις θα ηταν ακομα καλυτερο
-
ο χωρος αποσκευων επαρκει? γιατι εχω την εντυπωση οτι ειναι λιγο μικρος για το μεγεθος του αυτοκινητου.
-
Ειναι στα 245 λιτρα νομιζω, αν ριξεις τα καθισματα παει 1045, βασικα δεν το χω τιγκαρει και ποτε Oντως ειναι λιγο μικρος για το Segment C.
-
το λασέθι με το νούμπιρα(Chevrolet lacetti 4θυρών) τι διαφορες εχει?(εκτος απο μεγαλυτερο πορτ μπαγκάζ) γιατι εχω την εντυπωση οτι το λασέθι βασιζετε στο πατωμα του νούμπιρα.
-
Εχουν το ιδιο πατωμα ακριβως. Κινητηρες και μηχανικα μερη ειναι τα ιδια. Τωρα απ οτι διαβαζα θα καταργηθει το Nubira και τη θεση του θα παρει το Lacetti 4D. Αν θελεις πηγαινε http://www.chevrolet.gr να κανεις τις συγκρισεις σου.
PS. Aπ οτι βλεπω ηδη καταργηθηκε.
Πόσο κοστίζει το σέρβις του αυτοκινήτου σας?