-
Η εξατμισουλα βλεπω, απευθιας παραγγελεια απο την Honda
Παντως, και γω τωρα που το ξανακοιταω... για εργοστασιακο του βαλανε λιγο παραπανω χερι απο οσο επρεπε.
Ενας καγκουρας να ξερετε, δεν στερευει ποτε απο διαστροφικες ιδεες. Με το που θα το εβλεπε το πρωτο πραγμα που θα παρατηρουσε θα ηταν η ουσιαστικα ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ αεροτομη... 'αυτο το πραγμα ουτε για ενα φανελακι δεν φτανει για να απλωσεις.... βαλε εκει μια μεγαλη απλωστρα αλουμινιου καρφωμενη πανω στην οροφη να γουσταρουμε...' Το επομενο, που θα σου ελεγε 'βλεπω 2 ποντους κενο μεταξυ θολου και τροχου.... μηπως να βαλουμε μια 19αρα να γεμισει?'
Anyway, ανυπομονω να μαθω ποσο καλα υποστρεφει*
*it's an Opel after all....
-
-
μπράβο το κόρσα!
άντε και 5αστερο στο δρόμο...
-
Ο χρήστης technik έγραψε:
μπράβο το κόρσα!άντε και 5αστερο στο δρόμο...
Αφού είναι Πούντο, μια χαρά θα είναι στο δρόμο
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Αφού είναι Πούντο, μια χαρά θα είναι στο δρόμο
Mπα μη το λες!!
Όπελ είναι αυτή,κάτι θα κάνει για να το χαλάσει.... -
Καλή φέτα.
-
-
Λέτε να είναι τυχαίο που όλες οι φωτογραφίες έχουν τραβηχτεί σε ευθεία;
-
Δεν μπορεί παρά να είναι καλύτερο στο δρόμο από το προηγούμενο corsa. To ΕSP ακριβώς αυτή τη δουλειά κάνει, να περιορίζει υπερστροφή και υποστροφή - μην το παρακάνεις όμως γιατί όπως συχνά λέγεται 'οι φυσικοί νόμοι δεν παύουν να ισχύουν εξαιτίας των ηλεκτρονικών βοηθημάτων'.
Όταν είχα μπει πριν χρόνια (2001) σε corsa σε μια έκθεση είχα τρομάξει από την έλλειψη ορατότητας πίσω. Ήταν μικρό το τζάμι, είχε και τα 3 προσκέφαλα πίσω...δράμα. Τώρα δεν ξέρω. Πάντως η ορατότητα όλο και μειώνεται στα νέα αυτοκίνητα για να γίνονται πιο ασφαλή από παθητικής πλευράς.
Το μη εργοστασιακό παρκοβοήθημα που έχω βάλει εγώ είναι μια χαρά. Το εργοστασιακό θα είναι λογικά καλύτερο ακόμα. Όμως είναι αφενός βοήθημα και αφετέρου μπορεί να κάνει λάθη. Μπορεί να μη δει κολωνάκι ή εμπόδιο τύπου ράμπας εξαιτίας του εξοστρακισμού των υπέρυθρων προς τα πλάγια ή πάνω αντί προς το μέρος σου, άρα να προσέχεις κι εσύ.
Το κόκκινο εσωτερικό στα καθίσματα είχα σκεφτεί κι εγώ αρχικά, αλλά είδα ότι τελικά ήταν κάτι σαν κεραμιδί - όχι κόκκινο ή μπορντό που θα μου άρεσε. Πήρα ανθρακί που αντέχει και τη βρωμιά. -
Πόσο και με ποιο κινητήρα?
-
Α, ναι. Πόσο πήγε τελικά και πόσο χρεώθηκαν τα έξτρα (χρώμα, έξοδα ταξινόμησης κλπ);
-
ουάου και μετά λέμε για Clio και Yaris
-
Ο χρήστης BladeRunner82 έγραψε:
Eυχαριστω για την απαντηση.
Τελικα πηρα το 1200 με manual κιβωτιο και πηγε γυρω στα 16000,φιλικη τιμηδλδ. η μη φιλικη τιμη ποσο ειναι????
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
Eυχαριστω για την απαντηση.
Τελικα πηρα το 1200 με manual κιβωτιο και πηγε γυρω στα 16000,φιλικη τιμηδλδ. η μη φιλικη τιμη ποσο ειναι????
H ερώτηση είναι: δλδ το 1400 πόσο;;
-
πολλαααα λεφτα για 1200κκ, εστω και καλα εξοπλισμενο....
καλοριζικο βεβαιως!
-
Με τιμές καταλόγου το 5θυρο χειροκίνητο cosmo με μετ. χρώμα και ESP πάει 15.920. Άρα ναι, κάτι σου έκοψαν από τα υπόλοιπα.
Ακριβούλι πάντως. Εύχομαι να σου αρέσει. -
astra 1600 cosmo έχει 19 πάντως!
-
Τι περιλαμβάνει ο εξοπλισμός της cosmo;
-
-
άκυρο ποστ
Opel Corsa 2006