-
Μηχανικές βελτιώσεις για το Corsa MY2010.
'The tweaked 1.0-litre petrol engine gains an additional 5HP for a total of 65HP while CO2 emissions drop to 117g/km. The 1.2-litre petrol also gets a 5HP boost to 85HP while the 1.4-litre petrol now produces 100HP instead of 90HP and returns 51.4mpg (42.8mpg US or 5.4lt /100km), up from the current model's 46.3mpg'.
http://carscoop.blogspot.com/2009/11/2010-opel-vauxhall-corsa-gains-more.html -
Το ίδιο ψόφιο θα είναι...δεν πιστεύω ότι θα είναι πολύ καλύτερο!!!
-
Τα 5 και 10 άλογα στο 1,2 και στο 1,4 (ιδίως) τουλάχιστον αριθμητικά το έκαναν πιο ανταγωνιστικό.
Στο συγκεκριμένο μοντέλο έχω την εντύπωση ότι η Opel φαίνεται χάρη να έκανε πέρα απο την οικολογική συνείδηση (λιγότερα καυσαερια, κατανάλωση)! Οι πωλήσεις του δεν δείχνουν να αντιμετωπίζει 'θέματα' επιδόσεων! -
Επισκεψη σε αντιπροσωπεια opel την Ροδο για εξακριβωση προσφορας 2200 ευρω σε corsa.
Τα καλα νεα: ναι ισχυει ειτε μετρητοις ειτε με χρηματοδοτηση.
Τα περιεργα νεα: αρχικη τιμη καταλογου στο site της opel για corsa 1.2 5D cmon 13040 ευρω, στον εμπορο 13415 ευρω. Λες οκ, θα ειναι τα εξοδα μεταφορας, προετοιμασιας, γνωριμιας, αποχωρισμου κλπ.
Προσθετει ομως και κι αλλα 500 ευρω για 'Τελη, Πινακιδες, Εξοδα'. 75 ευρω ειναι το τελος αδειας και 94 ευρω τα τελη κυκλοφοριας, τα υπολοιπα τι ειναι.....??????????????
Τελικη τιμη με μεταλλικο χρωμα,και κανονικη ρεζερβα 12195 ευρω.Επικοινωνησα και με μια αντιπροσωπεια της OPEL στην αθηνα και πηρα προσφορα για το ιδιο ακριβως αυτοκινητο 11800 ευρω και δωρο συναγερμο και αισθητηρες παρκαρισματος (προσωπικα αδιαφορω για τα δωρα αλλα καποιο εστω μικρο κοστος θα εχουν, το οποιο εγω κερδιζω).
Νομιζω οτι ενα 500ρικο παει υπερ εμπορου λογω εορτων. Μηπως λογω εκπτωσης....κατι τις παραπανω δεν θα φανει.....
Παρακαλω τα φωτα σας αν αγορασατε, πηρατε προσφορα η γνωριζετε γενικα κατι παραπανω για την συγκεκριμενη περιπτωση!!!!
-
Ο χρήστης akis883 έγραψε:
Επισκεψη σε αντιπροσωπεια opel την Ροδο για εξακριβωση προσφορας 2200 ευρω σε corsa.Στο σαιτ της οπελ λεει 2000 εκπτωση.
Εχε υποψη σου οτι σε ενα μηνα θα μπουν οι νεοι κινητηρες Euro5 και δεν ξερω και αν θα εχει και αλλες αλλαγες το αμαξι. Οποτε ειτε παιρνεις το 'παλιο' ειτε στρεφεσαι σε κατι αλλο γιατι κατι μου λεει οτι οι τιμες του 'νεου' θα ειναι μαλλον εκτος τοπου και χρονου
-
Ο χρήστης akis883 έγραψε:
Επισκεψη σε αντιπροσωπεια opel την Ροδο για εξακριβωση προσφορας 2200 ευρω σε corsa.
Τα καλα νεα: ναι ισχυει ειτε μετρητοις ειτε με χρηματοδοτηση.
Τα περιεργα νεα: αρχικη τιμη καταλογου στο site της opel για corsa 1.2 5D cmon 13040 ευρω, στον εμπορο 13415 ευρω. Λες οκ, θα ειναι τα εξοδα μεταφορας, προετοιμασιας, γνωριμιας, αποχωρισμου κλπ.
Προσθετει ομως και κι αλλα 500 ευρω για 'Τελη, Πινακιδες, Εξοδα'. 75 ευρω ειναι το τελος αδειας και 94 ευρω τα τελη κυκλοφοριας, τα υπολοιπα τι ειναι.....??????????????
Τελικη τιμη με μεταλλικο χρωμα,και κανονικη ρεζερβα 12195 ευρω.Επικοινωνησα και με μια αντιπροσωπεια της OPEL στην αθηνα και πηρα προσφορα για το ιδιο ακριβως αυτοκινητο 11800 ευρω και δωρο συναγερμο και αισθητηρες παρκαρισματος (προσωπικα αδιαφορω για τα δωρα αλλα καποιο εστω μικρο κοστος θα εχουν, το οποιο εγω κερδιζω).
Νομιζω οτι ενα 500ρικο παει υπερ εμπορου λογω εορτων. Μηπως λογω εκπτωσης....κατι τις παραπανω δεν θα φανει.....
Παρακαλω τα φωτα σας αν αγορασατε, πηρατε προσφορα η γνωριζετε γενικα κατι παραπανω για την συγκεκριμενη περιπτωση!!!!
Η μεταφορά στο νησί ποιόν επιβαρύνει ;
-
Καλησπέρα!
Ενδιαφέρομαι να αγοράσω ένα αυτόματο Opel Corsa 1.4 και αυτό που θα ήθελα να ρωτήσω είναι αν το συγκεκριμένο αυτοκίνητο βγαίνει με κλασικό αυτόματο κιβώτιο, αυτό δηλαδή με τα σύμβολα PRND321.
Έχω δίπλωμα μόνο για αυτόματο αυτοκίνητο (= δεν έχω καμία σχέση με τις ταχύτητες ΑΠΟ ΘΕΣΗ) και, επειδή θα είναι το πρώτο μου αυτοκίνητο, ψάχνω κάτι που να λειτουργεί παρόμοια με αυτό στο οποίο έκανα μαθήματα (Nissan Micra 4matic, είχε κιβώτιο σαν κι αυτό που περιγράφω παραπάνω).
Ευχαριστώ εκ των προτέρων για την απάντηση
Opel Corsa 2006