-
-
Ο χρήστης KingManos έγραψε:
παιδια συγνωμη για το λαθος
εδειχνε οτι δεν το δεχοτανΜπορεις να τα σβησεις!!!
-
Δεν ξέρω αν ο Άρης Σταθάκης είχε κουράσει ή όχι, αυτό που γνωρίζω είναι ότι ενώ παλιά περίμενα πώς και πώς την Κυριακάτικη εκπομπή του, τώρα για να δώ το traction πρέπει να βάλω ξυπνητήρι.....
-
Ο χρήστης GFON έγραψε:
**Συγνώμη, αλλά οι περισσότεροι στο forum δουλεύετε σαν νυχτοφύλακες???? **:DΕγώ δουλεύω νύχτα αλλα όχι νυχτοφύλακας!
-
Ο χρήστης KingManos έγραψε:
Υπαρχουν καναλια που οντως κανουν αυτο που λες(βλεπε star& alter)........ Παραλληλα ομως βλεπω τυχον καλες ταινιες.... ιδιως το star......
GFON τελικα εισαι μαζι μας!!!!!
(αλλα για να λεμε και του στραβου το δικιο τα σταρ βαζει τις καλυτερες ταινιες, ασχετα αν αρχιζει 21.00 και απο τις διακοπες τελειωνει στις 3....)Προσωπικά μόνο και μόνο γι αυτό τους έχω γραμμένους κανονικά. Προτιμώ να χάσω μια καλή ταινία και να τη δω μαγνητοσκοπημένη ή σε DVD παρά να πάρω αυτό που μου σερβίρουν, όπως το σερβίρουν. Είναι σα να σου δίνουν ένα GT να το σκίσεις στα Μέγαρα, και να σε υποχρεώνουν να σταματάς κάθε 15 μέτρα!
Όχι, ευχαριστώ.
-
Ο χρήστης ping of death έγραψε:
Απορώ που δημοσιογράφοι οδηγοί αυτοκινήτων σε δημόσιο δρόμο δείχνουν τέτοια εγκληματική οδηγική συμπεριφορά.
Δημητρη, ειδες να κυκλοφορουν κ αλλα αυτοκινητα; Γιατι απ'οσο ξερω οταν καποια εκπομπη δοκιμαζει αυτοκινητο τον 'κλεινει' τον δρομο. Βεβαια εχω δει κ γω στην εκπομπη του Πατσουρεα αντιστοιχο σουρεαλιστικο σκηνικο, να μπαινει ο τυπος κουβαρια με το πλαι (οπως παντα... ) με την Porsche του στην Βαρυμπομπη (99% με ανοιχτη την κυκλοφορια) κ παραλληλα να λεει ο αθεοφοβος: 'παιδια οι δρομοι δεν ειναι για να κανετε ανωριμοτητες, αν θελετε να παιξετε πηγαινετε σε καποια πιστα!'
Όχι δεν θυμάμαι άν είχε άλλα αυτοκίνητα, αλλά θυμάμαι σίγουρα οτι στο τοπίο φαινόταν κατοικιμένη περιοχή δεξιά αριστερά. Σάν δρόμος κεντρικός (highway) που περνάει απο χωριό μέσα (είχε προστατευτικά στα άκρα ο δρόμος)
Τώρα άν κλείνουν δρόμο για να κάνουν εκπομπή τι να πώ. Άν δηλαδή είχαν 100 εκπομπές με αυτοκίνητα και η κάθε μια έκλεινε δημόσιους δρόμους για να τρέχουν με 270+ , οι πολίτες τι φταίνε.. Προσωπικά είμαι της γνώμης οτι τέτοια πράγματα γίνονται σε πίστα. Τα 270++ είναι πολύ μεγάλη ταχύτητα για δημόσιο δρόμο κατα την ταπεινή μου γνώμη.Με εκτίμηση,
Δημήτρης -
Ο χρήστης dimitrios2004 έγραψε:
Τώρα άν κλείνουν δρόμο για να κάνουν εκπομπή τι να πώ. Άν δηλαδή είχαν 100 εκπομπές......Φαντάσου πόσες εκπομπές για αυτοκίνητα έχουμε.....
-
Όχι δεν θυμάμαι άν είχε άλλα αυτοκίνητα, αλλά θυμάμαι σίγουρα οτι στο τοπίο φαινόταν κατοικιμένη περιοχή δεξιά αριστερά. Σάν δρόμος κεντρικός (highway) που περνάει απο χωριό μέσα (είχε προστατευτικά στα άκρα ο δρόμος)
Τώρα άν κλείνουν δρόμο για να κάνουν εκπομπή τι να πώ. Άν δηλαδή είχαν 100 εκπομπές με αυτοκίνητα και η κάθε μια έκλεινε δημόσιους δρόμους για να τρέχουν με 270+ , οι πολίτες τι φταίνε.. Προσωπικά είμαι της γνώμης οτι τέτοια πράγματα γίνονται σε πίστα. Τα 270++ είναι πολύ μεγάλη ταχύτητα για δημόσιο δρόμο κατα την ταπεινή μου γνώμη.Με εκτίμηση,
ΔημήτρηςΦιλε Δημητρη εσυ καλα τα λες αλλα 'εδω ειναι Βαλκανια, δεν ειναι παιξε-γελασε', κοινως η αφθαιρεσια παει συννεφο... Οποτε το να κλεισει καποιος ενα δρομο (οχι βεβαια κεντρικο οδικο αξονα) με αδεια εχουμε καταντησει να μην το θεωρουμε ουτε καν πταισμα. Πχ εγω χθες κολλησα πισω απο ενα φορτηγο που εκανε μετακομιση γιατι ο οδηγος του δεν μπηκε στον κοπο να βαλει ενα τριγωνο ή μια κορινα στην προηγουμενη διασταυρωση για να προειδοποιει τους αλλους οδηγους οποτε τι να λεμε...
-
Ο χρήστης ping of death έγραψε:
ΔημήτρηςΦιλε Δημητρη εσυ καλα τα λες αλλα 'εδω ειναι Βαλκανια, δεν ειναι παιξε-γελασε', κοινως η αφθαιρεσια παει συννεφο... Οποτε το να κλεισει καποιος ενα δρομο (οχι βεβαια κεντρικο οδικο αξονα) με αδεια εχουμε καταντησει να μην το θεωρουμε ουτε καν πταισμα. Πχ εγω χθες κολλησα πισω απο ενα φορτηγο που εκανε μετακομιση γιατι ο οδηγος του δεν μπηκε στον κοπο να βαλει ενα τριγωνο ή μια κορινα στην προηγουμενη διασταυρωση για να προειδοποιει τους αλλους οδηγους οποτε τι να λεμε...
Μα και δρόμο να κλείσουν, άν σε δημόσια άσφαλτο, άδεια πηγαίνουν με 270++ είναι σαν να περνούν το μύνημα οτι άν ο δρόμος είναι άδειος, τρέξτε.. Ο δρόμος δεν νομίζω να πληρεί προδιαγραφές για τέτοιες ταχύτητες.
Και χωρίς να γνορίζω κάνω την υπόθεση, οτι κλείνοντας ένα δρόμο τα όρια ταχύτητας του διατηρούνται. Άρα πρέπει να τα τηρήσεις.Φιλικά με εκτίμηση,
Δημήτρης -
Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΒΡΩΜΑΕΙ
ΤΟ 90% ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΥΓΧΡΟΝΕΣ ΚΑΤΙΝΕΣ ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΗΤΑΝ ΑΝΕΡΓΟΙ
ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΚΟΥΣ ΚΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΕΣ ΣΕ ΠΩΛΗΣΕΙΣ ΚΑ-ΘΗ-ΜΕ-ΡΙ-ΝΑΜΑΛΛΟΝ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΜΑΣ ΒΡΩΜΑΝΕ ΑΠΟ ΣΑΠΙΛΑ ΛΟΓΩ ΑΧΡΗΣΤΙΑΣ!
ΕΑΝ ΔΕΝ ΕΒΡΙΣΚΑΝ ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΕΚΑΝΑΝ!
ΕΔΩ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΧΑΝΕΤΑΙ ΚΙ ΕΜΕΙΣ.......Ψ%$&ΑΡΜΕΝΙΖΟΥΜΕ!
-
Ο χρήστης SAXOGUS2 έγραψε:
Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΒΡΩΜΑΕΙ
ΤΟ 90% ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΥΓΧΡΟΝΕΣ ΚΑΤΙΝΕΣ ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΗΤΑΝ ΑΝΕΡΓΟΙ
ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΚΟΥΣ ΚΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΕΣ ΣΕ ΠΩΛΗΣΕΙΣ ΚΑ-ΘΗ-ΜΕ-ΡΙ-ΝΑΜΑΛΛΟΝ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΜΑΣ ΒΡΩΜΑΝΕ ΑΠΟ ΣΑΠΙΛΑ ΛΟΓΩ ΑΧΡΗΣΤΙΑΣ!
ΕΑΝ ΔΕΝ ΕΒΡΙΣΚΑΝ ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΕΚΑΝΑΝ!
ΕΔΩ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΧΑΝΕΤΑΙ ΚΙ ΕΜΕΙΣ.......Ψ%$&ΑΡΜΕΝΙΖΟΥΜΕ!
απόλυτο δίκιο έχετε αγαπητέ φίλε πλην όμως δεν γίνεται εθνική συμφιλίωση χωρίς παράπλευρες απώλειες..ο πολιτισμός ήταν μια από αυτές..
-
Μα και δρόμο να κλείσουν, άν σε δημόσια άσφαλτο, άδεια πηγαίνουν με 270++ είναι σαν να περνούν το μύνημα οτι άν ο δρόμος είναι άδειος, τρέξτε.. Ο δρόμος δεν νομίζω να πληρεί προδιαγραφές για τέτοιες ταχύτητες.
Και χωρίς να γνορίζω κάνω την υπόθεση, οτι κλείνοντας ένα δρόμο τα όρια ταχύτητας του διατηρούνται. Άρα πρέπει να τα τηρήσεις.Φιλικά με εκτίμηση,
ΔημήτρηςΑσε ρε Δημητρη μπαινουν μεσα με υφος και καλα εγω το κανω αλλα οι υπολοιποι να μην το κανουν για τι δεν ειναι οσο καλοι οσο εγω. Το κλασσικο ολαξεριδιστικο που κυκλοφορει καργα. Κατι φορες κατανταει βαρετο (το τρωω στη μαπα οταν ερχομαι Ελλαδα), τις πιο πολλες φορες κρατιεμαι να μην ξεραθω στα γελια.
Νικος
-
Ο χρήστης titsataki έγραψε:
ΔημήτρηςΑσε ρε Δημητρη μπαινουν μεσα με υφος και καλα εγω το κανω αλλα οι υπολοιποι να μην το κανουν για τι δεν ειναι οσο καλοι οσο εγω. Το κλασσικο ολαξεριδιστικο που κυκλοφορει καργα. Κατι φορες κατανταει βαρετο (το τρωω στη μαπα οταν ερχομαι Ελλαδα), τις πιο πολλες φορες κρατιεμαι να μην ξεραθω στα γελια.
Νικος
Απορώ που το κράτος δεν κάνει τίποτα και τα αφήνει όλα έτσι ελεύθερα. Δεν μπορεί ο καθένας να πράτει βάση της δικής του λογικής.
Χωρίς να θέλω να μειώσω κανέναν έχω παρατηρήσει ότι αρκετοί Έλληνες που γνωρίζω (στην Ελλάδα, όχι εδώ) για να δεχτούν μία άποψη διαφορετική απο τη δική τους πρέπει πολλές φορές να γίνει θαύμα. Άς μήν ξέρουν το αντικείμενο, να μήν έχουν ιδέα, μερικοί άν τους μπεί κάτι στο μυαλό είναι αυτόματα expert. Προφανώς ο δημοσιογράφος στην περίπτωση αυτή νομίζει ότι είναι ο Shumacher της Ελλάδος με licence to kill a la James Bond
Σίγουρα βέβαια αυτό που γράφεις στην υπογραφή σου είναι το καλύτερο (Never argue with an idiot, they'll drag you down to their level and beat you
with experience!)Δημήτρης
-
Κύριοι ΠΕΤΑΞΤΕ τίς ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΙΣ, δεν χρησιμεύουν σε τίποτα. Η βρωμιά είναι τόση πολλή σε όλα τα κανάλια που οι λίγες φωτεινές εξαιρέσεις της κρατικής πνίγονται στη λάσπη(για να μην πώ κάτι άλλο του ιδιου χρώματος )
στο σπίτι μου δεν έχω τηλεόραση εδώ και 2 χρόνια και έχω γλιτώσει πολλές από τις ελεύθερες ώρες μου, καθότι έχω διατελέσει φανατικός τηλεορασάκιας στο παρελθόν. για καλή μου τύχη, ένα 24ωρο βιντεοκλάμπ άνοιξε 10 μέτρα από το σπίτι μου. Αγόρασα ένα βιντεοπροβολέα και όποτε γουστάρω βλέπω σινεμά με τις σοβαρές προδιαγραφές μιας 'οθόνης' διαστάσεων 4επί 1.80-βγάλτε πόσο είναι η διαγώνιος.
να πάνε να κουρεύονται όλοι οι καναλοκένταυροι!! -
Ο χρήστης stratospuma έγραψε:
Κύριοι ΠΕΤΑΞΤΕ τίς ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΙΣ, δεν χρησιμεύουν σε τίποτα. Η βρωμιά είναι τόση πολλή σε όλα τα κανάλια που οι λίγες φωτεινές εξαιρέσεις της κρατικής πνίγονται στη λάσπη(για να μην πώ κάτι άλλο του ιδιου χρώματος )
στο σπίτι μου δεν έχω τηλεόραση εδώ και 2 χρόνια και έχω γλιτώσει πολλές από τις ελεύθερες ώρες μου, καθότι έχω διατελέσει φανατικός τηλεορασάκιας στο παρελθόν. για καλή μου τύχη, ένα 24ωρο βιντεοκλάμπ άνοιξε 10 μέτρα από το σπίτι μου. Αγόρασα ένα βιντεοπροβολέα και όποτε γουστάρω βλέπω σινεμά με τις σοβαρές προδιαγραφές μιας 'οθόνης' διαστάσεων 4επί 1.80-βγάλτε πόσο είναι η διαγώνιος.
να πάνε να κουρεύονται όλοι οι καναλοκένταυροι!!Είναι 4,3863 μέτρα. Αρκετά μεγάλη! [/b]
-
Με 173 ίντσες συμπαθητικό σε βλέπω!!
-
ευχαριστώ πολύ...
-
Ο χρήστης A-Viper7 έγραψε:
να πάνε να κουρεύονται όλοι οι καναλοκένταυροι!!Είναι 4,3863 μέτρα. Αρκετά μεγάλη! [/b]
Ή πάρε NOVA
Helladistan TV