-
Ο χρήστης gc60 έγραψε:
Όλο αγαπάμε τις επιλογές μας αλλά δέν κάνουμε έτσι! Ειδικά η αυτοκτονία! Πάντως επειδή το δικό μου σουβλάκι έχει και κλείδωμα κεντρικού και κοντές σχέσεις σου λέω πως το κόλλημα είναι εύκολη υπόθεση. Το ξεκόλλημα γενικά είναι δύσκολο.......
ευκολο και το ξεκολλημα... αν υπαρχει εκει κοντα ενα σουτζουκακι!
Όντως συμβαίνει και αυτό! Μόνο που μου τα φέρνουν με αερομεταφορά γιατί αλλιώς πώς να φτάσουν εκεί που κόλλησα;
-
Ο χρήστης tasos953 έγραψε:
Όντως συμβαίνει και αυτό! Μόνο που μου τα φέρνουν με αερομεταφορά γιατί αλλιώς πώς να φτάσουν εκεί που κόλλησα;α καλό...
-
an το χιουdai ειχε ιδια τιμη με αλλα δεν το επαιρνε κανεις το να ξεκινας να αγορασεις εχοντας σαν πρωτο την τιμη ειναι λαθος . αραγε τι μεταπωληση μπορει να εχει ? μετα απο δεκα χρονια . σχεδιαστικα αδιαφορο με χαραχτηριστικα απωανατολης .θα προτιμουσα το κια , sorento . η καλυτερα το χτραιλ einai και japan
-
Παιδια συμφωνω και εγω οτι το Diesel ειναι καλο για την κατηγορια του,αλλα με το θεμα των επιδοσεων τι γινετε?Μηπωs τελικα κατανταει επικινδυνο?(112 ps) για 1600 κιλα?Η ροπη μηπωs τελικα σωζει την κατασταση?Σαs ευχαριστω εκ των προτερων για τιs απαντησειs σαs.
ΑΠΟΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ SANTA FE